GÖR ETT NYTT FÖRSÖK

Vet att jag har lagt ut den här boxen här förut till försäljing men gör det igen.

Ska nämligen sälja en av mina boxar har redan en likadan.

Här kan ni även se vad den innehåller.
Priset är 250 kr för den

Hör gärna av er till mig på mail [email protected]



VALBORG 2011

Hej på er alla. Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket men har inte orkat det.

Ja i dag är det valborg och då har man grillat gott kött, majskolvar och ätit potatissallad till mums mums.

Umgåtts med mina underbara vänner också inte helt fel alls. Vädret har det inte heller varit något fel på förutom att det blåst ganska kallt tycker jag. Sen är det inte alls kul heller med all pollen som bara virvlar runt. Tur att man har sin medecin iallafall.

Men måste få en kortisonspruta med. Det brukar iallafall hjälpa mer än medecinen. Får be min pappa hjälpa mig.

Ska nu titta på lite film och ta det lungt innan det blir dags att sova.


GLAD PÅSK PÅ ER ALLA

Glad påsk önskar jag er alla underbara läsare hoppas ni får en riktigt trevlig helg.

SKÄRTORSDAGEN

Har haft en härlig dag faktiskt. Åt först lunch tillsammans med Jenny och hennes söta barn Oliver och Love.
Inte helt fel med hamburgare. Har sen varit uppe hos en kompis tillsammans hade det mycket trevligt där. Önskar att det kunde ha varit lite mer sol mitt på dagen men sen blev det riktigt fint väder lagom till grillningen. Var sååå gott med flintastek bara älskar det med potatissallad till mums.


Drack ett supergott vin brukar inte dricka mycket alkohol alls. men fick i mig två vinglas och sen en burk cider. mums mums. Känns att man ej är van att dricka.

Känns verkligen härligt att man har haft en bra dag faktiskt. Trots all motgång som man stöter på ofta.

Hoppas att ni alla kära läsare får en underbar påskhelg och äter gott. På Lördag hoppas jag att min syrra kommer och äter lite påskmat


Glad påsk på er puss och kram-


Happy Easter



WELCOME TO THE RILEYS

Usch vad man har ont i både kroppen och huvudet nu har haft det hela kvällen inte kul alls. Försöker att få bort värken med värktablett men funkar inte alls.

Har legat i soffan och tittat på filmen Welcome to the Rileys med Kristen Stewart, riktigt bra film måste jag säga.

Hon är ju bara så grym. Älskar hennes stil både kläder och hennes sätt att vara.








Har också börjat kolla på Skilda Värdar tillsammans med Jenny älskar verkligen den serien. Väntar spänt på volym 2 och 3 sen



LITE OM HELGEN

Ni kanske tror att jag har slutat blogga men det har jag inte tänkt göra trots att jag har många andra bloggar att uppdatera på också.

Så är det ny vecka också helgen har varit bra tycker jag. Var på utestället Brorsans i lördags tillsammans med Jenny och Sofia lyssnade på ett väldigt bra band som heter Just get paid, spelade klassisk rock. Mest från ZZ-top. Var riktigt trevligt brukar inte gilla rock men det är mest modern hårdrock som jag inte gillar där man inte hör vad dom sjunger och det bara skrålas och väsnas.


Men älskar äldre rock så som kiss, twisted sisters, Guns´n roses, Metallica m.m

Gick hem sen när de stängde kl 01.00

Söndagen bjöd vi hem Jenny med familj på tacogratäng var riktigt gott det tycker jag.


Fick hem dom nya gardinerna blev jättesnyggt sitter uppe nu.








FAKTA OM KALIUM BRIST


Skrev ju i går att man har låga kalium värden  i kroppen otäckt tycker jag detta.

Men var tvungen att söka runt lite för att veta mer om bristen.



Kalium är ett mineral som krävs för att god hälsa. Det behåller de vatten och syra balansen i blod och celler vävnad, hjälper till muskeluppbyggnad och vidarebefordrar elektriska signaler mellan celler och nerver. Tidiga symtom på hypokalemi eller kalium brist, omfattar torr hud, muskelsvaghet, trötthet och långsam reflexer.


Kalium finns i stora mängder i många livsmedel. Nötkött, kyckling och fisk som torsk, lax och sardiner har alla betydande mängder kalium. Bra vegetabiliska källor är ärtor, tomater, gröna bladgrönsaker, limabönor och skinn potatis. Bananer, meloner, aprikoser och citrusfrukter är också rikt på kalium. Torkade frukter som mango och aprikoser ger koncentrerade källor för kalium, liksom nötter och choklad. Det är en diagnos av kalium brist inte vanligtvis på att en diet brist.

Alternativa läkemedel och /eller behandling kan utforskas med en läkare eller sjuksköterska. Om ändringen av läkemedel inte är möjligt kan det vara nödvändigt att komplettera med kalium eller tabletter mineral.

 

Det har föreslagits att kaliumbrist kan vara en bieffekt av dåligt fungerande njurar som bidrar till rheumatoidal artrit, nu finns det inte mycket data som stödjer denna teori. Har dockhyperkalemi , eller överdriven kalium i blodet, satts i samband med njurproblem.


BLIR ALDRIG BRA

Nu tänkte jag skriva ett inlägg här.

Har varit ambitiös i dag och diskat efter söndagsmiddagen i går. Allt fick inte plats i maskinen så resten blev för hand. Var skönt när det blev klart, men efter det så blev jag helt skakig i hela kroppen, kunde knappt lyfta upp glaset. Fick lägga mig ned en stund då och ta det lugnt. Har så ont i axlar,nacke och huvudet hela tiden.

Fick också mina provresultat i dag, Såg ganska bra ut men hade låga halter av kalium tydligen. Fick då frågan om jag åt mycket lakris, tycker om det men äter inte det så ofta faktiskt.

Måste ta nya prover också nu i veckan usch hatar det. Inte kul alls.
Lagat mat åt mig och sambon blev köttfärssås och pasta. Så maten var nästan klar när han kom hem.

Patrik skulle nämligen iväg och träna hos en kompis så jag fixade middagen. Så man har gjort lite saker i dag och visst är det bra för kroppen att röra på sig det vet jag men har ondare nu än tidigare.