FEEL SADNESS

Hade hoppats att man hade börjat må lite bättre nu när det finns en underbar liten Milou hemma på dagarna. Älskar verkligen honom och han är underbar men känns ändå inte bra inombords har mycket sorg, smärta, ångest som trycker på i bröstet hela tiden. Känner mig orolig hela tiden. Kroppen värker inte bara psykiskt utan fysiskt också. 
 
Orkar snart inte må så här länge har snart tappat orken efter så många år som jag har mått dåligt. Började ju redan i tidig skolåldern. Trodde först att det skulle gå över och bara vara tillfälligt men så var inte fallet. 
 
Måste också vänta ända till 1 Oktober på att få träffa en läkare helt sjukt att det ska ta sån tid har stått i kö jättelänge utan att det ens har hänt något. Inte förrän  man ringde själv och bad om en tid så fort som möjligt redan i Augusti. 
 
 
sad-emo-quotes
 
 


Kommentarer
Jazzy

Ja, läkartider är verkligen skitsvåra att få, jag fattar inte varför, man vill ju gärna ha en tät kontakt med läkare då det kan behöva göras justeringar bland medicinerna.

Livet med hund gör en tyvärr inte frisk, man måste kämpa lika mycket, om inte ännu mer, men på nåt sätt hjälper det ändå. All kärlek man får kan vinna över ångesten, eller hur?

2012-09-06 @ 16:18:19
URL: http://jazzyjazzy.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback