MODELL FÖR EN DAG

Har varit med Jenny i Uppsala hela dagen och blivit plåtad av modell fotograferna heter dom. Var jättekul blev uppringd förra veckan då dom frågade om jag var intresserad och självklart var jag det. Var riktigt kul att bli sminkad av make-up artister. Blev riktigt snyggt faktiskt. Här kommer några bilder.
Här är dom flesta bilderna har dom också i svartvitt.


BRYTER SNART I HOP

Vet att jag inte har skrivit här på länge ber om ursäkt för det. Men mår inte alls bra heller. Var på avstämningsmöte hos arbetsförmedlingen där jag träffade arbetspsykolog, försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Jobbigt var det såklart hade också glömt tiden.

Jag har fått besvara frågor med olika skattningsskalor om hur man mår och så. Gick inte så bra faktiskt.

Har tyvärr mycket hög ångest och depressionsnivå. har också mycket låg stresströskel och uppvisar många symtom som är psykiska muskulära och autonoma/hormonella.

Har också mycket svårt att somna på kvällarna, blir sent oftast men ibland så blir det lite tidigare men ändå sent.

Hatar att ha min ständiga värk, Äter fortfarande inte bra, blir bara middag på kvällarna och då försöker jag få i mig maten.

Hatar min kropp kan snart inte se mig i spegeln längre för då ser jag snart inte mig själv där. Gör så ont hela tiden i axlar, rygg, nacke och i knäna och benen.

Har fortfarande väldigt svårt att lära mig nya saker, koncentrera mig, Kan inte slappna av går och spänner mig och känner mig stressad jämt.

Enligt beslutet som arbetspsykologen har gjort så har jag lång väg kvar innan jag kan börja komma ut i arbetslivet.


Orkar snart inte ha det så här mer. Kommer att brytas ner snart i små atomer.


SKÖNT I VINTERSå mysig tröja fick hem den i dag från H&M. Jättemysig är den. Passar perfekt nu i vinter


SNURRAR AV TANKAR

Har snöat mycket i dag. Sitter hemma hos Jenny nu. Vi ska se Kommisarie Späck. Önskar att det kunde sluta dunka i huvudet med. Har ångest också. Känner mig så skyldig, visst är jag glad för att jag nu har fått beviljat pengar igen av försäkringskassan men kan inte förstå deras regler. Vill inte känna mig skyldig men kan inte hjälpa att jag gör det.

Är många tankar i huvudet nu som snurrar. Därav värken tror jag. Vet att det finns ju så många som är jättesjuka och blir nekade pengar. Vill verkligen inte känna mig som men skurk nu, Önskar jag kunde må bra också.


CORNELIS PÅ BIO

Har varit och kollat på filmen Cornelis som hade premiär på bio i Fredags på min födelsedag.... Filmen var verkligen bra tycker jag. Älskar hans musik väldigt mycket och härligt att den fortfarande lever kvar så lång tid efter hans död.

Min storasyster är med i filmen hon spelar hans första fru Ingalill. Hon är helt otrolig framför kameran blir alltid lika imponerad av hennes filmroller hon har gjort. Man känner sig väldigt stolt också, som syster.

Hon kommer även att spela Annika Bengtzon i Liza Marklunds böcker,  tror det var så att 2 st kommer att visas på bio och sen resten kommer att komma direkt på dvd.

Här kommer trailern också.


NÅGRA BILDER FRÅN FESTEN

Här är jag och  söta Linda....
Man kan tro att jag har röda linser här men det är från kameran. Dessa bilder är från Brorsans där vi åt middagen


30 ÅRS FESTEN

Puh i dag har det varit segt. Var en del att städa efter festen i går. Hade ju min 30 års fest med massa underbara människor både släkt och vänner. Åt först jättegod middag på Brorsans Resturang. Blev fläskfile  " Black and White" med potatisgratäng  super gott var det. Efterrätten var också jättegod, glass, grädde fruktsallad och chokladsås på det.

Mamma och pappa har varit jättesnälla och hjälpt till med att fixa det mysigt hemma. Trots att det var jobbigt när mamma la sig i vad saker skulle stå. Men dom betalade hela middagskalaset för alla 36 pers som kom.

Festen fortsatte senare hemma hos mig och Patrik, Vi fick plats i våran lägenhet. Serverade en alkoholfri bål. Öl, vin både rött och vitt. Läsk också till barnen och dom som ej vill ha alkohol.

Fick jättefina presenter med.

1 Eclipse spel
1 present kort på Spa behandling
Pärlhalsband och en ring.
pärlhalsband från Kina
Present kort på H&M
1 liten ittala skål med en kola påse i
Cykelkorg
några ittala ljuslyktor
ögonskugga
1 new moon poster
Pengar
fina ljuslyktor med tillhörande fat
cykel men den fick jag i sommras

presentkort på parfym droppen


Så var jättehärlig helg. I dag har man haft jätteont i kroppen värker överallt.

kommer att lägga upp lite bilder senare.


JAG 30 ÅR

Har varit mycket att göra. Har inte kunnat blogga här i dag. Har haft underbara vänner på besök bjudit på födelsedagsmiddag eftersom man fyller 30 år. Usch inte kul egentligen men var jättetrevligt iallafall.
I morgon är det dags för den stora festen jag ska ha. Blir ju först middag på Brorsans och sen efter det fest hemma hos mig. Jag hoppas att det blir en lyckad fest också.  Och det tror jag säkert det blir. Fick ett present kort av mina vänner på Parfym Droppen och sen pengar av älsklingen för att kunna köpa vinter stövlar och kanske något mer.

Ska bli trevligt att träffa släkten också. Jag hoppas bara att man får må bra och slippa ångesten och oron då. Har haft det i flera dagar nu, värk i ryggen och nacken hela tiden med.
Bilden är dock ganska gammal men tog den ändå

MINA FÖRBEREDELSER

Har börjat förbereda för festen jag ska ha nästa lördag. Fyller ju 30 nästa fredag. Känns som man redan har haft sin 30 års kris.. Men det här kommer att bli trevligt ändå. Träffa min familj och släkt, vänner. Kommer att ha Twilight/Vampyr tema. Så jag har köpt röda och svarta blockljus, sen en röd pappersduk. Skaffat lite andra dekorationer. Har också varit duktig brukar verkligen inte orka med mycket på dagarna, har svårt att få alla vardagliga sysslor gjorda. Det är pga min värk, och mitt psykiska mående som inte blir bättre alls. Men gick faktiskt runt med dammsugaren och dammsög, städade undan på borden. Dammtorkade alla fönsterbrädor så jag känner mig nöjd. Så drygt bara att man ska få så ont i hela kroppen när man dammsuger. Värker hela tiden i huvudet,nacken,axlarna och ryggen.


Jag hoppas verkligen att festen kommer att bli lyckad för det måste den bli.
THIS IS FOR YOU

I dag har det varit en riktig tung dag, inte bara vädret utan mina tankar har gått till min älskade faster Karin som i dag skulle ha fyllt 50 år. Det är den jävla cancerskiten som bet sig fast i hennes kropp. Hon övervann den en gång sen spred den sig vidare.


Kommer aldrig att få se henne le, höra hennes skratt, känna hennes varma kramar. Hon har gjort sååå mycket för mig. Jag fick uppleva en av mina bästa dagar tillsammans med mina vänner i Uppsala jag pratar då om att kunna gå på bio och se filmen Eclipse. Hon visste hur mycket Twilight betyder för mig.


Har så dåligt samvete för att jag inte kunde få tacka henne ordentligt.


Nu är hon bland alla underbara änglar. Sen att kunna möta alla familjemedlemmar och släkten som också lämnat jordlivet.


Ångesten är så påtaglig går inte att beskriva, hela min kropp värker, inte bara av sorg och smärta utan av den fysiska smärta jag känner av jämt.


Känns så tomt utan henne. Kommer heller inte att få fira min 30 års dag tillsammans med henne, önskar så innerligt att hon hade kunnat vara med och fira mig. Men på något sätt så känner jag att hon kommer att vara med mig hela tiden och vaka över mig.

Känner hur huvudet spänner har ständigt huvudvärk smärtan går ner i nacken axlar och ryggen.

Men måste försöka att se det posetiva hon lider ej och har det bra nu, det är huvudsaken det.