MINA COOLA TWILIGHT SKOR

I dag har man bara suttit hemma faktiskt. Inget vidare väder ute heller. Men samtidigt skönt med regn. Har bara legat på soffan i stort sett pga min värk som jag fortfarande har. Har knappt kunnat röra på mig heller. Blir ju värre också med allt detta väderspänningar. Har kollat på film och så. Blev först Alice i Underlandet som jag lånade av en kompis jättebra tycker jag den är. Sen hyrde jag filmer från lovefilm. Såg I love you Beth Cooper. Hahaha riktig galen film var det.

Har fått mina Twilight skor som är grymt fina alltså. Precis så som jag ville ha dom fick jag. Tjejen som har gjort dom är grymt duktig ni kan hitta hennes försäljnings blogg här





GOD NATT PÅ ER

Usch ska nu gå och lägga mig. sitter uppe allt för länge nu med. Men är tröttare iallafall än jag brukar vara. Har umgåtts med Jenny och hennes barn under dagen. Lekt lite med min nya mobil. Värken vill verkligen inte gå över så här mycket brukar det inte vara faktiskt. Får nog veta på Måndag hoppas jag när jag ska till läkaren. Ska få sällskap av Sofia och det är så snällt så. Brukar kännas tryggare då. Nä skriver mer i morrn sov så gott på er, det ska jag försöka göra. Usch inte kul att må dåligt psykiskt och fysiskt hela tiden.

SMÄRTA OCH ÅTER SMÄRTA, OCH EN NY MOBIL

Har bara tagit det lugnt i dag. Har så ont i min kropp, värk konstant i rygg, nacke axlar och huvudet. Tror det är mycket väderomslagen. Måste försöka bli mer rörlig igen också. Har många spänningsknutar också.

Men ska till läkaren den 2 augusti så får hoppas man kan få veta vad de kan vara för fel. Men jag har fått en ny mobil av min älskling i förskott fyller ju inte förrän i november men får den i förskott fyller ju 30 år då.



får nog hem den i morrn

HELA KROPPEN SKAKAR

Inte mycket till sol ute i dag.  Jag hoppas iallafall att solen och värmen kommer tillbaka. I dag har man varit hos Jenny och Erik och ätit broccoli, skinka och västerbotten paj. Gott var det. Men fick tuvärr inte ner många tuggor. Blir så orolig när jag inte kan äta ordentligt. Men är bra att jag ska till läkaren på måndag. Hoppas då att jag kan få hjälp med vikten. Blir ju så när jag mår så dåligt psykiskt redan. Får se vad som kommer att hända i veckan, Jag hoppas på lite sol iallafall. Har skakat i hela kroppen hela dagen också. När man var i affären så kändes det som man skulle svimma så fick gå och sätta mig på en bänk istället. Sen har man skakat i händer och benen hela dagen. Så läskigt när det blir så. Blir så orkeslös och slö då med. Så man hoppas att min läkare kan komma fram till vad det är.

Sitter nu i soffan och försöker att sluta skaka. Men kommer nog att ge med sig snart hoppas jag.

Kollade också på filmen L.A Gigolo i dag har köpt den filmen. Aldrig hört talas om den förr heller. Men tycker den var ganska bra faktiskt.


IT HURT SO MUTCH

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen. Men mår inte så bra tuvärr. Både psykiskt och fysiskt. Men jag tror att det hänger i hop tuvärr. Har även inte hänt så där jättemycket heller. I går umgicks jag med Jenny och Patrik såklart. Vi åt lunch på brorsans här i Tierp var gott, blev räksallad för mig. Vädret var inte det bästa dock. Men värmen håller i sig fast det är ganska mulet och blåser också. Sen gick vi hem till mig och Patrik för att ta det lite lugnt leka lite med Jennys underbara små barn. Patrik har även skaffat sig en luftkylare till lägenheten för vi har alltid så himla varmt. blir ju över 30 grader inne. Funkar väll sådär men är ändå lite svalare. på kvällen grillade vi då kom även Erik också från jobbet. Var riktigt gott faktiskt. Blev kött och potatis kroketter. Blir så trött på att bara äta potatissallad nu. Men tuvärr har jag svårt att få i mig mat. Vill ju äta och har aptiten. Men är väldigt jobbigt, blir så frustrerad också. Tar ännu mer på psyket också.  Önskar man kunde ha kvar sina kilon från förra sommaren men dock utan all vätska och svullnaden man drabbades av pga medecin jag åt. För då vägde jag iallafall normalt för min längd iallafall.  Efter maten så kollade vi på filmer var trevligt, Var bara Jenny och hennes lilla dotter kvar också.

Man fick även gråta lite också. Har blivit mycket av den varan nu, sen beskedet jag fick nyligen. Går alltid och bär på massa saker och blir orolig och psykiskt stressad, men detta fick verkligen bägaren att rinna över. Kan inte komma i säng normalt. Sover ganska länge. Känns så jobbigt när man vet att vännerna hittar på saker och är snälla och hör av sig och vill träffas, då man istället ligger och sover. Fy på mig inte bra alls. Men ska till läkaren den 2 Augusti för att få träffa min husläkare då. Jag hoppas verkligen att det går bra också.



Saknar
dig fortfarande har verkligen ett stort hål i bröstet, Ett stort tomrum. Kan inte fatta detta, är så overkligt
du finns alltid i mina tankar min älskade faster. Trodde du skulle få leva många år till men den jävla cancern tog ditt liv alldeles för tidigt.



TÄVLAR OM EN IPHONE 4



klicka här för att komma till tävlingen.


TÄVLING HOS NELLY

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Gå nu in och rösta på min sko. Snälla blir så glad då.

 

 

JAG OCH ROB IGEN




Hade ju glömt att lägga upp denna underbara bild på mig och Rob *ler*

Underbara Jossan har redigerat denna bild är så nöjd med den, Sen ser den så verklig ut också.


TANKARNA FLYGER OCH FAR.

Ja så har dagen varit som vanligt. Blir bara mer och mer orolig för min vikt. Har nog inte vägt så här lite på evigheter. Visst har jag alltid varit smal men inte såhär. Känns som man bara velar, ska jag eller ska jag inte väga mig, vill ju veta men samtidigt kommer jag bara att bryta i hop. Har svårt att visa mig ute nu när man inte ska klä sig så mycket pga värmen. Hatar min kropp, Blir bara värre och värre, förr hade jag inte lika mycket problem kunde bada och så. Nu känns det som att jag knappt kommer att kunna göra det. Men jag måste ju göra det i denna värmen. Köpte iallafall ett par shorts i dag som jag kan ha över bikinitrosorna. Jag hoppas det kan hjälpa lite iallafall.
Har fått en tid hos läkaren den 2 Augusti då jag ska ta upp allt med min vikt, får oförklariga blåmärken, sen mina tånaglar ser inte fina ut alls.

Förstår inte vad som är fel med min mage, kan knappt äta mat utan att få kramper i magen och måste springa på toa. Som tur är så är det bättre med allergin iallafall tack vare min spruta jag fick.

Vill så gärna se Eclipse igen också. Vill göra så mycket i sommar, åka till Allsång på skansen, Furuvik. Jag hoppas att det kan gå att fixa på något sätt.

AN ANGEL IN HEAVEN



Sitter och kollar runt lite på You tube, försöker att tänka på annat men kan inte skingra tankarna. Kan inte sluta tänka på dig. Du var så full av liv. Kommer aldrig att glömma dig. Mår så dåligt kan knappt äta ordentligt. Men jag har iallafall ringt och beställt tid hos min läkare för en undersökning. Det är ett måste. Kommer ju att tyna bort annars.

vill tillägna detta inlägg till min underbara faster som nu är en ängel och vakar över oss alla på något sätt.


Jag vet att hon har det bättre nu slippa smärtan hon hade. Men i mig så smärtar det något så förskräkligt känns som att jag ska gå sönder innefrån. Vet att jag skrivit detta förr men kommer aldrig att glömma när jag fick hem presentkortet från SF och ditt underbara kort där de stod att jag fick gå och se Eclipse. Jag kunde inte tror att det var sant. Den dagen var en av mina bästa. Att bara få gå in i biografen och njuta av filmen.  Så TACK FÖR ALLT DU FINNS I MITT HJÄRTA.



SO MANY TEARS

Ännu en dag med smärta, ångest, oro över vad som ska hända. Värmen gör ju inte saken bättre. Förstår inte vad som har börjat hända med mig, Kan snart inte göra saker. Hatar mig själv för allt som har hänt. Kan snart inte gå ut längre, utan att behöva skämmas för mig själv. Ångesten är så stark hela jag skakar. Ser snart ut som ett levande skelett. Hur ska jag kunna komma ut och bada om jag bara vill springa och gömma mig när jag har fått på mig bikinin.


Ska försöka att få tag på min husläkare för att kolla upp detta. Men är verkligen så svårt att komma i gång.

Saknaden blir bara starkare och starkare för varje dag. Tänker på dig varje minut, finns inga ord som kan beskriva sorgen som jag känner som river sönder mig innefrån. Ligger snart nere på botten. Om jag inte gör något åt detta.

Kan ju inte ens äta normalt längre, vill knappt se mig i spegeln längre. För min spegelbild är inte längre jag.

IT´S NEVER STOPS

Tårnarna bara rinner vill inte sluta. Får dessa hemska panikattacker också. Jag önskar man kunde känna sig lite starkare men hela jag är så svag. Vill bara vakna upp och veta att det bara är en ond dröm. Men sen slår verkligheten till. FAAAAAAN vill bara utrota denna jävla cancer. Borde inte finnas alls. Cancern besegrade även min kära morfar, går inte en dag utan att jag tänker på honom också. Kan fortfarande höra ljudet av syrgasmaskinen och se alla slangar överallt. Känna doften från sjukhuset. Smärtan i bröstet blir bara större och större. Ibland känner jag mig så mesig och grining. Vill inte att folk ska uppfatta mig som gnällig hela tiden. Finns ju så många som har det värre. Men kan inte hjälpa detta just nu. Försöker verkligen vara stark också. Går inte att kämpa emot just nu. Allt bara rinner av mig. Minns så tyligt sista gången jag såg dig i livet var på min systerdotters dop, var så underbart att se dig då, men kände redan då att snart är det slut. Du var så fin men ack så svullen, det smärtade i mig att se hur du led. Men du var så stark och kämpade dig igenom allt. Du log, skrattade och orkade umgås.


Tack för att ni finns mina underbara vänner. Ni vet vilka ni är.... Kommer aldrig att glömma er.


TEARS NEVER DRY

Blev som jag trodde svårt att komma i säng. sen blev det mycket oro under natten.  Kan fortfarande inte tro att det har hänt. Känns som en ond dröm fortfarande, Att jag bara ska vakna upp och att allt bara är en dröm. Men det är det inte. Sitter nu och lyssnar på massa musik. för att rensa tankarna. Just nu rinner tårarna bara kan inte sluta gråta heller. trodde att dom var slut nu. Men där har jag fel. Tårarna går inte att hejda. Skulle verkligen behöva ett nytt recept på min insomningsmedecin men är så svårt att få tag på min läkare på psykiatrin. vet inte heller om jag klarar att ringa heller. Men jag är så tacksam för alla mina underbara vänner som jag har, kan nog inte tacka er nog för att ni stöttar mig så mycket vet inte vad jag skulle göra utan er.

Älskar er alla

IT´S SO PAINFULL

Trodde verkligen inte att detta skulle hända. Mår helt jävla skit. Kommer att bli en sömnlös natt. Ja som vanligt kan man säga. Smärtan river i hela min kropp. Sitter här och ångrar saker jag inte han göra tillsammans innan hon dog. Visste ju att detta skulle hända, men man känner sig för lat, sen tror man att det kommer andra gånger man åker och hälsar på. Men fan heller så kommer cancerhelvetet och besegrar allt. Fick inte ens tacka för den underbara kvällen jag fick i en biosalong för att se den underbara filmen Eclipse. Tror inte att jag kan tacka henne tillräckligt för att hon har funnits vid min sida och kämpat sig för att kunna fira både jul, nyår och sen min underbara systerdotters dop.

Vad livet ska vara orättivst jämt.


R.I.P. DU FINNS I MITT HJÄRTA

smärtan i bröstet bara hugger och hugger hela tiden. Trodde inte att de skulle gå så snabbt. Hade på känn att det skulle hända. Så nu vet jag varken ut eller in. Sitter bara och gråter hjärtat brister. huvudet snurrar alla tankar flyger fram och tillbaka. Panikångesten hatar jag verkligen kan knappt andas. Känner mig svimmfärdig. Kände mig så frustrerad vet inte vad jag hade tagit mig till om inte min sambo var hemma.


Vet att det finns folk som har det mycket värre. men jag bär redan på så mycket sorg smärta och ångest.
Fick nämligen ett dödsbud i dag och det gör mig förtvivlad. Saknar dig så mycket K
Du gav mig en chans att uppleva lycka för en dag. Det vill jag tacka dig för. Du har givit mig en underbar uppväxt har fått uppleva mycket med dig. Men nu orkade du inte kämpa längre. Men nu slipper du allt lidande och smärta. Nu har änglarna fått en till vacker ängel.

R.I.P. VILA I FRID

Dessa bilder älskar jag på min favorit skådis, musiker, Robert Pattinson. tack vare dig min älskade K så fick jag tillfälle att se honom i Eclipse filmen.


just a cup of coffeeFashion Trends & Styles - Polyvore

TimelessFashion Trends & Styles - Polyvore

ECLIPSE ÄR HELT UNDERBAR

Var ju i Uppsala hela dagen i går. tillsammans med Jenny och Sofia. Vi åt en god sallad när vi kom in till stan. var gott men hade tuvärr inte mycket till matlust då. Vi gick också runt i affärer. trots att man inte hade så mycket pengar över och röra sig med så, hittade jag en jättesnygg bikini på New Yorker var på rea. Hittade också en jättesnygg topp som det står Looking for a vampire. jättesnygg. Följde med Jenny också på ett läkarbesök hon skulle på. På H&M var det också mycket rea. Hittade jättesöta hello kitty ögonskuggor, och läppglans. Vi åt kina buffé till middag var så gott. Men har så svårt att äta mat. kl 21.00 började filmen vi alla väntade på nämligen ECLIPSE!!!!!!

Kan bara säga 3 ord om filmen. UNDERBAR, AMAZING,FÖRTROLLAD. Ja den är verkligen den bästa filmen hitills.

När man kom hem var man helt slut och trött men fortfarande omtummlad.

filmerna slutar ju såååå spännande jämt.


I dag var det jättevarmt och jag hade så jobbigt med min allergi som vanligt. Känner mig så seg, trött och orkeslös hela tiden. Men har faktiskt fått min kortison spruta i dag Patrik var ju så smart och tipsa om Länsvaccinationerna

Så jag behövde bara gå och hämta ut receptet och gå dit. Jag hoppas att det ska bli lättare nu.

Vill ju så gärna kunna åka till Furuvik, Örbyhus och bada, sen annat såklart.












GRILLAT OCH FIRAT JENNY

Har haft en jättehärlig helg. Började med att man grillade här hemma tillsammans med goa vänner. Blev mycket skratt och god mat. Är inte helt fel att grilla heller. På kvällen blev det lugnt sen tillsammans med patrik. På lördagen blev man tagen på sängen, eller jag menar väckt av dörrklockan. Jenny och Sofia kom förbi. Gick tillsammans en sväng på byn handlade mat skulle nämligen äta sallad tillsammans hos Jenny och Erik. För att vi skulle såklart fira Jenny på hennes födelsedag.  Var jättetrevligt satt ute i solen och åt den goda salladen. Blev även då mycket skratt, i trevligt sällskap. Men man fick lida av allergin. Fast den försökte man inte tänka på trots att man höll på att krevera ibland. Det spelades kubb också. Iallafall några var intresserade av det. Senare så gick jag jenny och sofia till Brorsans uteställe här, vi var dom enda tjejerna där..... Har aldrig hänt mig förr. Var riktigt härligt att gå dit med tjejerna. Blev mycket skratt och snubbel på vägen, men inte av mig... jag var så nykter så. Eftersom det var så lite folk så fick vi sällskap av 2 st killar vid vårat bord.  Var riktigit trevligt. Men man hade så ont i magen och mådde illa usch var inte kul alls. Sen när de stängde vid 01.00 var jag så tråkig att jag ville gå  hem medans jenny, sofia och killarna fortsatte med lite efterfest. Patrik var då kvar hos Jenny och umgicks med killarna istället. Var så trött så det blev sängen för mig på en gång då.



I dag blev det glass med Jenny och erik och deras 2 underbara barn. Såg några jättecoola bubblor komma åkande fick det till 4 st. Så var tvungen att fota dom. Åt pizza tillsammans också gott var det. Hoppas man kan komma i väg och bada i veckan med helts furuviks badet eller örbyhus badet.