TACK FÖR HJÄLPEN

Tack så jättemycket Candis för hjälpen med bildlänken. blev jättenöjd

Hon är skit duktig på att göra bloggdesigner med. Blev så nöjd med min design

VILL HA HJÄLP

Någon som kan hjälpa mig att göra en bildlänk. tänkte ha en bild på vem som blir månandens blogg varje månad

GREYS ANATOMY I KVÄLL

I kväll ska jag kolla på Greys Anathomy och sen på True Blood som vanligt älskar den serien slutar lika spännande varje gång. Man blir så frustrerad att man måste vänta en hel vecka. till nästa avsnitt. Men jag har förbokat den på cdon så hoppas man får den snart.


vad ska ni hitta på ikväll då?
UNNAT MIG LITE KLÄDER

Har varit och handlat lite kläder i dag kände att jag måste unna mig lite. Så de blev en grå stickad tunika med ett svart skärp till och ett par svarta jeans äger inga så de var bra att köpa de.

Mår ju bra en stund av att shoppa och de är bra de. Känns att de blir kyligare ut nu inte kul alls. Skulle vara såååå mysigt att bara resa utomlans och sola och bada härligt.


VEM VILL BLI MÅNADENS BLOGG

Tänkte faktiskt ha en tävling i bloggen och det är månadens blogg ni får gärna nominera er själva eller någon annan
skriv de då som en kommentar här....


bloggen får då en ära att synnas på min blogg i en hel månad..


TÄVLING HOS LILYJag är nu med och tälvar hos Lilly om en underbara mysdress i velour älskar dom så jag hoppas jag vinner

Skulle vara så mysigt nu i höst.MIN NOVELL ENSAM I MÖRKRET

Vet att jag har lagt ut denna novell förr men jag vill skriva den igen för att jag tror att den har försvunnit i bloggen.


ENSAM I MÖRKRETAllt var ett enda mörker, smärtan i hennes bröst satt som sten,saknaden efter vänskap fanns kvar, allt kändes så meningslöst hon försökte förtränga allt men det gick inte. Allas röster ekade i hennes huvud hon mindes allt så klart från första klass till 9 an. Allas kalla blickar och de glåpord som ut ur deras munnar När alla var ute och lekte på skolgården, hade ju alla något att göra tjejerna hoppade hopprep eller lekte häst eller bytte bokmärken.

Killarna spelade basket, eller lådhockey alla verkade ha de så kul men längst in under en stor ek stod en liten flicka som var alldeles ensam. Hon var späd, lång och mager och hade sitt långa ljusa hår uppsatt i en fläta bak i nacken. Hennes huvud var nedböjt och blicken var tom. Hon fick inte vara med dom andra barnen, kände hur tårarna ville fram dom brände bakom ögonen. Hon försökte hålla dom borta men ibland gick de inte, tårarna rann nerför hennes kinder. Detta upprepades varje dag. Hon kände att de blev som ett stort hål i hennes bröst som bara blev större och större för varje dag som gick. Det fanns 2 st killar som verkligen plågade henne den ena var lång och smal, rödhårig och den andra killen var kort och hade mörkt hår. Dom var alltid elaka mot henne sa alltid taskiga saker hela tiden som ex.

- Benrangel, mespotta, usch vad ful du är, du kommer ju aldrig att få en kille som tycker om dig. Du är så smal har du anorexia eller?
Hon mådde jättedåligt varje dag av detta hon kände sig ännu mer värdelös hela tiden.

Men de var inte nog, de fanns även 5 tjejer som gjorde hennes liv ännu sämre. dom trodde dom var snyggast och bäst på allt. varje dag så retades dom skrattade åt henne och bakom hennes rygg, om hon gjorde bort sig.

Dom utnyttjade henne med när de passade dom,

När hon började i 7 an hade hon ändå inga vänner fast hon hade blivit lite äldre och sen trodde hon att de skulle bli lättare med nya kamrater. Det pratades fortfarande skit om henne och att dom nya kamraterna inte verkade bry sig alls. Men de fanns faktiskt en tjej som inte var dum då känndes det som ett litet hopp av lycka tändes i henne. Men alla vände henne ryggen hela tiden snackades mycket skit om henne hela tiden. Matsalen var riktigt jobbigt att gå dit varje dag fick aldrig sitta med andra och hon blev knuffad i matkön samtidigt så trängde dom sig före henne hela tiden. Ibland fick hon sitta med dom i klassen men bara dom dom ville ha någon att reta.
Hon fick inte mycket matro för att hon hörde ofta klasskamraterna säga

- Fan vad du är äcklig stäng munnen när du tuggar det ser så vidrigt ut

Gymnastiken var en plåga för henne hela tiden. Ångesten fanns där som ett stort monster jämt.
Hon blev alltid vald sist  jämt när de var dags för bollsport m.m Alla klagade och suckade på henne hela tiden.
Alla bollsporter var en riktigt plåga för henne. även att bada och när de var dags för hinderbanan. Att duscha var en pina.

Hon fick alltid höra
- Vad dålig du är skärp dig annars vinner vi aldrig ta bollen då?
Det suckades alltid och hon fick alltid se allas ögon blänga på henne .
Hon minns en dag på gympan när de var dags för hinderbanan allt gick ganska bra fram till sista hindret, som var en bom som var nerfäld och en bänk som lutades emot bommen man skulle springa över den och sen hoppa ner på en tjockmatta på andra sidan. Ja hon tog sats för att springa upp, men mitt på bänken tappade hon fotfästet och rammlade baklänges, smälde i huvudet i golvet, kände ett illamånde på en gång, hon såg som små glitterstjärnor framför sig. Men ingen brydde sig ett skit om detta.

Usch redovisningarna på lektionerna var ett helvete. Hennes hjärta slog snabbare hon fick yrsel, hon började få handsvett som hon aldrig får annars. Ångesten började komma fram hon blev helt matt benen darrade rösten darrade hon stammade fram orden, blev illröd i ansiktet när hon väl hade tagit sig upp på golvet såg hon allas blickar stirrande mot henne, såg hånflin överallt. När hon äntligen var klar så kände hon en lättnad. pga detta så drabbades hon av koncentrationssvårigher och svårt med inlärningen. Lärarna verkade inte bry sig alls heller. En helt vanlig dag kom en tjej fram till henne och gav  ett brev då sa hon också

- När du läst detta brev så är vi inte vänner längre.  sen gick hon vidare
Hon blev väldigt rädd visste inte om hon skulle läsa brevet men sen tog hon mod till sig att göra de.

I brevet stod de att hon var knäpp, trög jobbig och att hon skulle lämna hennes kompis i fred.
Det tyckte hon var lite konstigt för att det var ju hennes kompis först.

efter hon hade läst brevet värkte det till i hennes hjärta Det var tur att skolan var slut då också.
Så hon skyndade hem. Hennes mamma såg direkt att något var fel och då kom tårarna på en gång dom gick inte att hindra hon tog upp lappen och gav den till sin mamma. Efter ett tag så började de synnas tårar från mammans ögon dom ran ner för hennes kinder.


efter ett tag så ringde hennes mamma till syon på skolan hon fick också läsa brevet dom träffades och pratade igenom detta. Efter samtalet så ringde syon till rektorn på skolan. Han blev väldigt beskymmrad och besviken att detta har hänt. så han skickade ner tjejen till honom. dom hade ett långt samtal. Hon hade mycket stöd av sin lilla syster och hennes vänner. Så fort dom såg tjejerna så blängde dom så mycket så de inte vågade säga något..Hon hatar sig själv än i dag för att hon var så feg och inte sa ifrån tidigare...

Trots detta så känns allt så jobbigt hon gråter mycket än i dag och länge för att få ur sig allt. som finns i hennes kropp och som aldrig försvinner

Hon lider nu av sviterna har fått depression och ångest pga detta Det lär ta tid att läka såren.

ROSA BANDET SKA SAMLA IN PENGAR TILL FORSKNINGEN

Nu går vi snart in i Oktober månaden det är inte bara en höstmånad utan de är rosa bandets månad

Har precis skänkt lite pengar via sms till rosa bandet tycker de är dom verkligen värda.. Hatar cancer av alla slag.

Så jag ska självklart köpa ett band också. så fort jag ser något.

Har tuvärr bröstcancer i släkten min kära mamma och faster har drabbats men som tur är så uppstod de inga komplikationer för dom. Men jag är verkligen rädd för att jag själv ska drabbas men jag vågar inte göra en mammografi. 7 000 kvinnor får beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna i Sverige drabbas någon gång i livet.
Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj har som syfte att öka medvetenheten kring bröstcancer och samla in pengar till fortsatt
forskning och genomförs i år för sjunde gången i rad.

Under oktober färgas hela Sverige rosa med hjälp av företag, organisationer, handlare och privatpersoner som alla
tar ställning i en livsviktig fråga – kampen mot bröstcancer.
Sen är ju bröstcancer bara 1 sort cancer finns så många andra former. önskar att man skulle kunna leva utan den sjukdomen..


Så gör som jag ge gärna ett bidragRIP UFFE LARSSON

Men gud vad tragiskt att Uffe Larsson nu är död, minns honom så väl från Söndagsöppet 

Hans fästmö hittade dom död i hemmet i går  Varje dag brukade Uffe klippa ut hjärtan i rött papper med små kärleksmeddelanden som han satte upp i hissen när jag skulle komma hem. Men i går när jag kom hem så satt det inget hjärta i hissen, då blev jag helt iskall i kroppen.


Hon ringde ambulans och påbörjade hjärtlungräddning, men Ulfs liv kom inte tillbaka. I stället bar ambulanspersonalen in honom till sängkammaren där Lillemor fick ta avsked av sin fästman.Uffe blev bara 53 år gammal.  dödsorsaken är fortfarande okänd men dom anhöriga misstänker hjärtinfarkt eller hjärnblödningUlf Larssons sista föreställning blev den i östgötska Åby i lördags. Efter sommarens succé med ”Hjälp jag är med i Uffes sommarrevy”, där Lillemor var med på scen, hade paret blivit ombedda att göra en sista uppsättning.

– Vi spelade för utsålda hus. Uffe var helt överlycklig för att stämningen var så underbar och han fick en massa blommor.

 

Paret hade planerat att gifta sig i sommras men de blev mycket jobb emellan så bröllopet skulle bli i jul istället.

 

Sååå tragiskt han var så folkär person och glad hela tiden. Kan inte fatta detta.

 

Men jag kan bara säga R.I.P UFFE

källan aftonbladet

VÄRLDARNAS KRIG

Sitter och kollar nu lite på filmen världarnas krig som jag har spelat in. Tycker den är bra faktiskt men var längesedan man såg den. Är lite overklig tycker jag bara....


Men Tom Cruise spelar väldigt bra också.. i filmen och såklart Dakota Fanning tycker hon spelar bra

HÖSTEN ÄR SNART HÄR

I dag  har de varit riktigt höstväder, känns att hösten är på väg nu inte kul alls. Just nu mår jag inge bra alls. Har börjat få lite yrsel, är hänging, trött, seg... Inte kul alls. Ska bli gott med lite mat snart med, hoppas man kan äta något också. Inte kul när man bara petar i maten, men kan verkligen inte hjälpa att de blir så magen säger lixom stopp väldigt fort.

Nu är de snart helt mörkt ute hatar det, blir ännu mer deprimerad. Men en sak längtar jag till och de är när New Moon kommer på bio 20 November alltså en vecka efter jag fyller, så jag tror ni vet vad det innebär ja att jag önskar mig en kväll ute på stan med vännerna kolla på filmen och sen äta tillsammans innan filmen skulle vara så mysigt
så nu vet ni vad jag önskar mig...

MÅSTE FÅ VETA

I dag sov man länge som vanligt, blev ganska sent i går också. Känner mig så svag, tårögd hela tiden, värker i bröstet hela tiden. Vill inte ha de så här, Hoppas verkligen att det kan bli en arbetsträning snart igen. hoppas här i Tierp då. Orkar inte pendla fram och tillbaka hela tiden. Sen måste jag få hjälp med sömnden det tär på mig hela tiden att ständigt vara trött och orkeslös. Min kompis tror att jag kan lida av paranoia och det är nog sant det.

Bör verkligen göra en grundlig undersökning för att kolla vad som är fel. Skulle kännas som en lättnad att veta vad man lider av. För den enda diagnosen jag har nu är depression.Men jag tror väldigt starkt på att jag har Generaliserad ångestsymdrom

Symtom

Den som har diagnosen generaliserat ångestsyndrom är mer eller mindre konstant ängslig, osäker, okoncentrerad, rastlös, pessimistisk, spänd, stresskänslig, blir lätt uttröttad och är lättretlig. Personen har ofta dålig sömn och oroar sig på ett överdrivet sätt för stort som smått. Det kan i sin tur resultera i spända muskler, huvudvärk, tandgnisslan, svettningar, darrningar, muntorrhet, hjärtklappning, mag- och tarmbesvär och täta urinträngningar.

Personer med generaliserat ångestsyndrom vet att deras omgivning många gånger tycker att de oroar sig i onödan och tar ut olyckor i förskott.

Den som har generaliserat ångestsyndrom har också en ökad risk att drabbas av ytterligare ångestsjukdom, missbruk eller depression.

Många drar sig för att söka hjälp och kan gå i flera år med sina problem. Av dem som söker är det få som söker för sin ängslighet. Det är istället spända muskler, orolig mage och dålig sömn som gör att man söker sig till en läkare för undersökning.I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Har precis suttit och kollat på I taket lyser stjärnorna på film. Den är riktigt stark och sorlig kunde inte hålla tårarna borta som vanligt. Har även besök av Linda och Eduardo nu jättemysigt verkligen. Så kul att få träffa henne har ju inte setts på länge. Har ätit goda grönsaksstavar och dipp mums mums.
Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: "Om du dör mamma, då tar jag livet av mig".

I taket lyser stjärnorna är baserad på Johanna Thydells bok som belönades med Augustpriset 2003

UNDERBARA VÄNNER

Jag är så tacksam över alla mina underbara vänner jag har. Vad skulle jag göra utan er.

Är så glad över att jag har lärt känna en underbar tjej på nätet. Vi är så lika hon och jag, trots att vi inte har träffats än, men det kommer de lovar jag. Känns som att man har kännt henne hela livet, hon får mig att må bra också.

Förlåt Helena för att jag inte har nämt dig förut hoppas du kan förlåta mig..SOM EN BRO ÖVER MÖRKA VATTENNär du är trött, när du vill fly
Och oron viskar att, din dag ska aldrig gry
Jag är hos dig, känn handen kring din hand
Var stilla, var ej rädd,
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig

När skuggan faller kall, när du går fram
När fågeln inte längre syns, och solen dör
Jag tänder ljus, jag tänder himlens ljus
Var trygg och tro på mig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig

Över mörka vatten, över mörka vatten
Styr mot havet nu, seglar bort
Nu är din korta stund, det liv du väntat på
Följ vågens väg, se djupet skrämmer ej
För jag är här hos dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Över mörka vatten

MORNING HAS BROKEN
Morning has broken, like the first morning
Blackbird has spoken, like the first bird
Praise for the singing, praise for the morning
Praise for them springing fresh from the world

Sweet the rains new fall, sunlit from heaven
Like the first dewfall, on the first grass
Praise for the sweetness of the wet garden
Sprung in completeness where his feet pass

Mine is the sunlight, mine is the morning
Born of the one light, eden saw play
Praise with elation, praise every morning
Gods recreation of the new dayLÄNGTAR TILL IMORGON

Ja i morgon ska man träffa Linda Therese och Patrik vi ska äta lite god mat hos Linda ska bli så kul att träffa henne. Har inte träffats på flera månader, Kommer att bli jättemysigt. Usch de är mycket höstrusk ute nu inte kul alls ligger och huttrar lite. Gillar inte att de blir höst för då förvärras depressionen med.


EGNA DIKTER


Mörka klippor i nattenSmärtan vad är det?
Ensamheten kommer krypande
Längtan simmar över det oändliga havet
klipporna sticker upp ur dom svarta vågorna
Vindarna brusar och skummet kastar sig upp mot det toppiga klipporna
ångesten dycker ner i det djupa vattnet
Sorgen kryper upp med sina knotiga armar och ben det kommer närmare och närmare
Hatet ploppar upp som svarta siluetter i natten.
Gråten sitter på stranden och lurar, blickar ut över natten.


Av Johanna CrepinTrasiga BladTrasiga Blad
sidor har rivits ut
Pärmen är sliten av många tummade fingrar
vissa rader har suddats ut av salta tårar
försöker att tyda det lilla som finns kvar
Gåspennan känns så mjuk i handen
trots att den är så trasig
Bläcket har torkat ..


Av Johanna

Känslor

Hjärtat Brister
tårarna trillar ned för de bleka kinderna
Det små händerna darrar av sorg.
Hennes blonda hår vajjar i den kalla vinden
när hon springer på sina tunna ben barfota
i den kalla natten. Hon skakar i hela kroppen
blodet rusar runt i hennes ytliga ådror
Smärtan och sorgen känns allt närmare och närmare
Tårarna strömmar över mer och mer
skräcken synns i hennes uppspärrade ögon.
Hennes skärande skrik ekar ut i den mörka natten.


Av Johanna

GRÅTEN FINNS HÄR

Varför ja de kan man fråga sig. Har inget direkt svar på det, Men jag funderar väldigt mycket på just varför jag mår som jag gör, verkar ju inte bli bättre alls. känner mig bara så tom men samtidigt känns de som ett stort hål i bröstet. Ångesten känns starkare.. Gråten är inte långt borta. Kroppen orkar inte mycket mer, har ont i ryggen, lederna, huvudet, axlarna och nacken. Vet inte varför. Måste komma på fötter känns bara som jag sjunker djupare ner.


Men jag känner mig gladare när jag är med mina vänner, saknar dom. Jag hoppas att jag inte får er att tycka sämre om mig nu... För jag älskar er alla ni vet vilka ni är....
Utan er skulle livet vara för mörkt och kallt.HELT TOM

I dag har man varit på uppföljnings möte med arbetsförmedligen, försäkringskassan. Tycker de gick bra faktiskt.
Känns skönt att ha pratat ut lite hur jag mår och så, min värk, och mitt mående att jag misstänker något mer än depression att jag har någon personlighetsstörning också. Måste ju ha de, eftersom har så svårt att koncentrera mig, och inlärningssvårigheter, märkte de väldigt mycket när jag gick i skolan fick ju de redan då. men de var ju mycket pga mobbingen med. Men allt känns inte helt rätt, har konstant ångest, värk och känner en stor tomhet väldigt ofta.

Vill ju verkligen ha hjälp med detta orkar snart inte längre. Kommer att isolera mig helt snart annars.


Vill inte känna den starka ångest som jag går och bär på miin kropp orkar inte de längre.

TUSEN BITAR
Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå,
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den.
Och det sägs att efter regnet kommer Solen fram igen,
men det hjälper sällan dom som har bli'tt våta.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.
Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.

Det sägs att det finns alltid nå'nting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.
La - la - la - la - aaa.
Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det
La - la - la - la - aaa.
Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du säkert det.

HEL-MÖRKER
Här kommer lite bra nattmusik älskar den här låten. så bra är den


Ser du mörkret i mitt hjärta?
Ser du mörkret i min själ?
Jag gråter utan tårar och jag hatar utan själ
Min smärta är begraven för att alltid glömmas bort
Och i lönndom räknas tårar över tiden som har gått

Jag brinner av en längtan men elden är för svag
Jag borde vetat bättre än att ensam slå mitt slag
Jag har blundat för det dolda och gömt undan mina spår
Men hur jag än försöker står jag stilla där jag står

Om modet i mig sviktar och rösten inte bär
Så ställ er vid min sida, vi skall samlas till vår här
För jag brinner av en längtan men den elden är för svag
Vi tillsammans finner styrkan som ger kraft i våra slag

Jag har ondskan i mitt inre, jag tar ondskan i försvar
För så länge som jag blundar har den mig i sitt förvar
Om modet i mig sviktar och min röst den inte bär
Så ställ er vid min sida så att vi inte slits isär

I mitt inre brinner ångesten, har levt mitt liv i skuld
genom lögner har jag älskat, har alltid älskat guld
I bibeln talas det om gud, men ondskan är min vän
För så länge som jag blundar döljs vägen för mig hem

Om modet i mig sviktar och rösten inte bär
Så ställ er vid min sida, vi skall samlas till vår här
För jag brinner av en längtan men den elden är för svag
Vi tillsammans finner styrkan som ger kraft i våra slag

Ser du mörkret i mitt hjärta?
Ser du mörkret i min själ?
Jag gråter utan tårar och jag hatar utan själ
Min smärta är begraven för att alltid glömmas bort
Och i lönndom räknas tårar över tiden som har gått

Om modet i mig sviktar och rösten inte bär
Så ställ er vid min sida, vi skall samlas till vår här
För jag brinner av en längtan men den elden är för svag
Vi tillsammans finner styrkan som ger kraft i våra slag

Om modet i mig sviktar och rösten inte bär
Så ställ er vid min sida, vi skall samlas till vår här
För jag brinner av en längtan men den elden är för svag
Vi tillsammans finner styrkan som ger kraft i våra slag

PERSONLIGHETSSTÖRNINGS TEST

Disorder Rating
Paranoid Personality Disorder: High
Schizoid Personality Disorder: High
Schizotypal Personality Disorder: Very High
Antisocial Personality Disorder: Moderate
Borderline Personality Disorder: Very High
Histrionic Personality Disorder: High
Narcissistic Personality Disorder: High
Avoidant Personality Disorder: High
Dependent Personality Disorder: Moderate
Obsessive-Compulsive Disorder: Moderate

-- Take the Personality Disorder Test --
-- Personality Disorder Info --


Gjorde ett personlighetsstörnings test här är mitt resultat


TISDAG 22 SEPTEMBER

Ja idag har jag haft besök av Therese och Natalie var jättetrevligt, vi umgicks här hemma lite, sen gick vi till Stationspizzerian och åt lunch gick sen runt lite på byn Sen gick vi hem igen och tog de lite lungt, kollade på Pippi för att Natalie hade med sig den filmen. I dag blåser de mycket ute riktigt höstväder, usch gillar inte alls hösten, min depression blir värre då. För de blir kallare, ruggigare, och mörkt fortare ute. Inte kul alls. I kväll blir de väll lugnt som vanligt orkar inte mycket tuvärr har fått ont i mina leder nu också när jag har varit ute och gått.

I morgon ska jag för första gången hämta min systerdotter från dagis.. Ska bli jättekul verkligen, och de går nog väldigt bra också får man hoppas.

PURPLE RAINBara älskar denna låten synd bara att jag inte kan hitta orginalet alltså med Prince men denna får duga...

FOREIGNER- I WANT TO KNOW WHAT LOVE IT ISÄlskar denna låt så mycket gör ibland så ont att lyssna på den men den är så fin

SKULLE INTE SITTA FEL I HÖST

Jättesnygga kläder hittade dessa på bubbleroom.se

ORKAR INTE HA DE SÅ HÄR

Har suttit och tittat på Svenska hollywood fruar på tv. Tycker de är kul att se på, men samtidigt väldigt överdrivet ibland alltså, Min favorit är Maria faktiskt. tycker hon verkar mest normal om man säger så.

Synd att jag missade Ensam mamma söker i går, men får se reprisen när den kommer.. eller på tv3´s hemsida.

I morgon ska jag träffat Tessan också ska bli trevligt igen. På onsdag ska jag på uppföljningssamtal med Arbetsförmedlingen landstinget och försäkringskassan. hoppas de går bra, vill ju gärna ha en arbetsträning men jag är för trött, orkeslös, orkar knappt baka längre som jag älskar att göra. Så jobbigt att de ska vara så.

Men jag hoppas att de kan bli bättre för min del
. Orkar inte ha ont i lederna och må så här dåligt inget kul alls.NY DESIGN

Har skaffat mig en ny design på bloggen blev supernöjd verkligen. Tack så jättemycket Sara, du är verkligen grym på detta. besök gärna hennes blogg som är candis.se

ÄLSKAR MINA TJEJER

Jag saknar min kära vän Linda men ska träffa henne på Söndag tror jag de var ska bli så kul, har inte sett henne på jättelänge nu. Hon är så go och mysig tjej verkligen. Är glad att jag har lärt känna henne, vi är så lika varandra också inombords.

Sen var de så mysigt att träffa min andra kära vän Therese i Gävle i Fredags vi hade jätteskoj trots att jag hade så ont i benen och ryggen. inte kul alls. Men hon är så go och mysigt också.. saknar mina två änglar.
HAR ONT SOM VANLIGT

Nu är man så trött och seg som vanligt, har verkligen känt av värken mycket nu dom senaste dagarna började med när jag var i Gävle i fredags tror jag de var. med therese hade jätteont i benen, fötterna och ryggen höll på att ta livet av mig kändes de som. Sen har de fortsatt under helgen med. inte kul alls. Men samtidigt har det varit en bra helg. att man träffade familjen också. Känner mig så knäpp ibland att jag inte orkar göra något speciellt på dagarna är bara så trött och känns hela tiden som ett tryck över bröstet jämt.

KRÄFTSKIVA, TRÄFFAT FAMILJEN

skönt att vara hemma nu. Har ju varit i Malmköping och hälsat på. var bjudna på kräftskiva ute på landet jättegott var de. super stora var kräftorna. Dom var nämligen fiskade i deras egen sjö. Älskar kräftor sen fick man träffa hela familjen och mina söta systerdöttrar dom är så söööta verkligen. Lovisa är så mysigt hon är 1 1/2 år nu och springer omkring och har så kul hela tiden. riktigt liten buse.

DAG PÅ STAN OCH SEN MIDDAG

Ja i dag har man varit först i Skutskär och sen Gävle med Therese var jättekul, vi gick och åt lunch på Bali resturant alltså de blev kinamat så gott de är. Sen gick vi ner på stan strosade runt i gallerian. Jag köpte en jättefin munkjacka på H&M den är lila och man kan vända ut och in på den, Sen lite fina saker till mina systerdöttrar älskar att handla till dom. så de blev lite smått och gått. Sen köpte jag lite ansiktsvård på cubuc som ansiktissarvetter, ansiktisvatten m.m

Sen på kvällen så mötte jag upp Patrik och Erik utanför affären, Till middag blev det hämtmat från torino jag åt en god sallad och dom andra pizza. hade de jättetrevligt hos dom som alltid. Kollade lite på tv och så.

När man kom hem så tittade man såklart på filmen Dirty Dancing är så himla bra den filmen.

I morrn blir de fest med kräftor mums mums. så vi kommer att åka till Malmköping hela lördagen kommer sen hem på söndag.

KÄNSLOMÄSSIGT BERÖRD

Hmm ja man mår ju som vanligt, nu värker de i bröstet på mig och det är den jävla ångesten som kommer, Har nyss suttit och tittat på Dirty Dancing 2 jättebra film, men den första är en aning bättre måste jag säga, men av någon anledning så mådde jag ännu sämre av att ha tittat på den. Vet inte varför, en en sak vet jag, blir så påverkad så fort de är mycket motgångar i kärlen och olycklig kärlek så påverkas jag väldigt mycket av de. Har egentligen inget bra svar på varför. Men kan inte hjälpa att de blir så. Orkar inte må dåligt hela tiden. min kropp kommer att ta ännu mer stryk både fysiskt och psykiskt.

MINNENHär kommer två av mina absolut favoritlåtar från filmen Dirty Dancing. Så tragiskt att Patrik är död,

men mina tankar finns hos hans familj och må han vila i frid nu..

R.I.P

TANKARNA FLÖDAR

Ja i dag har man ätit jättegod mat blev kyckling ris och currysås de är verkligen en av mina favoriträtter har alltid tyckt om de, får massa minnen från barndommen med.

Sen kollade vi på en film som heter Dumpa honom! som jag fått hem från homeenter. Den var bra faktiskt.
blev ju såklart att man såg på True Blood med. älskar den serien. så bra den är,  synd bara att avsnittet går så fort tar slut så fort tycker jag. Men har beställt hela säsong 1 på nätet nu...

alltså börja undra lite nu vad jag kan lida av för sjukdom, kan ju inte bara vara depression för att jag är nog väldigt säker på att jag har generell ångestsymdrom eller någon biopolär sjukdom. Vet bara inte vilken än.
För jag tror inte att man bara kan få koncentration och inlärningssvårigheter pga depression. Har svårt med huvudräkning, svårt att komma i håg saker. m.m
DIRTY DANCING

filmen går på tv på fredag

måste bara se den älskar den filmen verkligen och Patrik var en underbar skådis även i filmen Gost som jag tycker är helt underbar med så Jag hoppas de är fler där ute så kanske ska se filmen. Annars så tycker jag verkligen ni ska göra de...

R.I.P PATRIK SWAYZE

Fan att han ska vara död.. Jag pratar alltså om Patrik Swayze som inte finns med oss längre, Kommer aldrig att glömma hans insats i filmen Dirty Dancing, Så jag ger mina tankar till hans familj denna dagen. Och jag hoppas man kan minnas hans goda stunder i livet och hans dans kunnigheter han hade..


Så här ska han ha sagt innan han lämnade sjukhuset

"Jag vägrar att dö i ett sjukhusrum. Jag ska lämna på mina egna villkor - i vårt hem, i min säng, säger källan till National Enquirer och fortsätter:
- Han är livrädd för att bli intagen på ett sjukhus för han tror att han inte kommer att komma därifrån levande.


Här kommer nyheten från tidningen kvällspressen :


En av vår tids mest älskade filmstjärnor har gått bort.
Patrick Swayze diagnostiserades med cancer i bukspottskörteln i januari 2008.
Nu har han förlorat sin kamp mot sjukdomen.
I natt kom den tragiska nyheten att Patrick Swayze gått bort.
Enligt publicisten hade Patrick Swayze familjen vid sin sida.
– Patrick Swayze gick bort under fridfulla former i dag efter att han kämpat mot cancern i 20 månader.


Om Patrik Swayze


* Patrick Swayze föddes 18 augusti 1952 i Houston, Texas, USA.
* Han gifte sig 1975 med finskättade dansaren Lisa
Niemi, då 19 år gammal.
* Han slog igenom 1983 med filmen ”The Outsiders”.
Han säkrade senare huvudrollen i två av de mest framgångsrika
romantiska filmerna genom tiderna; Dirty Dancing
som kom 1987, och Ghost, som kom 1990.
* Swayze blev tre gånger nominerad till det prestigefulla
film- och tv-priset Golden Globe.
* Han är utbildad vid en rad anrika dansskolor. Bland dem Harkness Ballet Theater School.
* Swayze har berättat att han alltid vänt sig till hustrun Lisa för inspiration när han förbereder sina roller. ”Lisa och jag har byggt upp nästan varje karaktär jag har någonsin har spelat”, berättade han för People 2007.
* Tv-serien ”Nord och syd” där han gjorde entré 1985 gjorde honom känd hos den breda TV-publiken.
* 1991 utsågs han av tidningen People till Världens sexigaste man.
* 2008 fick han diagnosen pankreascancer, cancer i bukspottskörteln och har sedan dess sett allt sjukare ut på bilder som publicerats.
*Stjärnan hade planerat att skriva sina memoarer tillsammans
med sin fru. Men planerna hann aldrig verkställas.


FILMER


1983 – The outsiders
1986 – Youngblood
1987 – Dirty Dancing
1990 – Ghost
1991 – Point Break – dödens utmanare
1992 – Glädjens stad
1998 – Black Dog
2001 – Donnie Darko
2003 – One Last Dance
2004 – Dirty Dancing 2
2005 – Keeping Mum
2009 – The BeastCancern upptäcktes på nyårsafton
– Jag försökte dricka champagne, men det var som att hälla syra i ett öppet sår. Jag hade svåra matsmältningsproblem och jag började tappa vikt. Då insåg jag att något var riktigt fel, sa Swayze till Barbara Walter Han sörjs av sin sitt livs kärlek, Lisa Niemi. De två träffades 1969 när Patrick Swayze bara var 18 år gammal och gifte sig 1975.Patrick Swayze levde stundtals ett svårt liv. När han hans pappa dog i en hjärtattack började han dricka och problemen blev värre när syster dog efter en överdos 1994.

Patrick Swayze blev 57 år gammal.


JA VARFÖR

Ja nu sitter man hemma och vilar är fortfarande jättetrött. Känner mig ibland inte önskvärd heller. Känns ibland som att man inte är omtyckt av sina vänner vet inte varför. Men får bara en sån känsla ofta. Det gör så ont i själen när jag tänker på de. Vill verkligen känna mig älskad och så av dom jag älskar tillbaka. Jag hoppas jag har fel ang de.
Längtar också till Fredag för då får jag pengar är så sugen på att shoppa kläder till hösten. Trots att hösten får mig att känna av min depression ännu mer, men samtidigt finns de så fina kläder då.

Har ju blivit sviken såååå många gånger förr när jag gick i skolan och de vill jag inte uppleva igen

FÖRLOVADE I 2 ÅR I DAG

I dag när Patrik kom hem så hade han köpt en bukett med röda rosor till mig sååå gulligt blev så glad sen bjöd han mig på middag på Brorsans här i Tierp jättegott åt plankstek, potatismos och sås var de till. Så gott verkligen.

Men i kväll blir de lungt och skönt är riktigt trött nu med. Bara ta de lugnt är inte helt fel. de

FIRA VÅRAN FÖRLOVNINGS DAG

I dag är man trött men de vet jag ju såklart varför har ju suttit uppe och kollat på MTV video music awards för att Robert, kristen och Taylor medverkade för att presentera den offeciella new moon trailern och sen fick man höra Death Cab som har en av låtarna till filmen den är helt underbar tycker jag...

Sen är de ju underbart att man ska fira 2 år som förlovade jag och Patrik så får se vad som händer i kväll blir lite mys med middag och så... Inte fel alls de, tänk att man har varit förlovade i 2 år helt otroligt :)

ÄLSKAR DIG PATRIKBlir nog mys och någon härlig film att titta på hemma.

BIO I DAG

Ja så är de Söndag då.. Jag och Patrik ska på bio vid 5 ska kolla på filmen En sommar med Göran tror den är jättebra faktiskt. Var så längesedan man var på bio tycker jag, speciellt här i Tierp är glad för att biografen fortfarande finns kvar också. Det är ju inte alltid man orkar åka in till stan för att titta på någon film. Har ju faktiskt en bra biograf här visas ju de mesta och ofta så är de ju nya filmer som nyss har gått i stan med.

Så de ska bli trevligt sen ska jag sent i natt kolla på MTV för det kommer att visas New Moon trailern som även presenteras av Robert Kristen och Taylor.. Så ska försöka hålla mig vaken då. hihihi.TRUE CONFESSIONS OF A HOLLYWOOD STARLET

Ligger nu och tittar på en film som jag har inspelad på digitalboxen. Tycker den är jättebra verkligen
heter true confessions of a Holl
ywood starlet

Har sett den förr men jag tycker den är bra
Amerikansk dramakomedi från 2008. Den arroganta och alkoholberoende tonårsstjärnan Morgan Carter svimmar på röda mattan på en stor Hollywoodpremiär. Hennes mamma inser att dottern måste bort från Hollywoods frestelser och glamor och skickar ut henne på landet till moster Trudy i Indiana. Trudy är både udda och tuff och tänker se till att få Morgan på rätt spår igen - vare sig hon vill eller inte.

I rollerna: Joanna 'JoJo' Levesque, Ian Nelson, Justin Louis, Lynda Boyd, Shenae Grimes. Regi: Tim Matheson.

MÅNGA TANKAR

Var jättegott med lax och potatisgratäng. Nu är man så trött har huvudvärk som vanligt. Sen känner jag av min magkatarr usch usch inte kul att ha de. I morgon ska jag och patrik på bio tänkte se En sommar med Göran har hört att den ska vara bra, och jag måste titta på sånt som är roligt annars mår jag bara dåligt och vill verkligen inte känna av ångest, Ibland känner jag mig inte önskvärd heller känns ibland som att man bara gör fel och så. Har så dåligt självförtroende, har så lätt för att bli sårad också. vet att jag är en mespropp men kan inte hjälpa att man inte är frisk innombords.

Jag ska vekligen bli frisk och kunna vara glad och stark snart igen.

LÖRDAG 12 SEPTEMBER

I kväll ska vi äta god mat blir laxfile och potatisgratäng mums sen blir de säkerligen lugnt och sen ska vi säkert titta på film får se vad de blir för film... Jo de visar sig vad de blir ska bli gott med lax iallafall så gott att göra de i ugnen också. På måndag så ska vi fira våran förlovningsdag eller om de blir fira i morrn de får vi se. Patrik jobbar ju på måndag också.LITE NATTMUSIK
underbara låtar verkligen börjar nästan gråta när jag hör dom

HAR ONT INTE BARA I SJÄLEN

Ligger i soffan nu och kollar lite på Pirates of the Caribbien tycker den är bra faktiskt har nyss ätit turkisk yougurt, med äppelbitar och flytande honung de är jättegott. Är så trött bara som vanligt har även ont i huvudet Förstår inte varför jag är så trött har ont i kroppen med. Musklerna gör så ont och har spänningsknutar överallt.

FREDAGKVÄLL

Har varit tillsammans med killen och köpt födelsedagspresent till våran väns dotter. sen åt vi lite kinamat var gott men blir mätt på en gång. Sen gick vi till Konsum och handlade lite gott för att bara kunna ta de lugnt i kväll käns att man behöver de, trots att det gör jag ju hela tiden nästan, men har svårt att slappna av också. Så får se vad de blir för film man ser i kväll också. Ja det visar sig.

FÖRVIRRAD OCH TOM

Usch hatar att se mig själv på bild egentligen när man bara ser skin och ben typ. sen är jag osminkad, sprött hår tappar massa hår gör jag med. har inga stortå naglar för dom tog pappa bort för att jag hade dels nagelsvamp som märktes då naglarna var borta, sen växte de flera lager på lager hela tiden. jättefula var dom.

Är så jobbigt också att mamma ska tjata på att jag ska komma i gång med arbetsträningen igen och hon är på mig att jag ska kontakta dom och så. men jag försökte förklara för henne att nu när jag har Aktivitetserkättning så är de inte något tvång egentligen att  ha något att göra för dom utgår helt från personens arbetsförmåga och om man kan jobba eller inte. Sen finns de ju aktivitetsstöd som är helt annat där måste man ha något att göra på dagarna.. men ibland så verkar hon itne förstå de.

Det är sååå jobbigt alltså. Saknar även familjen trots att de är jobbigt att träffa dom för de blir alltid massa tjat från mammas sida. vet ju att hon vill väl men ibland är hon ganska klumpig

Är även rädd för att väga mig har ingen aptit alls känns de som äter inget på dagarna vet att jag ska äta och magen vet de, men sen säger lixom hjärnan i från känns de som.MIN FINA TOPP

Tänkte försöka lägga upp ett kort på min nya tröja jag köpte i går... men lite svårt att ta på sig själv så att hela tröjan kommer med men tänkte lägga upp dom korten jag tycker blev bäst iallafall.köpte även ett par örhängen från snö.... jättefina

I SPEL OCH KÄRLEK

Ska nu börja titta på en film som heter I spel och Kärlek med Reene Zellweger och George Clooney

har nog inte sett den förr. Men som sagt måste se på något för att inte må dåligt som vanligt.

Tror den är riktigt bra faktiskt

När lagkaptenen Dodge Connolly (George Clooney) värvar krigshjälten Carter "The Bullet" Rutherford för att få sitt lag på rätt köl igen, anar han inte vad som väntar honom. Samtidigt som Carter anländer nämligen den smarta och kaxiga journalisten Lexie Littleton (Renée Zellweger) som fått i uppdrag av sin redaktör att gräva fram Carters smutsiga hemligheter och sanningen bakom hans oförtjänta hjältestatus. Både Carter och Dodge faller omedelbart för Lexies skönhet, men bara en av dem kan vinna hennes hjärta. I spel och kärlek... är en rolig och fyndig romantisk komedi där det gäller att både kunna spela fult och träffa rätt.SPÄNNANDE

I kväll ska man helt klart kolla på True Blood har längtat hela veckan efter fortsättningen slutar så spännande varje gång så man nästan sprängs. Brukar ni se de eller?

Sen blir de fiskpinnar potatismos och remouladsås... mums mumsSÅ ENSAMT

Ja i dag mår man inte så mycket bättre i själen men mår lite bättre fysiskt iallafall. Kände att jag var tvungen att komma ut lite så jag gick till klädaffären här i Tierp och unnande mig en fin tröja och ett par örhängen.

Känner mig så ensam på dagarna inte kul alls. vet inte vad man ska hitta på.. Nu lyser solen men de blåser mycket.


SWEET HOME ALABAMA

Ska sitta och kolla på filmen Sweet home alabama på 5 an. tycker den är bra filmen älskar Reese Withespoon

kan inte stava hennes namn men jag tror ni förstår vad jag menar. :) måste få lite roligt att tänka på känner jag...

vad tycker ni om den filmen?

Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) är på väg mot det perfekta livet.Sedan hon lämnade småstadstillvaron i Alabama efter high school, har hon gjort kometkarriär och blivit en av New Yorks hetaste modedesigners. När sen stadens mest eftertraktade ungkarl son till New Yorks borgmästare, friar till henne säger hon givetvis ja. Det är bara en liten hake - hon råkar fortfarande vara gift med sin ungdomsförälskelse Jake, som hon lämnade för sju år sedan. Melanie återvänder till Alabama för att ordna upp skilsmässan med Jake - innan hennes blivande make och mäktiga svärmor får reda på sanningen. Men det som ska bli ett enkelt avsked och en snabb skilsmässa visar sig vara mer komplicerat än så. Allteftersom Melanie återförenas med sina föräldrar och barndoms-vänner, blir hon alltmer osäker på hur hon vill leva sitt liv...

LÄNGTAR BORT

Har ätit hamburgare i dag och pommes jättegott var så sugen på det. Men har som vanligt inte mycket aptit.
Sitter nu nyduschad i soffan. Känner mig väldigt slö som vanligt. Är lite rädd också för att jag tappar mycket hår nu sen känns de som att man går ner i vikt vågar knappt väga mig längre. Ute blåser de riktig höstvindar med.

gud vad man längtar bort nu...
denna underbara bild har Patrik gjort så snygg

MINA DIKTER

Här kommer 3 av mina egna dikter


Blodröda Tårar


Det knakar i de gammal huset.
Rysningar kryper i dom kala väggarna
Hon hör någon viskar hennes namn
viskningarna susar och flyger genom
de mörka rummet

En rysning går genom hennes magra tunna kropp
Ångesten kommer krypande ut ur alla ådror
Blodet droppar från hennes sargade handleder
hennes vita klänning färgas rött blanding av smuts
blodröda tårar rinner ner för hennes bleka tunna kinder
ögonen färgas blodröda
det långa svallande håret färgas rött av blodet

det knakar under hennes såriga fötter
glasbitar trycks in i dom sköra fotsulorna
hon flyr hon springar vänder sig inte om
hennes trasiga klänning omsluter den bleka darrande
sårade kroppen

Det plågade ansiktet vänds bort
hon sluter ögonen
röda strimmor rinner ner för hennes kinde r
försöker att gömma sig bara sjunker och försvinnerInre tankar

Tankarna flödar
hjärnan säger stopp
sitter länge och tänker
plötsligt fuktas hennes bleka kinder
av blöta salta tårar
hon kan känna den salta smaken
på sina läppar
Allt är som ett mörker
en dimma som gräver sig ur den mörka vrån

min spröda kropp knakar och vartenda ben
i kroppen knäcks en nål trycks in i den lilla spröda handen
mina så röda kinder blir bleka och srumpna

en vass tagg trycks ur min magra kropp
mina ben orkar inte bära min kropp

Ensamheten sitter som en propp i min arma och tomma kropp
saknaden och ångesten hinner i kapp mig och omsluter mig i sitt mörker


En ensam blomma


En ensam blomma står på ett stort och kalt fält
Vinden sveper förbi den rör sig sagta fram och tillbaka
ensam på det tomma fältet

Ingen hör ropet på hjälp ingen ser något
dimman tätnar omsluter blommans kronblad
gömmer den i sitt gråa täcke


Skrivet av Johanna

VILL BRA BORT ETT TAG

Trodde de skulle kännas bättre i själen i dag men tuvärr så vaknade jag och kände av den ständinga ångesten som finns inne i mig. Jag önskar verkligen man kunde komma bort en stund åka till något annat land och bara ta de lugnt och få bara tänka på annat man börjar bli riktigt trött på Sverige ibland... Längtar bort till solen värmen, och att ligga vid något hotell och bara bada och njuta skulle verkligen inte vara fel de.. Men de kan man ju bara drömma om just nu... Tänk att bara ta med sig dom nära och kära och bara åka bort..

Men jag är verkligen glad iallafall att jag har mina underbara vänner som har stöttat mig och såklart min älskling med.

du har så rätt så Linda de du skrev i min kommentar att om man mår riktigt dåligt så är de svårt att koncenterar sig på vissa saker


SADNESS

Har suttit och tittat på säsongspremiären av Färjan 3. Vet inte om man kommer att följa den men kan vara kul ibland att kolla på. Känner av ett starkt tryck över bröstkorgen nu mår inte alls bra, känner mig så ledsen inombords men vet inte varför egentligen känns så tomt men samtidigt så tung i kroppen, Känner mig aldrig riktigt frisk och pigg.. Känner gråten i halsen och när jag somnade i går så kände jag hur mitt hjärta bara rusade.

Allså jag tror faktiskt att jag inte bara lider av ångest och depression att de även är något mer. för att jag har svårt att koncentera mig, pendlar mycket i humör, svårt att lära mig saker, och även att minnas vissa saker.

Måste ta itur med detta så jag kan få en riktigt diagnos...
TRÖTT OCH SLITEN

I dag mår man inge bra heller i går låg jag och frös hela kvällen nu är de tvärtom. Sitter bara hemma i dag inte kul alls. Men orkar inte göra något verkligen hela kroppen är helt slut och har ingen ork alls. Blir inte av med min hosta heller så drygt. Vill ju inte vara sjuk inte kul alls. sen känner jag mig mycket ensam på dagarna inte mycket man kan göra. Önskar jag hade mer energi än vad jag har i kroppen de är mer psyksikt än fysiskt men känner av de också att kroppen snart itne orkar mer.

Men jag ska försöka att bli bättre på de men de är inte lätt men de kommer att gå....
TOP MODEL 13missade säsongstarten i dag som gick kl 19.00

men kommer garanterat att se de nästa vecka istället

På Lördag kl  17.05 så startar de på riktigt

Säsongen börjar i Las Vegas där 34 tjejer klädda som grekiska gudinnor kämpar om att bli en av de 13 finalisterna.


Ska bli spännande att se tycker jag

SÖNDAG

Usch i dag har man inte mått bra... svettas och fryser om vart annat. Men hoppas att de inte blir värre för vill verkligen inte bli sjuk igen. är ofta sjuk nu och verkar inte ha något bra immunförsvar heller.

Ska ju ta prover i morrn men de får nog skjutas fram lite skulle jag tro. tills man är friskare.


Känns nu att de börjar bli mer höst i luften. Längtar faktiskt till November nu av två anledningar, dels så fyller jag år den 12 november och sen har New Moon biopremiär den 20 november så ni alla där ute som känner mig vet nu vad jag önskar mig i present. hihihi.

ENSAM MAMMA SÖKER

Satt och kollade på premiär avsnittet av Ensam mamma söker som går kl 20.00 på tv3

jag såg förra säsongen och tycker det är riktigt kul att se, så de blir att sitta bänkad varja söndag kväll nu
 

Namn: Helena
Ålder: 37 år
Bor: Värmland
Jobbar som: Löneadministratör / kontorist på en plåtverkstad

Fyrbarnsmamman Helena är en petit, flirtig småstadstjej som älskar att träna, helst varje dag. Hon faller för yngre vältränade killar, men en ”kudde” att luta sig mot går naturligtvis också bra. Trots att hon är ensam tjej på en plåtverkstad tycks det vara svårt att hitta kärleken i staden och vill därför vidga sina vyer. Helena gillar att skratta och går och lägger sig med ett leende på läpparna.

Hon söker en självständig kille som hänger med i hennes höga tempo; barn, träning, vänner och diverse nöjen. Om hon fick drömma skulle hon vilja ha en sportig kille som är ung i sinnet med fast hockeyrumpa som gärna bryr sig om sitt yttre. Tror att den stora kärleken finns där ute men har inte knackat på ännu.

Drömdate?
”Världens drömdate med rätt kille kan vara en banan på en mack, bara det är med rätt person. Har inte så mycket att göra med omgivningen, det viktiga är att personkemin stämmer!”

 

 

Namn: Madelene
Ålder: 32 år
Bor: Gästrikland
Jobbar som: Florist

Madelene bor tillsammans med sin dotter i Gästrikland. Hon är en romantisk florist som driver ett framgångsrikt blomsterföretag. Hon har allt man kan drömma om förutom en man att skrida till altaret med.

Killen som lyckas fånga Madelenes hjärta ska gilla romantik, hon älskar att överraska och att överraskas! Madelene vill känna pirret igen och vill gärna bli förförd av en driftig, känslosam karl med en silverklocka på armen.

Drömdate?
”Det finns ingen perfekt dejt, det beror helt på killen, men jag skulle föredra en romantisk picknick med mycket plockmat och vin ute i det fria.”

Namn: Ulrika
Ålder: 34 år
Bor: Dalarna
Jobbar som: Dekoratör på Lindex

Ulrika är dalkullan med det varma leendet som lever ett härligt och lyckligt liv tillsammans med sina två söner i idylliska Dalarna. Hon tycker dock att utbudet av män i stan är för litet. Hon älskar sitt jobb som dekoratör på Lindex, blir det någon tid över gillar hon att ta långa promenader, laga god mat och mysa.

Ulrika säger själv att hon är trött på singellivet och letar nu efter den rätte att dela både vardag och festligheter med. Hon vill ha en trygg kille som vet vad han vill, längtar efter en man att krypa upp i soffan tillsammans med. Drömmannen ska vara mysig och kärleksfull med en stor famn.

Drömdate?
”Ta en promenad tillsammans, gå hem och laga mat, dela på en flaska vin och lära känna varandra, ingen bio, då lär man ju inte känna varandra, haha! ” 

HÄRLIG RÄKKRYSSNING

Följ min blogg med bloglovin


Hade jättemysigt kväll i går. Började med att jag och patrik tog tåget som gick kl 17.05, sen träffade vi Fredrik, Katta, Challe, Henke och hans tjej Maria. Han ta en dricka där innan man skulle gå på båten som avgick kl 19.00 från fyrisån. Sen gick vi upp på däck en stund medans vi väntade på att få äta, var jättemysigt att åka därifrån och se alla människor som stod vid kajen och alla fina husbåtar den ena var finare än den andra. Sen fick vi äntligen äta serverades räkor såklart, lax, rostbiff, sallad, bröd och lite paj. man åt så man storknade verkligen. Jättemysigt gäng var vi. hade kul och umgicks. Sen var vi framme vid skokloster vid 9 snåret då fick man gå ibland lite innan man åkte tillbaka. Var jättefin kväll blåste lite men inte mycket. var vackert att se månen som var full.. ja den hade inte tagit alkohol.... hihi.

Sen var vi hemma vid 23 och då gick vi till Flustet en stund först trodde vi att vi kunde köpa billigare biljetter till flustet på båten men de visade sig vara personal från Salt så då bestämmde vi oss tillslut att betala inträdet för fullt pris. Var kul där jättebra musik och skönt att kunna stå ute också och inte behöva frysa.

Sen gick vid 12 tror jag vidare till Pitchers och då var man riktigt trött, skulle åka tåget som gick 02.19 men dom gick tydligen inte så vi fick ta bussen istället var inte hemma förrän 03.20 då stupade man bara isäng.

I dag är man trött och sliten så de blir garanterad lungt

Patrik och Fredrik på saltMaria katta och jagBåtenjag på Salthär sitter vi och äterJag Katta och Challe uppe på däck


RÄKKRYSSNING

Ja i dag ska man in till Uppsala och träffa lite kompisar vi ska först ses på ett ställe som heter Salt, sen bär de av ut med båt på fyrisån ska äta massa räkor, sallad bröd och dricka gott med trevligt sällskap ska bli riktigt kul verkligen

Hoppas de kan få mig att tänka på annat istället behöver tänka posetiva tankar nu...

Jag kommer att lägga ut massa fina bilder sen från kvällen på bloggen.MYCKET TANKAR PÅ EN GÅNG

Ja i dag har man varit hos killens föräldrar för hans pappa fyller i morgon men då är vi borta så vi åkte dit i dag istället och de var trevligt åt smörgåstårta och sen en gräddtårta efterråt så nnu är man mätt... Men nu resten av kvällen blir det lugn och ro sitter och kollar på Mamma Mia filmen som går på canal+ gillar den filmen mycket.

Känns jobbigt i själen nu för att Patriks mamma började fråga hur jag mådde och då kom det upp mycket ångest och sen att hon tycker att jag är för smal nu sen jag slutade med medecinen som gjorde mig svullen och att jag ökade i vikt. Visst var de bra att jag gjorde de men det var mest vätska och svullnader i kroppen hade värk i lederna med. Men hon tyckte jag såg bra ut då... Men mina föräldrar tycker jag ser fin ut nu. Så jag vet inte riktigt vad jag ska tro.

Märkte att jag kan komma in ett par gamla jeans nu dom sitter lite tight men dom går att knäppa iallafall kunde inte de för några månader sen.

Känns så tungt i själen och att man inte kan äta ordentligt längre och har såklart svårt att somna på kvällarna också.
LITE OUTFITS FÖR HÖSTEN

Har kollat lite på outfits till hösten och här kommer lite som jag skulle vilja ha
Ja vad tycker ni om denna outfit

DUKTIG ÄR MAN

Ja i dag har man tvättat lite kläder blev två maskiner. Duktigt va.. Sen när Patrik kom hem så hade han handlat lite mat så vi kunde göra köttfärssås, brukar göra min egna specialare. Jättelätt och god blir den med.

Min fanblogg pajade i dag eller iallafall headern. för den körs i flash men sen som tur är så visste patrik en sida som man kunde använda för att lägga över själva flashen på min blogg och via hennes sida alltså hon som gjorde bloggen.

Men nu funkar de iallafal. så de är bra de. Sen är de snart helg också. så skönt faktiskt. Ska ju till Uppsala på Lördag på räkkryssning sen blir de att vi firar killens pappa i morrn för han fyller på lördag och då är vi inte hemma.TRUE BLOOD I KVÄLL

I kväll kl 22.00 blir de True Blood på 1 an älskade första avsnittet såå spännande så ska bli kul att se fortsättningen.

har längtat hela veckan på att se den.

MITT ELEMENT

Vattnets element kan både symbolisera det livgivande regnet och tvärtom, livlöshet och kyla. Havet var ofta skrämmande för forntidens människor, det var någonting mystiskt och gåtfullt. Havets gudar var skoningslösa och våldsamma. Något som bidrog till att havet var mytomspunnet var att någon form av vatten skulle passeras för att nå dödsriket.

De stjärntecken som vattnets element härskar över är Kräftan, Skorpionen och Fiskarna. Dessa tecken är kända för att lätt ta intryck från sin omgivning, en bra egenskap så länge intrycken är korrekta. Men tyvärr är de inte alltid det. Förr ansågs att ett flegmatiskt temperament kunde finnas hos människor födda i dessa stjärntecken.

Undinen kallas vattnets elementarande. Den brukar ta form av en ung vacker kvinna och påminner i sättet mycket om andra varelser i äldre folktro. Undinen är nämligen både lockande och förrädisk, precis som en sjöjungfru. Om en undin lyckades gifta sig med en man, så fick hon en odödlig själ, detta var nog mest ett uttryck för medeltidens allmänna rädsla för kvinnor.

Stjärntecken: Kräftan, Skorpionen och Fiskarna.
Nyckelord: vinter, hjärna, salt, ålderdom och slem.
Egenskaper: mottaglighet, känslighet och flegmatiskhet.

MITT HOROSKOP SKORPIONEN

Tur
En vanlig dag som knappast bjuder på några överraskningar vad gäller tur.
Hälsa
Fysiskt gynnas du av stjärnorna men du kan ändå känna dig håglös just nu.
Ekonomi
Du är inte alls intresserad av din ekonomi idag. Det som har med pengar att göra tycker du bara verkar vara besvärligt.
Arbete
Du kan länge sitta och gruva dig för uppgifter innan du sätter igång. Just idag kan denna ovana få dig att hamna i en liten knipa.
Kärlek
Du känner dig tillfreds med dig själv och det bådar gott för en ny förälskelse. Du får kanske upp ögonen för en person som du redan känner.
Relationer
Någon i din närhet visar ovanlig omtänksamhet, vilket stärker relationen mellan er båda.

MISS YOU

I dag så har de inte hänt så mycket faktiskt. tagit de lugnt. Försöker bli helt frisk för att ska ju på räkkryssning på lördag med vänner. vi ska ut och åka på fyrisån. ska bli så trevligt så

Jag och Patrik åt våran middag på Bennys grill som ligger här i Tierp var så sugen på hamburgare sen köpte vi en present till patriks pappa som fyller år på Lördag.
här är en bild på mig och söta Linda i somras. Linda som har sminkat mig så här coolt....

saknar henne mycket