HÄRLIG DAG VID BADET

Haft en härlig dag ute vid Vendel Badet i Örbyhus tillsammans med Patrik och Fredrik som man ej har sett på länge. Var riktigt trevligt. Grillade hemma hos mig och Patrik senare. . Nu sitter man och tittar på filmen Jack & Jill så rolig film och Adam Sandler är verkligen grym skådis. Har även kollat på filmen Zookeeper och den var också jättekul. 
 
Får passa på att njuta av det fina vädret för det ska bli sämre väder tyvärr. Hoppas det inte stämmer. Så får se vad resten av veckan bjuder på. Har ju tre kronor att kolla på iallafall. 
 
 

KINA BUFFE OCH BIO

Har haft en riktigt härlig dag inne i Uppsala i dag tillsammans med söta Jenny. Vi åt lunch på kina resturang och det är så gott det. Sen strosade vi runt lite på stan Köpte första säsongen av Tre Kronor och filmen Zookeeper. Sen blev det bio och filmen Batman. Var ganska bra film faktiskt.. Härligt att åka iväg och hitta på saker med Jenny tycker jag.  Gav henne en jättefin topp som jag hade köpt på marknaden till henne också. 
 
 

HÄRLIGA DAGAR I MALMKÖPING

Nu är man hemma igen. Har varit i Malmköping sen i Torsdags och kom hem vid 18.30 ungefär. 
 
Har varit trevligt hittade mycket fint på marknaden. Träffade min ena syster och hennes familj sen mamma och pappa kom i går kväll med lilla Lovisa. Var så kul att träffa dom. Har haft fint väder också trots alla mygg. Men är skönt att vara hemma nu. I morgon blir det att åka till stan tillsammans med Jenny. Ska bli riktigt härligt :) 
 
 

MALMKÖPING

Sitter i Malmköping nu har ätit god mat med syrran och hennes familj. Så har såg det ut tidigare i dag när vi åkte över Strängnäs bron.

 

COCKPIT PÅ BIO SÅ UNDERBAR FILM

Har haft en lugn helg var hos Jenny och Erik på middag i Fredags blev Tacos. Riktigt gott som vanligt. 
 
I går hjälpte jag Patrik med öltappning var intressant faktiskt fick pröva på att kapsylera flaskorna. Patrik var glad för att jag hjälpte honom lite. 
 
 
Har nyss kommit hem från bion. Har nog inte skrattat så mycket till en film som jag gjorde till filmen Cockpit och man var ju inte den enda heller som gjorde det. Kommer att ha träningsvärk i magen i morgon. :) men det är det värt. 
 
Blir att åka till Uppsala i veckan med och hämta min mobil som är lagad. Får se vilken dag det blir. 
 
Men kan verkligen rekommendera filmen. 
 

STUDIO SEX TRAILERN

Längtar såå mycket till filmen kommer på dvd och Blueray.... Liza Marklund är suverän och Malin också såklart.

ÖNSKAR EN BÄTTRE SOMMAR

Usch vad trist väder det har varit nu ett par dagar inte kul alls. Det enda positiva är att känns lättare med allergin. Men vill ju kunna njuta av sommaren och åka ut på utflykter och bada. 
 
Ja utflykter går ju ändå trots vädret. Men nu när Patrik har semester också vill man ju kunna åka iväg och ha det trevligt och njuta av sommaren. Men får hålla tummarna för bättre väder trots den dåliga prognosen med regn denna vecka och nästa. 
 
I dag har man tagit det lugnt bara inte så kul väder att vara ute i. På kvällen blev det lite Skilda Världar med Jenny åt ost,kex och vindruvor riktigt trevligt var det. 
 
 

PRIME TIME

 
 
Har suttit och tittat filmen Prime Time så grym den är. Älskar alla hennes böcker. Denna är nummer 2 av 6 filmer. 
 
 

BIO OCH SHOPPING

Förlåt att jag inte skrivit på länge här. Har inte orkat göra det. 
 
 
Helgen har varit trevligt i Lördags var man i Uppsala tillsammans med Jenny blev en heldag. Var min födelsedagspresent till henne. Blev en subway till lunch gick lite på stan. 
 
Inhandlade en ny bh, capribyxor, snygg collegetröja med USA´s flagga på och 2 snygga linnen med shots till. 
 
Middag åt vi på China Garden riktigt mumsigt var det. Hade också sällskap av Tobias som är en riktigt härlig kille. 
 
avslutade med bio och filmen What to expect tror jag den hette. Var riktigt bra. 
 
Lämnade även in min Iphone på 3 butiken. Råkade tappa den i Fredags, så typiskt har klarat sig så många gånger förut men inte denna gång, displayen krossades. Saknar den verkligen hoppas den kan fixas snart, väntar bara på mail. Har ju iallafall en försäkring på den.