FATTIGARE MED BLOD ÄR MAN

Ja i dag har man varit hos läkaren då för har så ont i kroppen hela tiden. Speciellt i nacken, huvudet och axlar.

Gick ganska bra faktiskt men är riktigt jobbigt när hon säger varje gång att jag bara blir smalare och smalare hela tiden. Jag vet att många människor kanske funderar en hel del och tycker att man är en vandrande pinne.

Jag kan ju inte veta vad folk tänker hela tiden, men det gör så ont i mig när man hör sånt känns som att det skär i hjärtat.-

Men iallafall så sa hon att jag är jätte stel och öm i musklerna och det värker. Är också öm i handlederna, fotlederna och knäna.
Fick ta en hel del rör med blod i dag med. Så nu är det bara att vänta på svaren. Hoppas att dom kan se vad som är fel så jag kan få rätt behandling och medecin.

Är riktigt slö och trött nu. Hoppas man kan sova gott i natt så man är pigg i morrn sen då det är en ny dag.


DET REGNAR KÖTTBULLAR

Kollade på filmen Det regnar köttbullar i går hihi detvar en riktigt komisk film måste jag säga.

Åt först smörgåstårta hemma hos mig och Patrik tillsammans med Familjen Ljungkvist så mysigt som vanligt.Gick sen hem till dom och kollade på filmen. Trodde faktiskt inte att filmen skulle vara så rolig som den var faktiskt.Det regnar köttbullar! (Blu-ray)

"Det Regnar Köttbullar" är historien om den excentriske och självutnämnde vetenskapsmannen Flint Lockwood.

Hans senaste uppfinning är en mirakelmaskin som ska göra slut påvärldssvälten. När maskinen råkar förstöra stadens torg och sedan skjuter iväg upp bland molnen, tror Flint att hans uppfinnarkarriär är över. Sedan händer det otroliga: det börjar regna cheeseburgare från himlen! Men när mänskligheten girigt suktar efter mer och mer mat, löper maskinen amok och världen hotas plötsligt av spagettitornador och enorma köttbullar!

Nu måste Flint tillsammans med väderflickan Sam Sparks (Anna Faris) och hans assistent, den talande apan Steve, hitta ett sätt att stänga av maskinen innan världen dränks i gigantiska köttbullar!


LG OPTIMUS MOBIL SÄLJES

Ska nu sälja min LG optimus den är rosa och är en toutch mobil.


Har inte haft den så länge heller.

Är ej låst till någon operatör.
LG GT540 Optimus Optimus GT540 är en stilfull Android-telefon. Med Android kan du sätta din personliga prägel med applikationer som passar dig, från nyhets- och väderapplikationer till spel och applikationer för sociala nätverk som Facebook och Twitter. Att hålla kontakten med dina vänner blir både roligare och enklare.

Vikt 115 gram
Mått 109x54,5x12,9 mm Taltid upp till 7 timmar Passningstid upp till 650 timmar Display
Touchscreen, 3,0"
Kamera 3 MP, autofokus
Internminne 130 MB
Minnesplats microSD (max 32 GB)
Nät 3G, HSUPA, GSM Triband, EDGE
Anslutningar WLAN,
Bluetooth,
USB
Övrigt FM-radio


Har ej bestämt pris ännu men det kan diskuteras.
LITE NYTT


Min fina jacka som jag beställt från Discshop, den är Twilight inspirerad för att Bella hade en likadan i New Moon


Har också beställt dessa grymma gardiner från Ellos för att ha i vardagsrummet

FY SÅ MYCKET ÅNGEST

Oj oj har kännts väldigt tungt  i bröstet hela dagen. Mycket ångest var nämligen på ett sista möte hos arbetspsykologen på arbetsförmedlingen för att avsluta rehabliteringen angående arbetsträning/ praktik. Blev inget med det mår för dåligt för att kunna jobba och så.

Fick hela redovisningen på papper, där det står all fakta och  vilka tester jag har gjort fick ju fylla i papper där man räknar ut olika skatteskalor. Står också redovisnings pappret jag fick hem, om min bakrund sammanfattning från mina tidigare utredningar som gjorts när jag var barn.


Fick väldigt höga poäng på alla formulär jag fyllde i som ex att mäta grad av depression, där visade det svår depression.


fick även höga poäng där man mäter ångesten och  den Sociala nivån, och förmågan att fungera i vardagslivet.


Var riktigt jobbigt att se mina tidigare utredningar på papper igen och att man fick reda på saker som jag inte visste om och som man har glömt bort . Som psykologen fått fram från remisser och papper från sjukhuset jag behandlades på under min barndom.

Min diagnos här blandad ångest och depressionstillstånd.

Men är bra att jag fick allt på ett papper iallafall men gud så jobbigt det var att läsa igenom det.


NYFÄRGAD I HÅRET

I dag har man umgåtts med underbara Jenny och Sofia. Har även färgat håret på Jenny och hon på mig. Gick faktiskt bra att göra det. Åt lite lunch tillsammans har sjungit lite singstar som är riktigt roligt att göra. Följde sen med Jenny och hämtade hennes underbara små barn. Är så mysigt att busa med dom och gosa också.

Åt middag tillsammans sen då det blev kyckling och pommes mums mums.

I morgon ska man och bada hoppas jag i Örbyhus då är bassängen uppvärmd också. Passar mig perfekt när man har ont i kroppen hela tiden.
HELGEN I KORTHET

Har inte bloggat på några dagar ber om ursäkt för det. Men har inte orkat göra det.
Så har det gått ännu en helg har umgåtts med underbara vänner det är inte fel är skönt att bara sitta och snacka ha det trevligt titta på film och så.

Var precis det man gjorde den här helgen i Fredags åt jag och Patrik god mat hos Jenny och Erik tittade sen på en jätterolig film som hette Pappa på Burk.


Under Lördagen var det då jag och Jenny och Sofia som hade en mysig kväll hemma hos Jenny kollade först på hockey match då Brynäs mötte FBK riktig rysare var det men tack och lov så vann Brynäs i övertid.

Vi kollade sen på filmen Vingar av glas har inte sett den på jättelänge men bra är den iallafall.


I dag gick man en jättelång promenad med Jenny, Sofia och Daniel var inte fel alls men det känns verkligen i hela kroppen efteråt

RENA ISGATAN

Känner att man börjar bli friskare nu iallafall har gått med en rejäl förkylning i nästan 2 veckor. Är inte lika täppt i näsan längre och hostan börjar bli lättare med. Men är fortfarande mör i hela kroppen värker gör det med som vanligt. Jag hoppas att vädret blir bättre och bättre också vill att isen ska smälta bort, så man inte ramlar och slår halvt ihjäl sig. Är ju rena isgatan utanför så tycker att isen kan smälta bort nu och att det blir varmare också. För att jag är så rädd att rammla visst tycker alla att det är det. Men sist jag ramlade ute så kunde jag lixom känna att fallet gick nästan i slowmotion då känner jag att livet kan pasera som i en revy.
Brukar göra mig illa jämt för jag har ju inte så mycket som kan ta emot då menar jag det som finns under huden som jag tyvärr inte har alls.
JAG OCH JENNY PÅ MODESHOWEN


Här är jag och Jenny i går när vi var på modeshowen var riktigt kul att se snygga kläder....

LITE TANKAR OCH MODESHOW

Snörvel snörvel. Jo man är förkyld hatar det men kommer att få dras med det ett tag. Känns i huvudet hela tiden.

Har så ont i axlar och nacke med. Inte kul alls men ska beställa tid hos läkaren tänkte jag också. Varit så här en längre tid utan att det blivit bättre. ¨

Underbara Jenny tror att jag kan ha brist på magnesium också och det verkar som det läst mycket om det och alla symtom stämmer in på mig med.


Sen har mamma tipsat mig om en energi dryck som heter Reztart som man måste testa.

Måste må bra i morrn för då ska jag och Jenny på modeshow här i Tierp ska bli jättekul verkligen.  Har aldrig varit på något sånt.

Älskar dig gumman