FIRADE PAPPA I STHLM

Är helt seg och ont i kroppen. Legat mycket av dagen faktiskt. Kom hem från Stockholm i går. Pappa fyllde år i Onsdags så vi åkte ner och firade honom. Hade med oss älskade Milou också såklart. Gick riktigt bra trots att jag var så nervös för att han skulle vara orolig och så. 
 
Jag och Patrik åkte ner på Onsdag eftermiddag tog in på hotell Clarion på Skanstull har bott där förut och det var riktigt trevligt denna gång med. Toppen att det finns hundvänliga rum på många av hotellen runt i sverige. 
 
Så roligt att få träffa familjen och dom små syskonbarnen... Inte bara Lovisa och Carla utan Emmas söta små tvillingar. Mamma och pappa hade ordnat en jättehärlig fest på ett cafe precis granne med dom. Träffade många släktingar och vänner man ej sett på länge. Alla var så förtjusta i lilla Milou också. 
 
Kvällen blev ganska lång speciellt för Milou han somnade på vägen till hotellet och sov hela natten. Dum som jag var hade jag högklackat på mig. Var inte så många timmar men det räckte för att mina fötter skulle ta stryk. Fick 3 st skavsår på tårna inte kul alls. I går gick jag runt lite på ringens köpcentrum i Skanstull köpte bla plåster. 
 
Patrik var kvar på hotellet med Milou då. På eftermiddagen träffade vi systrarna på Mariatorget fikade lite och pratade. Milou träffade en lekkamrat som heter Humlan och är också en Cavalier King Charles spaniel. Härligt när det inte bara är hundarna som får kontakt med varandra. Ägaren var riktigt trevlig också. Milou var sååå glad och lekte för fullt ett bra tag. 
 
Var hemma sen i Tierp vid 20.00 ungefär och hela kroppen värkte verkligen. Så dagen har varit väldigt lugn. 
 
 
 

SÅ ÄR DET FREDAG IGEN

Så är det helg igen. Veckorna går ganska fort tycker jag. Sitter hemma själv med lilla Milou. Patrik är hemma hos Erik dom var ute och åt middag tillsammans och nu sitter dom tillsammans och dricker öl. 
 
Milou är så härlig börjar lossna lite när det gäller och få honom rumsren. Men är mycket kvar att jobba på ändå. 
Men det kommer säkert att gå bra snart. 
 
Köpte mig en sallad från ica till middag i dag. Dom är riktigt goda :) Snart blir det nog sängen börjar bli lite trött nu. 
 
På Onsdag blir det 60 års fest för min pappa i Sthlm så ska bli spännande att åka tåg med Milou. 
 
 

ÄLSKADE LILLA MILOU

 
 
 
Älskade lilla Milou är så underbart att ha en liten krabat hemma. Dom två sista bilderna är efter han blev duschad så söt. 
 
 

LIVSTID PÅ DVD

 
 
 
Verkar riktigt bra verkligen. Ska se den i morgon 
 
 

RIKTIGT BUSE

Det känns att man har blivit hundägare men mysigt är det. Milou är så duktig håller fortfarande på att få honom helt rumsren men det går frammåt. I går fick man sig ett bett i örat men av misstag då. Tänderna är ju jättevassa i början. Men det gick bra fick ett litet jack men det kommer att läka snart. 
 
I morgon blir det film tillsammans med Jenny på kvällen. Ska se Livstid som är den näst sista filmen av Liza Marklund. 
 
 
 
 

UNDERBARA LILLA MILOU

 
 
 
Riktigt liten sötnos är älskade Milou. Busig och livlig liten krabat . Sover väldigt bra gör han med på nätterna. 
 
Han blir 9 veckor på måndag :):)
 
 
 

URGULLIG LITEN VALP

Har haft en jättehärlig dag. Jag och Patrik åkte till Skutskär för att kolla på en urgullig liten Cavallie King Charles Spaniel valp. Har bestämt oss för att skaffa hund och det är nästan helt bestämt att vi ska köpa den. Åkte sen till Patriks föräldrar på vägen hem, blev bjudna på grillat. Var riktigt trevligt fick också en hundbur som dom ej använder. 
 
I morgon ska den till vetrinären för besiktning och bli chippad. Får höra sen hur det har gått. Riktigt liten charmtroll är han så busig och så social.