FÖRVIRRAD OCH TOM

Usch hatar att se mig själv på bild egentligen när man bara ser skin och ben typ. sen är jag osminkad, sprött hår tappar massa hår gör jag med. har inga stortå naglar för dom tog pappa bort för att jag hade dels nagelsvamp som märktes då naglarna var borta, sen växte de flera lager på lager hela tiden. jättefula var dom.

Är så jobbigt också att mamma ska tjata på att jag ska komma i gång med arbetsträningen igen och hon är på mig att jag ska kontakta dom och så. men jag försökte förklara för henne att nu när jag har Aktivitetserkättning så är de inte något tvång egentligen att  ha något att göra för dom utgår helt från personens arbetsförmåga och om man kan jobba eller inte. Sen finns de ju aktivitetsstöd som är helt annat där måste man ha något att göra på dagarna.. men ibland så verkar hon itne förstå de.

Det är sååå jobbigt alltså. Saknar även familjen trots att de är jobbigt att träffa dom för de blir alltid massa tjat från mammas sida. vet ju att hon vill väl men ibland är hon ganska klumpig

Är även rädd för att väga mig har ingen aptit alls känns de som äter inget på dagarna vet att jag ska äta och magen vet de, men sen säger lixom hjärnan i från känns de som.





Kommentarer
Erica

Usch, förstår att det där inte kan kännas så roligt. Men du får försöka så gott du kan, mer kan man inte göra. <3

2009-09-10 @ 18:49:54
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Camilla

Tack för dina ord. Kram

2009-09-10 @ 20:09:33
URL: http://doden.blogg.se/
sessan

Tack sötvän! <3

2009-09-10 @ 22:02:43
URL: http://mikasha.blogg.se/
sessan

Du är saknad! <3

2009-09-11 @ 16:27:03
URL: http://mikasha.blogg.se/
Linda

Bra att du iaf förstår att din mamma är klumpig och bara vill väl. Så tråkigt att du ska må dåligt hela tiden. Önska att allt kunde vända till det bättre för dig.

2009-09-12 @ 15:16:05
URL: http://fightangel.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback