DAG PÅ IKEA

Så trött man är nu och har huvudvärk. Varit med bästa Carrå på Ikea i Valbo och i andra affärer. Har varit supermysigt verkligen. Hittat jättemycket fint till hemmet. Är redan jättefint men kommer att bli finare. Känns som ett nytt hem nu. Blev mycket besök i affärer, nu känns det verkligen i fötterna också. Blir mycket monterande och skruvande lagom till valborg då vi ska ha gäster hemma. 
 
 
 

NYTT HEM

Hoppas att våren kan vara på väg nu. Orkar inte med detta väder. Men det är ju tyvärr så här i April. Man kan aldrig veta hur vädret blir. Men nu ska det bli varmare har jag hört 
 
 
Har fått så mycket hjälp av Carrå hon är såå underbar och go sen är hon så duktig på inredning. Har blivit jättefint hemma och det är ändå inte helt klart men har blivit jättefint. Känns som ett helt nytt hem snart.
 
Håller tummarna nu för att jag kan få arbetsträna där jag vill. Var på möte i går och det känns som att det gick bra iallafall. Orkar inte gå hemma hela tiden och trots att jag har en väldigt lång väg att vandra genom tunnel fram i ljuset så behöver jag aktivera mig. 
 
Har även ansökt om en kontaktperson via kommunen så hoppas jag kan få svar från dom med. 
 
 

UT MED GAMMALT OCH IN MED NYTT

Ber om ursäkt att jag inte har bloggat här på jättelänge. Tack vare  bästa och söta Jenny som frågade mig om jag hade slutat så vill jag säga att det har jag absolut inte gjort. 
 
Är så glad över att jag har mina underbara vänner har hittat på mycket kul med er och mer ska det bli eller hur. 
 
Har tänkt länge att jag vill möblera om och förnya lite hemma och så kommer det att bli nu. Har beställt mycket fina saker både på Jotex och på Ikea. Ska bli så mysigt att få det snyggt här hemma. Kommer att få hjälp av bästa Carrå hon är en hejjare på inredning så kommer att bli så fint. Till valborg ska det vara klart iallafall för då blir det firande här hemma med 2 underbara familjer och såklart älskade sambon.... 
 
Blir en snygg och fin tv-bänk, bokylla och ett vitrinskåp från Ikea och sen nya gardiner, nya kuddöverdrag till soffan, nya kuddar till kökssoffan och överdrag till kökssoffan, sen nya gardiner i sovrum och kök. 
 
 
 
Dessa bilder är tagna från Ikea.