BIARRITZ 2011

Usch har varit jättedålig och blogga. Har faktiskt glömt bort det med. Är nämligen i Biarritz har varit här sen 11 Juli. Inte fel alls. Ska åka hem till Sverige i morrn känns faktiskt skönt att komma hem. Saknar alla vänner, sängen, och min egen dator. :)
Men älskar verkligen detta ställe, har sett enorma vågor, surfare och ätit god mat, solat m.mRiktigt härliga bilder från Biarritz. Dom är tagna med min mobil också. Ska försöka lägga upp lite bilder från kameran med sen.

HÄRLIGT MED MARKNAD

Ser verkligen fram emot att åka på marknaden. Ska dit tillsammans med Jenny. Hon ska få se hur det ser ut där jag växte upp.
Bild1

Fredag Jay Smith

Lördag Enskede Musikpojkar

Aya Baya Band

Lokala band

Söndag Lasse Stefanz


Brukar vara bra band som spelar ser fram emot att se och höra Jay Smith.RESA TILL BIARRITZ

Är så nervös inför flygresan. Men ska bli härligt ändå att åka till Frankrike tillsammans med familjen.

Få annat att tänka på känner att jag behöver det, orkar inte känna mig kraftlös, ont i kroppen, slippa ha ångesten som alltid gör så ont. Hoppas att man kan få slappna av och inte behöva känna sig tvungen till saker och ting. Ibland känns det jobbigt att träffa familjen. Dom bara puschar på mig  och stressar mig hela tiden.  Har så ont i nacken, huvudet, axlar inte skönt alls. Darrar i hela kroppen känner mig som en urblåst luftmadrass. Vill så gärna vara alla till lags hela tiden.


Ska vara borta i 11 dagar i Frankrike. Ser iallafall emot att träffa mina systerdöttrar iallafall.