UNDERBAR JUL MED FAMILJEN

Har haft en underbart härlig julhelg i Malmköping med hela familjen. Var härligt att träffa mina systrar och deras underbara barn. Vädret har varit härligt med. Mycket snö och lagom kallt. Åt god julmat och hade det mysigt. 
 
Fick fina julklappar också. Var hemma vid 15 ungefär gick bra att komma hem och Milou har varit såå duktig hela tiden. Trist väder att åka hem i bara. plusgrader och snöblandat regn. Men det gick bra iallafall.
 
 
 
 
 
 
 
Härliga bilder från Malmköping och en mysig julpromenad vi hade. 
 
 

JULEN NÄRMAR SIG

Nu är det inte långt kvar till jul. Kommer att fira den i Malmköping tillsammans med familjen. Härligt tycker jag. Är Milous första jul med. Han kommer att bli så glad att få träffa alla. 
 
 
Har fixat alla julklappar. Blir bara till barnen i år. Det är ju deras högtid. Helgen har varit väldigt lugn och skön. Åker nog ner på Lördag så får hoppas på bra väder då. 
 
 

WHY!!!

Ja så är man förkyld också. Inte kul alls. Men hellre att det kommer nu än i Jul. Är väldigt kluven till denna årstid.Det jobbiga är att ångesten och depressionen bara blir värre hela tiden. Men känner också att det blir så mycket ljusare ute med snön det lyser upp i mörket. 
 
I söndags mådde jag förjävligt alltså, hade så stark ångest att jag inte kunde hålla tårarna borta dom bara forsade, trycket över bröstet kändes som att någon stod och trampade på bröstkorgen. Visste inte vad jag skulle ta vägen. 
 
Förstår inte varför jag mår såhär. Kan inte komma på något speciellt som kan orsaka det. 

1 DECEMBER

så är det 1 December i dag.,Hade tänkt se julkalendern i morse men orkade inte gå upp så får bli att se i kväll istället. 
 
Tror den är riktigt bra gillade ju när Mysteriet på Greveholm gick för några år sen. 
 
Har julpyntat hemma nu. ser riktigt mysigt ut med ljus i fönsterna och snön utanför.