MÅR INTE BRA ALLS.

Såå jobbig ska nämligen på ett jobbigt besök i morrn på ätstörningsenheten i Uppsala. Måste nämligen lära mig att äta som vanligt igen, vill gå upp i vikt det är inte de att jag svälter mig själv, men kan bara inte få i mig mat ordentligt, efter bara några tuggor så blir jag mätt, fattar inte varför. Sen är jag rädd för att dom kanske inte kan hjälpa mig, för att dom tycker att jag är för frisk, för att få hjälp.. Det är min rädsla nu vet inte om jag kommer att kunna sova ordenligt i natt heller.  Vet inte vad jag ska göra, är så jobbigt att behöva berätta allt igen för en ny människa. man har ju ett förtroende för sin psykolog och läkare redan.

VARIT HOS THERESE

Ja har varit hos Therese i från i går till i dag, vi bakade lussekatter och pepparkakor, hade de mysigt, åt pizza, kollade på en jättebra film som heter Magdalena systrarna riktigt bra och gripande var de, lekte också med Natalie också. Tog ett par timmar att baka allt också men de var de värt. Bakar ju med kesella i degen också. Så blir de riktigt gott. Var mysigt att komma hemifrån lite också. Åt god middag hos henne med var riktigt gott med älgkött och ris med grönsaker. Men de är skönt att komma hem också måste jag säga, så fint med alla ljus i fönsterna

Nu är det snart ny vecka igen och man blir ensam på dagarna :(

SAFFRANSBRÖD MED KESELLA



1 påse Jäst
1-2 påsar Saffran
1/2 tsk Kardemumma malen
150 g smör eller margarin
5 dl mjölk
250 g kesella
½ tsk salt
1 ½-2 dl socker
1 ägg
ev 1½ dl russin
1½ l vetemjöl

Till pensling och garnering
1 ägg
russin

TILLAGNING
Sätt ugnen på 250°C. Smält matfett, häll på mjölk och värm degspadet till ca 45ºC (färsk jäst 37ºC). Slå degvätskan över jästen. Tillsätt kesella, salt, socker, saffran och kardemumma och rör ihop. Blanda i ägg och ev russin. Arbeta i så mycket av mjölet att degen blir smidig och släpper från bunkens kanter. Strö lite mjöl över degen och låt jäsa under bakduk till dubbel storlek (ca 1 timme).
Arbeta degen under några minuter. Häll ut degen på ett lätt mjölat bakbord, forma lussekatterna och lägg på smorda plåtar eller bakplåtspapper. Låt jäsa under bakduk till knappt dubbel storlek (25-45 minuter). Pensla med ägg och dekorera med russin. Grädda i 250°C i 8-10 minuter.



BAKA I MORRN

Ja i dag har de varit som vanligt faktiskt. inge kul alls med andra ord. Har kollat på Harry Potter filmen den nyaste nu, och den var ganska bra en har sett bättre Harry Potter filmer faktiskt. Min favorit är ju dock hemlighetens kammare med Robert Pattinson. Har ätit gott i dag iallafall blev fläskkotlett potatisgratäng och bea sås.

I morgon ska jag till Skutskär och hälsa på Therese vi ska baka massa lussekatter och pepparkakor hade vi tänkt, Var jättelängesen jag var hos henne. Saknar mina vänner väldigt mycket också. Vill så gärna se New Moon igen med, så hoppas någon vill gå och se den med mig vet iallafall att jag ska se den både med Linda och Helena någon gång.



HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN

Funderar i dag på att se Harry Potter och halvblodsprinsen har köpt den på Konsum här i Tierp tycker ju om filmerna väldigt mycket min favorit är  Harry Potter and the Goblet of fire som Robert Pattinson är med i. Och sen fången från Azcaban tycker jag om med.




Lord Voldemorts grepp hårdnar om både mugglar- och trollkarlsvärlden. Hogwarts är inte längre den trygga plats det en gång var. Harry misstänker till och med att faran lurar inne på slottet. Samtidigt är Dumbledore fast besluten att förbereda Harry inför den slutgiltiga kampen, som närmar sig med stormsteg. Tillsammans försöker de hitta svagheterna i Voldemorts försvar. Dumbledore tar hjälp av sin gamle vän och kollega Horace Slughorn, som han tror sitter inne med viktig information. Trots att den avgörande kraftmätningen närmar sig spirar romanserna bland våra vänner på Hogwarts. Det är kärlek i luften, men farorna hopar sig och Hogwarts riskerar att aldrig bli sig likt igen.

JA DÅ VAR DET EN NY DAG

Känns så jobbigt nu är mörkt grått trist hela tiden, man sover bort hela förmiddagen också. Sen sitter man bara här vid datorn hela tiden, Önskar verkligen att jag hade ork att gå ut och gå men mina muskler säger ifrån och leder, sen har jag så ont i rygg nacke och axlar hela tiden, Min själ gapar i ett stort hål hela tiden, det enda som håller mig uppe är min familj min älskling och sen mina underbara vänner jag har, ni vet vilka ni är. Utan er vet jag inte vad jag skulle ha gjort. gömt mig under täcket hela tiden. Ja man är bara hemma hela dagarna, i går kom sambon hem senare och samma i dag med. Önskar ju att man hade bakat tillsammans med Therese i dag men verkar inte som de blir av alls. Vill ju så gärna kunna baka som jag brukar igen. Så sugen på lussebullar och pepparkakor hela tiden.

Men för att jag ska komma i gång så behöver jag bli peppad och någon som gör mig sällskap.


Känns så konstigt i mitt ena öga med, förstår inte varför är helt tjockt i de vet inte varför är besvärligt, sen darrar de då och då hela ögat, vet inte varför, känns som de är något i de men kan itne se något.



COOL SIDA TYCKER JAG

har hittat en jättecool sida där man kan klistra in sitt foto i en färdig ram eller bild..
























Sidan hittar ni här




HATAR DETTA

Grått och trist som vanligt ute hatar denna tid är ju snart inne i December och de är sånt här väder ute, vill hellrre ha snö än regn iallafall. Längtar till julen nu, det är min favorit högtid faktiskt.

Ska fira julen i Åre tillsammans med familj och sambon. Det är våran första julafton tillsammans annars har de blivit att han firar med sin familj och jag med min i Åre dom senaste jularna.  Gillar verkligen inte att ha så ont i magen, och sen inget att göra på dagarna, orkar verkligen inte med något.  Önskar verkligen att man gjorde de, För nu blir de ju bara tuvärr att man vaknar, sätter sig vid datorn och sitter där hela dagen och kvällen. Ja vilket liv man har va... hmmm inte mycket att hurra för faktiskt. Men ja man känner sig så värdelsös, ibland känns de som ingen gillar en alls. För så känns de vet ju hur de var i skolan när man inte hade något nytta alls. var ingen i gänget, bara skit fick man, sen fick man höra massa elaka saker jämt. Dom få gångerna någon kom fram till en var för att mobbas eller ha någon att hacka på eller utnyttja

MÅSTE FÅ ETT LIV

Förstår inte varför man ska må så som man gör, nu när man har sett världens bästa film, men jag gör de ändå, vet inte varför, känns hela tiden som ett stort tryck över bröstet, Har svårt att somna nu pga att jag inte har min medecin längre måste få ett nytt recept på den. Sen ska jag den 1 december till ätstörningsenheten i Uppsala hoppas de kommer att få mig att äta igen alltså då menar jag ordentligt, och kunna få tillbaka aptiten, sen att få tillbaka min ork och vilja att göra saker med. Nu sitter man ju bara hemma på dagarna gör inget förutom att man har datorn som tröst det är de enda man gör tuvärr, Saknar att kunna säga att nu åker jag in till stan eller nu tar jag en promenad men sånt händer sällan faktiskt. Är också trött på att se folks blickar när man är ute. Känns som att man vet vad dom tänker, om man är sjuk för är ju så mager, väger ju mindre hela tiden, mina kläder börja sitta lösare och lösare nu på mig, Hatar min sjukdom att man ska brottas med depressionen, ångesten hela tiden. Vill ju också att de ska bli en riktig utredning så får man veta vad mer man lider av, vet ju att de inte bara är depression, för jag har ju svårt att komma i håg saker, utföra vissa saker, svårt med matte, huvudräkning, svårt att koncentrera mig, sen inlärningen, ibland så kan jag försvinna in i en egen värld, i några sekunder, märker ofta att jag kan sitta och stirra på något och vara helt borta och sen komma tillbaka till verkligheten igen.


I´M IN HEAVEN NOW

Är helt kär i filmen New Moon bara älskade den, kommer att se den fler gånger de är en sak som är sant, Var helt till mig innan filmen började, höll på att få andnöd, hela kroppen började skaka, fick ett starkt tryck över bröstet, började skrika när Robert kom i bild var inte bara jag som gjorde det. Är helt såld OMG OMG OMG den bästa filmen jag någonsin har sett alltså. Chris Waize är helt underbar som regissör. Grät om vartannat skakade hela kroppen och kunde knappt sitta still. kunde inte slita ögonen från duken.


Är fortfarande helt lyrisk och helt såld kan inte sluta tänka på filmen heller. Kan inte vänta till Eclipse kommer heller, måste se den nuuuuuuu.


NI MÅSTE SE DEN you gonna love it


LOVE LOVE LOVE NEW MOON






ÄNTLIGEN

Är så nervös och pirrig inför i kväll, för ska äntligen få se New Moon, Filmen kommer garanterat att vara jättebra när man har hört av andra som sett pressvisningen och sen de man har sett av trailern. Jag och Therese kommer att bo på hotell. Ska bli mysigt de med, för att det är inte ofta man gör de faktiskt. Ska gå lite på stan med och sen äta något kanske burger king, brukar bli de för oss.

VARFÖR VARFÖR

I dag har man köpt nya skor eller stövlar fick slänga mina tidigare för att dom hade gått sönder själva dragkedjan.

Men hittade ett par snygga iallafall. Sen har man ätit god mat blev lasange gjord på älgfärs istället för vanlig färs

blev jättegott har inte ätit de på jättelänge faktiskt. I kväll blir de lugnt ska kanske se någon film sen. får se hur de blir, Har så ont i kroppen också. Sen mår man inte bra alls i själen, men de är som vanligt, får leva med denna ångest känns de som, Ska också få komma til ätstörningsenheten i Uppsala. Men har INTE anorexia om ni undrar de, fått höra de många gånger, Nej jag har alltid varit smal och sen pga depressionen och ångesten så får jag inte i mig mat som jag ska äter bara en gång om dagen blir de. Magen säger ifrån direkt blir mätt på en gång nästan, Men har vägt lite mer förr pga medecinering, men den viktuppgången var inte hälsosam, hade bara massa vätska och blev svullen på många ställen, så jag måste få hjälp har ingen energi heller till att göra saker. HATAR detta nu.

Känner mig så ensam på dagarna också.... I bland känns de som ingen bryr sig, men jag hoppas jag har fel.



VÄNTAN ÄR ÖVER......

Längtar så mycket till i morgon för då ska jag och Tessan åka in till Uppsala för att gå och se den efterlängade new moon uppföljaren till Twilight. är förhandsvisning så kl 21 visas Twiligt sen är de lite mingel och vid midnatt så visas NEW MOOOOOON. längtar så mycket vi ska ha så mysigt, kommer att övernatta på hotell med, för vi kommer inte att komma hem med tåg vill ju inte vänta till första morgontåget går blir för lång väntan.

Filmen har sin riktiga premiär på fredag så är de någon som kommer att se den.

kommer att se den flera gånger med  söta Linda och gosiga Helena gör inget att man ser den flera gånger.

Måste se den fler gånger..... Skulle ha sett den med Helena men det är så jobbigt för henne hon har barn och fick ingen barnvakt så tråkigt men hoppas det kan bli någon annan gång.






HAFT BESÖK I DAG

Gud vad man är trött. hade jättesvårt att somna i går, gick och la mig vid 4 på morgonen. Sen skulle vi ha besök i dag, så man fick gå upp trots att man bara ville sova. *Ler*

Men var jättetrevligt, Katariina och Fredrik kom tillammans med Amanda vi åt lite hallonpaj från ekströms.

sen grillande vi lite älgkött var jättegott nu är man mätt också. Har sån huvudvärk med usch inte kul alls.

Så det blir lugnt i kväll sen. ska nog kolla på Heartbreak Hotell på  4 an ikväll.

BRÖLLOPSFOTOGRAFEN

I dag har man varit i Uppsala tillsammans med killen och sen Maria och Henke, var väldigt trevligt åt först lite mat blev hamburgare för mig sen köpte vi lite biogodis, Såg filmen Bröllopsfotografen var jättebra tycker jag, så de blev en jättelyckad kväll. Tog sen en paj på Mc donalds. Var så längesedan man var på bio också. Längtar till den 19 november för då ska man gå på förhandsvisningen av New Moon. Älskar den första filmen Twilight så andra filmen kommer säkerligen att vara så grym också.



När massafabriken i Molkom läggs ner blir Robin arbetslös. Han öppnar eget som bröllopsfotograf men affärerna går trögt tills den nedgångne skådespelaren Johnny Björk engagerar honom till ett societetsbröllop i Stockholm. Robin stannar i huvudstaden, inneboende hos Johnny för att söka sin lycka. När han börjar arbeta med överklassflickan Astrid utvecklar sig deras relation till något mer och Robin börjar ta avstånd från sina arbetarrötter från landsbygden.

NU ÄR MAN 29 ÅR

Japp så har man blivit 29 år då. Önskar att man kunde ha hittat på något kul under dagen men satt bara hemma, Sen när killen kom hem så fick man kokt kyckling, ris och currysås, till efterätt blev de smulpaj som Patrik gjorde,

Har även fått samtal av familjen under dagen, så mysigt, saknar dom väldigt mycket. Fick ett presentkort av Patrik till våran lilla klädaffär här. Sen fick jag besök av sambons föräldrar, fick en fin prydnads ängel hel vit, sen 2 st fina ljuslycktor ser ut som rosenblad i svart metallic typ.


I morgon ska vi på middag hos Jenny och Eric ska bli trevligt att träffa dom med. Sen på Lördag blir de bio med lite vänner i stan ska se Bröllopsfotografen den verkar väldigt bra tycker jag.

Så min dag har varit bra ändå. trots ensamheten och ångesten.

BLIR SNART ETT ÅR ÄLDRE

Japp så fyller man år om en timme, för då är de den 12 november, Jag fyller då 29 år.Hmm får se vad som händer då. Kommer väll inte att hända så mycket Patrik jobbar jag sitter hemma, önskar ibland att man kunde bli firad så som när man var yngre, med hela familjen som kommer sjungade upp för trappan med tårta och paket. Det var längesedan de hände sist, tuvärr. Har ju redan firat med familjen ocskå i förskott nämligen när jag och Patrik var i Sthlm i lördags. Fick då presenter av familjen och även god mat. Men saknar att man blir firad på sin egen dag, tillsammans med familjen. Men det kommer nog att bli en trevlig dag ändå får man hoppas.

BAD THING WITH YOU



I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

I'm the kind to sit up in his room.
Heart sick an' eyes filled up with blue.
I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And all those shadows there filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.
Ow, ooh.

I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.


Jag älskar denna video och låten och så självklart serien med. ska se på sista avsnittet i kväll.




FUNDERINGAR HELA TIDEN

Inge bra dag är de, grått och kallt. nu börjar de skymma ute med. Sitter som vanligt vid datorn. huttrar, fryser, har ont i huvudet, alltid är de något som är fel. Förstår inte varför egentligen, sen hoppas jag på att få nytt recept på sömnmedecinen med. Somnar så mycket fortare med den. Ja så fyller man år på Torsdag också kommer att sakna familjen men har inte firat min födelsedag med dom på länge, har blivit i förskott eller efterskott nu för tiden, men de är ju för att man inte bor hemma längre och de är ju en liten bit till sthlm också. Längtar såå mycket till den 19 november för då ska jag och Helena gå på förhandsvisningen av New Moon kommer först att visa Twilight och sen vid midnatt New Moon. Men kommer att behöva sova kvar i Uppsala någonstans men vet inte vart än, Men det ordnar sig nog på något sätt hoppas jag.


Men vill ju se riktiga premiären med som är den 20 november någon som vill gå med mig. Jag hoppas ju att Linda vill gå för hon och jag har redan pratat om de, men hoppas hon har permiss då förståss.

SÖNDAG 8 NOVEMBER

I går var man och träffade hela familjen. Firade både mig och lillasyrran på samma gång. för att nästa helg när jag först hade tänkt bjuda hem familjen men då är pappa inte hemma. Var verkligen jättemysigt att umgås med familjen och mina 2 så underbart söta systerdöttrar.  Fick jättefina presenter med och god mat. Jag och Patrik tog med oss lite kött hemifrån.

Så jag fick

vinterskor
ett ljus som doftar jasmin
ett underlägg till datorn
en kofta
en isform formad  som hjärtan
äkta kako
adventsstjärna


I dag är man jättetrött och sliten. kom hem vid 23 i går ungefär sen blir de ju att man gick inte och la sig förrän vid 3 ungefär





VARFÖR SKA MAN ORKA MED DE

Usch har fått jätteont i magen nu.. Men försöker äta grönsaksstavar med dipp nu. Känns att man går mot vintertider usch vill inte de. I kväll blir de iallafall lugnt och bara ligga i soffan. Har så ont i nacken med men de har jag ofta.

Tuvärr så är min sömnmedecin slut nu men hoppas på ett nytt recept snart. Tycker verkligen att de hjälper med dom. Tar inte lika lång tid för mig att somna längre.


Blir så trött på elaka kommentarer med. Vet ju att jag itne ska ta åt mig men kan inte hjälpa det. Är en väldigt känslig människa.

i kommentaren stod de " Fan du ser ju ut som en sunkig vampyr själv". Alltså hur kan folk skriva så och sen gå och vara anonyma med.


Ska försöka och inte bry mig..... Visst ser jag för mager ut och lite sunkig men inte fan tål jag sånt heller.


SNYGG TRÖJA






Här är 2 bilder på mig i min snygga tröja från Gina tricot. Inte så snygg man är dock men tröjan är snygg eller hur?

finns jättemånga fler snygga som jag ska skaffa mig när pengarna kommer igen.





NYINKÖPT




Denna topp köpte jag på Ellos fick hem den i går. Jättefin är den passar väldigt bra med

BRRR KALLT

Brrr vad kallt de är ute, märks att det är höst fy vad jobbigt hatar hösten, känner ju tuvärr av depressionen mer och mer då. Inte kul att titta ut och de bara är mulet och blåser. Har fått så ont i nacken med på höger sida. Magen är ju som vanligt har magkatarr ena dagen och andra dagen magknip. Ont i kroppen med. Skulle haft en tid hos reumatologen för några dagar sen, men blev sjuk så jag fick avboka de, hoppas jag får en ny tid där snart.

sitter med långkalsonger  under byxorna och fryser ändå. På Lördag så ska jag och Patrik träffa familjen ska fira mig och Emma syrran fyller på torsdag och jag nästa vecka. Men mamma och pappa är upptagna nästa helg så de får bli nu på lördag istället. Hoppas de blir trevlig.t


den 14 november ska jag ha födelsedagsfest för vänner så de ska bli jättekul hoppas jag


FUNDERINGAR

I dag har de varit lugnt Therese sov över här för att jag klarar inte av att vara ensam på natten går inte har stark ångest då och kan inte hindra tårarna heller. trots att jag kan se en komedi så blir jag känslosam ändå.


Men nu är Patrik hemma i allafall han köpte en present förpackning med en mascara, concelar, nattkräm och en eye remover för att ta bort smink märket heter Estée Lauder jättefint märke så jag blev jätteglad verkligen.

Har saknat Patrik mycket trots att de har varit mysigt med Therese också.I morgon ska jag posta halsduken till Sessan. Hon var ju den lyckliga vinnaren av en halsduk. Jag hoppas hon kommer att bli nöjd.

Usch tänker mycket också på alla sjukdommar vi har i släkten vill verkligen inte drabbas av någon av dom.

ryser och får ont i bröstet när jag tänker på det. Kom att tänka på det nu, att man verkligen känner sig som en 80 åring i kroppen hela tiden.




Bilden tagen med mobilen