OFÖRGLÖMLIG HELG

Hade verkligen en jättehärlig helg i Gävle tillsammans med underbara Jenny. Bodde på ett väldigt fint hotell tycker jag. Var längesedan man var i stan också. Helgen var också så kort tycker jag. Vi åt middag på Monroe. Var härligt att bara ta det lugnt sen på rummet och bara slappa. Träffade också Jennys faster och kusin, dom var jättetrevliga.

Var ute på krogen en liten stund också. På lördagen åt vi jättegod hotellfrukost som det alltid brukar vara. Gick också runt lite på stan och hade det mysigt åt mat sen i Galleri nian.

Sen var det dags att göra sig iordning inför det vi väntade på nämligen LADIES NIGHT på Läkerolarenan. Så underbart det var där, sjöng lite singstar, drack drinkar med Jenny och hade det hur bra som helst. Showen var helt oförglömmlig. Träffade en kompis till Jenny med som var jättego tjej. Efter showen gick vi ut på Harrys i Gävle där vi såg Patrik från ensam mamma söker och sen var ingen mindre än Bengt Dahlqvist som spelar Daniel i Skilda Världar DJ.


På Söndagen blev det ännu en god frukost, hade en härlig dag innan det var dags att åka hem.

Så det var en underbart härlig helg kommer inte att glömma den.


Supergod drink Rosa pantern.IPHONE 4 SKAL TÄVLING

Härligt med tävlingar tycker jag. Är nu med och tävlar om ett iphone skal. Vill så gärna vinna för jag behöver verkligen ett nytt skal. Sen har jag alltid sån otur i tävlingar hela tiden. Är med i så många men går bara åt pipan hela tiden.

Skalen man kan vinna finns här på iphonetillbehör
Jag vill gärna vinna detta skal

LADIES NIGHT PÅ LÖRDAG

Har inte uppdaterat här på ett tag. Har ju också haft fullt upp med mina andra bloggar också. Men nu ska jag slänga in ett inlägg.

Vädret är inte det roligaste mulet och blåser.  Men nu är det ju höst på väg.

Längtar till helgen för då ska jag och min bästa kompis Jenny till Gävle och ha det riktigt mysigt bo på hotell och på Lördag ska vi till Läkerol Arenan och njuta av lite Ladies Night. Har sett fram emot detta länge bokade för flera månader sen.BIHÅLSINFLAMMATION

Ber verkligen om ursäkt att jag varit så dålig på att blogga här. Har haft fullt upp med dom andra bloggarna.

Har så ont i ansiktet, speciellt runt näsan, bakom ögonen, och kinderna. Beror på att jag fått bihålsinflammation inte kul alls. Har sen varit på psykiatrin och träffat en läkare, Tycker det gick bra hade stöd med mig också.

Kommer att få träffa både psykologer och göra en utredning på vad jag kan lida av. För det är som sagt inte bara depression och ångest. Mådde ju väldigt dåligt som barn som sen blivit värre.

Men känner att jag nu måste försöka komma ut och arbetsträna snart trots att det är jättetufft just nu, Men mår ju inte bättre av att bara stirra på samma väggar hela tiden.

Kan ju ha det som en plan lite längre fram, då vill jag så gärna jobba i butik av något slag och sen på hemmaplan så man slipper tågresorna.

Ska sova nu tänkte jag, men ville bara lägga in ett inlägg så ni inte tror att jag glömt bort er alla underbara läsare.