ROCK OF AGES GRYM FILM

 
 
 
Riktigt härlig film måste jag säga. Hyrde den i dag via OnDemand och det var riktigt grymma låtar. 
 
Älskar denna form av film. Som Hairspray och även Rent filmen är grymt bra. 
 
 

SER FRAM EMOT

Vinden viner och kylan ligger verkligen på. I går snöade det också en stund. Är riktigt ruggigt att gå ut. Men det måste man ju göra för att lilla Milou ska få komma ut. Gäller ju att klä sig varmt. Så långkalsongerna, mössor,vantar och halsdukarna är framtagna. 
 
 
För det mesta så är det ju mycket jobbigare psykiskt nu vid denna årstid. Men finns ju många som har det mycket värre. Så mina problem är ju som en droppe i havet. 
 
Ser verkligen fram emot den 14 November då underbra Jenny ska bjuda mig på Breaking Dawn del 2 i födelsedagspresent sen blir det hotellövernattning 24 till 25 november då jag och Jenny ska se Ladies Night igen. 
 
Längtar verkligen. 
 
Du är så underbar och go är så glad att jag har dig gumman. 
 
 

LÄKARBESÖK

Orkade inte blogga i går tyvärr. Men skriver inlägg nu. Var på psykiatrin och träffade en läkare. Blir alltid nervös och tycker det är jättejobbigt. Men gick bra iallafall var en riktigt bra läkare också. När jag gick därifrån hade jag många tankar som flög runt. Jenny var så snäll också att passa Milou. Vi kollade på skilda världar hemma hos henne.

Känner att jag måste försöka arbetsträna lite smått. Helst gångavstånd ska det vara. Har testat det förut men då gick det inte alls. Så får hoppas det kan gå bättre.

Denna årstid gör också att det gör ont i kroppen mer än vanligt. Men ska testa först med lite starkare Alvedon.

Längtar verkligen till den 10 och 24 november för då händer det saker.

LITE LJUS I SLUTET AV TUNNELN

Regn och åter regn inte kul alls. Så trist väder men det är ju höst och då får man räkna med sånt här väder. Vill gärna att det ska vara november nu har mycket att se fram emot. Först så fyller syrran år och då ska vi bjuda henne och pojkvännen på Wallmans salonger i Stockholm. Ska bli riktigt trevligt. Sen kommer det att bli bio med underbara Jenny. Sist men inte minst  är det dags för Ladies Night i Gävle och det ska verkligen bli kul. Inte fel att ha saker att se fram emot för då gömmer man undan allt jobbigt och istället tänker på allt roligt. För hösten är inte kul alls. 
 
 
Har umgåts med Jenny och hennes underbara barn i dag. Sjöng lite singstar och hade det mysigt blev också godmat som killarna lagade till. Nu sitter jag i soffan medans Milou ligger och vilar efter denna dag. 
 
 

MÅNGA TANKAR

Helgen har varit lugn i Torsdags var det höstmarknad här i Tierp gick tillsammans med Jenny blev inte så lång stund. Är faktiskt inte så mycket nytt så man går ganska snabbt och oftast så vet jag vad som ska köpas. 
 
Blev godis och chips som vanligt. Sen skulle Milou få lite nya leksaker också och han älskar dom. Behövdes verkligen. 
 
Usch har börjat få ännu mer ont i kroppen nu och det är inte bara nacke, huvud och rygg utan känner av liknande värk som jag hade då jag hade fel medecin och blev jättesvullen och hade vätska i kroppen gick upp mycket i vikt också. Så hoppas att jag inte får samma slags värk igen. Men känner i knäna och fötterna. 
 
Brukar ju alltid få lite mer värk när det börjar bli kallare ute. Hatar att känna av den ständiga oron och ångesten som aldrig försvinner. Mår inte alls bra psykiskt oroar mig för min framtid och hur det kommer att gå. Är ju snart 32 år gammal och har inte haft något riktigt jobb och har ingen bra utbildning heller. 
 
Vill inte gå omkring med min depression som bara blir värre och värre. Har levt med den sen jag var barn och blir allt svårare med koncentrationen och att lära mig saker. ja kan faktiskt känna mig senil. ( skämt åsido) 
 

BRYNÄS ÄGER

Har haft en bra helg så här långt. I går hade man besök av Jenny, barnen och lilla Idefix, åt lunch tillsammans och så. Sen blev det grillat på kvällen då grabbarna kom hem från jobbet. Var riktigt skönt att huvud och nackvärken gav med sig i går. Hade ju fortfarande ont men kändes mycket bättre när man skulle lägga sig iallafall. 
 
Nu sitter jag och kollar på elitserien på cmore sport kanalen. Det är mitt älskade Brynäs mot Frölunda. Härligt att kunna se matcherna nu. 
 
Blir lite filmmys och lite räkor med Jenny och Patrik senare. Ska bli härligt det. 
 

VUNNIT TÄVLING ÄNTLIGEN

 
 
Här om dagen fick jag sms från 3 om att jag hade vunnit 2 biljetter till Ladies Night i Gävle 24 November. 
 
Trodde inte det var sant har alltid haft otur i tävlingar. Så blev så glad av att äntligen få vinna något. Så jag ska sjävklart ta med mig underbara Jenny såklart. 
 
Får hem biljetterna i veckan så längtar verkligen. 
 
 

UT MED BOXER OCH IN MED CANAL DIGITAL

Är äntligen feberfri så skönt. Var verkligen inte kul alls att ligga hemma i feber några dagar. Milou växer så mycket också och är en busig och härligt charmtroll. Charmar alla som går förbi när man är ute med honom. 
 
I morgon blir det byte från Boxer till Canal digital. Har haft problem länge med boxen trots att vi fick en ny för något år sedan. Men nu hoppas vi på att få bättre och mer kanaler. Måste ju se hocky på tv och speciellt elitserien då BRYNÄS är med. Lite fler filmkanaler är inte heller fel. Så imorgon blir det ut med boxern och in med canal digital.