HAR BESTÄMT MIG NU

Ber om ursäkt att jag varit så frånvarande här på bloggen. Men har ibland inte orkat och vetat vad man ska skriva. Vill ju inte bara skriva om jobbiga saker men det blir lätt så tyvärr. Har haft riktigt ont i kroppen ett tag nu värker i hela ryggen och ända upp i huvudet. Har också varit väldigt jobbigt med att bestämma mig hur man ska fira jul har känt av så mycket ångest och har gråtit väldigt mycket. Tror att det var mycket annat som var tvungen att komma ut också. Mycket som man går och bär på. Men kommer ändå att åka upp till Åre nu på Torsdag morgon. Vill ju också så gärna träffa mina små älsklingar, alltså mina systerdöttrar träffar ej dom så ofta.


Så tror det kommer att bli mysigt. Blir inge skidåkning för mig heller det vet jag redan nu så ont som jag har. Men ska nog kunna leka med barnen ändå. Kommer att vara hemma under nyår iallafall.


Mamma har också ordnat en bra resa då jag bara har ett byte och sen sitter jag i 1 klass där det är skönast stolar och internet ingår också.MYCKET ORO OCH STRESS

Känner mig så stressad vet att jag borde sova nu men måste få skriva av mig lite först. Har så svårt att sova nu när man har varit utan nattmedecin så länge. Är så svårt att komma till skott och ringa läkaren, sen så svårt att veta vilket nummer man ska ringa och när, har ju nämligen fått byta läkare hela tiden, är nästan alltid någon ny, har inget direkt nummer heller. Bara till psykiatrin receptionen.
Har hela tiden så ont i kroppen huvudet värker, Börjar få problem med magen också.  Är så orolig och stressad över julen vill ju åka upp till Åre och har sagt det med till pappa. Men hade isofall tänkt att åka tåg tillsammans med syrran och hennes sambo med barn. Men det tåget är fullbokat. Hade varit en stor trygghet att vara på samma tåg. Tycker verkligen inte om att åka ensam. Sen är man så trött i kroppen har ont då är det egentligen inte kul att sitta på ett tåg. Men vill så gärna fira med familjen, blir så förvirrad, och känner mig så kluven. Vet också att det kommer att bli mycket tjat där uppe och prat om hur jag ska ha det i framtiden, speciellt mamma kommer att börja snacka massa.

ex. gör si gör så.... Kom i håg att göra det nu m.m. Sen tjata massa om att jag ska ta mig i kragen och gå ut och röra på mig åka skidor och så. Men det är verkligen jättesvårt nu att göra det.
Har aldrig firat en enda jul utan familjen så vet inte vad jag ska göra. Älskar verkligen julen men oroar mig för resan och så.Men har också skaffat mig en ny mobil hoppas jag får en snart. Beställt den från cdon.se


ECLIPSE DELUXE 3 DISC BOX TILL SALU

Ska även försöka sälja den här Deluxe utgåvan. Tro inte nu att jag har tröttnat på Twilight för det har jag absolut inte men har nämligen en likadan redan.

Så ni får gärna höra av er om ni är intresserade.

Innehåller lite smått och gått, som Bellas förlovningsring,
En poster,
6 st jättefina vykort
sen ett litet fan häfte.

priset är 299 kr

är helt oöppnad filmen.


FILM TILL SALU


Har ni sett den här filmen är superbra verkligen om man gillar fantasy.

Men tänker sälja min film. Har den nämligen på Blue-ray också. Så jag behöver inte 2 av den.

Filmen är på vanlig dvd.

Är oöppnad ligger kvar i plasten.

Så hör gärna av er om någon är intresserad

Tänkte sälja den för 150 kr


Uppdates: Har nu sålt den här filmen......LITE NYTT

Linne - Svart/vitBlus - Blekrosa/randig

Har faktiskt shoppat lite på nätet här är några jättefina toppar från HM. har även handlat på Ellos med där hittade jag också julklappar till min sambo med.
Dessa hittade jag på Ellos. Lägger inte upp det som killen ska få.


BRYR MIG SÅ MYCKET OM ER

Har så ont i kroppen hela tiden. Vet att jag tjatar om det men är riktigt jobbigt att det aldrig blir bra utan snarare sämre.

Är nog mycket kylan också musklerna blir så stela då också.  I dag fick jag hem min Eclipse blue-ray dvd. Vet att jag har flera filmer, men ville nämligen ha en special utgåva och sen bara vanliga filmen då på blue-ray nu när vi  har en playstation 3.

Är jättekul att ha den. Sjunga singstar är grymt roligt men måste skaffa mig flera skivor bara.


Vill också ge en FRIENDSHIP AWARD


till  underbara Jossan hon är verkligen härlig och go  och trots att jag ej har träffat henne  vi så lika varandra, älskar hennes blogg underbara fotografier och läsning.


Vill även ge till mina underbara vänner Jenny vi är verkligen som systrar kan prata med henne om allt mellan himmel och jord.

Underbara Helena  har heller inte träffat henne men hon är min själsfrände har nog aldrig lärt känna någon som är så lika mig själv. Tänker på dig otroligt mycket och saknar dig.

Underbara Sofia måste också få en awards såklart hon är en helt underbar, härlig, go och har så mycket humor i sig


TACK TILL ER ALLA!!!!!!

SKAFFAT SIG ETT PLAYSTATION 3

Har nu en Playstation 3 och jag sambon jättekul verkligen. Har lyssnat mycket på musik, kollat på  musikvideo.

Hade jättetrevligt hade underbara vänner på besök åt god middag, sjöng lite singstar, testade playstation move också var riktigt kul måste jag säga.

Ska beställa fler singstar skivor och blue-ray filmer också.

Har också fått hem min Eclipse special utgåva med ett litet häfte också där jag är med faktiskt som en av Sveriges största The Twilight saga största fans. Riktigt kul faktiskt.