DÅLIG PÅ ATT SKRIVA

Vet att jag är dålig på att skriva här, men ska se till att det blir ändring på det.

Just nu mår jag inte bra alls, varit förkyld länge men förra veckan kände jag verkligen mig snorig, halsont, huvudvärk, ja ni vet dom klassiska symtomen för förkylning. Är väldigt trist att inte kunna ha besök eller gå och hälsa på mina vänner för blir väldigt ensamt nu på dagarna. Försöker att vila så mycket jag kan så man ska bli frisk. Ska även kontakta vårdcentralen här också så man kan få hjälp igen med min muskel och ledvärk i kroppen inte kul alls detta.
Hoppas på att det milda vädret fortsätter nu också vill inte ha mer vinter nu usch usch.


Detta inlägg blir lite tråkigt och kort men ska försöka skriva mer i morgon.


DAG 18 MIN FAVORIT FÖDELSEDAG

Har ju blivit några år nu som sagt var. Svårt att säga faktiskt har 2  härliga födelsedagar jag har haft, Det är först när jag fyllde 25 år det firades i Fjellbacka nere i Bohuslän tillsammans med familjen och Patrik bodde på ett jättefint hotell. Bjöd´s på hummerfrossa var verkligen jättemysigt tycker jag. Är så fint är nere på västkusten.


Det andra födelsedagsminnet var faktiskt nu när jag fyllde 30 ja inte att fylla år men hade ju en jättehärlig fest tillsammans med nära och kära kommer aldrig att glömma dessa minnen faktiskt. Trots att man har ångest för att man är 30 år men festen blev ju jättelyckad verkligen


DAG 17 MITT FAVORITMINNE

Ja det är faktiskt inte alls längesedan när jag var med mina syrror på Faneventet i Sthlm när Taylor och Kristen från Eclipse var i Sverige. Var helt underbart men väldigt synd dock att man stod på fel sida så man fick ej några bra bilder trots att man hade vip biljett, sen fick man ej någon autograf heller.

Men det är verkligen ett underbart minne jag går och bär med mig hela tiden.

Har flera favoritminnen också men väljer bara ett just nu. Var tack vare Malin som jag fick vara med om denna upplevelse hon fick biljetterna till Eventet.
DAG 16 MIN FÖRSTA KYSS

Oj den fick jag ganska sent faktiskt. Det var också med min första pojkvän Petri. Kommer inte exakt ihåg vart och när.


Men som det sägs så krävs det många grodor att kyssa innan man hittar sin prins. 

Kan säga också att hur mycket jag än älskar Patrik så har Petri en plats i mitt hjärta ändå för att han var min första kärlek.Skaffade ju pojkvän väldigt sent enligt mig var 18 år då. Många av mina klasskompisar hade ju redan haft förhållanden som kommit och gått.


FICK BESÖK I DAG

Vet att jag inte har bloggat på länge nu. Men har haft så ont i nacke och huvud länge nu. Men ska försöka blogga mer.

I morse fick jag besök av Jenny var ju bra att hon kom och väckte mig. Vi kollade sen på filmen Grown Ups skit kul var den verkligen.


Kan verkligen rekommenderas om man gillar komedier. Var trevligt att få besök av kära systern.
*ler*

BESÖK AV MIN SYSSLING

Har haft besök av min syssling nu i helgen jättekul att man har fått en sån bra kontakt med henne.

I fredags kollade vi på Let´s Dance hade det trevligt har kollat på filmer, ätit gott. Mådde även bättre också eftersom jag fick nytt recept utskrivet så Patrik kunde vara så snäll och betala medecinen åt mig.

Lördagen kollade vi på Melodifestivalen på kvällen vi åt lite smörgåstårta som Patrik var snäll att handla åt mig och Alexandra blev så sugna på det eftersom han åt det hos sina föräldrar. Senare åt vi räkor och vitlöksbröd mums mums. Spelade lite Buzz innan Melodifestivalen.  Kollade på Vampyrer Suger och Trollkarlens lärling.

I dag åkte hon hem till Sthlm följde henne till stationen. Kommer att få besök av henne fler gånger.

Hade önskat att hon kunde ha stannat längre för en helg går oftast för fort. Men hon har ju skola och tänka på så det förstår man.

Men är inte så långt till Sthlm iallafall.Åt risotto till middag var längesedan man åt det.

DAG 15 MINA DRÖMMAR

Många drömmar har man, en av mina största drömmar att få må bra och känna en en stark lycka och att inte behöva gå och vara orolig hela tiden. Känner mig aldrig riktigt stark i själven vill kunna vakna och vara helt utsövd och bara njuta av livet. Slippa gå med en ständig ångest.
Har också en dröm att kunna åka utomlands och bara rå om kroppen, få ett lugn och frid i själen ja som sagt har några drömmar. Vill kunna se mig i spegeln och vara nöjd med resultatet och inte behöva gömma min kropp under massa lager kläder och så.

GÅR SOM STÖTAR

Smärtan blir bara starkare, har försökt att leva med min smärta jag har och vill inte vara den som bara gnäller men nu har jag gått med så mycket inom mig länge så allt bara rinner ur mig nu. Sitter och skakar nu i hela kroppen varit utan medecin några dagar och har inge nytt recept ännu. Tårarna vill inte sluta rinna heller, är nog mycket som behöver komma ut också så hemskt också att det går som stötar i hela kroppen på mig känns som man får stötar hela tiden när jag rör på mig.

Har försökt få tag på pappa med vill ju inte ringa och störa honom under dagarna när han jobbar så tyckte det var bäst då att skicka sms. Är lite besvärligt att kontakta psykiatrin här tycker jag i Tierp. Men måste försöka med det. 


Ska försöka och inte gnälla för mycket blir bara arg på mig själv nu men är så tungt i bröstet nu.DAG 14 VAD HADE JAG PÅ MIG I DAG

Ja i dag hade jag på mig ett par blåa mjukis byxor som det står NYPD med gul text på sidan jättesköna sen luvtröjan som hör till den också blå står även där NYPD sen en symbol på framsidan. Tycker den är jätteskön att ha på sig. Går ju ofta i myskläder hemma faktiskt.Bilden är tagen i sommras
PERSONLIG ALMANACKA

Vet att det går lite upp och ned med mitt bloggande. Men nu går det iallafall ganska bra måste ju blogga på mina andra sidor med. Fick i dag hem min egen personliga kalender behövde en ny också. Är jättenöjd med den verkligen är ju trots allt bara bild på Robert på första och sista sidan i min förra så kunde man ha lite fler bilder i mitten också.
Visste att vi har ett tryckeri här hemma i Tierp men inte visste jag att kalendern trycktes här faktiskt. Lite kul att veta. Sidan heter personligalmanacka.se går att beställa i 3 olika storlekar jag tog den minsta och den var helt lagom i storlek tycker jag. Får ju inte vara för klumpig heller.


Har tyvärr ingen bild på en ännu men ska försöka ta en bra bild sen.