PANIC INSIDE OF ME

Fy för denna ångest. Skakar i hela kroppen, huvudet snurrar. Blir så yr, håller på att få en panikattack känner jag. Vet inte hur jag ska klara av detta. Har bara ett piller kvar av min medecin sen måste jag ringa psykiatrin och be om nytt recept. Är så svårt att göra det, borde inte vara så svårt att bara lyfta luren och slå numret men det är det så jobbigt. Vet ju inte heller vilka dagar och tider han är på mottagningen heller. Har inte ens hans direkt nummer.

I morgon ska jag till arbetsförmedlingen på samtal tillsammans med försäkringskassan med. För att se vilken form av rehablitering jag ska ha. Så nervös för det med. Usch skakar ännu mer och huvudet dunkar. Önskar att man hade kunnat haft sällskap men tror inte man får det heller.


Vill verkligen tacka er alla för dom underbara kommentarerna jag får. Ni betyder mycket för mig alla underbara läsare.

Känns som man har en elefant på bröstet som bara trycker och trycker. Vet ibland inte vad jag ska ta vägen faller bara ner mer och mer i ett svart hål.

Allt går bara utför hur mycket ska jag behöva vara med om i mitt liv. Ja det kan man fråga sig

SOV SÖTT MIN ÄLSKADE FASTER

Huvudet dunkar och värken blir bara värre i kroppen. Ångesten är så stark i dag, saknade efter dig blir bara mer och mer. Skulle ha varit nere i Skåne nu men klarar inte av att träffa alla släktingar. Vet att det hade varit bra att åka ner för att kunna säga farväl men klarar inte av att göra det. skulle inte kunna stå på benen. Tänker på dig hela tiden, önskar att du var här nu då menar jag i kroppslig form. Men vet iallafall att du finns överallt och att du har det bra. Men du försvann så fort från denna jord. Kan inte tänka klart, allt känns som ett stort hål genomborrar mig och tillslut bara lösas upp i små molekyler. Varför varför försvann du från mig. Känns så hopplöst. Vill inte ha fler motgångar nu i livet.

Too young to die
Too old to cry
Too mutch in love to say goodbye
Keep smiling living but most of al keep trying.Some love one
Some love two
I love one and that is youVila i frid min älskade faster du finns alltid hos mig

MINA TANKAR OCH ÖNSKNINGAR

Fick hem dessa saker i dag. Tröjorna från discshop. Jättefina är dom. Synns nog vem jag gillar best från filmerna.
Längtar så mycket till sista filmen nu. Kommer att börja spelas in i Oktober har jag för mig. Böckerna är så underbara.. Läst dom hur många gånger som helst. Får aldrig nog. När livet känns som mest hårt, som det tuvärr blir väldigt ofta för mig. när ångesten, smärtan och sorgen tar över kroppen så finns det mina underbara vänner och min älskling såklart som alltid ställer upp för mig och sen Twilight såklart, är verkligen som mitt eget personliga heroin som Edward säger i Twilight stämmer så bra de. För om jag bara får känna den lyckan som jag gör då jag hittar underbara nyheter eller ser filmerna, men även när jag träffar mina vänner så räcker det bara med några minuters lycka men att bara få känna den känslan är så viktig för mig.


Vet inte vad jag skulle göra annars utan er ni vet vilka ni är och för mitt excalibur.


Vet att jag är en nörd när det gäller Twilight men så är det kan aldrig bli för gammal för sånt här. Har hur myckt som helst hemma samlar på t-shirtar, tröjor, kalendrar, smycken, klockor, väskor, m.m och mer ska de blir.


hmmm tönt stämpel men en av mina högsta drömmar är att en dag få träffa Robert Pattinson, Kristen Stewart, det skulle få mig att sväva och att sen kunna dö lycklig. Kalla mig nörd nu.....Men kan inte hjälpa detta, men fastnade direkt i filmen Twilight när jag såg den. Tog inte många sekunder ska jag säga. Sen var jag fast i Twilight träsket.

PAIN NEVER END

Huvudet dunkar och smärtan sprider sig ner mot nacke axlar och ryggen. Försöker att få bort smärtan med ibumetin.
Är det enda jag har och sen värmeplåster. Ångesten bara värker i hela bröstet. Känns som att man ska gå i tusen bitar. Hatar detta väder med har blåst mycket i dag på eftermiddagen. Man blir nästan lite rädd för att man ska blåsa bort.  Smärtan i bröstert känns som knivblad som trycks in i kroppen. Mår så dåligt också över att man inte verkar få någon hjälp av psykiatrin heller eller sin läkare. Har sökt många gånger hos läkaren för att jag har så ont men hon har inte ens känt på mina ställen där de gör ont. Utan bara oroat sig för min vikt. Jo visst är det oroande med. Men som läkare kan man inte komma och säga att du behöver äta mer hela tiden. Tror hon inte att jag försöker det jämt.

Begravningen börjar närma sig också. fyyy och usch känns så fel att inte åka ner men, jag kommer att bryta ihop totalt och jag vill inte att för många ska få se den sidan av mig. Kommer säkert inte ens att komma på och av tåget ner heller.

Är så rädd för att min familj ska vända mig ryggen för detta men kan inte hjälpa hur det känns.  Är inte lika stark som min familj är. Min kropp kommer att sagta förstöras av all stress smärta och sorgen.

Trots att jag har mina underbara vänner så känner jag mig såå ensam.


PANIC,PAIN AND PARTY

Ja man mår som man förtjänar från i lördags. Men var väldigt trevligt hemma hos Sofia åt gott mumsade på kräftor, räkor, västerbottenostpaj, vitlöksbröd, m.m. Var jättetrevligt att träffa Charlotte också var längesedan.

Jag och Patrik gick till Sofia vid 17 tiden. Lite senare gick grabbarna över till Erik och Jenny för att ha lite killkväll med film och öl.

Medans vi tjejer var kvar hos sofia. lyssnade på gammla godingar, drack midori med mjölk. Gick senare ut på brorsans blev lite dans. Men jag sa till mig själv tidigare på kvällen att jag kommer att ha ont i morgon. Det hade jag så rätt i. Har så grymt ont i nacken och ryggen. Kan knappt röra mig svårt att gå. Benen värker med, Men det får det vara värt, är van vid att ha ont.


Trots att man hade det grymtkul så kan inte ångesten gömmas den är så stark och den går inte att bara trycka bort.
Hatar denna oro, panikattackerna  som kommer. Trycket över bröstet känns som någon trampar på en.

Hatar denna ovisshet att inte veta hur det blir för mig med försäkringskassan nästa år.
Nästa helg är det begravningen som jag verkligen mår skit av, Kommer inte att delta men smärtan och sorgen finns framme hela tiden.  Hatar att sorgen är sååå stark och smärtan blir bara värre och värre. Önskar att man hade gjort
något i dag men kunde verkligen inte göra det. Smärtan tog över all min energi. Vet att folk har det mycket värre än mig men kan inte hjälpa att många gånger känns allt så hopplöst.Här är en bild av oss alla tjejer.

MÅNGA TANKAR SOM BARA FLYGER

Ja så sitter man uppe länge igen. Men jag har nämligen varit på kräftskiva hos Sofia tillsammans med Patrik, Jenny, Charlotte. Var jättegott med kräftor. Blev lite räkor med och Patrik hade gjort en jättegod västerbottenost paj. Ångesten håller i sig väldigt länge nu. Sitter och har ont i magen, hatar att få magkatarr hela tiden. Har även så ont i kroppen. Kommer att ha ondare för har rört mig mycket dansat och så. Men får bita ihop. Måste försöka göra det.


Hatar att må så här, fy fan för ångesten, känner av så mycket sorg, smärta och man vill bara gråta. Tårarna har inte varit långt borta, försöker att vara stark för min familj och mina vänners skull, men snart går det inte längre. Kroppen klarar inte mer nu. Vill bara att det ska bli slut på allt mitt lidande och smärta som bara växer sig starkare hela tiden.

Nä ska försöka att sova, hoppas man kan klara av det också.

MINA UNDERBARA SYSTRAR

Älskar mina underbara vänner jag har. Ni är så underbara. Vet inte vad jag hade gjort utan er. Vet att ni har det såå svårt och tungt nu i era liv. Jag hoppas att allt kommer att bli bättre, ni ska veta att jag finns här för er så gott jag kan. Ni har fått mig att vilja tro och hoppas på att livet kommer att bli ljusare.  Jag vill inte heller vara en börda för er så jag hoppas att jag inte är det. Med er kan jag prata om allt, luta mig mot och söka tröst, skratta med er så tårarna sprutar av glädje och inte bara av sorg. Ni är mina underbara tjejer som nu även är mina systrar så som det känns inne i själen.

Älskar er Jenny och Sofia
Jag och SofiaJag och Jenny en gammal bild. Så svullen man var i ansiktet där usch


SÅ UNDERBAR TJEJ MIN HELENA

Helena är en  underbar tjej som jag har lärt känna här på nätet hon är helt underbar och vi är verkligen så lika varandra.Hon är verkligen en själsfrände, trodde inte att det fanns sådanna människor.  Fann varandra väldigt tidigt efter vi hade börjat prata på lunarstorm och sen msn. Är så glad att jag lärt känna henne. Det är verkligen som en spegelbild av mig och jag jag tänker mycket på henne.

Har ej träffat varandra ännu. Men det kommer att komma jag lovar henne det verkligen kan svära att det blir så. Kan till och med svära på min morfars grav att vi kommer att träffas och det många gånger också.

Hon förstår mig så bra när det gäller allt. Saknar och tänker på henne. Hon har ett speciellt plats i mitt hjärta trots att vi ej träffats.


Du är underbar Helena det måste du förstå. Jag menar det från djupet av mitt hjärta. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig min själsfrände. Snälla du måste förstå det.

EN UNDERBAR TJEJ

Detta inlägg vill jag tillägna Jossan som verkligen har ställt upp för mig hon är helt enkelt otrolig. Har ej träffat henne ännu men hon och hennes blogg är verkligen underbar. Älskar att läsa den varje dag. Hon tar otroliga foton, är grym på att redigera bilder och hon är verkligen en kämpe också. Vill bara att du ska veta det gumman. Vi kommer att träffas en dag i framtiden hoppas jag.Klicka på bilden för att komma till hennes sida.

DEN EVIGA SMÄRTAN

Livet känns bara så himmla orättvist och meningslöst ibland vill verkligen inte må så här heller. Vet att många säkert tycker jag är löjlig och att det finns fler som har det 1000 gånger värre än mig. Men jag måste få skriva av mig.

Jag är verkligen så rädd att jag ska tappa det lilla hopp jag har. Sen att jag inte ska få i mig rätt näring, vill inte se ut så här, kan ju till och med ha kläder från barnavdelningen. Tänk er en snart 30 åring som är 177 och kan ha vissa barnkläder.

Vill inte heller tänka på nästa vecka då det är dags att begrava min älskade faster. Kommer ej att åka ner blir för mycket för mig, Vet att många tycker att det kan vara ett fint avslut, men jag klarar verkligen inte det. Kommer inte att kunna stå på mina ben. Allt kommer bara att försvinna under mig känna att man bara faller mer och mer.Saknar henne så otroligt mycket, värken i bröstet gör bara ondare och ondare. Trycket känns hårdare hela tiden. Tårarna bränner under ögonlocken.  Smärtan i kroppen gör allt bara värre och värre. Huvudet dunkar konstant i flera dagar.  Ryggen känns som den ska gå av likaså nacke och axlar.


Nää vet att detta bara är en droppe i havet jämför med så många andra som har det hemskt. Men jag är verkligen en känslig, sårbar och psykiskt instabill just nu.


SKRATT FÖRLÄNGER LIVET.

Har så ont i kroppen hela tiden. Men sitter med värmeplåster på ryggen. Hoppas det kan hjälpa lite iallafall. Sen har jag så mycket ångest just nu. Vet inte varför, Snart är det begravning också nästa helg. Usch usch, men kommer inte att åka ner har bestämt mig nu, klarar inte det, kommer att bryta ihop totalt då. Min kropp orkar inte med det.
Känns som att allt bara ska gå nerför hela tiden. Önskar att man kunde få gå lite mer i uppförsbacke än i nerförsbacke trots att det alltid är lättare nerför. Hoppas att allt detta elendä kan vända till något posetivt. Har handlat lite i stan med Jenny var jättemysigt iallafall, men som vanligt så får man ångest när man ser vad som har handlats. *suck*

Men har sett en underbart rolig film iallafall nämligen Vampyrer suger. Den var riktigit kul skönt att få skratta lite trots att jag är ett väldigt stort twilight fan och gillar sällan när man gör narr av dom. Men den var faktiskt bra.
STEFAN AND ELENA FOREVERJag verkligen älskar denna låt och Vampire Diaries. Så underbart

HMM JA DET ÄR JAGUsch när jag sitter och tittar på gammla bilder så ryser jag. Vet att jag inte ska göra det. Men kan inte låta bli. en vänstra bilden från 2008
. Den andra är från i år. Åt så mycket kortison och även en antidepressiv medecin som gjorde att jag ökade jättemycket i vikt och svullnade upp, fick ledbesvär. Svårt att röra mig. Ser inte ut så där nu, äter inte den medecinen. Men jag väger jättelite nu mot vad jag ska väga om man jämför med min längd. Har fortfarande värk i huvud, nacke, axlar och rygg, Även i knäna, fötterna och låren.

MYCKET TANKAR NU

Med mycket tvekan åkte jag och patrik till Ingarö för att fira min morbror som fyllt 50 år. Har varit väldigt svårt att åka dit sen morfar dog för några år sen. Har många minnen av honom, Så har inte kunnat åka dit. Var väldigt osäker på att åka dit. Men det blev iallafall trevligt har ju inte träffat min morbror på länge eftersom han bor i USA sen lång tid tillbaka. Var trevligt att träffa mina systrar och systerdöttrar med. Dom har blivit så stora också. På vägen till tåget började mamma som vanligt att pressa mig, att jag ska åka ner till Skåne för att gå på min fasters begravning men det orkar jag verkligen inte det blir alldeles för mycket för mig, började gråta i bilen men ingen märkte något av det.  Var skönt att komma hem iallafall och inte behöva sova över där. Usch har sån ångest hela tiden och ont i kroppen, ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till.  Jag hoppas det kan hända något kul resten av sommaren nu. Ja på torsdag blir det trevligt faktiskt. Då ska jag in till stan med Jenny vi ska gå på bio hade vi tänkt.EN DAG I UPPSALA

ja i dag var man inne i Uppsala med Jenny var jättemysigt. Vi åt lunch på burger king. Tycker dom har bäst strips och hamburgare med. Sen gick vi runt och strosade på stan. Gick in i New Yorker, Gina Tricot. Köpte en jättesnygg luvtröja från Cubus på rea, sen ett sött linne från H&M.  Hello Kitty body splash. Läppbalsam. Lite godis såklart, sen bjöd jenny mig på en subway. Så blev en hel dag i stan. Behövde verkligen det, tänka på annat och försöka rensa tankarna.


linnet ser ut så där men är i turkosa färg.I´M TRYING

Gör så ont i mig hela tiden inte bara fysiskt då. Kan inte sluta tänka på min kära faster som nu sen några veckor tillbaka flyger runt bland andra änglar. Kan inte förstå detta, tankarna snurrar runt i mitt huvud och det verkar hela tiden. Blir så arg att jag inte fick mer hjälp av läkaren heller.  Hatar verkligen denna smärta man känner hela tiden.


Mitt liv har verkligen förändrats. Kunde lixom åka ner till Sthlm och träffa familjen. Men nu känns till och med det väldigt jobbigt. min morbror ska fira sin 50 års dag. Har inte träffat honom på jättelänge men vet inte om min kropp eller vilja orkar med det. Känner på mig att mamma kommer börja tjata på mig för många saker som vanligt.

Vill inte bryta ihop pga det. Men jag är såå tacksam för er mina underbara vänner som jag har.

Ni vet såklart vilka ni är. Vet inte vad jag skulle göra utan er. Skulle nog upplösas i atomer tror jag.

I morgon ska man iallafall följa med Jenny till Akademiska i Uppsala för hon ska göra ett litet ingrepp. Då vill hon ha sällskap och stöd när hon ska dit. Sen efter det blir det nog att äta lite.

MÅSTE BÖRJA LYSSNA

Vet att jag inte bloggat på länge här. Ber om ursäkt för det men jag mår inte bra alls. Har inte mycket ork i kroppen, värken vill inte försvinna heller, känner mig som en 85 år gammal tant. Kan fortfarande inte äta normalt. Försöker att göra det Är det enda min läkare kan säga att jag ska försöka att äta mer för att försöka få tillbaka aptiten. Men sällan det är ju det jag gör försöker hela tiden. Värker i hela huvudet, nacken axlar skulderbladen och ner på ryggen. Gör så ont, Blir ju inte bättre att man har fått smärta i låren och knäna igen också.

Vill ha tillbaka lite av sommaren en stund till är ju bara i början av Augusti. Är bjuden till min morbror som kommer från USA han fyller 50 år. Ska firas i Sthlm men, känner verkligen inte att min kropp orkar åka ner dit, men vet att jag kommer att få dåligt samvete för detta, vet inte hur jag ska göra. Men måste ju lyssna på min kropp också.

Försöker att lindra smärtan med Ipren men det hjälper itne alls. Läkaren kände ju knappt på min rygg och nacke där jag sa att det gör ont.

BADAT HAR MAN GJORT

Ja i dag har man tagit sitt första dopp. Ja ja vet att man är jättesen sommaren är ju snart slut tänker ni säkert. Men så här är det. Har inte haft ork till att åka till badet, vårat utomhus bad har stängts ned, jättetråkigt. Sen har vi ingen bil så måste då ta tåg till närmaste utomhus bad. Sen så mår jag så dåligt psykiskt så jag har inte klarat av att visa mig i bikini. Men i dag trotsade jag allt och badade faktiskt. Har skaffat mig ett par skorts som jag badar i. Var ganska kallt men ändå skönt. Men nu är man helt förstörd i näsa hals och ögon. Känns precis som när man får en allergichock av pollen och gräset. Men har kännts bra i näsan och halsen tills man badade Sen har jag ju fått min kortisonspruta för ett tag sen och den ska hjälpa helt.

VÄRKER ÖVERALLT FY

Så man där igen med all denna värk. Fy inte kul alls. Värken blir också värre när det är sämre väder ute. Har kännt av den i dag och huvudet med. Skulle ha ätit lunch med Jenny på byn men blev inte så pga vädret. Så man satt hemma i sin ensamhet igen nu när sambon jobbar igen. Jag hoppas att det kan bli bättre väder så det blir lättare med värken. Måste också försöka ringa psyk i veckan och klaga lite på att läkaren hos dom, inte har tänkt på att kontakta mig igen för att följa upp hur det går med nya dosen och så. Skulle ju nämligen öka dosen enligt honom.

Men när jag var hos min husläkare så tyckte hon absolut att jag skulle minska dosen pga att den är alldeles för hög, fick ju maxdosen, verkade inte min kropp klara av. Så får väll se hur det går. Men måste ringa om att få mer nattmedecin för det går inte att lägga sig vid 4 på morgonen hela tiden. Var nu ett tag sen hade medecinen hemma.

Försökte att lindra smärtan med ibumentin men den hjälper inte usch usch för detta alltså. Rädd för att det ska vara något igen med lederna.

PAIN AL OVER ME

Var hos läkaren i går. Sofia var så snäll och följde med mig dit. Tycker det gick ganska bra, fick ju inte den hjälpen jag trodde. läkaren trodde bara att min värk kunde bero på medecinen jag äter. Sen att jag bara ska försöka att äta mat så kommer jag att gå upp i vikt. Men det är inte det lättaste. Har ju redan försökt med det. Gör ju mitt bästa. Har även ätit maxdosen på medecinen, har fått order att sänka dosen för att det kan tydligen ge mycket av dessa biverkningar. Men jag är övertygad om att det inte är där skon klämmer min värk är något annat. Sen blir jag så arg på psykiatrin läkaren som skrev ut min medecin har inte ens gjort en uppföljning hur det går för mig. Sen går det knappt att nå honom. Kom inte in heller på mottagningen trots att vi stod och ringde på klockan. Fanns ingen lapp heller om att det skulle vara stängt. Behöver verkligen nattmedecinen nu. Har så ont hela tiden, orkar inte mer av detta. Har iallafall tvättat en maskin med tvätt, sen har jag varit hos Jenny en stund och umgåtts lite. Hoppas också att jag kan få mobilen såld för en är verkligen en jättebra telefon

SÄLJER MIN SONY ERICSSON

Har nu bestämmt mig för att sälja min Sony ericsson C903. Det är en väldigt bra mobil.
Skaffade mig den 2009-10-08. Så har inte ens haft den ett år. Är tuvärr låst till 3 operatören. Men går att låsa upp den.  Var väldigt osäker i början för mobilen har funkat väldigt bra men har en ny mobil nu. Priset hade jag tänkt 1500 kr för att den har jag inte haft så länge sen är det en väldigt populär mobil. Är dock inte så dyrt att låsa upp den heller kan hitta ställen som gör det för 200 kr ungefärSer precis ut som på bilden.

Har 5,0 megapixel kamera


Cybershot

Är en 3G mobil så du kan som sagt använda vilken operatör som helst.

Du kan använda Memory Stick/ micro och M2. Men kommer att medfölja ett minneskort på 4G

Det finns radio i också
Har Wap
Mp3 signaler
Videokamera


TACOS, PIZZA OCH FILM

Har umgåtts med Jenny och Erik både i går och i dag. Var jättetrevligt. verkligen. Men hatar att ha så ont hela tiden i kroppen. I går åt vi tacos tillsammans och hade det trevligt. Fast man var bra trött när man kom hem sen på natten. Var på loppis också innan tillsammans med Jenny och Sofia. Gick väll sådär fick 2 filmer sålda iallafall så man tjänade in bordshyran. I dag sov man länge var skönt. Är inge kul väder heller. Men åt pizza tillsammans med Jenny och Erik i dag, var gott, kollade sen på film. Blev Planet 51. Var en jätterolig film. Ser lite ut som små Shrek gubbar..

Men den var faktiskt bra måste jag säga. Ska gå till läkaren i morrn får hoppas det inte är någon fara med min värk.

Planet 51 är en animerad äventyrskomedi av intergalaktiska dimensioner. Den amerikanske astronauten Chuck Baker landar på Planet 51, som han tror är obebodd. Men till sin stora överraskning är planeten befolkad av små gröna varelser, som lever sina liv inte helt likt människornas liv på jorden. De är bara rädda för en sak: att planeten
ska invaderas av rymdvarelser - som Chuck! Med hjälp av sin följerobot "Rover" och sin nyfunne vän Lem försöker Chuck ta sig tillbaka till sitt beslagtagna rymdskepp genom ett fascinerande, men också förvirrande, samhälle på Planet 51. Det gäller att undgå att tas till fånga av planetens paranoida armé.