ÖRBYHUSDAGEN 28 MAJ

Har för första gången besökt Örbyhusdagen. Var Trevligt faktiskt, Skönt att det var uppehåll i vädret med hade ju sagt att det skulle bli regn, som det sen blev på vägen hem. Träffade Jenny och Erik och barnen. Var kul att se dom åka karuseller och ha kul. Åt en langos också har aldrig ätit det förr men var jättegott verkligen. Blir att grilla ikväll också, det är alltid gott det. Oliver blev så glad för sin present med. I morgon är det ju Morsdag med så blir att ringa och säga grattis till mamma och systrarna. Blir ju inte att  träffa dom men ringa kan man alltid göra ju.
LADIES NIGHT I SEPTEMBER

Härligt har alltid velat gå på Ladies Night men har ej blivit av. Men nu har jag bokat för mig  och älskade Jenny.

24 September är det dags för Gävle att ta emot grabbarna.  Hoppas verkligen det blir super då.

Visst är det långt kvar men längtar gör jag verkligen. Jenny fyller ju 30 år i sommar.

PIRATES OF THE CARIBBEAN I 3 D

Hade en härlig lördag faktiskt med lite picknick tillsammans med Jenny och hennes familj. Köpte salla och dricka sen gick vi till en lekpark och hade det mysigt. Så barnen fick leka lite ockås. Blev sedan middag hemma hos dom med grillat kött och potatissallad. Mums mums.


Klockan 19.30 var det dags för bio nämligen Pirates of the Caribbean 4 men då i 3 D. Var en upplevelse. Men inte kul när man såg en orm komma ut ur bilden. usch och fy. Hade aldrig varit på 3D film förut bara Cosmonova när man var yngre.


Var läskigt också helt klart när man såg ormar komma emot sig och svärd ut ur bilden.

Men helt klart sevärd var den

TÄVLAR HOS LOVISA

Är med och tävlar hos Lovisa. Helt underbar tävling. Där man kan vinna en valfri vara från www.brandsinfashion.com

Håller tummarna att jag vinner nu.

Gå in på hennes blogg här

ÄR LITE NERVÖS

Ja så ska man träffa läkare på psykiatrin i dag. Känns bra faktiskt så får hoppas att det går bra. Ska be om någon nattmedecin så jag kan komma i säng normal tid och sen kunna sova ordentligt på natten.
Men sammtidigt känns det lite jobbigt eftersom man inte har träffat henne förut, har alltid svårt att träffa nya människor, får ofta ångest av det. Men tror det kommer att gå bra iallafall.
I morgon får man pengar iallafall känns skönt det får se vad man hittar på resten av veckan och helgen.

Jag hoppas också att man kan få någon hjälp med värken , fast det är nog inte psykiatrins jobb,fast kan ju alltid ta upp det ändå. För det är verkligen jobbigt hade huvudvärk hela dagen i går jättejobbigt och inget hjälper mot det.


WATER FOR ELEPHANTS PÅ BIO

Har äntligen varit och kollat på filmen Water for Elephants med Jenny. Helt underbar film som alltid när Robert är med. Har nog aldrig sett någon film som han är dålig i. Trodde ett tag att jag skulle missa filmen på bio men som tur är så kom den hit till lilla Tierp så man kunde gå på hemmaplan.

Kommer garanterat att köpa filmen sen när den kommer på dvd. Är ju ett stort Robert fan och även Twilight fan.


I går var man och firade Erik som fyllde år. Blev bjuden på jättegod hemmagjord glass. Men gick hem ganska tidigt för man var ganska trött.


I helhet så har helgen varit lugn och skön. Blivit mest att ta det lugnt och så.
Handling: Jacob (Robert Pattinson) är en ung lovande veterinärstudent som är en tenta ifrån att få sin veterinärexamen och förverkliga sina mål. Han ger sig iväg på vad han tror är hans sista skrivning och är redo att ta examen och fira det stort senare på kvällen. Men allt förändras på ett ögonblick. Jacobs föräldrar dör i en bilolycka och lämnar honom föräldralös och hemlös. Han tar sina ägodelar och beger sig iväg mot en storstad, för att leta efter ett jobb, och ett hem. På den långa vägen möter han ett tåg som åker mot stadens riktning mitt i natten, han bestämmer sig för att hoppa på och lifta med den. Han blir mött av ett helt gäng män inne i vad han annars trott var en tom vagn, inte först på morgonen därpå inser han att han har hoppat på ett alldeles speciellt tåg som transporterar Cirkusen Benzini Brothers fylld med akrobater, clowner, djurskötare, arbetare och showens stjärnor och en mängd olika djur.

Här kommer både bilder från filmen och fanart


Kan bara säga underbar film. Är både humor, spänning och kärlek i filmen.


Så kan helt klart rekommendera den. Mitt betyg blir en 5 av 5.


VARMT VARMT

Riktigt varmt har det varit några dagar nu. Man kan inte tro att det bara är maj månad faktiskt. Härligt med sol och värme men inte med allergin. Sen inte kul att man lätt får solsting.


I dag har det varit marknad här brukar inte vara så stor och inte så mycket att köpa men är alltid trevligt att gå runt lite där. Köpte marknadschips som är så goda sen köpte Patrik strumpor till sig själv och till mig.

När jag vaknade upp i morse eller på förmiddagen märkte jag hur svullen man var under ena ögat inte kul alls.

Men nu är det lite bättre iallafall. Får se vad som händer i helgen sen. Vet iallafall att jag äntligen ska gå på Water for Elephants här i Tierp så man slipper åka in till stan. Har längtat efter att se den.

Blir nog annars lungt i helgen skulle jag tro.


FIRAT SOFIA

Ja i dag är man riktigt seg och trött. Var nämligen en riktigt härlig dag i går. Firade underbara Sofia som fyllde 29 år.

Var hela dagen ute på Ålandshav med Eckerö linjen. Brukar ha jättesvårt att vara ute på sjön annars pga min åksjuka och sjösjuka men hade tagit en tablett och sen hade jag mina åksjukeband.


Var bara 5 timmar också. Sen grillade vi hemma hos Sofia sen på kvällen och hade det jättetrevligt

På kryssningen så var det Jag, Jenny, Sofia, Malin, Linn och Daniel.

I dag blir det middag med Jenny och Erik och barnen, Ska äta plankstek så gott det är