SE DE SNÖAR!!!!!

 
Inte lite snö på bilen eller hur. 
 
Nu är vintern här. Snöar riktigt mycket ute. Härligt blir lite ljusare ute då är ju annars så himla grått och trist utan snö.  Nackdelen är kylan burr. Mycket snö hade samlats på parabolen så först trodde vi att det kanske inte skulle bli någon match på tv men som tur är så gick det att få bort snön med hjälp av ett fiskespö. hihii. 
 
 
Har precis kollat klart på hockey matchen mellan Brynäs och Växjö. Gick riktigt bra för älskade Brynäs. Vinst med 4-2. Så 3 härliga poäng blev det. 
 
Får se vad helgen har att bjuda på. Blir nog lungt iallafall, var ju ute i Gävle förra helgen. 
 
 
 
 
 
 

AMAZING HELG I GÄVLE

Kom hem från Gävle i går kväll. Riktigt skönt var det att vara hemma. Som man brukar säga borta bra men hemma bäst... Milou och Patrik var så glada att jag var hemma också. Hade sån tur att vi fick åka med Tobias hem från Gävle. Helgen har varit helt kanon. Var underbart att se Martin, Andreas, Magnus och Hasse i Läkerol Arenan. Skrek så mycket känner av värk i halsen men det är det absolut värt. 
 
I dag blir det mycket vila mellan Milous rastningar. Vill verkligen tack Jenny och Jenny för en helt underbar helg. Har haft super kul med er. 
 
Tusen tack för att vi fick bo hos dig Jenny J. :) supermysigt. Jättefint har du också hemma. 
 
I går blev det lunch på Kungshallen i Gävle med Jenny och hennes faster.. Trevligt var det. blev lite fika innan det var dags att åka hem. 
 
. Superhärlig helg. 
 
 
 


Stylad och sminkad med glitter inför den underbara showen. 
 




 
 
 
 
 

GÄVLE HELG

Åkte tillsammans med Jenny i går till Gävle. Gick runt lite på stan. Man har ju inte varit i Gävle på jättelänge. Blev middag tillsammans med Jenny och Jenny på Akropolis. Gott var det. Blev sen mys med film kollade på Kvarteret Skatan till Laholm. Riktigt mysigt var det. I dag är det bara tråkväder så film o dag med. I kväll smäller det i läkerol arenan. Ska ha riktigt underbart med dom bästa Jenny som finns.

BREAKING DAWN PART 2 PÅ BIO

Vet att jag är sen med detta inlägg men fick i present i efterskott av underbara underbara Jenny att gå på sista Breaking Dawn filmen. Har längtat och längtat sen var dagen äntligen här. 
 
Åkte in med Jenny till Uppsala med 14.05 tåget. Blev sen att strosa runt på stan, inget kul väder dock men hade ju så härligt sällskap. 
 
Blev sen bjuden på middag på Dragon Palace det har blivit jättefint där nu sen dom renoverade. Riktigt god mat också. 
 
Blev riktigt mätt och belåten. 19.30 var det äntligen dags för bio. Kan inte beskriva filmen med ord. Var helt tagen efter filmen. Ville bara se den igen. Älskar verkligen filmerna var fast redan efter några minuter in i Twilight. 
 
Har redan bevakat filmen på cdon. Vet ju att det tar lite tid men ville vara ute i god tid. 
 
Så tusen tack älskade Jenny för en underbar present. 
 
 

BIO OCH WALLMANS I STHLM

Har haft en härlig helg i Stockholm. Lämnade Milou hos uppfödaren över helgen. Bodde på Nordic Light Hotel jättenära Centralstationen. Gick sen på bio och såg filmen TED och den var så grymt bra skrattade hela tiden nästan. 
 
 
 
På Lördagen åt vi god hotellfrukost, gick lite på stan och sen blev det jättegod lunch hemma hos mamma och pappa, tillsammans med Emma, hennes kille och dom små underbara tvillingarna. Träffade också prinsessan Carla som var sååå söt och underbar. Blev sen klädbyte på hotellet för att sen bege sig till Wallmans tillsammans med Patrik, Emma och Niclas. Älskar sån typ av underhållning, jättegod mat, härlig sång och dans. Kan verkligen rekomendera det stället. Överraskade Emma också eftersom hon fyllt 30 så fick alla gästerna veta det och så blev hon också filmad med videokamera.
 
Blev firad med marängtårta, fick jättefina tofflor av malin med familj. 
 
Anteckningsbok och riktigt fin penna med mitt namn på av mamma och pappa. 
Fick också ett H&M presentkort av mamma och pappa. 
Emma med familj gav mig ett jättefint änglaspel. 
 
På söndagen blev det ännu mer god frukost, ännu mer prommenad på stan. Träffade sen familjen för att fika på jättefina hotell Skeppsholmen. 
 
Var riktigt trött på kvällen då man kom hem men var så underbart att träffa Milou igen. Hade gått riktigt bra hos uppfödaren. 
 
Men jag tror att Milou ville bada lite i deras pool. Han gick ut på poolskyddet och trodde väll den höll för honom. Men det gick bra dom fick tag i honom fort. 
 
 
Så här såg det ut på rummet. 
 
 
 
 
 
Tröjan köpte jag för presentkortet sen en svart tunn t-shirt men har inte den på bild. 
 
 

KÄNNS SOM VERKLIGHET

Fy för mardrömmar. Vaknade i morse med ett ryck och kände fortfarande av att jag var kvar i drömmen. Inte kul alls. Speciellt inte när man själv är övertygad av att det fortfarande är en dröm. Kändes så verkligt. Drömde om att jag och Milou var kvar i ett hus som exploderade. Gjorde allt jag kunde för att skydda Milou. Kunde känna värk i foten när jag gick upp ur sängen. Tidigare i drömmen skadades foten av glassplitter och kände av det efter jag vaknade. Men skönt att det bara var en dröm men var riktigt jobbigt. 
 
Längtar till helgen då det blir en tur till Sthlm för att fira syrran i efterskott. Har aldrig varit på Wallmans heller så ska bli spännande. 
 
Milou ska få vara hos uppfödaren under helgen. Kommer säkert att gå bra. 
 
 

SAKNAR DIG

Tråkväder det är. Usch gillar inte denna årstid alls. Blir ju inte bättre med min depression heller. Men ska ju bli bra förr eller senare. I går skulle min kära faster ha fyllt år. Känns som du nyss har lämnat oss. Är 2 år sen men känns som i går. Tänker jämt på dig och saknar dig så otroligt mycket. Men vet att du har det bra uppe bland alla andra änglar och vakar över dom du älskar och bryr dig om. Gör så ont i bröstet och känner stor saknad och smärta. 
 
Men får hoppas iallafall att jag kan få komma med i Tierps modellen för att kunna komma tillbaka till arbetslivet någon gång. Behöver mycket tid till det. Men det ska gå, får ta den tiden det tar. Sakta men säkert som det heter. 
 
 
Älskar er alla underbara människor och vänner som jag känner.