ECLIPSE SVERIGE PREMIÄR

Äntligen är tiden inne för den tredje filmen i Twilight sagan Eclipse. Jag älskar verkligen filmerna och böckerna helt underbara är dom. Men tuvärr ska man inte gå på själva premiären så istället blir det att gå den 6 Juli inne i Uppsala

Har verkligen längtat, lite synd är det att man inte går  själva premiären, men så är det. Sån otur man har, efter att man hade bokat biljetter och allt så visar det sig att filmen kommer att komma hit till Tierp. Den visas nämligen i natt kl 00.00 som en midnattsvisning och sen är den riktiga premiären i morgon.


Är det någon som ska gå på premiären eller se den en annan dag?




Älskar denna poster den  snygg

TYNAR SNART BORT HÄR

Ja varmt  har det varit i dag. Sov länge också kunde inte somna i går som vanligt. Men gick över till Jenny för hon och Sofia satt ute och solade, barnen badade i pool. Så jag trotsade min allergi och gick dit. Köpte med mig en kall cola. Var riktigt gott. Fick smörja in mig ordentligt måste alltid göra det. Bränner mig jättelätt. Vill kunna vara ute i solen utan att behöva smörja in sig jämt. Vill kunna bli brun också och inte röd. Ibland för jag ingen färg alls.

Sen är det verkligen skit jobbigt att behöva visa sig i bikini, mår riktigt dåligt över det.  Är ju bara skin och ben snart.

Men är så svårt att få färg på sig om man skulle gå omkring i linne hela tiden. Har verkligen komplex över detta. Har sån ångest just nu alltså. Kan ju inte ha mina bikinis längre heller. Alla är för stora typ så mina bröst synns inte längre.
Är svårt att skriva om detta också. Såg bilder som jag tog med mobilen i dag på mig att man ser ju inte klok ut. Vill kunna äta ordentligt och kunna känna sig lagom mätt. Slippa smärtan i magen, magkatarren  och illamåendet som kommer i sammband med halsbrännan och uppstötningarna jag får. Måste också gå till läkaren för att kolla upp mina blåmärken på benen, Vet inte vad det är Kan snart inte se mig i spegeln längre heller.

ÅNGEST OCH SÅ MYCKET ALLERGI PÅ SAMMA GÅNG

Fy vad jobbigt det är allergin blir bara värre och värre hela tiden. Kliar bara i ögonen hela tiden. näsan och halsen och runt munnen.  Försökte ta in lite jasmin blommor men det gick inte. Ville så gärna ha dom älskar den doften.


Sen är jag orolig också över mina blåmärken som bara dyker upp utan att jag gjort något. Får ju så sällan blåmärken. Sen gör det så ont i kroppen. Jag hoppas också att man kan hitta på saker i sommar, ex Furuvik vill jag åka till, sen kanske gröna lund i sthlm. m.m.


Men hade inte varit fel att resa utomlands heller. Fick sån ångest i går också när man hade varit ute och gått i affärer hatar när det bara hugger till i bröstet och man känner paniken komma. Jag önskar såå mycket att man kunde få vara helt frisk från denna förbannade sjukdom nämligen depression och ångest. Det tar så mycket på kroppen Speciellt i denna värme med. Snart så försvinner jag väll också har så svårt att äta, blir inte alls stora portioner. Ser ju att jag snart förtvinas.

LÅNG DAG I VALBO

Har så ont i kroppen. Vet att jag egentligen ska sova nu men svårt med det. Var i Valbo hela dagen. Så nu har man ont i benen, alla muskler och leder i kroppen. Men var väldigt kul att gå runt i stan. Hittade mycket fint.

Ett par Lila linnebyxor.
En new Moon topp
Mascara
Skärbrädor
ett skärp.
lite godis



Shampo och balsam.


Får se vad man hittar på i morgon då. Hoppas på något iallafall inte kul att bara gå hemma.




I FEEL PAIN

Värmen har tagit kål på mig i dag, Önskar att man hade kunnat bada men det enda utomhusbadet här i Tierp ska nu bli ett inomhus bad inte kul alls. Men man får åka till Söderfors eller Örbyhus för att bada. Åt lunch tillsammans med Jenny och Sofia i dag var trevligt gott med bakad potatis med kyckling röra. Ja i morrn är det midsommarafton också. Inte mycket som kommer hända där heller. Äta lite god mat och mest ta det lungt. Orkar inte göra så mycket heller. Mår inte så bra känner av att ångesten är i farten nu. Gör så ont i bröstet hela tiden. Känner en ständig oro hela tiden och är rädd för att vissa vänner ska försvinna från mig. Klarar inte av det nä jag gör bara inte det. kommer att gå sönder annars i hela kroppen.

HOVET ECLIPSE EVENT



Nu är man helt slut och har så många blandade känslor så det är inte sant. Var helt otroligt att se Kristen och Taylor alltså. Helt offatbart också.


Men fick dock inga bra bilder heller. Stod hyffsat bra men min kamera och mobil är inte så bra när det gäller belysningen. Måste vara bra ljus för att fota.



Här kommer lite fakta från aftonbladet också
Kommer nog förmodligen att vara med i några tidningar blev nämligen fotad. Innan man gick in.
Bilder finns på facebook om ni vill se.


Normal text Stor text Extra stor text
Taylor Lautner omringad.

Hundratals fans har köat i flera timmar för att få se sina idoler.

På kvällens Twilight-tillställning på Hovet skriks det rejält just nu bland de 9000 i publiken.

— Jag har aldrig hört så höga skrik, säger Aftonbladets Martin Gustafsson som är på plats.

”Twilight”-stjärnorna Kristen Stewart och Taylor Lautner är i Stockholm för att göra reklam för "Eclipse", den tredje filmen i ”Twilight"-sagan.

9000 skrikande fans har samlats på Hovet ikväll för att få se sina idoler. De flesta är tjejer i 13-14-års åldern.

— Vakterna har fått ge vattten åt de längst fram och några har fått ledas ut. Det är galet, säger Aftonbladets Martin Gustafsson som är på plats.

Taylor Lautner som spelar Jacob verkar vara ett snäpp hetare än Robert Pattinson om man ska utgå från ljudnivån på Hovet just nu.

Folk gråter och skriker.

— Så fort en bild kommer på Taylor Lautners bringa skriker de, berättar Martin.

Ja helt otroligt var det verkligen. OMG SÄGER JAG BARA
Normal text Stor text Extra stor text
bloggar mer i morrn tänkte jag.

SPA HELG OCH STHLM EVENT

Ja så har man varit på spakväll hos Sofia tillsammans med henne och Jenny. Var jättetrevligt verkligen. Vi åt tacos, hade skönt fotbad och kollade på filmer. Jag färgade även mitt hår också. Tyckte det behövdes. Så det har verkligen varit en toppen helg. I morgon åker man till Stockholm också. Ska ju på faneventet på Hovet då Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer att närvara. Ska gå tillsammans med mina systrar sen sover man kvar där också. Blir lite jobbigt att åka hem direkt efter det. Min storasyster har ju varit så urgullig och fått VIP biljetter. Är så nervös också för detta, för tänk om man får tillfälle att prata med dom, jag med min dåliga engelska och blyghet.

Behöver verkligen detta nu komma bort lite och göra något som jag verkligen älskar att göra. För Twilight är verkligen en del av mitt liv. Får mig att glömma allt det som gör så ont i själen för en kort stund. Men det försvinner inte helt utan finns fortfarande kvar där inne men lyckan tar över för stunden. Bara det är för en stund så är det verkligen värd det.


Jag i min nya hårfärg. Inte så snygg bild dock. hmm


SÅ MYCKET ORO

Hatar att ha huvudvärk flera dagar i sträck. Kan ju inte bara vara vädret tycker man. Visst är et kvavt så det skulle behövas en åskskur så luften blir lite lättare att andas. För det är inte bara huvudet som påverkas utan luftvägarna med pga allergin jag har. Kommer att bli så härligt också att få åka till Sthlm på faneventet där då Taylor och Kristen från Twilight sagan kommer att vara. Kommer att hållas på Hovet. ska gå dit med syrran hoppas man slipper stå för länge och köa. Sen är det så drygt att vi som har VIP måste stå och köa medans dom andra kan komma när dom vill och ändå ha sina platser färdiga. För jag kan ju inte komma redan i gryningen för att få en bra plats eftersom jag åker tåg från Tierp på förmiddagen. Hmm vet ju inte vad jag ska ha för kläder på mig heller. Antingen något som har med filmerna att göra eller bara vanliga kläder så svårt att veta. Har ni några förslag?

Kommer att se till så man har en fulladdat batteri till kameran och sen kommer jag att ha min eclipse bok. men den är dock på svenska men gör ju inget bara man får autograf så är det underbart.

I morgon ska man gå på cirkus här var evigheter sen man var  på det. Det bara trycker i hela huvuet nu och värker i kroppen mina muskler och leder. Ångesten hugger  i bröstet hela tiden. Är så orolig också övet blir för beslut från försäkringskassan, skulle ha fått brev i dag. 



KAN INTE FATTA DETTA



denna bild är från Australien. 

OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!Alltså kan inte fatta detta men min underbara syster har fixat en VIP biljett till mig för att kunna åka till Sthlm och se Taylor Launter och Kristen Stewart besöka Sverige. Kommer att hållas på Hovet. Är fortfarande så chockad av detta. Men hade varit en stor bonus om Rob kom också men han har mycket annat att göra. Ska vara redo med kamera och autograf block eller kanske ännu bättre Eclipse boken. Längtar sååå mycket nu. Har ju verkligen försökt att vara med i alla tävlingar som går. Gav upp hoppet ett tag med.




TRASAS SÖNDER

Känner mig inte ett dugg bättre i dag. Men har iallafall varit hos Jenny och kollat på film, ätit middag. För att våra karlar har varit ute länge och jobbat. Kan låta konstigt men dom behövde tuvärr göra det. Men har varit trevligt hos Jenny trots att det är mycket jobbigt och smärtsamt nu. Sen har det ju inte varit mycket till väder heller, Dock är det bra med regn för oss allergiker men annars så är det inte kul att det bara regnar och är ruggigt. Hatar att må såhär nu dom senaste dagarna har det bara blivit värre tuvärr hatar denna jävla depressionen som bara plågar mig hela tiden. Trasar snart sönder inombords. Blir så förvirrad, ledsen, känner mycket ilska pga mycket som har hänt.

MYCKET ÄR SMÄRTA OCH ÅNGEST

Usch i dag mår man inte bra alls. Har gått med en  ångestklump i mig hela dagen. Mycket jag är orolig för. Är öm i hela kroppen nästan. Så många spänningsknutar i hela rygg och nacke som alltid. Blir så frustrerad, tänker så mycket på många saker som har hänt i mitt liv.Undrar mycket hur min framtid kommer att bli. Känns som att det inte kommer att förändras så pass mycket.  Men en sak vet jag att jag har min älskling och mina underbara vänner.

Känns så värdelöst detta, kommer nog inte att få ett jobb eftersom jag mår som jag gör, kommer aldrig att få en stadig inkomst. Är ständig orolig och har värk i mage, rygg, nacke och axlar hela tiden. Kan knappt koncentrera mig på saker. Kan inte ens simpel huvudräkning heller.  Ja vad ska det bli av mig egentligen.

MINA ÄNGLAR

Trots att det 'är mycket som är skit just nu, eller det har alltid varit det. Ångesten känns tuvärr av mer och mer. Men trots att jag känner mig så ensam så är jag inet det. Känns skönt att jag har er mina underbara änglar. Vad skulle jag göra utan er.



Helena- Själsfränden
Jenny L- underbar tjej, *min syrra*
Sofia-go och underbar tjej *Min syrra*
Patrik- min underbara älskling



VARIT PÅ PICNIC

Ja i dag har man haft picnic med Jenny, Sofia och Jennys barn. Var jättemysigt. Blev sallad från hemköp, melon, vindruvor, dricka. Köpte också choklad muffins men dom åt vi inte förrän senare. Då hade vi bytt lekpark. Gick hem till Sofia och Jenny så fick barnen leka lite där med. Men det är för jävligt med all allergi hela tiden. Är ju så svårt att vara ute för ögonen rinner och kliar, halsen kliar och näsan är tjock. Men det var inte så varmt speciellt när solen gick i moln.  Har så ont i min arm också, Tappade balansen lite när jag var i lekparken i går med. Gick bra trots allt. men är öm i armen i dag. Jag hoppas att försäkringskassan kan skynda sig lite. för vore ju riktigit bra om jag kunde få mitt beslut och pengar redan denna månad.

LUGNT BLIR DE

Har varit lugnt i dag. Trött som vanligt. Men man tog sig ut träffade Ida och Mathias och hans son Linus. Vi åt glass och tog det lungt. Blev en promenad och fika hemma hos dom. Var trevligt. Handlade i affären varsin sallad ingen av oss orkade göra mat. I morrn blir det laxfile i ugn och potatisgratäng mums mums. I kväll blir det bara lugnt kolla på film. Har så ont i huvudet med inge kul alls. Hoppas jag kan få svar från försäkrinskassan snart med. Ska inte behöva ta så lång tid hoppas jag. Mår inge bra psykiskt heller men det är som alltid. Är orolig för sommaren att man inte kan ha råd att göra något roligt tillsammans med vänner och Patrik. skulle så gärna vilja åka i väg någonstans i sommar. Sen vill jag ju såklart gå och kolla på faneventet i Sthlm 21 Juni. Vill också se midnattsvisningen av Eclipse för man kommer att få se alla filmerna innan. Var på liknande förra året och det var helt otroligt. Hoppas någon vill gå med mig på det.

GRILLAT OCH TALANG FINAL

Var gott med grillat och att umgås med underbara vänner. Är så gott att grilla tycker jag. Har varit mycket studentfirande. Fast samtidigt var de ovanligt tyst, brukar alltid åka bilar förbi och tuta och spela musik utanför fönstret men hörde inget. Blev iallafall tur med vädret. Kommer alltid att tänka på min student varje år. Jag lyckades ju gå ut gymnasiet men det var dock inga bra betyg som jag fick.

Efter maten kollade vi sen på finalen av Talang var  spännande. Jill var verkligen värdig vinnare. Hon sjöng underbart och hade så dåligt självförtroende. Man rös när hon sjöng alltså. Vilken röst. Ja hon var helt klart värd att vinna.



Ja får se vad man hittar på i morgon då. Man vill ju inte sitta hemma och dega men men vi får se vad som händer

CIRKUS DJUREN

så trött man är tror det mest är av solen faktiskt. Smörjde in mig i ansiktet men känner nu att jag fått mycket på händerna bränner verkligen. Har tagit aftersun iallafall så får hoppas det blir bättre. Sitter här och har nog solfrossa.

Nu i kväll så är det en cirkus här. Hade önskat att man kunde ha gått men det är så dyrt alltså. Så man nöjde sig att kolla på alla djur istället var så häftigt alltså. Har aldrig stått så nära en elefant förr som jag gjorde i dag. sen var det Lama djur, Kameler, Hästar. Lång håriga kor. Vet inte vad dom kallas för. Men var jättekul att se dom iallafall.


Ja får se vad som händer i morrn. Jag vill så gärna åka till Sthlm den 21 Juni på Fanevent på Hovet då kommer Taylor Lautner och Kristen Stewart för att promoata Eclipse filmen. Jag vill jag vill åka dit.

Sen måste man ju se midnattsvisningen av Eclipse. Man får tillfälle att först se Twilight sen New Moon och efter tolv den efterlängtade Eclipse. Skulle bli sååå glad om man kunde få biljetter till båda sakerna. Men det känns tuvärr hopplöst men jag önskar verkligen detta.










Här kommer lite bilder från i dag härliga djur tog kort på hästar med. men har dom korten i mobilen.