R.I.P MICHAEL JACKSON




sååå hemskt att min stora idol när jag var barn finns tuvärr inte i livet längre, man blir så ledsen, han var ju en underbara artist och dansare. jag är i chock han var en fantastisk människa, speciellt hans röst var så unik. trots att många även hatade honom så fortsatte han ändå att försöka uppträda


Michael Jackson var i sitt hem i Holmby Hils i Bel Air när han kollapsade och drabbades av hjärtstillestånd och fördes till sjukhus. Han hade ingen befintlig puls och trots ambulanspersonalens- och läkarnas försök kunde de inte rädda honom.
– Han dödförklarades på sjukhuset i Los Angeles klockan 14.26 på eftermiddagen lokal tid, säger Fred Corrall, ansvarig rättsläkare i Los Angeles, till CNN.
 
Spekulationerna kring dödsorsaken är redan igång. Somliga menar på stress som den utlösande faktorn, medan Michaels advokat Brian Oxman misstänker att en överdos av medicin kan ha orsakat dödsfallet.


Michael Jackson lämnar barnen Prince Michael, 12, dottern Paris Katherine, 11 och Prince Michael II, 7, efter sig. Den planerade turnén ställs in.


Kommentarer
H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

ja, han var min idol under min grundskoletid också :/ så sorgligt. Men nu har en stor stjärna tänds på himlen istället.



Kram, http://esth.blogg.se

2009-06-26 @ 11:35:43
URL: http://esth.blogg.se/
filippa

Rösta på veckans blogg, på min blogg! :D

2009-06-26 @ 15:56:34
URL: http://theblondiee.blogg.se/
hellan

BRA bild på kungen av pop...... kommer aldrig finnas någon mer som han.... o nu e han borta.. kan inte fatta det!!! fin blogg!!!<3din själsfrände

2009-06-26 @ 20:49:17
URL: http://vackramamman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback