HOPPAS DE KAN VÄNDA NU

Har varit hos läkaren i dag, och har äntligen fått medecin för att kunna somna och sen en medecin mot magkatarr och sura uppstötningar.

Har inte kunnat somna som jag ska har legat vaken typ en timme nästan innan man har kunnat somna, Killen brukar ligga sött och sova... Sen ska jag kontakta reumatologen igen och sen psykologen för att få en tid.

Hoppas det inte blir allt för många biverkningar. Hatar att få de. har fått nog av de känns de som

Ska börja ta Stilonoct till natten och sen Omeprazol för magen. Usch känner mig yr nu och har ont i kroppen, Tar på psyket detta verkligen orkar inte må dåligt, Men vet ju tuvärr inte hur de känns att vara helt frisk och lycklig





Kommentarer
ebba

Snygg header! :D

2009-10-12 @ 17:16:59
URL: http://ebbaeebba.blogg.se/
Sessan

Älsklings fröken, har du märkt hur mkt jag uppdaterar nu för tiden? tihi <3

2009-10-12 @ 18:05:54
URL: http://mikasha.blogg.se/
Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Aaaw söt du är :D tack så mycket <3

2009-10-12 @ 20:54:21
URL: http://candis.se
Erica

Svar: Ljusblå.. =)



Men om du lägger dig då du är riktigt TRÖTT (och inte förrän då), är det inte lite lättare att somna då?

2009-10-12 @ 22:29:31
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Sessan

Auuuw du är bara för dunderbar älskling, saknar dig! Och jag älskar dig och din blogg med! <333

2009-10-13 @ 12:03:45
URL: http://mikasha.blogg.se/
Anonym

usch då, du var då verkligen sjuk

2009-10-13 @ 13:01:18
URL: http://anwb.blogg.se/
Natteli

Nej det är som mamma säger; Du måste vara frisk nog att vara sjuk. För att kunna få hjälp när man är sjuk måste man ha ork nog att ringa runt och fixa och stå på sig och verkligen få de undersökningar och sånt man behöver och vill ha! Men vem orkar stå på sig när man är sjuk?! Och speciellt när det är psyket som känner sig svagt, då är det lätt att man lägger sig redan efter första nobbningen.. :/



Men jag hoppas verkligen att medicinen hjälper! Stilnoct har jag också haft en gång i tiden.. :P

2009-10-13 @ 14:26:27
URL: http://flugovalpen.blogg.se/
Lotta

Hej, jag såg din privata blogg bland länkarna på FRP, tänkte kolla in den.



Jag har reumatism och jag vet hur det är att äta mediciner, gå till massor medd olika doktorer och att aldrig kunna känna sig normal, att alltid gå runt och känna sig sjuk.

Jag har klarat mig ganska bra utan mediciner fram tills i sommras. Nu har jag fått börja med en mediciin som heter metotrexat, det är en cellgift som man egentligen tar om man har leukumi, men man har upptäckt att den även tar bort lite av smärtan på reumatiker. Än har den inte börjat verka, än så länge får jag bara biverkningar. Jag har precis som du, kramper i magen ochs svårt att somna. Man är jätte trött och vill verkligen sova, men det går inte. Ofta ligger jag vaken i över 2 timmar. Men jag måste ge medicinen en chans innan vi ger upp hoppet om den och får prova någon annan. Jag har tagit mediciner som brukar funka på alla, men det finns alltid något undantag. Självklart är det undantaget jag.

Jag har nästan gett upp hoppet totalt nu och allt känns så meningslöst, men jag måste fortsätta kämpa, jag kan inte låta sjukdomen ta över mitt liv.



Anldeningen till att jaghar blivit så fast vid twilgiht är just av den här anledningen. När jag läser twilgiht, kollar på filmen, är inne på olika twilight blogar etc, slipper jag fokusera på mig själv och allt det onda, jag är helt borta i twilight världen.



Oj, det blev väldigt långt det här.... Jag brukar inte alltid vara sp öppen med hur jag känner, och när jag väl gjorde det kom alla olika känslor fram.



//Lotta

2009-10-13 @ 14:46:53
URL: http://thetwilightseries.blogg.se/
Sessan

Auuuw vad glad jag blir hjärtaaat! Bara att läsa den så mkt du vill! <333

2009-10-13 @ 16:39:56
URL: http://mikasha.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback