JAG I MIN GRYMMA JACKA

Här ännu en gång slarvat med bloggandet. Ber om ursäkt för det. I dag har man umgåtts med Jenny och det är lika roligt som vanligt. Vi sjöng lite singstar, kollade på film och åt lunch tillsammans.
I dag hämtade jag ut min nya jacka också från Sweden Rock shop. Den är riktigt snygg.
Älskar den verkligen. I morgon blir dag vattengympa och umgås med Jenny igen.

SMÄRTAN FÖRSVINNER INTE

För hoppningsvis så håller vädret i sig nu över påsken. Vill inte ha något mer bakslag nu med massa snö. Men man kan ju inte veta hur det blir. Är ju April månad. I dag skulle jag ha varit på vattengympa men kan inte gå på det. Hade nämligen feber i går och mådde jättedåligt. Snurrade i hela huvudet. Trodde det skulle gå över efter lunchen i går men det blev ju inte det. Låg i soffan hela dagen och kvällen kunde inte göra mycket alls.

Inte nog med att man blivit sjuk så kändes ångesten väldigt stark och jag mådde jättedåligt kändes verkligen som att en elefant satt på bröstkorgen. Gjorde så ont inne i mig. Tårarna bara rann utan anledning, kunde inte sluta ville bara försvinna och hade stor lust att bara drämma in handen i väggen var så frustrerad och hela kroppen skakade.


Kollade också på en film med Patrik som heter Real Steel trodde man skulle må bättre då men icke sa nicke.

Under påskhelgen verkar det bli lugnt. Får se om man får besök på påskafton eller inte. Har lite små planer att äta lite middag med Peter och hans son Hampus. Men det visar sig hur det blir.