ENSAM MAMMA SÖKER

Satt och kollade på premiär avsnittet av Ensam mamma söker som går kl 20.00 på tv3

jag såg förra säsongen och tycker det är riktigt kul att se, så de blir att sitta bänkad varja söndag kväll nu




 

Namn: Helena
Ålder: 37 år
Bor: Värmland
Jobbar som: Löneadministratör / kontorist på en plåtverkstad

Fyrbarnsmamman Helena är en petit, flirtig småstadstjej som älskar att träna, helst varje dag. Hon faller för yngre vältränade killar, men en ”kudde” att luta sig mot går naturligtvis också bra. Trots att hon är ensam tjej på en plåtverkstad tycks det vara svårt att hitta kärleken i staden och vill därför vidga sina vyer. Helena gillar att skratta och går och lägger sig med ett leende på läpparna.

Hon söker en självständig kille som hänger med i hennes höga tempo; barn, träning, vänner och diverse nöjen. Om hon fick drömma skulle hon vilja ha en sportig kille som är ung i sinnet med fast hockeyrumpa som gärna bryr sig om sitt yttre. Tror att den stora kärleken finns där ute men har inte knackat på ännu.

Drömdate?
”Världens drömdate med rätt kille kan vara en banan på en mack, bara det är med rätt person. Har inte så mycket att göra med omgivningen, det viktiga är att personkemin stämmer!”

 

 

Namn: Madelene
Ålder: 32 år
Bor: Gästrikland
Jobbar som: Florist

Madelene bor tillsammans med sin dotter i Gästrikland. Hon är en romantisk florist som driver ett framgångsrikt blomsterföretag. Hon har allt man kan drömma om förutom en man att skrida till altaret med.

Killen som lyckas fånga Madelenes hjärta ska gilla romantik, hon älskar att överraska och att överraskas! Madelene vill känna pirret igen och vill gärna bli förförd av en driftig, känslosam karl med en silverklocka på armen.

Drömdate?
”Det finns ingen perfekt dejt, det beror helt på killen, men jag skulle föredra en romantisk picknick med mycket plockmat och vin ute i det fria.”





Namn: Ulrika
Ålder: 34 år
Bor: Dalarna
Jobbar som: Dekoratör på Lindex

Ulrika är dalkullan med det varma leendet som lever ett härligt och lyckligt liv tillsammans med sina två söner i idylliska Dalarna. Hon tycker dock att utbudet av män i stan är för litet. Hon älskar sitt jobb som dekoratör på Lindex, blir det någon tid över gillar hon att ta långa promenader, laga god mat och mysa.

Ulrika säger själv att hon är trött på singellivet och letar nu efter den rätte att dela både vardag och festligheter med. Hon vill ha en trygg kille som vet vad han vill, längtar efter en man att krypa upp i soffan tillsammans med. Drömmannen ska vara mysig och kärleksfull med en stor famn.

Drömdate?
”Ta en promenad tillsammans, gå hem och laga mat, dela på en flaska vin och lära känna varandra, ingen bio, då lär man ju inte känna varandra, haha! ”



 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback