FILMER DENNA VECKA

Blivit mycket film denna vecka. när jag bara legat i soffan hela tiden förutom på nätterna. 
 
 
Dessa filmer har jag hunnit kolla på 
 
 
 
Mean Girls 2
 
Get over it
 
 
 
The Women
 
 
Månprinsessan
 
 
 
 
 
Bring it on Fight to the finish
 
 
Confessions of a Sociopathic Social Climber 
 
 
 

 

 
 

SJUK OCH ELÄNDIG

Inte kul alls att bara ligga hemma och vara sjuk. Har inte blivit mycket gjort. Har med nöd och näppe tagit mig ut på tomten med Milou för han får inte bli lidande för att man är sjuk. Legat mycket i soffan med feber och huvudvärk. 
 
Blivit mycket film tur att man har ett par stycken märks att man  inte har kollat igenom samlingen. Men blev några äldre filmer som inte har kommit fram på länge. 
 
I går var man mycket ensam Patrik jobbade länge. Han jobbar i dag med. Hoppas han är färdig snart anars blir det en tråkig helg. Känner mig så ensam, värken i kroppen går bara upp och ner. Sitter mest i huvudet, nacken och axlarna inte skönt alls. 
 
Patrik och jag kollade på Men in black 3 i går och jag tycker den var bra faktiskt. Är så osäker hela tiden och vill inte må såhär ångesten trycker hela tiden i bröstet och får som en stor klump i halsen hela tiden. Usch önskar man hade bättre självförtroende och självkänsla.. 
 
 
 

FINNS INGET SLUT PÅ DETTA

Usch känns att det är höst nu inte bara vädret som gör sig påmind utan också min depression. Känner mig inte pigg alls. Ångesten ligger högt i topp, borde vara gladare eftersom jag har mina underbara vänner, Patrik och lilla söta Milou. Skakar i hela kroppen och får rysningar och svettas av och till. Huvudet värker och smärtan går ända ner till nacken och axlarna som vanligt. 
 
Gråten sitter i halsen hela tiden och känslan av övergivenhet blir bara starkare och starkare.Blir bara värre och värre nu så här års. Men kan säga att det är inte höstdepression som jag bara lider av blir bara värre då. 
 
Vet inte vad jag ska göra sover inte heller bra på natten oroligt och vaknar alltid till med ett ryck oftast. Tur att man ej kommer ihåg allt jag drömmer iallafall för det känns väldigt skumt iallafall. 
 
 
Ibland känns det som att vissa vänner bara glider i från mig hela tiden. Gör jag något fel eller? 
Ska jag behöva ändra på mig för att inte behöva glida ifrån alla vänner. 
 
Vad gör jag för fel??. 
 
 

KRÄFTSKIVA PÅ G

Nu var det ett tag sen jag bloggade här. Har haft det sådär faktiskt. Börjar bli bättre från förkylningen nu iallafall. 
Gör mitt bästa också när det gäller att ta hand om lilla Milou som blev 13 veckor i måndags. förra veckan fick han sin  vaccination spruta. Var så duktig så. Är jobbigt att få honom rumsren men det kommer så småningom. Vissa tar det lite längre tid för. Men han har blivit mycket bättre iallafall. I går var jag ensam hemma med honom och det gick bra förutom på kvällen då han saknade sin husse mycket, det kan man förstå också. Sprang fram och tillbaka i lägenheten låg och kraffsade ett bra tag under sängen och gnälde lite men sen gick det över. 
 
När Patrik kom hem efter att ha varit ute på kryssning var det inte bara jag som blev glad utan lillprinsen med :). 
 
På lördag blir det dags för kräftskiva tillsammans med vänner. Kommer att bli trevligt känner jag på mig. 
 
 

FEEL SADNESS

Hade hoppats att man hade börjat må lite bättre nu när det finns en underbar liten Milou hemma på dagarna. Älskar verkligen honom och han är underbar men känns ändå inte bra inombords har mycket sorg, smärta, ångest som trycker på i bröstet hela tiden. Känner mig orolig hela tiden. Kroppen värker inte bara psykiskt utan fysiskt också. 
 
Orkar snart inte må så här länge har snart tappat orken efter så många år som jag har mått dåligt. Började ju redan i tidig skolåldern. Trodde först att det skulle gå över och bara vara tillfälligt men så var inte fallet. 
 
Måste också vänta ända till 1 Oktober på att få träffa en läkare helt sjukt att det ska ta sån tid har stått i kö jättelänge utan att det ens har hänt något. Inte förrän  man ringde själv och bad om en tid så fort som möjligt redan i Augusti. 
 
 
sad-emo-quotes