KAN SNART INTE LITA PÅ MIG SJÄLV

Har så ont i magen hela tiden, har haft de till och från men i går kväll efter maten blev de som kramp i magen igen fick som hugg hela tiden. Gör så ont förstår inte vad som kan vara fel. Har sån ångest också tårarna bränner i ögonlocken hela tiden. Känns som att jag alltid gör något fel blir bara sviken gång på gång vet inte varför är det något fel på mig vad gör jag för fel. Kan inte tänka klart hjärnan går på högvarv nu hela tiden. Allt går bara runt runt hela tiden. snart blir de väll kortslutning i hjärnan för mig. Vill inte bli sviken hela tiden orkar inte mer nu, kommer att gå under snart. Kommer snart att få magsår om de ska fortsätta så här

GÖR SÅ ONT

Ja så har ännu en dag passerat. Har så ont i magen nu är nog för att jag ätit räkor och det brukar jag bli konstig i magen av, men kan inte låta bli att äta det. Hoppas värken kan avta lite brukar ha smärta i övre delen av magen alltså magkatarr och nu har jag ont i nedre delen av magen. så jag tror de är räkorna jag åt men de var så gott med räksallad. Köpte jeans i dag egentligen är de jättejobbigt att köpa kläder och prova, får sån ångest hela tiden vet ju att jag ska försöka att äta mat och så men det är så svårt att göra det, hatar att ha de så här, har sån komplex snart kan jag knappt ha några jeans alls allt är för stort mår fruktansvärt dåligt vet att jag måste äta mat och jag vill göra de men ibland går det inte, får så ofta panikattacker och illamående attacker hela tiden när jag ska försöka äta.

Är så orolig också över att jag inte kommer att hinna få en läkartid innan 18 maj då sista utbetalningen från F-kassan kommer sen måste jag ju ansöka igen. Min läkare sa att han skulle skicka ut en ny tid och sen skriva läkarutlåtande.
Önskar man kunde orka jobba också men min kropp och själ orkar inte det. försöker men de går inte.


Vet att jag bara gnäller men vet inte vad jag ska göra måste få må bra och jag ska må bra men vet snart inte hur lång tid det kommer att ta. Känner mig så ensam trots att jag har så underbara människor runt mig är så rädd med.


500 MILESÄlskar denna låt så underbar känner mycket smärta i bröstet...
UNDERBARA VIDEOS

Usch hade jätteont i magen i går mådde illa. Var inge kul alls. Men det är bara biverkningarna av doshöjningen av medecinen. Kommer att gå över, men obehagligt är de iallafall. Känns lixom som kramp i magen, men hoppas de går över, Gjorde det förut iallafall. Hoppas jag kan få en tid hos min läkare på psykiatrin med, måste ju ansöka om pengar från försäkringskassan igen och måste då ha ett läkarutlåtande. Jobbigt att man måste göra om allt igen. men så är de väll tuvärrHelt underbara låtar och videos, vill ju så gärna att Buffy och Angel ska vara tillsammans för alltid, vet att de låter knäppt men jag tycker de.

VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG

Usch vad de snöar fan för detta väder, man kan undra vad som har hänt med vädret egentligen, allt verkar ha landat upp och ned. Fattas bara att de snöar på midsommar känns som de iallafall. Jaja man får bara hoppas på att de kan bli varmt och soligt igen. Man vill ju inte gå ut i detta väder heller, känns som att de är Januari igen. Har så ont i magen också,  hade riktigt ont i går det krampade och hade sig i magen hela tiden. Fick knappt i mig någon mat alls.

ENSAMHETEN TRYCKER PÅ

har varit och skaffat min medecin nu varit utan den i 2 dagar, kändes verkligen inge bra då, mådde illa ont i huvudet, sen ångest som fan. När jag skulle gå till apoteket i dag så kändes det ibland som att mina fötter domnade bort och fingrar usch de var läskigt verkligen. Men fick tag på medecinen så fick ta en direkt när jag kom hem. Har ökat dosen också nu så hoppas de kan hjälpa lite bättre nu. Känner mig så ensam hela tiden på dagarna orkar inte göra mycket alls. känner mig bara så svag, orkeslös, mår illa mycket också men det hoppas jag bara är medecinen och inget annat. Orolig för min hälsa är jag med. Tänker mycket på min faster, sen också min morfar saknar honom väldigt mycket han finns i mitt hjärta hela tiden. Det som finns kvar av det, känns också som att mitt hjärta bara går i små bitar hela tiden, försvinner några bitar i taget. Har så svårt att lita på folk, blir bara sviken hela tiden. vet inte hur mycket jag ska klara av. Men är så tacksam för ni som finns här för mig, och tycker om mig för den jag är. Vet vilka ni är också.

FÖRVIRRAD OCH SMÄRTAN

Känner mig så tom men samtidigt många tankar som snurrar runt i huvudet. Kroppen känns tung. Tror snart att de är något fel på mig. Allt går bara nerför hela tiden. Trodde verkligen att allt skulle börja vända och bli ljusare tyckte jag kunde se ljuset i tunneln. Men nu blev de mörkare igen. Min kropp orkar snart inte mera. Hoppas jag kan få en ny tid hos min läkare snart så jag kan få hjälp med detta. Sen att få ett läkarutlåtande. Känns som att allt bara blir fel att de är något seriöst fel på mig. Vill inte ha de såhär men är så tacksam över att jag hade sällskap dessa dagar då Patrik var borta. Tack så mycket Sofia för att du ställde upp. Hade inte kunnat klara av att vara ensam. Känner så stark oro i kroppen hela tiden, en stark smärta över bröstet som hela tiden sitter där.

Önskar man kunde orka göra något på dagarna blir så ensamt hela tiden.
Remember those walls I built?
Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But, I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm taking
I ain't never gonna shut you out!

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby, I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby, I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo
I can see your halo
I can feel your halo
I can see your halo
Halo, ooh ooh.....

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't begin to pull me back to the ground again

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm taking
I'm never gonna shut you out!

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby, I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby, I can feel your halo
I pray it won't fade away

I can feel your halo
I can see your halo
I can feel your halo
I can see your halo
Halo, ooh ooh.....
I can feel your halo
I can see your halo
I can feel your halo
I can see your halo
Halo, ooh ooh.....
Halo, ooh ooh.....
Halo, ooh ooh, oh........

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby, I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby, I can feel your halo
I pray it won't fade away

I can feel your halo
I can see your halo
I can feel your halo
I can see your halo
Halo, ooh oh.......
I can feel your halo
I can see your halo
I can feel your halo
I can see your halo
Halo, ooh oh.......

VARFÖR SKA MAN ORKA

Är förvirrad har ont i bröstet inte kul alls. Tårarna är nära också, trots att de är så fint väder, man borde må bra då men det gör jag inte. Har haft huvudvärk också sen jag vaknade, hoppas de går över. Orkar inte ha denna ångesten längre, gör så ont känner smärta ner i armhålan också. Får se vad som händer i dag också. Blir väll bara att sitta hemma som vanligt, Blir säkert att försöka åka in till Uppsala i veckan vill träffa Helena också såklart. Har varit trevligt att haft sällskap av Sofia dessa dagar skulle inte klara av att sitta hemma ensam. Går ju inte ens att vara hemma på kvällarna för då kommer alla dessa ångest och panik attackerna.
SKORPIONENS TECKEN
NYKELORD: Uthållig/Hemlighetsfull
HÄRSKARE: Pluto
ELEMENT: Vatten
TIDSPERIOD: 24/10-22/11Den typiska Skorpionen är självständig, målmedveten och viljestark. En orädd och uthållig personlighet, som stimuleras av utmaningar.
Skorpionen har lätt för att komma i kontakt med de inre, själsliga djupen och är inte sällan en god människokännnare. En stark vilja att omforma, såväl sitt eget som andras medvetande hör till bilden, varför Skorpionen genomgår många faser av förändring i sitt liv.
Skorpionmänniskan är mycket känslig och sårbar. Hon kan bli hämndlysten eller svartsjuk om känslorna såras, glömmer inte vare sig en väntjänst eller oförrätt i första taget utan ger vanligen igen förr eller senare, gärna dubbelt upp.
Baksidan med detta viljestarka tecken är kontrollbehovet. Skorpionen är alltid självbehärskad och registrerar med sin skarpa iakttagelseförmåga allt som sker i omgivningen.

För varje Skorpion är det viktigt att lära sig att slappna av och släppa på kontrollen en smula. Skorpionens intensiva känsloliv och starka inre upplevelser kan vara svåra att i ord förklara för andra, varför hon föredrar att behålla sitt innersta för sig själv
.

STÄNDIGA VÄNTAN

Vilket trist väder de är ute ingen sol alls. suck, får se vad som händer i dag, Sofia sov över en natt till. Patrik kom ju hem i går han hade haft det trevligt också. Vet inte vad man ska hitta på i dag, får se vad som händer, Något iallafall vill ha sol också så man kan grilla ute vi skulle ju ha gjort det  här om dagen men det började regna då. Måste hämta min medecin på måndag också när pengarna kommer. Hoppas de går bra med att öka dosen också. Väntar på att få en till tid hos läkaren med så jag kan få mitt läkarutlåtande till Försäkringskassan, men vet att de kommer att ta tid att vänta och de hatar jag usch mår dåligt över att tänka på det. Sen är de bara att hoppas på att man får ett posetivt besked.

TUNGT I HUVUDET

I dag har man haft besök av Jenny hennes dotter Love. Therese. Edwin och Linda kom på besök också jättetrevligt att träffa henne med. Love och Edwin är så söta önskar att de hade varit lite sol i dag med, har känt av huvudvärk tror det beror på vädret brukar få huvudvärk då när de är åska i luften. Hade tänkt att grilla i dag men blev ju tuvärr sämre väder med regn så vi stekte i stekpannan istället blev gott de med blev potatissallad till. Har varit trevligt i dag men huvudvärken sitter i fortfarande, nu sitter jag och Sofia och tittar på Twilight vet inte hur många gånger jag sett den nu men den är så underbar, längtar som en tok till Eclipse kommer på bio i sommar. I morgon kväll kommer Patrik hem också. Hoppas han har de trevligt. Man saknar honom mycket, tänker mycket på min faster med som har de väldigt jobbigt nu med allt. Önskar att man kunde få må bra någon gång. Hatar den ständiga väntan på att få ett läkarutlåtande för att ansöka om pengar från försäkringskassan igen. Känner på mig att de kommer att ta tid denna gång med. Men har fått mer nattmedecin iallafall så nu kan man sova ordentligt iallafall. Får se vad som händer i helgen. Har inget planerat iallafall.

NU ÄR MAN PÅ RÄTT VÄG HOPPAS JAG

Nu är Patrik på väg upp till Åre med några från jobbet, hoppas han får de trevligt där upp. Är nog fint där, han kanske träffar min pappa också, som jobbar där denna vintersäsong med. Har varit och tagit foto till nytt id-kort mitt går ju ut snart också. Gick bra tycker jag, sen gick jag till banken för att fixa ett id. Gud vad dyrt de är kostade 400 kr men hade bara 300 på mig så hon prutade lite. kändes bra men pengarna bara flyger i väg tycker jag usch vad jobbigt, hoppas de kommer att gå bra med att söka nytt bidrag från försäkringskassan, men fy vad jobbigt de blir att bara gå och vänta på beskedet vet hur de var förra gången. Skönt att man har sällskap resten av veckan nu för vill absolut inte vara ensam usch får ångest bara jag tänker på det. Men Sofia är så snäll som håller mig sällskap också. Blir nog att kolla på Buffy and the vampire slayer och kanske lite Twilight med. ska nog försöka lägga ut lite på tradera också om jag hittar något som jag kan sälja också. Usch nu börjar allergin med köpte ögondroppar i dag med hoppas det blir lite lättare symtom än förra året då var de jobbigt verkligen.

LÄKARBESÖK

Ja i dag har man varit hos läkaren för att få mer medecin och sen måste man ju fixa ett läkarutlåtande igen för att kunna få pengar från försäkringskassan. Hatar väntan man hade usch och fy. Fick sällskap dit iallafall av Sofia, var skönt de. Jag hoppas man kan få beviljat denna gång med skulle inte klara av att få ett nej heller. Solen har varit framme men de har dock blåst lite också.

PÅ SAMMA RUTA IGEN

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag nu, men mår inte så bra och nu kommer jag att få ansöka igen om erskättning från försäkringskassan. Så drygt att man måste börja om igen på samma spår. Men får göra det ska ju till läkare i morrn, ska passa på att ta upp det då, sen recept så jag kan få ut mer av mina medeciner. Ska få sällskap dit iallafall det är jättesnällt av Sofia och ställa upp. Sen kommer hon att vara här onsdag torsdag och fredag då patrik är borta på kurs i Åre. Vill må bra nu orkar inte ha de så här, önskar också att allt kan bli bra när de gäller vänskap vill inte förlora någon av mina kära vänner. Ni vet vilka ni är så ta åt er nu för jag menar verkligen detta.

CONVERSE TÄVLING

åååå gud vilken tävling man kan vinna ett par converse. jag har alltid velat ha ett par.
Jag hoppas man vinner har alltid velat ha ett par klicka på bilden för att komma till tävlingen


BUFFY AND ANGEL-LET ME SIGNOMG OMG OMG tappar andan en av mina absolut favorit serier och en helt underbar låt med Robert Pattinson som sjunger Let me sign får snart tårar i ögonen, hatar verkligen när Angel lämnar Buffy. Ska verkligen vara dom två.

men helt underbar video säger jag bara

BUFF  AND ANGEL FOREVER


JAG HOPPAS VERKLIGEN

Har så ont i ryggen och magen hela tiden, hatar mensvärken vill inte ha de alls. Önskar man slapp denna värk hela tiden. blir ju bara värre också under mensen. Men har ju alltid ont i ryggen annars men nu sitter värken också nere i svanken och de är den förbannade mensen. Men brukar bara ha den några dagar som tur är men usch vad jobbigt de är. Längtar till imorgon då man ska försöka glömma allt elände och umgås med tjejerna ha de trevligt.


Saknar dig Helena vi måste ses snart och de ska vi göra också. Lovar de
Söta Therese jag vill verkligen inte att vi ska gå åt olika håll kommer att kämpa som en tok för att allt ska bli bra igen och de ska de bli också. vi kommer att hitta på så mycket tillsammans skulle inte klara av att leva om ni båda försvann från mig.


ÄLSKAR ER ALLA MINA UNDERBARA TJEJER

FÖRLÅT

Förlåt för att jag inte bloggar så mycket men mår inte så bra faktiskt. Får ofta panikångestattacker fy hatar det. ont i bröstet med. Hoppas de kan gå över snart orkar inte med detta. Kommer att börja blogga om Buffy the vampire slayer tillsammans med Jossan hoppas jag. Ska bli kul tycker jag att göra de. Älskar verkligen den serien.

BUFFY AND ANGEL TRIBUTEhär kommer en helt underbar video älskar låten också. BUFFY AND ANGEL FOREVER

ANGEL-DAVIDÄlskar denna låt och sen har jag blivit helt tokig i Buffy serien, men mest i Angel. Älskar vampyrer. David gör rollen superbra han passar verkligen in i den rollen. så grymt

ENSAM

Satt hemma själv i går inte kul alls. Orkade inte följa med Patrik till hans syrra, mår inge bra psykiskt så hade inte orkat de. Men hade tänkt träffa Sofia hon skulle sova över, men hon hade ju en dejt redan och han stannade kvar en dag till så då blev det inte så. Jenny skulle jag ha frågat tidigare också, väldigt synd att de blev som det blev, mådde väldigt dåligt i går och känner av ångesten nu med, somnade tuvärr väldigt sent, eller tidig morgon kan man säga, kunde inte somna alls. Men är glad för att Sofia hade de mysigt iallafall. Nu när man har sett bilder från Åre där familjen har firat påsk och har de trevligt så saknar man verkligen dom. Ska försöka ta mig upp innan säsongen är slut iallafall. Trots att man kanske inte kan åka slalom igen så finns de annat att göra där.

KÄNNS KONSTIGT

Känns lite skumt att man inte ska fira påsk med familjen som vanligt Men orkar inte ta mig upp till Åre denna gång, är inte i form för att resa tuvärr så jobbigt när man inte känner sig i form. Men de har man nog aldrig gjort. fredagen var mysig iallafall jag och Patrik åt lite påskmat gjorde egen janson för första gången. Blev väldigt gott, Kommer att vara hemma på påskafton patrik ska åka till sin syster och fira där. Kommer nog att träffa Sofia för vill inte vara ensam heller för mår så dåligt då. Så känner att man vill ha sällskap då. Men hoppas ni där ute kommer att få en härlig påsk tänker på er.

Helena
Therese
Linda
Jenny
Sofia

VILL HA SOL

Aj aj det gör så ont i bröstet hela tiden. men de är som vanligt, måste bli av med det, vill ju må bra de måste jag göra orkar inte ha de så här längre. I dag har man fixat lite hemma hjälpt till att städa lite, handlat mat, Åt fläskfile stekta championer och kroketter, gott var det. Får se vad som händer i påskhelgen. Vet inte ännu faktiskt. Saknar solen vill att de ska bli varmt och skönt. Ska köpa hem lite tulpaner med, eftersom jag inte kan ha påskris hemma pga allergin jag har. Börjar känna av den nu faktiskt. Hoppas de inte blir en lika jobbig vår och sommar som tidigare, har ju också gräsallergi, men brukar få en kortison spruta och de brukar faktiskt hjälpa, vill ju kunna vara utomhus utan att känna av allergi.