SÅ ÄR HELGEN ÖVER

Ja huvudet dunkar, trots att man har tagit en värktablett, Jag hoppas den kan lindra min smärta också i rygg, nacke och axlar, får hoppas de, för orkar inte detta, får se vad blodprovet visar också som jag gjorde hos läkaren sist.
Skulle ju kolla min sänka, vet att den har varit hög förut. Så läkaren misstänker att de fortfarande finns lite reumatiskt kvar.


Är sååå jobbigt eftersom man mår så dåligt i själen med, Men har varit hos Therese hela helgen, det har varit väldigt trevligt och så har man träffat lilla Edwin som bara är så söt.. Tack Therese för att jag fick vara hos er och hälsa på.

Vad skönt att kläderna passade också,  köpte nämligen lite fint till lilla Edwin.Nu kan denna kyla och snö försvinna tycker jag.


Känner ofta en rädsla, sorg och att man känner sig värdelös så många gånger. Vet att de bara är tankar men kan inte hjälpa att de blir så. ska försöka träffa Helena i veckan hoppas jag om man orkar ta sig in till stan och om värlen ger med sig såklart

TRÄFFA THERESE SNART

Ja så är de Fredag nu.. Ska till Skutskär om en timme, hälsa på Therese och hennes lilla Edwin ska bli kul.
Sen hoppas jag och tror att jag kommer att få träffa söta Helena nästa vecka för måste verkligen träffa henne snart,

Vet att jag måste ringa till psyk men har bara inte klarat av det, men måste göra de, får såååå ångest när jag tänker på det med. Inte kul alls. Sen tycker jag att det är deras skyldighet att skicka ut en ny tid också. För missade den förra var inte med flit utan de råkade bli så bara.


Får hoppas att det inte visar något konstigt på proverna dom tog också.

Läkaren tror också att min värk kan vara mycket reumatiskt så hon tycker jag ska kontakta reumatologen med.


HMMM

Nu har ju blogg varit nere ett tag, sitter ju uppe länge på nätterna, och då märkte jag ju att de inte gick att komma in på bloggen, blev inte glad måste jag säga, Men nu när bloggen äntligen är igång så har dom ändrat den. tycker faktiskt att de ser mer krångligt ut, man kan lixom inte se namnet på den som har kommenterat. Se så är de svårt att se när man får en ny kommentar, Ibland så funkar de inte att skriva inlägg heller.

Måste säga att jag gillade den gammla designen mest, var mycket enklare då.. Jajaja man får väll se om man vänjer sig,

Ajaj vad ont de gör var ju iallafall hos läkaren i går, trodde dom skulle veta exakt vad de var,men fick ju göra prover och läkaren trodde mest de kunde vara reumatiskt. Hmmm ibland känns det inte som att hon tar mig på allvar, Sen tycker jag att det är deras skylldighet att hjälpa till att kontakta psyk,  men även psyk borde ju skicka ut en ny kallelse till mig med. För mår verkligen inte bra. sitter med ångest och de trycker över bröstet

MYCKET VÄRK OCH ÅNGEST

Ja har varit hos min läkare i dag, det gick väll sådär hade önskat att jag kunde ha fått nattmedecin med, Men de fick jag inte för de ska psykiatrin hjälpa till med. Skumt har fått utskrivet av henne förr.

Ibland känns de som att hon inte förstår min smärta, Har ju mycket ont i rygg, nacke axlar och huvud väldigt ofta.
Blir lätt yrslig med. Har fått magkatarr igen med, gör så ont när man trycker på magen. Nu sitter jag med jättemycket värk i nacken.  Fick medecin för magen iallafall sen fick jag recept på kortison till hårbotten.

Det värker även i själen är så orolig för min älskade faster med. Sen mår jag sååå dåligt när jag ser mig själv i spegeln är så smal, och kläderna passar inte längre dom som nästan var lite små i sommras sitter som ett tält på mig nu.

Varför skulle jag drabbas av den jäkla biverkningen av medecinen. Trodde verkligen att jag skulle kunna gå upp i vikt utan att ha massa vätska och svullnad i kroppen.


Usch måste verkligen ringa till psykiatrin här hemma, det tar verkligen emot när de gäller att ringa folk. vet att de måste göras, men får så mycket ångest av de. Sitter just nu med kraftig värk i nacken och börjar känna av yrsel.

Vill verkligen inte ha ångest, sen måste jag också be psykiatrin om ångestdämpande medecin men de får man ju aldrig. SUCK!!!!!!!!!!!!

OSIS DUST IT

jag är med och tävlar nu om en Osis dust it hos http://lajseiiy.blogg.se/

Ska vara jättebra för håret.





den ska ge håret mer volym man ska ha de i hårbotten också


FY FAAAAAAAN

Alltså blir så jävla arg och ledsen när jag läser om idioter och vissa grupper på Facebook. Vet ju inte om detta är sant, men har faktiskt set på en sån vidrig film där några jävla idioter står och skrattar och sen kastar ner en liten hund från en bro, så sjukt alltså, skakar i hela kroppen och blir hela yr av detta, Alltså om detta är sant så hoppas jag att dom får ett jävligt långt fängelsestraff och att myndigheter och sånt får se detta. Man skulle gärna vilja kasta ner dom för bron och sen stå och skratta fy fan alltså. Jag som älskar hundar över allt annat, har gråten i halsen och ja jag kan inte beskriva detta nu

FUCK the Idiot who threw the dog from bridge!!!
KÄLLAN

BLOGG AWARDS

Jag fick en award av söta Josefine

kreativbloggerawardthumb

Med denna award följer lite måsten:
- Lägga in den på sin blogg
-Länka till den jag fått den av
-Berätta sju saker om mig själv
-Välj sju bloggar att skicka den til
l
-Länka till dessa bloggare

Jag har dåligt självförtroende
Jag älskar Twilight och Robert Pattinson
Jag har svårt att lära mig saker
Jag hatar min kropp
Jag har cellskräck
Jag gråter ofta
Jag är alltid väldigt orolig person

De nominerade är:

Linda

Michaela

socker

Psykiatrin

Jazzy

Mezza

Jenny


GULDBAGGEGALAN 2010

För bästa huvudroll, manlig och kvinnlig, har följande nominerats: Från vänster Malin Crépin, Claes Ljungmark, Noomi Rapace, Björn Starrin, Stina Ekblad och Olle Sarri.
För bästa huvudroll, manlig och kvinnlig, har följande nominerats: Från vänster Malin Crépin, Claes Ljungmark, Noomi Rapace, Björn Starrin, Stina Ekblad och Olle Sarri.





Är så nervös och samtidigt stolt över att min älskade syster är så framgångsrik att hon nu har fått en nominering i en av dom tyngsta kategorierna.

nämligen Årets bästa kvinnliga huvudroll för sin tolkning i filmen I skuggan av värmen.

Nominerade i de tyngsta kategorierna

Bästa film
• Prinsessa
• I taket lyser stjärnorna
• Män som hatar kvinnor


Bästa regi
• Teresa Fabik (Prinsessa)
• Lisa Siwe (I taket lyser stjärnorna)
• Fredrik Edfeldt (Flickan)


Bästa kvinnliga huvudroll
• Malin Crépin (I skuggan av värmen)
• Noomi Rapace (Män som hatar kvinnor)
• Stina Ekblad (Det enda rationella)


Bästa manliga huvudroll
• Olle Sarri (Apan)
• Björn Starrin (Bröllopsfotografen)
• Claes Ljungmark (Det enda rationella)

Galan tv-sänds:
Guldbaggegalan sänds i SVT 1 klockan 20.00 den 25 januari. på Cirkus i Sthlm

 

Galan kommer också att sändas på SVT play

 


 


WHY CAN´T I FEEL HAPPY

Är så trött på att ha ont, men de kommer förhoppniingsvis att bli bättre ska ju till läkaren på Onsdag då får jag veta om de är något att oroa sig för.

Känner mig inte heller så pigg har haft huvudvärk sen i går kväll. Nu börjar den komma tillbaka igen. Sen känns de som man håller på att bli sjuk också fyyyy vad jobbigt vill inte bli de, ska ju träffa Helena i veckan någon dag.


Får hoppas att man slipper bli jättesjuk bara.
Känner en stark ångestkänsla som vanligt hatar det. Vill inte känna de, Ska passa på att prata med min läkare också om denna utredning som ska göra, Hoppas hon kan hjälpa till med de, eller om de bara är psyk som gör de.

Hatar verkligen denna känsla man har hela tiden, om att allt känns hoplöst, ensamt på dagarna, alla vänner som man så gärna vill kunna träffa oftare. Men de känns ofta som jag bara är i vägen och att dom har annat att göra istället för att träffa mig. Jag hoppas jag har fel i det.

Har en klump i magen och en stark oro och rädsla när de gäller min kära faster som är sjuk.

GÖR ONT HELA TIDEN

Jag då ska man försöka sova nu då, Har så ont i ryggen och nacken hela tiden, Hoppas de inte är något allvarligt, Ska ju till läkaren på Onsdag.

Måste tjata ännu mer på att få en  medecin mot min ångest och sen att jag kan få min utredning också så man vet vad som är felet. För då blir de säkert lättare att leva och samtidigt veta vad man ska göra för att de ska bli bra.


I dag har man ätit smörgåstårta jättegott var de, firade patrik tillsammans med några vänner, var jättetrevligt och sen i morrn ska man på 2 års kalas.

Natti natti

MIDDAG OCH HOPE FOR HAITI

Sitter nu hos Jenny och Erik ska äta god mat och umgås ska bli trevligt. Sen i natt kl 02.00 ska jag se på välgörenhetsgalan för alla offer och överlevande i Haiti. Är så hemskt de som hänt. Robert Pattinson har sjänkt pengar lika så andra kändisar, Så det kommer att sändas llive från Los Angeles och Rob kommer att medverka via länk från London.


Så de kommer att gå både på kanal 5 och MTV. Kommer att gå i repris med

GOODIEBAG TÄVLING

Jag är med och tävlar hos Julia om denna fina goodiebag så hoppas man vinner nu





Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene. (amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor life: Väst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor" 
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


SÅ SNYGGA BILDER





Har fått 2 st jättefina bilder redigerade grymt snygga är dom

kika in hennes blogg här

PAIN IN MY BODY

Nu sitter jag här med kraftig ångest, hatar det, känner tårarna bränna under ögonlocken.Allt känns så meningslöst, och tungt. Kan aldrig göra något rätt, Saknar verkligen dom underbara vännerna som jag har. Har en ständing rädsla av att bli sviken och missförstådd. Känner mig så misslyckad, kan inte göra något rätt. Vill ju må bra nu när jag nu har fått en tid hos min läkare, ska ju förhoppningssvis få veta varför jag har så jobbig  värk och sen varför jag har så mycket eksem och tappar hår. hoppas då att jag kan få en remiss från henne kanske till psykiatrin måste ju få en grundlig undersökning. Är så rädd hela tiden att jag mina vänner kommer att försvinna från mig. Känns så tomt ångesten blir bara starkare hela tiden tårarna är snart här,


PATRIK FYLLER I DAG

Har varit och handlat födelsedagspresent till Patrik i dag för att han fyller år, Hoppas han blir glad för den, usch tycker verkligen de är jobbigt att vara ute ibland.

sen i kväll kommer hans föräldrar hit och ska bjuda på smörgåstårta ska bli gott tycker jag, Hoppas man kan försöka vara social då, Ska försöka de iallafall. Hoppas man mår bättre då med.
Nästa vecka ska man träffa Helena med ska bli jättekul får se vilken dag de blir bara och vad vi kommer att hitta på också.


UNDERBAR BILD



Här kommer ännu en underbar bild som jag fått redigerad av underbara Jossan hon är så duktig på detta alltså,

ni måste besöka hennes blogg HÄR. Hennes blogg är så grymt fin också och hon skriver så bra

Så hennes blogg är helt klart värd att besöka





TESTAR PHOTOSHOP

Satt och försökte pillra lite i photoshop, är helt nybörjare av detta, men försökte iallafall med en bild på mig




Som sagt är nybörjare på detta.


TÄVLING

Jag är med och tävlar hos Millah som har en tävling hos Styleimport.com.

så besök gärna sidan finns mycket fint där, Ni kan vinna jättefina saker där, och Millah hon har många fina tävlingar som hon anordnar då och då.


SPÅRLÖST

Sitter nu och tittar på Spårlöst på 4 an, Tycker de är så bra men samtidigt väldigt tungt att se trots att jag inte har varit med om något sånt.

Men jag blir väldigt berörd och tungt i bröstet hela tiden, Kan inte föreställa mig hur de känns att leta efter någon anhörig som har försvunnit eller om man har blivit bortadobterad, de måste kännas fruktansvärt...


Sitter här med ångest också som vanligt usch, Hoppas att mitt läkarbesök nästa vecka går bra också. Vill ju veta varför jag har så här ont och varför de kliar och blir sår  hårbotten hela tiden.

Men hoppas också att jag kan få en tid här i Tierp med på psykiatrin och att dom kan fixa en bra behandling och utredning till mig


TRÖTT OCH HÄNGING

Har varit och hälsat på familjen i går till i dag. Var helt oki, träffade min syssling hennes mamma och syster som var och hälsade på hemma hos mamma, mina systrar och deras barn. Åt god brunch som mamma fixade.

sen på kvällen så var jag och mamma barnvakter åt Lovisa min lillasysters dotter, var mysigt, men man sover inte så himla bra där, för hon pratar mycket i sömnen och sätter sig upp och skriker ibland.

Men hon är så söt och glad, hela tiden börjar prata mer och mer nu med. sen min andra systerdotter ska  snart fylla 6 månader och hon är ju så söt också, börjar prata men mest med massa ljud och så.

Kollade stjärnorna på slottet med mamma också, Sen på söndagen vaknade man tidigt såklart, åt frukost umgicks med Lovisa och syrran hemma hos mamma. Hälsade även på en vän som fått barn  så trevligt de var, blev bjuden på fika. Men nu är man hemma kom hem vid 20.00. Nu är man trött, seg, ont i kroppen, ja de är tufft blir alltid så när jag har varit borta och precis kommit hem, Har så ont i magen också, som alltid huvudet värker så ska ta en Ibumentin nu tänkte jag. Den 27 Januari ska jag till läkaren så jag hoppas att dom kan hitta något när de gäller min värk och huvudvärken, sen om jag för hoppningsvis kan få en sömnmedecin och ångestdämpande medecin

SÅ VAR DE FREDAG

Ja så är de Fredag nu. Kommer att sitta och titta på Let´s Dance. Ska bli spännande att se vilka som åker ut i kväll.
Hoppas att jag kan få en tid snart hos min läkare med. Sen måste jag få mer nattmedecin och sen en ångestdämpande för min medecin hjälper inte mot ångesten. För den är så kraftig hela tiden, och den jag äter är bara antidepressiv.


Men jag hoppas att myset i kväll kommer att bli mysigt, med god mat, chips bra på tv och sen älsklingen i soffan.
Ska hälsa på min mamma i morrn med hoppas de inte blir för jobbigt för känner ofta att dom tjatar och pressar mig hela tiden.


Tog denna bild uppe i åre förra vintern.

LINKIN PARK NUMB



Fick denna underbara låt med Linkin Park av en underbar tjej Yasmine heter hon. Känner igen mig så väl i videon, och låten är så sorlig.

SAKNADEN

Måste säga också att jag saknar Therese och Helena också, Therese ska ju snart få barn ska bli så härligt att se de lilla underverket sen. Kommer att vara så mysigt att kunna mysa lite med bebisen...

Helena har jag tuvärr inte träffat än, men jag hoppas verkligen de blir snart, för hon och jag har så mycket genemsamt är som att prata med sig själv känns de som, Så jag hoppas verkligen att hon och jag snart kan träffas.
Jag hoppas också att hon fortfarande vill träffas också


SAKNAR DIG MED LINDA

Läste nyss ett helt underbart inlägg av gosLinda där hon skrev att hon saknar mig och jag saknar henne med, Trots all ångest och allt som bara känns mörkt så lyckades hon tända en liten lampa inuti mig. Saknar dig också gumman ska du veta. Ska försöka att kämpa så gott jag kan.


MITT KOLLAGE



Nu har jag gjort ett eget kollage, är bara nybörjare så ni vet. Men älskar Vampyrer, älvor, häxor och de övernaturliga väldigt mycket.

PÅ ANDRA SIDAN.

Har sett säsongens  första avsnitt av Det okända i dag på tv4+ tycker de är jättebra serie älskar sånt som är övernaturligt, som oftast inte har någon naturlig  förklaring. Jag har alltid gillat sånt, sen är jag väldigt förtjust i vampyrer, och olika väsen som inte finns. Hmm vet inte hur jag ska förklara men. Brukar försöka följa andra program med, såg alltid förut på Hemsökta hus och Ghost Hunters. Mina absoluta favoritkanaler är tv4+ och tv4 fakta. Jag tror verkligen att de finns något på andra sidan. Har alltid blivit faschinerad av andlighet och medium.

Älskar också häxor, älvor m.m

Mina favoritserie är helt klart True Blood. Längtar tills säsong 3 kommer ut. Men min absoluta favorit vampyr är Edward Cullen från filmen Twilight.

Brukar faktiskt vara mer spännande program när de gäller Det okända  nu får man vänta till nästa vecka igen.







Skulle försöka göra ett kollage i Gimp men fick inte i gång programmet. Men ska testa igen sen.










PAIN AND SADNESS

Sitter nu med en klump i bröstet som vanligt, känner ångesten komma starkare och starkare. Känns så ensamt hela tiden. Har nu skickat ett till mail via mina vårdkontakter på hemsidan, kanske går bättre på de sättet.

När jag tittar ut genom fönstret ser jag bara massa snö och dimma, inte kul alls att se, allt är grått och vitt.

Tårarna bränner bakom ögonlocken och kommer när som helst, Är så värdelös hela tiden, kan inte göra något rätt. Allt blir bara fel hela tiden känns bara som att man vill försvinna bort från allt skit, Vill kunna leva normalt.
Men när jag får dom tankarna så kommer andra tankar upp då jag tänker på min familj och alla ni som betyder något för mig, vill inte förlora er. Vet inte vad jag ska göra, Min kropp försvinner snart hålet i bröstet blir bara större och större hela tiden. Vill bara slå in handen i väggen och bara känna den smärta, men det är då rädslan kommer och visar sig så de blir som ett stort hinder för mig


FRIENDS KAMPEN MOT MOBBINGEN

Ja som jag skrev i förra inlägget så bara gillar jag organisationen Friends.

Har själv varit mobbad i 9 års tid psykiskt. Jag tycker verkligen så synd om alla som drabbas på något sätt, finns många olika sätt. I bland kan de kännas att ååå de är inte så synd om  mig för att jag slapp slag och sparkar, många har tuvärr råkat ut för sånt. Jag fick istället psyket och själen förstörd efter detta.

Fysisk mobbing psykiskt mobbing,

Mobbing ska verkligen itne få förekomma i Sverige och inget annat ställe heller.




Den förste som använde ordet mobbning var etologen Konrad Lorenz (1903-1989) när han beskrev hur djur attackerade i flock. Det var inte förrän på 1960-talet som en svensk läkare använde samma ord om barns beteende på skolgårdar.

Själva begreppet mobbning tycks vara skandinaviskt och används alltså inte med samma innebörd inom andra språkområden. Mobbning pågår inte bara mellan barn utan är även ett vanligt problem bland vuxna. Det är dessutom inte ovanligt att vuxna utsätter barn (på både skolor och idrottsföreningar). Under de senaste åren har förekomsten av sexuella trakasserier, främlingsfientlighet, rasism, etnisk diskriminering, homofobi och könsrelaterad mobbning kommit fram. Då kan även det närliggande begreppet kränkande behandling användas eftersom det rör sig om kränkningar av principen om alla människors lika värde.

 

 

Mobbning kan definieras på en mängd olika sätt men grundläggande kan man säga att de handlar om ett upprepande aggressivt beteende med ojämn maktbalans mot ett offer som har svårt att försvara sig. En viktig gemensam utgångspunkt är att den som upplever sig mobbad har rätt att bli tagen på allvar. Mobbning är inte engångsföreteelser eller konflikter, utan en systematisk kränkning av en person. Negativt beteende och kränkande behandling måste dock självfallet betraktas som oacceptabelt även vid ett enstaka tillfälle.

 

Orsaken till mobbing är ju ofta att mobbarna mår dåligt och vill utrycka sin smärta på någon annan som dom känner inte kan försvara sig. Sen att personen ska känna sig tuff och få folk att gilla en.


Om Friends
Friends arbetar för att barn och unga ska känna sig trygga och slippa utsättas för mobbning och andra kränkningar. Skolan har alltid varit Friends huvud arena men sedan ett par år tillbaka har vi även etablerat oss inom idrottsrörelsen. Sedan hösten 2009 har vi dessutom börjat utbilda i förskolan. Målet är att hjälpa dessa att få igång ett långsiktigt och seriöst arbete mot mobbning.

Friends är en icke vinstdrivande ideell organisation helt utan statliga bidrag. Som stiftelse är vi politiskt och religiöst obundna och har ett 90-konto tilldelat av SFI.

Alla som arbetar på Friends har stor erfarenhet av barn- och ungdomsarbete. Vi verkar över hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg, Umeå, Linköping och Malmö.

Friends är en organisation under ständig utveckling. Just nu arbetar vi med att ta fram ett nytt, ännu bättre Friendskoncept. Syftet är att knyta längre relationer med de skolor vi arbetar med men även att ge mer stöd i det vardagliga likabehandlingsarbetet än vi haft möjlighet att göra hittills. Målet är att testa konceptet under 2010.



http://www.ekero.se/upload/Barn_utbildning/Grundskoleverksamhet/N%C3%A4rlundaskolan/Bilder/Elevh%C3%A4lsa/Friendslogo.JPG

FRIENDS HÅLLA KÄFTEN



Hatar verkligen mobbing fy fan säger jag bara, Är så underbart att organisationen Friends finns...

Tycker denna video är så stark och jag känner helt klart igen mig när de gäller tjejen. Har visats på tv mycket också. Men de är som att hon sjunger om mig. Många känner nog samma sak


MÅSTE MÅSTE

Vaknade med ångest som vanligt.. Mailade vårdcentralen igår om att jag behöver hjälp med min värk och såren och att jag tappar hår hela tiden. Jag hoppas dom kommer att svara mig fort. För jag vet att jag borde ringa egentligen men har verkligen jättesvårt att ringa sådana samtal men vet att jag måste komma över de hindret.

Har köpt lite garn så ska försöka ta mig i kragen och börja sticka lite för de är en bra sysselsättning jag har.
Fan också att jag missade mitt möte innan jul med läkaren på psykiatrin här hemma. Hoppas att jag kan få en ny tid för behöver få denna utredning gjord snart för är helt säker på att jag har bipolärsjukdom och de vill jag få fastställd.

Så jag kan få rätt medecin och behandling sen är jag så
ledsern för  att jag blev nekad hjälpen i Uppsala....

Men ska fan ta mig dit ändå på något sätt

MIN EGEN KALENDER








så snygg den är, Ni kan beställa en egen hos tryckdig.se

SCARY ME


Såååå cool bild, Fick den redigerad av en jättegullig tjej hon har verkligen ett stort hjärta och lyssnar på när man mår dåligt. Hon är grym på att göra bilder måste jag säga.

ni hittar hennes blogg här

PAIN PAIN

Sitter nu och ser på Spider Man 3 på Canal+.  Har fortfarande så ont i kroppen hela tiden, spänner i hårbotten mycket också har ju ett sår där nu. Har ett stort tryck över bröstet nu går inte att komma ifrån. Önskar man kunde göra något på dagarna men ORKAR INTE DE. Vet att de låter slött men de är verkligen inte lätt detta nu. Har svårt att somna ordentligt nu också eftersom min medecin till natten är slut. Får ju vänta ett tag innan jag kan förnya receptet igen. Huvudet värker hela tiden, inte bara utanpå utan inne också. I morgon börjar sambon jobba också, kommer att bli ensamt och trist då. Känns som att man är dubbelt så gammal i kroppen än vad man är också.


Sen är jag så rädd för att få cancer fy fan alltså, Du ska veta att jag tänker på dig min älskade morfar som lämnade livet pga den förbannade jävla cancern som hade spridit sig.

FAN FAN.

Vill inte fortsätta så här.......


SÅ RÄDD

Nu är man ännu mer orolig alltså när jag hade gått och lagt mig i går eller sent på natten var de, Så skulle jag lägga mig som vanligt drog handen genom håret och kände då hur torr hud bara lossnade från hårbotten, blev ett stort sår, Sen fastnar lixom den torkade huden i håret som inte går att få bort, om man inte drar ordentligt, Så har ett öppet sår nu i huvudet inte kul alls, Tappar mycket hår också, mitt hår är inte lika tjockt som de var sist alltså, känner de när jag ska borsta håret och sätta upp de, blir så orolig, tänker hemska tankar nu om att allt mitt hår ska lossna sakta men säkert, Hade mycket tjockare hår i sommras. Vill verkligen att allt ska bli bra men verkar bara gå nedför just nu. Orkar inte detta, Vet att jag måste äta ordentligt men klarar inte av det, magen säger en sak och kroppen en annan sak hela tiden, Har ständig värk i min kropp hela tiden med. Börjar tvivla på att det kommer att bli bra med mig, Snart ruttnar jag och blir bara en jordfläck

Vet också att min familj säger att jag ser fin ut nu men jag tror inte på det. När jag ser mig själv så ser jag något annat. Jag blir bara tunnare och tunnare känns de som, Klarar inte av att se mig på kort längre speciellt när jag bara har bikini på mig.

MINA EGNA DIKTER





Blodröda Tårar

Det knakar i de gammal huset.
Rysningar kryper i dom kala väggarna
Hon hör någon viskar hennes namn
viskningarna susar och flyger genom
de mörka rummet

En rysning går genom hennes magra tunna kropp
Ångesten kommer krypande ut ur alla ådror
Blodet droppar från hennes sargade handleder
hennes vita klänning färgas rött blanding av smuts
blodröda tårar rinner ner för hennes bleka tunna kinder
ögonen färgas blodröda
det långa svallande håret färgas rött av blodet

det knakar under hennes såriga fötter
glasbitar trycks in i dom sköra fotsulorna
hon flyr hon springar vänder sig inte om
hennes trasiga klänning omsluter den bleka darrande
sårade kroppen

Det plågade ansiktet vänds bort
hon sluter ögonen
röda strimmor rinner ner för hennes kinder
försöker att gömma sig bara sjunker och försvinner




Mörka klippor i natten



Smärtan vad är det?
Ensamheten kommer krypande
Längtan simmar över det oändliga havet
klipporna sticker upp ur dom svarta vågorna
Vindarna brusar och skummet kastar sig upp mot det toppiga klipporna
ångesten dycker ner i det djupa vattnet
Sorgen kryper upp med sina knotiga armar och ben det kommer närmare och närmare
Hatet ploppar upp som svarta siluetter i natten.
Gråten sitter på stranden och lurar, blickar ut över natten.

Av Johanna Crepin


Trasiga Blad


Trasiga Blad
sidor har rivits ut
Pärmen är sliten av många tummade fingrar
vissa rader har suddats ut av salta tårar
försöker att tyda det lilla som finns kvar
Gåspennan känns så mjuk i handen
trots att den är så trasig
Bläcket har torkat ..

Av Johanna


Känslor

Hjärtat Brister
tårarna trillar ned för de bleka kinderna
Det små händerna darrar av sorg.
Hennes blonda hår vajjar i den kalla vinden
när hon springer på sina tunna ben barfota
i den kalla natten. Hon skakar i hela kroppen
blodet rusar runt i hennes ytliga ådror
Smärtan och sorgen känns allt närmare och närmare
Tårarna strömmar över mer och mer
skräcken synns i hennes uppspärrade ögon.
Hennes skärande skrik ekar ut i den mörka natten.

FRYSER OCH HAR ONT

Usch är som alla andra dagar, huvudvärk och ont i nacken. Min insomningsmedecin är slut nu faaan också kommer att bli svårt att somna nu, men Måste härda ut ett tag iallafall, för kommer nog inte att få mer på ett tag nu men hoppas det inte dröjer för länge bara. Brr fryser så mycket också, sitter i min mysdräkt och raggsockor och fryser hela tiden, I kväll blir de lugnt som vanligt killen ska åka och handla lite snart blir nog kött pommes och bea sås var ett tag sen man åt de. Hoppas man kan kunna äta ordentligt med....


Saknar er alla mina underbara vänner ni vet vilka ni är. Önskar man kunde orka åka in till stan och hitta på något kul.


PAIN AL THE TIME

Fy att man ska ha så ont inte bara i själen utan fysiskt. Jätteont och värk i huvudet, nacken och axlarna, Fick lite massage av sambon men gud vad ont de gör när han kom åt en punkt på sidan av nacken, kunde knappt sitta stilla, Vill inte ha denna värken, Är ju smärtsamt redan som de är med det psykiska, snart kommer jag inte att kunna röra mig heller, känns så blir bara värre och värre. Vet inte vad jag ska ta mig till.

WHY WHY

Har knappt varit ute i dag så kallt. Gick bara till affären och hem igen, Har så ont i både kroppen och själen hela tiden, Är så rädd för massa saker, och sen går de inte att bli av med den ständiga sorgen som jag har inom mig hela tiden, smärta och ovissheten finns hela tiden framme och påminner mig hela tiden,

Har så ont i axlar och rygg hela tiden också och i benen med men de har jag alltid speciellt när de är så kallt ute.
Tänker på dig hela tiden ska du veta, bli frisk nuuu klarar inte av detta mer går snart under. Min kropp kommer snart att smulas sönder till en hög på golvet bara. Känner av pressen som jag har hela tiden, vet att mina föräldrar vill mig väl men orkar inte med tjatet hela tiden. Att man ska göra mer saker hemma och göra si göra så.






SMÄRTA ÅNGEST OCH RÄDSLA

Så kallt de är ute då, Har riktigt mycket snö här, så mörkt och kallt inte kul alls. Mår ju inte bättre för de är så trött hela tiden, men kom ju hem i går från fjällen också, men är alltid trött. Har ingen ork ont i muskler och leder hela tiden. Har inte mycket att göra på dagarna heller, Nu är ju patrik hemma denna vecka med är väldigt skönt, men snart blir de ensamt igen, Vill ha något att göra eller bara sällskap. Ångesten bara biter tag i mig innefrån hela tiden, hålet blir bara större och större hela tiden, Vill ju veta och ha en diagnos inte bara massa velande fram och tillbaka Har efter så många år ev fått en diagnos, Läkaren som jag träffade i Uppsala på ätstörningsenheten är den enda som tog detta på allvar, och verkligen lyssnade och tog till sig de jag sa och sen kom med förslag och sen sa hon,
Att utöver det jag berättade så lät de väldigt mycket som Biopolär sjukdom, Hoppas verkligen att man kan få en diagnos så man vet vad man ska sträva efter och kunna bli frisk från.

Känner mig så pressad och rädd inombords vet inte vad jag ska göra, Kan inte förstå att det har hänt, vill inte gå in på vad men det smärtar mig mycket att tänka på detta, du ska veta att jag tänker på dig jämt och kämpa du måste


HEMMA NU

Ja nu är man hemma så skönt, har suttit hela kvällen på tåget från Åre, Har varit helt oki att vara där, kul att träffa familjen men ändå skönare att vara hemma, sova i sin egen säng och att bara få vara hemma, skönt. men har kännt av ångesten hela tiden, och depressionen den kommer man inte bort ifrån, I veckan blir de bara som vanligt lugnt, Jag hoppas jag får den hjälpen jag behöver nu, har varit utan medecin ett tag nu, tog med mig för lite upp till Åre jobbigt måste jag säga, Ska gå och lägga mig nu tänkte jag

JA NU ÄR DE NYTT ÅR

Suck nu är man  sjuk också hade tappat rösten helt i går, Jätteförkyld är man också, Men de blev att man firade nyår ändå här i åre tillsammans med familjen och släkten. Blev trevligt åt middag skålade in tolv slaget, men måste säga att jag längtade bara till att komma i säng faktiskt, i dag är man sjukt förkyld fortfarande men har lite mer röst iallafall. Men har inte blivit något att åka skidor än. Orkar inte och vet inte om mina muskler klarar av de. Kommer att åka hem till Tierp på Måndag eftermiddag, ska faktiskt bli skönt att det inte är så långt kvar till man åker hem, Hoppas att ni alla har haft en skönt nyårsafton med.

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/17/84/73/1294/2d09a30a6d4e501c