LITE BILDER PÅ MIG

lägger upp lite bilder på mig här. Först i mina nya glasögon och sen jag i min grymt snygga matchtröja. Älskar verkligen Brynäs. Kommer alltid att finnas i mitt hjärta.


GRILLNING I KVÄLL

Ska äntligen få börja på vattengympa tillsammans med Jenny då. Blir start på Måndag. Ser verkligen fram emot det, men vet att jag kommer att få mycket träningsverk men det kommer det att vara värt.

I går hade vi Fredagsmys tillsammans med Jenny och hennes familj som vanligt och det är alltid trevligt. Åt tacos.


Sen gick man ner till Brorsans för att lyssna på Trubadur som var väldigt duktig och han spelade mycket bra musik. Dit gick man tillsammans med Jenny och Peter.


I kväll blir det grillning hemma med syrran Jenny hihihi och hennes familj. Älskar verkligen henne och är så glad att hon finns i mitt liv oavsett vad som händer.  Kommer alltid att finnas för henne också.


Förra helgen gick man på bio med Peter hans son Hampus och kusinen Pontus. Blev Lorax skogens väktare.

Filmen var ganska bra men var i 3D och det har jag svårt med. Får alltid huvudvärk av det.
Ville verkligen se dessa filmer Hunger Games och Jack & Jill.

Jenny och barnen kommer hit lite tidigare och Patrik och Erik åker in till stan och shoppar lite och kanske äter lite lunch tillsammans.

HELGEN SNART ÖVER

Ja så är denna helg snart över också. Men har varit väldigt lugnt. Åt jättegod middag i Fredags med familjen Ljungkvist. Det blev en stek i lergryta och rotsaker i ugn. Hade aldrig gjort någon mat tidigare i lergryta men som sagt maten blir så mycket godare då.
Umgicks med Jenny och barnen hela dagen i Fredags. Kollade på filmen Mirakelhunden i New York tror jag den hette. Myste lite med gullungarna.
Blir alltid så himmla trevligt när vi har fredagsmys.  I går var man såå grymt trött och seg hela dagen.  Tog det väldigt lugnt. Patrik var i väg och simmade lite också. Skönt att bara ta det lugnt också. Men det blir ofta att man gör det.
Kollade på slutspelet i Hockey också. Spännande blev det men älskade Brynäs krossade Frölunda totalt. Tur är att man har datorn att titta på eftersom man ej kan få in Canal+ sport.  Patrik lyckades koppla datorn till Tv´n så det gick riktigt bra att kolla på matchen.
Får se vad man hittar på i dag då.

SJUKGYMNASTIK PÅ G

Får bara hoppas på att våren är här för att stanna nu. Men det tror jag. Men man vet ju aldrig kan komma ett bakslag som alltid. Blåst mycket har det gjort, känt av kylan i skuggan och lite värme i solen.
Hade telefontid i morse med min läkare för att få en remiss till sjukgymnastik och allergimedecin utskrivet. Har kunnat börja med dom jag redan har hemma. Men det är bara tabletter jag har.
Så nu är det bara att vänta på remiss svar. Jag hoppas att jag får vattengymnastik. Är så sugen på att bada men vattet i bassängen här i Tierp är så kallt. Sen har dom ingen bubbelpool heller.
Hade besök av Jenny också, blev Hemköps sallad till lunch och sen lite singstar. Följde med och hämtade gullungarna Oliver och Love eftersom jag skulle passa dom en stund på eftermiddagen.

HOST HOST

Typiskt att man ska bli ännu mer förkyld nu. Har varit det länge men har börjat hosta också. Inte kul alls. Vill inte bli ännu mer sjuk. Men tyvärr så är det sånt som går nu. Många har blivit förkylda och feber. Har iallafall sluppit feber. Men ska ju aldrig säga aldrig. Kan ju bryta ut ändå. Men hoppas jag slipper det.
Helgen kommer säkert att bli lugn så man verkligen blir frisk.

MIN BREAKING DAWN DVD

I dag har jag varit hos optikern och beställt undersökning. Behöver ju göra en var jättelänge sedan.
Har inte trott att jag skulle behöva göra något eftersom jag inte ser jättedåligt men. Får ofta ont i huvudet och synrubbningar.
Kolla vad jag hittade på Ica helt otroligt alltså. Blev så chockad för den ska ju släppas 14 mars.
Skulle ha köpt en i Blue-Ray eftersom jag har alla andra i det. Men ska köpa en sån med. När jag får pengar nästa gång.
Men ikväll blir det att se filmen helt klart.

LITE TIDSFÖRDRIV

När jag gick igenom lite papper här om dagen så hittade jag lite dikter och roliga historier jag har skrivit ner.
Tänkte lägga upp en.  Riktigt rolig är den faktiskt.


Jag bor på köttbullsgatan nr fläsk 3 trappor upp på nedre botten.
Jag ligger i min bottenlösa säng och läser spännande tågtidtabeller.
Jag hör ljudlösa steg i trappan en man kommer in med en bladlös kniv utan skaft.
Han sticker kniven i hjärtat på mig men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen och överlevde.
Jag sprang ner till hamnen båten tutade och bryggan gick.
Jag flöt iland på en spik. Där dansade nakna kanebaler med händerna i byxfickorna.Riktigt rolig är den tycker jag.

NYA BYXDRESS FRÅN BONPRIX

Overall
Gillar verkligen byxdresser så mycket går att ha till både vardag och fest. Köpte denna på bonprix men var tyvärr lite kort i benen. Men kommer att bara använda dom som byxor och vika ner linne delen. Blir snyggt det med märkte jag.
Var verkligen jättesnygg med.

MIDDAG MED GRILLAT OXFILÉ

I går fick jag besök av Jenny och hennes underbara barn. Är alltid så härligt att träffa dom små charmtrollen.
Mysade lite med film och popcorn hyrde Nalle Puh filmen. Skrålat lite till singstar blev det också. Barnen var sysselsatta med att spela spel på datorn.
Till middag grillade vi oxfilé med pommes. Var riktigt gott är så härligt att grilla. Är ju inte bara på sommaren man gör det. Vi brukar grilla på nyår när det för hoppningsvis snörar ute.
Tog det lugnt sen på kvällen. Var lite sugen på att gå ut någonstans men blev inte så. Kanske i kväll får se vad som hittas på.
I går hade också Nobels testamente premiär på bio. Jag hade ju turen att kunna se den i förväg men kommer garanterat att se den igen. Har nämligen kompisar som vill se den och då gör jag dom gärna sällskap.