LUGN DAG

Tagit det lugnt i dag. Känns skönt trots att det är mycket ångest som spökar. Så jobbigt att behöva känna av sånt. Magkatarr är inte heller kul att få. Känner mig så sönder stressad innefrån går med oro hela tiden. Känns så meningslöst hur livet är har ingen utbildning, inte haft ett riktigt jobb på hur länge som helst blir 32 i år. Försöker kämpa med ångesten hela tiden.

NYA LINNEN TILL SOMMAREN

Tänkte att jag behövde lite nya linnen till sommaren så jag beställde från Bonprix. Riktigt snygga verkligen. Har varit en trevlig dag tillsammans med Jenny. Gott med sallad till lunch. Blev lite Singstar som vanligt. :) men det är alltid trevligt.

TP SALLAD MED JENNY

Ännu en solig dag. Blir att träffa söta underbara Jenny för lite god sallad på TP. Deras sallad är bara så god och nu var det ett tag sedan. Det är tur att man har medecin för allergin iallafall. Men blir säkert en kortisonspruta snart med.
Hoppas ni alla får en härlig dag.

MÅNDAG IGEN

Så är det en ny vecka igen. Helgen har varit trevlig som vanligt. Grillat umgåtts med underbara vänner. Kollat och lyssnat på Adam Tensta som spelade på Brorsans i Fredags. På Lördagen blev det tacos och sedan några avsnitt av Skilda Världar. På söndagen blev det lugnt. Grattade mamma på mors dag.


HELT KLART SEVÄRDVar med Patrik på bio och vi såg som ni ser Dark Shadows med Johnny Depp som är regisserad av självaste Tim Burton. Är faktiskt 8 é filmen som Depp och Burton jobbar tillsammans.
Visste att jag skulle gilla filmen för jag är tokig i vampyrer och det är helt klart en underbar film. Kan helt klart rekommedera den.


Har alltid varit intresserad av det mystiska som fantasy, vampyrer, varulvar, andar och sånt.

Barnabas Collins (Depp) lever livet som bekymmerslös, rik playboy tills den dag han krossar den unga häxan Angelique Bouchards (Eva Green) hjärta. I vrede förvandlar hon honom till en vampyr och begraver honom levande. 200 år senare frias Barnabas ur sin grav. Året är nu 1972 och han återvänder till familjens egendom, Collinwood Manor, för att finna sitt en gång storslagna hem i ruiner och hans ättlingar inte är i mycket bättre skick än huset. Det är inte lätt för Barnabas att anpassa sig till det flummiga och frigjorda 70-talet.