DUNKAR I TÅN

Usch har så ont i mina tår för att pappa tog nämligen bort mina stortå naglar för dom var så fula och konstiga,
så nu har man så ont, var nämligen tvungen att ta bort förbandet efter att jag hade duschat och den ena tån har inte läkt än så de dunkar och värker i tån men nu ligger jag med foten i högläge och har tagit värktablett, medands den andra tån känns mycket bättre iallafall. Hoppas att båda ska läka och att man slipper fula naglar igen

VECKANS HOROSKOP

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Denna vecka handlar mycket om att motstå frestelser för dig. Så fort du ser något eller (någon) som du vill ha så känner du att du verkligen måste ha det och kan få svårt att få ro innan du fått det. Du behöver nog tänka igenom dessa situationer lite extra, annars finns det stor risk att du ger dessa saker för stor uppmärksamhet och inte lägger krutet på aktiviteter där det behövs som mest. Att fråga en vän om råd innan du handlar kan vara en bra strategi.

MARKNAD OCH TRÄFFAT FAMILJEN

Nu är man hemma kom hem i går kväll, Har varit i Malmköping sen i tisdags, var mysigt att träffa familjen och sen såklart lilla Lovisa som är min kära systerdotter. Hon är sååå söt och charmig verkligen. Sen var de Marknad fredag lördag och söndag.


Har också blivit moster igen sååå glad min storasyster födde en flicka i söndags morse. Hon är så söt och gullig.

Gick alla 3 dagar tillsammans med Patrik. där uppträdde på kvällen sen Kevin Borg i Fredags, sen i Lördags var de Nordman och på Söndagen såg man Sven Ingvars. Var mycket trevligt att gå omkring där men samtidigt var de
Men hade svårt att gå för att min pappa tog bort mina fula stortånaglar för att dom var för fula och naglarna ville inte släppa utan dom växte på varandra hela tiden. Hittade mycket fint också på marknaden. som ex  en jättesnygg collegejacka som de står rasta på ryggen, kokostoppar, chips, maknadsgodis, harembyxor, plastpåsar till soptunnan, grillgaller, massa småsaker för 10 kr styck, glödbröd, korv.


Mamma fyllde också år i Lördags så vi firade henne med sång och tårta på morgonen. sen god middag på kvällen.

I torsdags var vi på Parken zoo i eskilstuna tillsammans med syrran Lovisa och syrrans kompis, var jättekul märks att man inte har varit där på säkert 15 år.... mycket som är förändrat, häftigt med massa djur från olika värdsdelar.


sen gick vi en sväng på Tuna park som ligger precis vid parken nästan, det är ett stort köpcentrum, så där köpte jag två plagg på gina tricot och sen ett skärp, och en lång topp på cubus... och en bikini på gina med, för att jag hade råkat tvätta min så den gick sönder.

 

SMÄRTAN FINNS

smärta, smärta och åter smärta, så har jag kunnat beskriva min kväll i går och sen i dag, ångesten har nog inte varit så här stark på länge, I går var man ensam hemma på kvällen för att killen var hos en kompis och umgicks litel Jag mådde inge bra så jag stannade hemma. Sen frammåt kvällen så kände jag hur de högg till i bröstet och sen kändes de som om någon tryckte en fot över bröstet, Kunde inte stoppa tårarna dom bara rann, jag försökte se glada filmer men de hjälpte inte.. smärtan bara fortsatte hela tiden. var så frustrerad höll på att drämma handen i väggen flera gånger,

Försökte somna samtidigt som killen när han kom hem, men låg och storgrät i säkert en timme, och smärtan ville inte försvinna. känns så himla tungt nu i bröstet hela tiden, huvudet dunkar, Jag vill inte leva med denna sjukdom som jag har men måste acceptera den  ändå.

Jag hoppas de kan kännas bättre sen att komma till mina föräldrar en stund... gå på marknad och så

HÄRLIG DAG I GÅR...

var jättetrevligt i går tillsammans med Patrik och söta Linda, så skönt att först ligga och sola och bada sen grilla på kvällen och bli snyggt sminkad av Linda

här kommer lite bilder från kvällen








BADAT I DAG SEN BLIR DE GRILLNING

I dag har man badat det var inte fel de verkligen. skönt väder... Ska grilla i kväll med, kommer att bli flitastek och potatiskroketter mums mums. Väntar nu på att Linda ska komma också för hon ska sminka mig också. tycker det är kul att bli sminkad. Sen är Linda så duktig på det ockås.

MALMA MARKNADEN

Jag älskar att gå på marknaden har gjort de så många år nu, för man är nämligen uppvuxen i Malmköping så ska bli så kul att åka dit i år med.


Malma Marken är en av Södermanlands största
marknader och har sedan slutet av 1970-talet varit en stående succé i Malmköping. Med drygt 300 marknadsförsäljare, utställningar, uppvisningar, tivoli och med mellan 60- 80 000 besökare per år är Malma Marken en folkfest för gammal som ung.
2009 går Malmamarknaden av stapeln helgen vecka 30, fredag-söndag 24-26 Juli.

Malmamarken gästas också varje år av några av sveriges främsta artister, så även i år.

Fredag 24 juli kl. 19.00 Kevin Borg
Lördag 25 juli kl. 14.00 Aya Baya Band 
Lördag 25 juli kl 18.00 Nordman
Söndag 26juli kl 15.00 Sven Ingvars





 

 

 


 


Fredag kl 19.00 Kevin Borg

 

 

 


 


Lördag kl 14.00 Aya Baya Band

 

 

 


 


Lördag kl 18.00 Nordman

 

 


 

Söndag kl 15.00 Sven Ingvars

DUKTIG I DAG

Ja i dag trodde man de skulle bli bad men det är inte lika varmt som de har varit och blåser lite  också.

Men hoppas på att få bada fler gånger innan sommaren är slut iallafall. Håller på att tvätta lite kläder så man har lite rent när man sen åker bort också. Ska ju till Malmköping nästa Onsdag ska bli kul att träffa familjen där och lilla Lova.


I kväll blir de paj som blev kvar från i går.. mums mums.

BADAT I DAG OCH ÄTIT GOD PAJ

Följ min blogg med bloglovin

Så har man varit och badat i dag, var jätteskönt sen åt man god paj med broccoli och ädelost, sen min goda dressing till mums mums. Hoppas de blir fint i morrn med så man kan bada då med.




här är en bild på mig och killen från förra sommaren

TAGIT DE LUGNT




Ja i dag har de inte hänt något speciellt är så trött som vanligt. Har inte varit sådär supervarmt så man har inte badat.. Men i morgon så blir de nog bad, för de ska bli sol och varmt enligt vädret.. Så får hoppas på de för då blir de nog Aspenbadet som ligger här... Det är sista sommaren de är utomhusbad för de kommer att byggas om till inomhus bad tycker jag är synd, men man får passa på att bada där nu...

SYRRAN VAR SOMMARGÄST

Här är min kära syster som var sommargäst på nyhetsmorgon i går.... såg den på webben missade de på tv i går

Kunde inte bädda in den tuvärr på bloggen men kolla gärna på länken

GRILLAT I DAG

I dag har man haft besök av vänner var jättetrevligt att träffa Fredrik, Kattis och Jenny som hade sin lilla dotter med sig hon är så söt, Vi grillade trots att de var regn under dagen, men sen när vi skulle grilla så slutade de regna som värst det duggade bara lite. men gott med grillat iallafall blev flintastek, potatis kroketter och majskolvar.

Hoppas på bra väder nu så man kan få bada lite mer

NATTINLÄGG

I dag har man varit hos killens föräldrar och grillat det var jättegott. Träffade Patriks syrra också som man inte har sett på länge, Var fint väder med så vi satt ute på terassen och åt, sen till efterrätt blev de jordgubbar och grädde. mums mums. Åkte hem ganska tidigt också, för jag behövde vila mig  som vanligt. Men som tur är har de varit uppehåll från regnet i allafall.

I morgon får man besök av vänner ska nog grilla då med hoppas på bra väder då med.


FREDAG 10 JULI

I dag har de varit lugnt, nu börjar killen sin semester så de ska bli skönt för både mig och han. Vi kommer att försöka hitta på något kul nu åka till Furuvik något och sen till Malmköping med. Kommer bra artister dit, som Kevin Borg och Nordman. Har ju en marknad sista helgen i juli brukar vara mycket folk där och förhoppningsvis fint väder med.....

VILL HA SOL

Usch i dag har de bara regnat, man mår ju inte mycket bättre heller,... Jag vill ju ha sol och värme så man kan bada mer har bara gjort det en gång än, men hoppas de blir fler gånger, Kommer att åka till malmköping någon gång snart med, Ja om ni inte vet vart det ligger så är de en håla nere i sörmland litet samhälle, jag är uppvuxen där med mina systrar och föräldrar, nu bor dom i Sthlm alla. Men vi har huset kvar där iallafall. Har väldigt kluvna känslor för att åka dit, jag älskar huset och våran trädgård där, men när jag rör mig runt där så får jag obehagliga minnen från min skoltid kan känna som demoner som spökar runt, kan inte ens besöka skolan där. Men jag  och killen ska åka dit i sommar något han har semester nästa vecka, sen sista helgen i juli så har vi en marknad som varar i 3 dagar, brukar vara jättemysigt den heter Malma Marknad....

SMÄRTA

Jag har nog inte gråtit så här mycket som dom sista dagarna, det är inte bara detta med michael jackson, utan jag har gått och burit på mycket smärta och minnen. Tänker mycket tillbaka på min skoltid jag vet att man inte ska göra de... Men kan inte hjälpa det, känner smärta i bröstet och gråten bränner i ögonen. smärtan i bröstet hugger som knivar och ibland känns de som någon ställer sig på bröstet och det gör så ont huvudet spränger och dunkar hela tiden. . Jag kan inte känna så mycket glädje nu heller, men jag är så glad att jag har patrik och att han finns här för mig hela tiden. Saknar min älskade morfar som gick bort i november 2007.. kan inte få bort minnena från sjukhuset dom sitter och bränner på näthinnan.

Finns mycket som smärtar i mig, kan inte förstå att depression är en sjukdom, som man har fått gå och dra med i hela sitt liv.


VILA I FRID MICHAEL



Mina tårar sprutar nu gör ont i bröstet känns som knivar nu... jag kan inte sluta gråta... Jag har nog inte fattat att jag var så stort fan av honom och att man var de så länge fast jag inte visste det....

Så fint när hans dotter Paris skulle försöka prata oj oj så hemskt alltså

MINNEN KOMMER UPP

satt och tittade på Michael Jacksons Moonwalker i dag, sååå härlig att se men samtidigt smärtsam. Jag grät mig igenom hela filmen nästan, så sorligt, och alla minnen kommer tillbaka från när man var yngre och bara dyrkade honom. Minns så väl konserten man var på... oj oj vad man hade kul då. Har så ont i huvudet nu med och magen, den vill inte ge med sig helller, något fel är de men vet inte vad, läkarna vet inte heller faktiskt.... Börjar verkligen tröttna på att ha ångest och smärta i bröstet hela tiden.


KING OF POP R.I.P

Nu sitter man här med helt röda och svullna ögon, Satt och kollade på minneshögtiden med Michael Jackson,
Inte förrän nu kunde man fatta att han är borta. Blev mycket tårar och man tänker så mycket på hans barn, speciellt när hans dotter skulle prata mina tårar bara sprutar och jag bryter i hop helt alltså. Jag kommer alltid att älska honom och hans musik den fick mig på gott humör, han var också min stora idol när jag var yngre, kommer aldrig att glömma konserten man var på 92 på¨stadion i Sthlm. Kommer aldrig att glömma honom sen så fyller han också på samma dag som min pappa gör. Känns väldigt tugnt nu riktigt tugnt.... Sitter och kollar på hans konsert " Dangerous tour"

Mina tårar vill inte sluta rinna heller.

R.I.P MICHAEL JACKSON THE KING OF POP


MINNESHÖGTID FÖR MICHAEL JACKSON. R.I.P

Sitter och tittar på 4 an nu, dom har minnesgudtjänst för Michael Jackson, sen så blir de från hans konsert Dangerous som var väldigt stor, var själv på den konserten när jag var 12 år gammal. Är så tragiskt detta, sitter med en klump i bröstet, för Michael var min allra första idol och största idol. Älskar hans musik fortfarande, Så jag tycker ni ska slå över till 4 an nu... Känner att man är inte långt till tårar nu heller.










min favorit låt verkligen älskar den

VARFÖR SKA MAN HA DE SÅHÄR

Ush mår inge bra alls, i går kväll så var det jättejobbigt, är helt slö och har ont i huvdet nu haft det i flera dagar nu. Orkar inget alls, Innan jag skulle gå och lägga mig i går så blev jag helt yr illamående och svimmfärdig, så jag fick vänta med att gå upp från soffan för att jag var helt kallsvettig och mådde illa. Mår fortfarande illa i dag med, vet inte varför jag gör de. Jag vill ju må bra och vara pigg men jag är långt ifrån det nu. Ska ju arbetsträna i morrn också måste verkligen försöka gå dit men jag är så slö  hela tiden. I dag har jag bara tagit de lugnt orkar inte mycket alls.


FILMKVÄLL NU

Ska försöka ta de lugnt tänkte jag, och tänka på annat, Har så ont i själen fortfarande.

Men ska kolla på filmen Wimbledon som går på 3 an nu



MÅSTE FÅ UR MIG LITE

Ja i dag har de inte hänt mycket, fattar inte vad det är med mig, är trött hela tiden, Något är fel men vet inte vad än blir så förvirrad hela tiden. Det är ingen ork i mig, beror nog inte bara på värmen. Känner ofta ångestattacker som kommer och går. Ibland känns de som att man aldrig kommer att hitta ett arbete och komma på fötterna, Orkar inte heller med mina föräldrars tjat på saker man ska göra och dom ska hela tiden kolla till mig, Man är ju vuxen för tusan. Men oroar mig mycket för min vikt med har inte vågat väga mig på ett tag nu, har förlorat aptiten mycket också. Ser på mig att kläderna som jag kunde ha och som satt jättebra när jag hade gått upp i vikt sitter slappare på mig, och många av mina gamla linnen kan jag ha nu igen, Men som tur är så kan jag inte få på mig mina gamla jeans som jag hade innan jag gick upp i vikt.


men det jobbiga är att det mesta av min viktuppgång var ohällsosamt som vatten och mycket svullnader..



Jag orkar verkligen inte ha de så här med min psykiska och fysiska hälsa



LÖRDAG

Ja i dag har de åskat och dundrat ute, var skönt med lite regn tycker jag lättare för oss som har pollen allergi.

Sen är de så kvavt ut med.. Får så ont i huvudet med när de åskar ute usch usch. Jag och Patrik var hos våran kompis Jenny som fyller år i dag, var trevligt, vi köpte ett present kort till henne på droppen det är en parfym affär. Brukar inte mycket fint där.

Var trevligt att träffa henne lite och hennes familj. Hennes barn är så söta. Men i kväll blir de lugnt här har fortfarande huvudvärk så jag och patrik ska äta lite godis och chips och kolla på någon bra film blir det nog.

Får se vad det blir bara


VILL MÅ BRA

Ja i dag har man inte mått bra alls, är svag, trött, och har mått illa i dag, tror inte att det bara är värmen som spökar utan något mer också. Har ju fått höra förut att jag har någon infektion i kroppen som läkarna inte vet vad de är. Jag hoppas att jag kan få veta något om detta snart. För jag känner att de inte är mycket ork i mig tuvärr. Vill ju kunna känna ig pigg och hitta på saker med mina underbara vänner, Känner bara att jag försummar mina vänner och det vill jag absolut inte göra, vill inte att folk ska tycka illa om mig...

Ja i kväll blir de lugnt iallafall måste vila mig så man kan få må bra någon gång. Så de blir nog kolla lite på tv och bara ta det lugnt

ORKAR SNART INTE

Mår fortfarande dåligt, och de är inte bara pga min allergi, utan det rivs upp massa sår i själen nu. Saknar min morfar så otroligt mycket, Kan inte få bort honom från näthinnan när han låg på sjukhuset med alla slangar och syrgas.

Sen känner jag mig ofta värdelös, orkar inte göra något nästa, tårarna är inte långt borta just nu. Är helt seg, har huvudvärk sen i går. Mitt hjärta brister snart, ångesten gör sig påmind hela tiden. Känner mig värdelös, Jag är osäker, och väldigt skör inombords men försöker att visa en glad Johanna utåt, men de är inte alltid så lätt, Önskar man kunde ut och resa också, men de kommer säkert aldrig att hända. Min bröstkorg känns så tung  och det är ett tryck över bröstkorgen hela tiden, som om någon sitter på den. Vet snart inte vad jag ska göra, Min medecin hjälper inte som den ska, Jag har ingen aptit som jag hade förut när jag fick en ny medecin men den orsakade tuvärr en hel del biverkningar, den gjorde att jag gick upp 20 kg på bara några månader. Den gjorde att jag fick bättre aptit, men nu har jag fått sluta med den, och fick då testa en annan men den hjälpte inte heller, så nu har jag bara min vanliga som inte heller verka hjälpa. Nu har jag börjat gå ner i vikt med, är så orolig för att jag kommer att gå ner mer och mer hela tiden. men jag försöker att äta mat, men min magen lurar hjärnan att den är hungrig men sen när jag ska äta så får jag knappt ner något. vet inte vad jag ska göra ...

Orkar snart inte  med detta.


SÅ MINNS VI M.J

I kväll klockan 22.15 på 1 an så är de ett program om Michael Jackson det heter så minns  vi Michael jackson.
jag ska se det. tänkte jag är de någon mer som ska de....

LITE REGN SKULLE INTE SKADA

Ja i dag är de varmt fortfarande skönt ändå men jag som allergiker skulle behöva lite sommaregn behöver inte regna i flera dagar men bara så pollen försvinner skulle vara så skönt,. men de behöver inte regna för mycket men lite bara.


ja i dag blir de väll att bara ta de lugnt som vanligt måste ta min medecin och så också...