MYCKET TANKAR

Vet att jag inte bloggat här på länge nu ber om ursäkt för det.

Men ska bättra mig, och det har jag skrivit förr men nu ska jag göra det. Har mått väldigt dåligt efter jag var på psykakuten. Var ju så mycket som som kom upp till ytan hela tiden. Sen att man fick en ny misstänkt diagnos med gör inte saken bättre, men samtdigt känns det bra att veta vad man lider av.


så man kan få rätt hjälp och så. Så svårt och jobbigt också att inte kunna äta ordentligt trots att jag så gärna vill och försöker att göra det så går det inte. Orkar inte se ut som ett vandrande skelett mer. Snart ramlar jag väll ihop och all den energin som jag har försvinner. *suck*


Var i går på bio och tittade på filmen Poppers Pingviner med Jim Carrey och den var verkligen en höjdar film som alltid när det är Jim som är med.


Kan även säga att jag håller på att sälja ut lite saker som jag vill bli av med på facebook.

BÄGAREN RANN ÖVER

Är så trött hela tiden. Men det beror på min nya medecin som jag börjat äta nu... Usch har aldrig behövt åka in till psykakuten förr men var tvungen att göra det  i Fredags mådde verkligen dåligt. Hade panikattacker, tårarna ville inte sluta rinna. Gjorde så ont i bröstet. Min sambo fick skjutsa in mig till akuten i Uppsala.


Hatar att ha ångest hela tiden. Önskar att man bara kunde stänga av den och bara få komma till en plats där allt bara var bekymmersfritt. 

Men sånt kommer inte att hända. Har så ont i huvudet, nacken och axlarna hela tiden. Kände mig helt tom när jag åkte från akuten. Blev en lång väntan med.

Har fått veta att jag kan lida av Posttraumatisk stressymdrom och det tror jag med faktiskt.


Har så smärtsamma minnen från när jag var yngre. Kan inte sluta tänka tillbaka. Får ofta som flashbacks, kan tro att jag är knäpp och att jag ser saker som har hänt, som ex min morfar och min faster som både är uppe i himmlen nu.Så jobbigt att bara tänka på det gör så ont i bröstet hela tiden. Får också som elektriska stötar som går från huvudet ner i fingrarna. Förstår inte varför.HÄRLIG HELG

Helgen har varit väldigt bra faktiskt. Åkte i Fredags till Malmköping tillsammans med Jenny. Varje år är det en stor marknad sista helgen i Juli. Vi hade pratat om det jättelänge om att åka dit. Ville också visa Jenny vart jag kommer från och har vuxit upp.
På Fredagen kom vi fram på eftermiddagen, Var mycket folk som vanligt. Hade blandade känslor av att komma tillbaka dit.

Vi gick ganska omgående ut på marknaden, var mycket att se på som vanligt, varmt var det med.

Kl 20.00 skulle Jay Smith uppträda då var man verkligen taggad, älskar hans låtar och röst.


Hittade mycket fynd också. Blev lite kassar att bära.


Lördagen var det ännu dags för marknaden gå runt och strosa runt lite. Äta bakadpotatis, rosa sockervadd.
Under eftermiddagen och kvällen spelades det lite olika lokala band på scenen. Har ingen aning om vilka det var.


Söndagen var sista dagen på marknaden och för oss. Gick runt några timmar bland alla knallar, sen blev det ett litet dopp i sjön. Var ganska kallt men var ändå skönt att svalka sig.Köpte ganska mycket saker.

En väska
Ryggsäck
Twilight Collegetröja med dragkedja
Keps
Ring
strumpor
Underbyxor
Foppa tofflor
Topp
Marknads chips
Zippo tändareJag tror jag fick med allt nu


Har verkligen haft det härligt och tack Jenny för att du ville följa med ner.