LITE FUNDERINGAR

Nu när det äntligen har blivit sol och varmare ute så var det ju tvungen att snöa natten till i dag. Riktigt onödigt tycker jag. Blir ju bara ännu mer slask. I dag fick vi äntligen varmvatten igen, rören hade blivit igen kalkade, inte bra alls. Vattnet här är ju så kalkberikat. Var utan varmvatten i 3 dagar så nu är det skönt att det är fixat.

besök av Jenny i dag åt lunch tillsammans och sen tittade vi på några avsnitt av Skilda Världar volym 5.

Älskar den serien så mycket och nu kan man se avsnitten när man vill. Vore ju inte heller fel att ha Tre kronor skulle jag gärna vilja ha. finns ännu fler serier som jag vill ha.

Sunset Beach
Huset Eliott
Varuhuset
Vänner och fiender
Vita Lögner.Har börjat använda mina glasögon mer och mer nu också. Dom har jag bara använt tidigare när jag ska läsa och gå på bio. Men har ju så ont i huvudet jämt, och ont i muskler och leder.  Ska ta och testa vita pro men vet inte om det hjälper tyvärr men ska ge det en chans iallafall.


Men har huvudvärken har blivit en aning bättre. Men gillar inte mina bågar och glasen börjar bli repiga också.

Tänker mycket på hur det ska gå för mig när sjukersjättningen går ut. Har ju bara till April ut. Är ju sagt att jag ska börja få hjälp av både försäkringskassan och Arbetsförmedlingen och söka jobb.


Men ärligt talat vet jag ej om jag är redo ännu. Vill ju så gärna komma ut och jobba men mår inte alls bra varken psykiskt eller fysiskt.

NOBELS TESTAMENTE GALAPREMIÄR I STHLM

Slask och slask är det ute nu. Inte roligt alls. Men det är konstigt först klagar man på att det är kallt och snö, men när det väl smälter så klagas det på all slask.  Jag tycker det är väldigt jobbigt med snö och detta mörker hela tiden. Men när det blir varmt och sommar då är det för varmt för mig. Kan säga att jag är väldigt konstig som person. Har alltid varit det. Min depression blir ju alltid värre på hösten och vintern med. Trots att jag tycker att snön skulle försvinna så tänker jag på alla barn och ungdommar som nu har sportlov, många vill ju vara ute i snön och leka, åka skidor, skridskor, pulka m.m.

I dag har jag bara tagit det lugnt. Så trött efter Sthlm´s resan jag och Patrik hade. Var borta från Söndag kväll till Tisdag kväll. Riktigt trevligt var det, träffade familjen, bodde på hotell, gick på filmpremiären av Nobels Testamente. i Måndags kväll. Grymt bra var den verkligen hade bara önskat man hade hittat bättre platser än längst fram. Nacken har jag ont i fortfarande och huvudet. Men jag tror det går över snart hoppas jag.
Hatar att må såhär, vill inte ha ständig ångesttattacker, depressionen, orolig hela tiden, orkeslös, ont i kroppen, äter dåligt fortfarande. Har inte velat väga mig heller kommer bara att må dåligt som jag redan gör.
I går var det även Semeldagen. Har ännu inte ätit någon men blir i morgon istället.
Passade på att besöka min syrra Emma på hennes jobb i går i Kista Centrum och Science tower. Sååå stort det är, tror att det är Sveriges största galleria och har ju även öppet till 22 på kvällarna.


Nytt uppdrag. Kvällstidningsjournalisten Annika Bengtzon spelas av Malin Crepin i "Nobels testamente". Foto: NORDISK FILM


Kan verkligen rekommendera er alla att se filmen. Om man gillar svenska filmer och det gör jag.

BRYNÄS I MITT HJÄRTA
Underbart att få hejja på sitt älskade Brynäs i Läkerol Arenan.  Var första gången för mig. Men tro inte att jag är ny när det gäller Brynäs. har varit ett stort fan hela mitt liv. Var riktigt spännande match och Luleå spelade väldigt bra också.

LOVE HER VOICEUnderbara låter och hennes röst går ända in i benmärgen. Kan inte förstå hur jag kan reagera så här. Kände samma sak när Michael Jackson dog.

R.I.P. WHITNEY HUSTON

Kan inte fatta hur allt bara kan gå utför hade det så bra tidigare i dag. Har nämligen kört lite singstar med Jenny, ätit lite räkor och tittat på film. Men nu går allt utför skakar i hela kroppen, tårarna rinner nedför mina kinder. Ångesten känns så stark. Inte bara för en av världens mest starkaste sångröster har slocknat nämligen Withey Huston.
Har lyssnat på några av hennes låtar och då bara brast det för mig. Man kan tro att hon är anhörig men kan inte hjälpa att jag känner så mycket för henne´s röst och hennes utstrålning hon hade. Men hon har kämpat såå mycket med droger och annat.
Men tror att jag har gått inne med mycket nu. Tänker mycket. Känns så jobbigt hela tiden. har så ont i hjärtat och får kämpa både med min psykiska värk så som den fysiska i kroppen.
Vill må bra

FILM JAG VILL SE "EN GÅNG I PHUKET"

Vill se sååå många filmer nu älskar att se film året runt men så härligt på vintern när man bara vill kura in sig i soffan.

En gång i Phuket vill jag så gärna se älskar svenska filmer och speciellt David och Peter.

Underbar trailer eller hur?

SMÄRTA HELA TIDEN

Snöat mycket har det gjort i dag. Visst är det bra med mer snö nu innför sportlov och så. Men vi behöver inte ännu mer snö tycker jag. I dag har man ätit lunch tillsammans med Jenny och Therese i dag. Riktigt trevligt var det.
Ont i kroppen har man hela tiden. Smärtan går från nacken upp i huvudet hela tiden. Ångesten känns ofta väldigt jobbig och kan få attacker utan en anledning också. Riktigt jobbigt när man inte vet varför. Har mycket oro och ångest hela tiden. Försöker att äta mat så som lunch och middag men min mage klarar inte av att äta mycket vill så gärna det och det ger mig sååå mycket ångest för att jag blir så arg på mig själv då.
Trots allt detta mörka och jobbiga så har man lite att se fram emot som att gå på hockey den 14 februari  för att då se mitt älskade Brynäs spela. Sen 20 Februari då är det gala premiär som gäller..