VILL INTE FÖRLORA DIG

Känner mig så ensam. Har svårt att sova på nätterna trots att jag har nattmedecin, men den tar jag bara när jag ligger i sängen. Önskar man hade en medecin som jag tar typ 1 timme innan så man verkligen vet när man ska sova som min förra medecin, för nu kommer jag knappt isäng alls. Hatar att de ska vara så här. Är så rädd också vill inte förlora dig gumman. Snälla va inte sur eller så på mig skulle inte klara av det. Har knappt någon aptit längre heller men har alltid varit så nästan. Kommer att tyna bort snart Känns inte alltid som att alla kommer att sakna mig heller.

Men kommer inte att försvinna de lovar jag men känns så ibland.


SÅ VÄRDELÖS JAG ÄR

smärtan och rädslan är stark och ångesten vill bara komma ut känner mig så värdelös hela tiden. Känns som att jag gör fel hela tiden. Gör bara illa dom som jag älskar mest är inte värd något jag gör snart av på mitten älskar er alla mina underbara vänner gör vad som helst för er, men är så rädd nu. Vill inte förlora er, kan gå genom eld och vatten för er, men smärtan är för stark. Tårarna vill inte ta slut känns som att man drunknar snart

Why can´t the pain go away.

BUFFY THE VAMPIRE SLAYERFullkomligt älskar vampyrer nu för tiden. Har skaffat mig denna box, det är alla 7 säsonger i den. Ja tänk er för inte alls länge sen kollade jag nästan aldrig på sånt här Nu är de True Blood, Buffy, Vampire diaries, och sen såklart Twilight sagan.
Köpte den på discshop

ENSAMHETEN

Har så tråkigt orkar inte göra något skulle inte vara fel om man hade en praktik men tror inte att jag orkar de pga min värk i kroppen och i själen. Känns som att jag kommer att bli en blöt fläck snart på golvet. Sen kommer jag att flyta runt som små droppar och inte veta vart man ska ta vägen. Önskar man kunde kanske få typ oväntat besök någon gång av mina vänner. Vet att de är mycket begärt men skulle kännas så betydelsefullt om man kunde bara sitta och få känna sig omtyckt vet att jag redan är de av mina vänner, och de är jag så glad över. Vill så gärna åka och shoppa också men nu är det inte mycket pengar kvar denna månad usch usch vill kunna åka till badhuset, gå på bio tillsammans med mina underbara vänner. Ni vet helt klart vilka ni är

VILL INTE HA ONT IGEN

är alldeles tung i huvudet nu och har ont i leder och vaderna så mycket, har svårt att resa mig från soffan, är så orolig för att mina gamla besvär ska komma tillbaka igen. Vill verkligen inte att de ska bli så, sen är magen i full fart med men den jäkla magkatarren hela tiden. Har verkligen fastnat i vampyr serier nu men älskar de har kollat mycket på Buffy och vampyrerna nu så grymt bra serie verkligen, sen älskar jag Twilight och Vampire diaries är så häftigt att alla har så olika handlingar och syn på vampyrer också. Skulle ju vara sol och varmt i helgen enligt tidningarna men nääää så blev de inte alls. Jag hoppas att värmen kommer snart och mer sol.

SNYGG BIKINI

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Gå gärna in och rösta på min egen designade bikini. Gjorde en ny bikini istället

ÄR MED OCH TÄVLAR

Är med och tävlar hos Lilly om ett par snygga converses skor.


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg

CRY RIHANNA
I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don't get deep to me
Never got the whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn't mean a thing

[Chorus:]

My mind is gone, I'm spinning round
And deep inside, my tears I'll drown
I'm losing grip, what's happening
I stray from love, this is how I feel
This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm, in this condition
And I've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry

Did it happen when we first kissed?

'cause it's hurting me to let it go
Maybe 'cause we spent so much time
And I know that it's no more
I should've never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us apart
I didn't give to you on purpose
Can't figure out how you stole my heart

[Chorus]


How did I get here with you, I'll never know?

I never meant to let it get so, personal
And after all I tried to do, to stay away from loving you
I'm broken heart and I can't let you know
And I won't let it show
You won't see me cry

[x2]

This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm, in this condition
And I've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry

All my life...

UNDER YTANUnder ytan
Finns stora och små
Under ytan
Finns det skratt och gråt
Det finns mycket där som händer
Som vi inte kan förstå
Men vi hittar alltid svaren
Där i botten av oss själva
Under ytan

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet

Det skrattas och det skålas

Men slutar snart i kaos
Någon sparkar och slår en stackare där
Som är helt utan chans
Jag ser att ingen verkar bry sig
Och inte heller jag
Rädslan är för stor och stark
För att göra något alls

Under ytan

Skäms jag för mig själv
Under ytan
Bränner bilden mig

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet

Jag tänker på det ofta

Om det varit min egen bror
Då hade också jag förvandlats
Till ett monster utan ord
När jag ser all den ondska
Som vi människor släppt lös
Det meningslösa lidandet
Då har jag svårt att förstå
Att alla har vi varit barn
Och hjälplösa nån gång
Älskat utan gränser
Älskat utan tvång

Under ytan

Är vi alla små
Under ytan
Kan en god själ förgås

VAD SKA JAG GÖRA

Har ätit lunch med Jenny och Sofia i dag, har inte haft något att göra, sen åt jag och patrik våfflor tillsammans med Jenny och Erik. Var gott. Har också kollat Vampire Diaries, först dagens avsnitt sen nästa veckas då på nätet. finns en skitsmart sida som heter viasamtoptimad. tror de stavas nu. Usch mår inte bra nu alls är orolig för att man kommer att förlora en underbar vän som jag inte vill förlora hon och jag är så lika på många saker vill inte att hon ska försvinna ut ur mitt liv. Känner av en stark ångest nu i bröstet och ett tryck som bara blir hårdare och hårdare, vill inte förlora henne kan inte göra de heller. Jag har inte gjort något fel men är ändå så rädd för att jag kan ha gjort något. Känns så värdelöst allt ibland får bara sämre och sämre självförtroende och självkänsla sjunker bara mer och mer i botten. Vet inte vad jag ska ta mig till nu. många tankar snurrar i huvudet nu känner mig helt yr och utmattad.


SAKNAR DIG

KLÄDBYTARDAG

Ja lyckades gå ut och röra på mig, kändes lite bättre så jag gick till Sofia vi gick förbi Jennys jobb, sen hämtade vi Fanny och, senare på kvällen följde jag med dom till klädbytardagen var kul att kolla in de, har aldrig varit på sånt förr. Fyndade ett par stövlar för 50 kr, sen fick jag 2 st gratis en tjej ville nämligen inte ha kvar dom. jättesnygga var dom båda. Gick bra för Sofia också med att sälja saker.  Jag hoppas jag inte får ont i magen i morrn igen inte kul alls.

SÅ ONT I MAGEN

Fy har fortfarande jätteont i magen hatar detta. Vill inte ha ont alls. önskar man slapp all smärta man får. Inte bara psykiskt utan fysiskt med. Är rädd för att man ska få magsår en dag. Det kan man ju få om man har otur pga magkatarren. Är soligt så ska försökar röra lite på mig iallafall hade jag tänkt. Hoppas de blir bättre då

HAR SETT NEW MOON IGEN

usch vad de snöar vill inte ha snö nu, vill ha soooool. Känns som att våren aldrig kommer heller. Vaknade kl 9 i dag, mötte upp Sofia vid hemköp sen gick vi hem till mig och kollade på New Moon har sett den några gånger nu men Sofia ville se den med då på stor tv. Älskar den filmen så mycket vill att de ska bli Juni nu så Eclipse kommer på bio. Har sett trailern och den är så sjukt bra alltså. Så synd att dom har bytt ut Viktoria skådisen Rachelle hon var ju så grym i filmerna.

FUNDERAR SÅ MYCKET HELA TIDEN

Fick min Bellas box i dag sååå kul. Jättemycket fint var de i den med, har ont i magen i dag med usch inte kul alls. sen dunkar de i huvudet med. Önskar man kunde göra något på dagarna men har ingen ork till de, kroppen vill inte hänga med värker i axlar och nacke med gör så ont i själen med är så orolig för min faster med tänker på henne hela tiden. Blir så rädd också för att förlora några av mina underbara vänner, vill verkligen inte göra de, känner mig så värdelös hela tiden. Önskar man kunde orka skaffa sig en praktik men vet inte om jag gör de. För ni mina underbara vänner betyder sååå mycket för mig

Helena
Jenny
Therese
Linda
Sofia

Älskar er alla sååå mycket


ONT I MAGEN

Usch och fy vilket väder hatar detta väder trodde att det kunde bli vår på riktigt nu... mår inte bra alls är nog inte bara vädret utan de är psykiskt med. Har även ont i magen hatar att få de tror de är magkatarren. I går var de riktigt mysigt hos Sofia skönt att inte va ensam hemma eftersom patrik var borta med kompisar. Var nu ett tag sen jag hade ont men de är inge kul, känner av smärta i rygg och nacke med aj aj. Så de är inge bra dag i dag heller fy.
Har ont i bröstet med trycker över bröstet hela tiden orkar inte ha de hela tiden. Är trött på detta. Känner mig så ensam på dagarna med vet sällan vad jag ska hitta på och man orkar inte göra mycket heller. I bland är jag rädd för att förlora mina vänner att dom kommer att tröttna på en och så. Jag ber att jag ska ha fel. vill inte förlora dom .

PIZZA OCH TVKVÄLL

I dag har man tagit de lugnt. Patrik har åkt till en kompis. Jag sitter hoss en kompis vi har ätit pizza. var gott, vill inte vara ensam hemma när man är själv. Önskar att jag kunde träffa Helena snart med vill så gärna träffa henne. Ska se körslaget och sen blir det att se Twilight också. Älskar den filmen sen New Moon också. Längtar till Eclipse kommer ut med. Sen Remember me också. Hoppas man slipper få ångest också. orkar inte få det hela tiden, kroppen orkar inte de.

HUVUDET OCH KROPPEN VÄRKER

Ja i dag har man suttit hemma, besökte Jenny lite på hennes praktik annars har man bara haft de tråkigt som vanligt, ligger med huvudvärk nu inte kul alls. Har varit väldigt grått  i dag undra vart solen tog vägen.  Köpte en hello kitty parfym jättesöt är den. Luktar jättegott med. I dag har man ätit lax och potatisgratäng blev jättegott som vanligt. Kollade sen på Vampire Diaries skitbra serie verkligen har fastnat mycket för vampyrer nu, älskar True Blood och Buffy med. Hatar att man  har ont hela tiden, är de inte huvudet så är de magen eller ryggen sen får jag ju brottas med min ångest också orkar inte det hela tiden. Har som ett stort hål i bröstet är så orolig och känner ständig rädsla hela tiden för många saker.  I morgon får jag nog hem min New Moon dvd så härligt har väntat så länge på den.

THERESE PÅ BESÖK

Har haft Therese på besök i dag tillsammans med Edwin han är så söt. Var kul att träffa henne också. Blir hamburgare i dag från Bennys gott tycker jag, sen ska man kolla på Greys Anathomy, Det okända och True Blood i kväll härligt tycker jag. Usch mår illa inte kul alls att göra de, tror de är medecin biverkningar som kommer och går.

får se vad som händer i helgen har inte bestämt än Vill ju åka in till stan också shoppa lite och så. .

NEW MOON PÅ DVD

På lördag så släpps NEW MOON på dvd sååå glad för de, har ju sett den på bio men den är helt underbar har beställt den gjorde de direkt när den gick att bevaka på discshop. Kommer att se den många gånger. Får se vad som händer i veckan också. Ja det visar sig faktiskt. Vill och måste träffa Helena också tycker såååå mycket om henne, hon har så stort hjärta, bryr sig sååå mycket om andra. Sen är vi så otroligt lika, bara måste ses, vet att de har gått lång tid men kommer inte att ge upp hoppet, hoppas att hon inte har gjort det


TANKAR

Tråkigt tråkigt ja som vanligt, och solen tittar fram, me man orkar inte gå ut som vanligt de med. Har så ont i magen, mår illa och ont i huvudet, inte kul alls. Har inte mått illa på ett tag nu. Måste vara en biverkning av medecinen.

Har så tråkigt så jag satt och tog några bilder på mig själv, usch vad man ser sliten och trött ut hela tiden. Det är denna jäkla depressionen. Måste få veta vad jag lider av, är inte bara en vanlig depression, känns som det är något mer. Läste om en sjukdom i nyaste Frida, det heter dyskalkyli det är en medfödd svårighet att klara den mest grundläggande matematiken, exempelvis de fyra räknesätten. Problemen märks tidigt i skolan.

Visst har jag gått ut skolan sen länge, men jag känner igen mig jättemycket i artikeln jag läste, har alltid haft svårigheter med att räkna, och inte bara de utan koncentration och inlärningssvårigheter med, fy mår dåligt av detta känner mig som en idiot.

HAR TRÅKIGT

Ja skönt att vara hemma iallafall men har tråkigt som vanligt trots att de är så fint väder ute så sitter jag inne, tycker de är så tråkigt att vara ute själv sen när man inte har pengar så är de bara tråkigt att vara ute och gå. Men de är skönt att våren verkar vara på väg nu. Hatar denna ångest som jag känner hela tiden. Den 12 April tror jag de är då åker Patrik upp till åre i några dagar, vill inte vara ensam då så hoppas någon vill hålla mig sällskap även under natten då, för då brukar jag få kraftig ångest och de vill jag inte känna av igen hatar det.

UMGÅS MED FAMILJEN OCH REMEMBER ME

Nu är jag hemma igen, Har varit trevligt men har även längtat hem, Som sagt borta bra men hemma bäst,
Men har träffat familjen. I fredags kollade jag och syrran på Let´s Dance grrr för att Molly åkte ut hmm hur tänker folk egentligen Willy kan ju inte dansa.  I går kollade man på Melodifestivalen, tyckte faktiskt inte att rätt låt vann heller.

Jag hejjade på Erik Saade och Ola. Men de var mysigt kollade tillsammans med mamma och min systerdotter som vi passade, hon älskar musik. Men ofta när jag med familjen så får jag ångest, blir orolig för att dom ska börja tjata och så på mig, att jag ska ta tag i mitt liv och att jag ska göra något på dagarna, tjatar på att man ska börja träna, eller börja skaffa praktik m.m. Är så jobbigt att få höra de vet inte heller vad jag ska säga till dom heller.

Fick magkatarr av allt detta också usch hatar det. Vill inte behöva oroa mig hela tiden, blir mer och mer psykiskt stressad och får ännu mer värk i kroppen.


Men  var i går och kollade på REMEMBER ME med mamma gud så bra den var alltså, Ska garanterat se den igen helt klart. snyftade till på slutet blev sååå chockad av hur den slutade alltså men den är helt klart värd att se är så glad att jag såg den sen att mamma ville gå med mig också.

Var helt tagen efter filmen, var nog inte ett öga torrt när man lämnade bion. Men blev sååå besviken på att dom inte visade Eclipse trailern som det hade lovats.

Får se vad som händer i veckan.

JAG KOMMER TILLBAKA

Kommer nu inte att kunna blogga på ett par dagar men oroa er inte jag kommer tillbaka jag hoppas att alla ni underbara läsare får en härlig helg. sköt om er nu sakna mig inte för mycket nu bara.

VET INTE VAD

I morgon ska jag åka och passa min systerdotter ska hämta henne på dagis och så, Sen vill mamma att jag ska vara kvar där hela helgen, Låter ju inte fel men vill ju kunna träffa Helena med ev på Fredag så vet inte vad jag ska göra tuvärr. Måste ju hämta min mobil med i stan men de kan jag göra i morrn när jag ska till stan. Får se vad som händer också. Usch sitter och har tråkigt som vanligt hmm. Vill göra något men vet inte vad. Har också förnyat min medecin med.

SAKNAR DIG

I dag skulle jag ha åkt till Uppsala och hämtat min mobil som är färdig. men i morse mådde jag inte så bra alls. så orkade inte göra de tuvärr. Men hoppas jag kan göra de i morrn kanske men de är ju inge kul att åka in själv. Men får nog göra de ändå tror jag tuvärr. Vill ju så gärna träffa min underbara vän Helena. Vi har så otroligt mycket gemensamt jag gillar verkligen att prata med henne. Har ju tuvärr inte träffats ännu men det måste vi göra saknar henne verkligen hon är min själsfrände. Saknar dig Helena och tycker om dig sååå mycket

UNDERBAR BLOGGERSKA

Finns så många underbara bloggare som jag älskar. Skulle kunna göra lista lång men en tjej som jag verkligen har fått en superbra kontakt med, Hennes blogg är så otroligt snygg hon skriver sjukt bra och tar kanon snygga foton hon är helt klart grym på det. Känner igen mig i så mycket av henne med vi har kommit varandra väldigt nära trots att vi bor en bra bit ifrån varandra och sen har vi aldrig träffats, men hon har ett varmt hjärta förstår mig så bra. Ja hon är helt otrolig så ni måste verkligen besöka hennes blogg och se själva. Tack för att du finns Jossan
Klicka bara på bilden så kommer ni till hennes sida

TANKARNA FLYGER RUNT

Har varit en ganska bra dag faktiskt. fint väder har de varit också. Fick besök av Therese och hennes söta son i dag. Han är så söt och gullig att mysa med. Är alltid trevligt att träffa Therese också såklart. Har ätit lappskojs i dag är så gott. Många tankar och känslor som flyger i huvudet också när man ser Spårlöst på tv. Har ju aldrig upplevt något sånt själv men känner av deras frustration och saknad i bröstet också. Hatar att få dessa ångestattacker men finns inte så mycket man kan göra åt det heller. Känns som att någon har stampat på mitt bröst flera gånger och känner av yrsel, förvirring smärta i hela kroppen. Men fick veta att min mobil är färdig nu fick lämna in den på lagning. Så jag hoppas man kan åka in till Uppsala i morrn och hämta den sen måste jag lämna in min lånemobil också. Men de är inte kul att åka själv heller. Man vill ju gärna ha sällskap. Vill bli av med denna smärta NUUUUUUU.

SPA I DAG

I dag har man varit hos Linda på SPA var mysigt, träffade hennes syrror med. Vi hade mycket att se fram emot, Jag gjorde ett fotbad, handbad. Ansiktsmask och peeling till ansiktet. Färgade håret gjorde jag med. Sen åt vi kyckling sallad blev väldigt gott. Skulle ha hunnit med mycket annat också men de gjorde vi inte tuvärr. Men det var väldigt trevligt ändå tycker jag. Är så enkelt att göra egna masker till ansiktet och hand och fotbad. Nu sitter man hemma är trött efter denna dag. Kollar på film på 3 an. Får se vad som händer i veckan sen. Jag hoppas man kan få må bra snart också

HAFT BESÖK I DAG

I dag har man haft besök av Therese som har hälsat på tillsammans med sin lilla son.. Var väldigt trevligt vi var i väg och handlade lite för vi skulle baka i dag. Har varit underbart väder i dag med. Träffade Linda med hon följde med oss hem sen, Bakade kärleksmums, gosade med lille Edwin också han är så söt. Åt tacogratäng i dag jättegott. Har nyss kollat på melodifestivalen andra chansen var rätt låtar som gick till final tycker ja iallafall en av dom.

Mår inte bra nu heller, ångesten gör sig påmind hela tiden. Har ett tryck över bröstet är såå trött också inte bara för att man behöver sova utan kroppen känns helt seg och slö. Kroppen värker har ont överallt.

SOL I DAG HÄRLIGT

I dag har solen lyst så skönt man har känt att den har värmt mycket ocskå. Träffade Sofia i dag på eftermiddagen vi strosade runt lite på byn, hälsade på Jenny också. Sen följde Sofia med mig hem var trevligt det tycker jag. Vi pratade lite. satt vid varsin dator. Trevligt att ha henne på besök. Vi åt middag tillsammans med Patrik sen, Blev lövbiff, potatiskroketter bea sås. Mums var längesedan man åt så fint kött. Sen fick hon lite smått och gott av mig, parfym, mascara och ögonskugga som jag aldrig använder nu. Sitter nu och är trött som vanligt Linda är på besök också trevligt trevligt. Har lagt ut lite nytt på tradera nu också

Hoppas de blir soligt i morrn med mår alltid lite bättre av solen hoppas man kan få må bra en vacker dag men har tuvärr långt kvar tills dess.

LITE SOL HÄRLIGT

Äntligen är det sol ute ska gå ut snart hade jag tänkt, men fick nu så ont i magen usch inte kul tror de är mensvärk med hatar att ha de. Ska försöka köpa lite omega 3 som Linda tipsade mig om också är jättebra för kroppen, hår hud och naglar med. Mina naglar ser ju för jäkliga ut nu för att jag inte mår bra dom är helt såriga och inflammerade.
Får se vad som händer i kväll blir nog lugnt skulle jag tro har varit lite mycket nu på helgerna men på Söndag är de iallafal Spa dag hos Linda ska bli trevligt träffa hennes systrar med.

Har så ont i kroppen med inte kul alls. speciellt i rygg nacke och axlar som vanligt.

FY VILKET VÄDER

Är trött på detta väder nu usch vad de har blåst och varit ganska kallt Jag hoppas på att de blir varmare snart behöver sol känner jag. I går kväll kom Linda och hälsade på en stund var trevligt. Har ju inte sett henne på ett bra tag faktiskt. Kollade lite på tv, pratade och chattade på nätet med.

I dag så har man träffat Linda igen hon ville gärna ses en stund innan hon skulle åka till Uppsala var trevligt, men inge kul väder dock, köpte 2 st ögonskuggor och en kajal penna i dag. Är kul att kunna förnya sitt smink lite. Gick en vända på Monique men de var inte så mycket som fanns på rea där. På söndag blir de spa dag hemma hos Linda ska bli väldigt trevligt träffa några av hennes syrror också.  Kommer också att färga håret lite mer så jag får lite liv i det.

Mötte upp Jenny sen vid 17 och vi åt godmiddag hemma hos henne och Erik. Trevligt som vanligt. Nu sitter man hemma och bara tar de lugnt får se när man kommer i säng.

VILL HA SOMMAR NU

Hade ställt in mig på att få åka till Sthlm i dag och passa min systerdotter och även hämta henne från dagis men syrran ringde aldrig, försökte ringa henne i går för att veta tid och så, men fick inte tag på henne. Så man blev hemma i dag. Gick till Ica och hämtade ut ett paket och skickade i väg ett paket som jag sålt på tradera. var väldigt dött på tradera men nu har jag fått bud på mina saker. Ska skicka iväg mer i morrn har fått betalt nu iallafall.

I dag ska vi äta min favorit rätt kyckling ris och currysås mums mums har alltid varit svag för den rätten
längtar till sommaren hoppas verkligen att mitt mående kan ändras men är väldit skeptiskt till de, har ju levt med min depression som bara blir värre och värre med åren, min kropp orkar snart inte mer varken fysiskt eller psykiskt kommer att brytas ner snart.

FY VAD MYCKET SNÖ

Har varit ute på gården och fotat lite... Helt otroligt vad mycket snö det är


TRÅKIGT SOM VANLIGT

Jo nu mår man bättre iallafall fysiskt om man säger så, Känner mig inte sjuk längre, Men som tur är så har jag sluppit magsjukan blev inte smittad alls av Patrik, Men har haft lite feber var värst i Söndags för mig.

Trist att bara sitta hemma vill hitta på något någon dag. Snart har ju Remember me premiär med med Robert Pattinson det vill jag se på bio sen ska jag se Valentines day också någon dag. Ska träffa Linda i helgen med hon ska ha spa kväll ska bli kul att få träffa henne med.  I morgon ska jag ev åka till Sthlm och passa min systerdotter hämta henne från dagis och så.

VILL INTE HA MER SNÖ

Inte kul att bara vara hemma men nu är man sjuk, har huvudvärk nu och ont i magen. Men de är som vanligt det. Brukar ha ont i kroppen men hoppas de går över snart för vill kunna umgås med mina vänner också inte bara sitta inne och ha tråkigt inte kul det. Vill åka in till stan och shoppa, gå på bio m.m Vill att detta snöoväder ska ta slut också behöver inte ha mer snö nu man kan ju knappt ta sig ut genom dörren heller. Sen blåser de runt massa snö läskigt tycker jag. Man ser ju mycket nyheter där byggnader har kollapsat alltså taket pga massa snö fy vad hemskt

SJUK INTE KUL

Usch vad de snöar vill inte ha mer snö nu. Har blivit sjuk med har ont i halsen, slö hänging och har lite frossa, patrik hade feber i går och mådde inte alls bra så man har sällskap hemma i dag iallafall. Sen vill man ju inte heller gå ut i detta väder helst. I morgon ska man ju till psykologen men orkar inte det. så kommer att avboka det. Vill inte vara sjuk, vill ju kunna shoppa gå på bio och sånt istället.