HALLOWEEN

Nu sitter man ensam hemma, sambon åkte för ungefär 2 timmar sen till Uppsala ska på kryssning med kompisar, jag fick ju följa med men jag blir så sjösjuk trots att jag tar på mig mina åksjukeband. Har varit med förr men de har varit jobbigt då blir ofta illamående och kan inte tänka klart.. Är rädd också för att de ska hända något. Men jag kommer att få sällskap i kväll och natt av Therese för hon är så snäll och kommer hit. Klarar inte av att vara ensam på kvällen usch vill inte tänka på de. Ja så är de alla helgons dag, kommer att tänka mycket på min älskade morfar, farmor och farfar sen så klart min kära farbror som lämnade livet tidigt i ålder. Gör så ont i mig när jag tänker på det.

Hoppas ni får en skön helg iallafall.


FREDAG

Har varit och ätit lunch med Patrik nu han jobbade bara halvdag, så vi lunchade tillsammans sen ska vi bara ta de lugnt i kväll. för att i morgon ska han iväg på kryssning tillsammans med vänner, jag kommer att vara hemma ja tillsammans med Therese som kommer att komma jag hoppas det iallafall för vill inte vara ensam heller.


Får så mycket ångest när jag är ensam.




BARA ATT KASTA BORT

hmmm  börjar bli trött på detta nu, har varit de länge nu, men man blir ju aldrig bra äter fortfarande medecin för min magkatarr, och har jätteont i nacken och axlarna hela tiden. känner mig som om jag är mer än dubbelt så gammal som jag är. Det är väll bara att slänga mig på tippen snart så man tillslut ruttnar :( Ska snart träffa Therese iallafall det är inte fel de, har saknat henne, saknar mina andra vänner med, träffade ju Linda i går jättetrevligt, saknar Helena med som jag ännu inte har träffat men vi har såååå mycket genensamt.


Får ständig huvudvärk och har ångest hela tiden, går nog inte en dag när jag är fri från den. tur att jag har min insomningsmedecin för de går så mycket lättare att somna på kvällarna nu. I kväll ska jag se Bonde söker fru och Greys Anatohmy med, älskar den serien. Men min favorit är fortfarande true Blood längtar till säsong 3 kommer ut tror de är i sommar.


PROJEKT PRINSESSA (FILMRECENSION)

Har precis suttit och tittat på en film jag fick hem i dag som heter Projekt prinsessa


tycker den var bra är en walt disney film. med Selena Gomez och Demi Lovato






Prinsessan Rosalindas land invaderas av en grym diktator tvingas hon fly och hamnar hos Projekt Prinsessa, en hemlig rganisation som hjälper prinsessor i fara. Mason, en agent inom organisationen, tar hand om Rosalinda och låter henne flytta hem till honom och hans dotter Carter. För att behålla sin identitet hemlig låtsas hon vara Carters kusin, Rosie, från Iowa. Men att vara en ”vanlig” tonåring visar sig inte vara helt lätt för en prinsessa… 
Disney Channels Projekt Prinsessa är en rolig och hjärtevärmande film om vänskap och hur svårt det kan vara att passa in. I huvudrollerna syns Selena Gomez (Magi på Waverly Place) och Demi Lovato (Camp Rock). Bonusmaterialet innehåller bl a en titt på en riktig prinsessas vardag och bästa kompisarna Selena och Demi snackar om livet på och utanför inspelningsstudion. Häng med på ett kungligt äventyr och hitta din inre prinsessa!



Tycker den var riktigt bra faktiskt.


LINDA PÅ BESÖK

Har besök av Linda jättetrevligt att träffa henne har saknat henne mycket. Nu i helgen är de halloween hoppas ni hittar på något skoj då. jag ska träffa Jenny och ev Linda och Therese får hoppas på det. Killen ska nämligen på kryssning på lördag. så jag kommer då att få sällskap inte fel de.

Ska äta älgfärsbiffar, potatismos och sås mums mums. Har massa kött i frysen nu älskar vilt kött.




HELG I STHLM

Har varit hemma nu sen kl 21 skönt att vara hemma efter en helg i sthlm. I lördags var jag på Twilight träff var jättemysigt verkligen, började med att man spelade basebrännboll.  var kallt och kul, sen gick vi hem till Ida och kollade Twilight filmen, åt god mat och spelade lite spel och på slutet sjöng vi singstar tycker det är jättekul. Men kände av att man inte har så tränad röst verkligen, räckte med några låtar så vart man hes sen.


Har även umgåtts med familjen med. var trevligt åt tårta i går och bakade bullar tillsammans med syrran med.

Min ena systerdotter har blivit sååå stor nu med.

MYSA I KVÄLL

I dag blir de lungt som vanligt har ätit kina mat. var inte fel de, men nu har jag ont i magen jävla magkatarr. vill inte ha det... Gör så ont sen är det itne bra att äta stekt och grillad mat, jag som älskar grillat men de är inge bra för magen då. Helst ska man ju äta kokt mat. Hoppas de ska gå över snart. Blir nog att vila i kväll och se någon film. ska ju till Sthlm i morgon för att gå på Twilight träff. Jag hoppas de blir trevligt också.




Här är min underbara systerdotter Lovisa hon är en riktigt gullunge.


KLIPPT SIG

Japp i dag har man varit och klippt sig, behövdes verkligen hade så slitna toppar, så det lite toppning och håret klipptes upp lite med. Blev nöjd, men gillar inte att håret är så sprött och slitet, men de går inte att göra åt. Har blivit av all färgning och slingning på håret.

Längtar till Lördag för då ska man till Stockholm på Twilight träff ska bli superkul träffa lite tjejer och umgås inte fel alls.



STICKAR FÖR FULLT

sitter just nu och stickar på Michaelas fina halsduk jag hoppas hon blir riktigt nöjd med den. Men det hoppas jag iallafall, man får lite kramp i fingrarna också...

Imorgon ska jag klippa mig behövs verkligen...


VINNAREN AV TÄVLINGEN

Förlåt att jag har dragit ut på tävlingen skulle ju avslutas i går. Var inte så många som var med och tävlade men har iallafall dragit en vinnare nu.. Den lyckliga vinnare är ingen mindre än Sessan

Grattis gumman kommer att sticka en halsduk till dig som är Lila hoppas du kommer att gilla den






TISDAG 20 OKTOBER

I dag har man träffat Therese och Natalie, mötte upp dom vid bussen sen gick vi och åt lunch på Brorsans resturang. Var gott, gick efter det till videobutiken för att köpa lite filmer. Hemma sen såg vi Madagascar för att Natalie ville se den. Är så trött i dag med men det är jag alltid också. I kväll blir de nog fiskpinnar, mos och spenat är gott de.
På Lördag ska jag till Sthlm på Twilight träff ska bli kul och spännande att träffa andra som också älskar filmen.

Har tillsammans med en tjej startat en True Blood blogg. Är galen i Vampyrer som ni kanske märkt.

ni kan komma till den HÄR.

MYCKET I HUVUDET

I dag har jag varit hos psykologen och en kvinna från arbetsförmedligen. Var ett tufft möte verkligen. Pratades mycket om mitt utseende att jag är så smal. Sen om min barndom och sjukhusvistelsen, mina matvanor m.m

Var mycket i huvudet när jag gick hem. Min psykolog tyckte de är ett under att jag kan röra mig och inte svimma pga att jag inte äter ordentligt. Så nu ligger man med huvudvärk och är trött Vill ju gå upp i vikt och äta ordentligt. Så jag kommer nog att få komma till ätstörningsenheten i Uppsala. Så nu har jag mycket i huvudet.

HÖSTRUSK

I går var man i Björklinge hos Fredrik och Katariina var jättetrevligt, åt gott och det var trevligt sällskap. Trots att man har magkatarr så var det skönt att komma bort lite med.Vi kollade på Körslaget tycker de är bra, men var synd att Rigo åkte ut tycker att Carolina skulle ha gjort det, gillar varken henne eller hennes röst, men svenska folket verkar göra det. Sen spelades det lite kort med. Vi åkte hem vid 22.30 bussen sen när man kom hem så blev det lugnt kollade på tv och åt chips mysigt var det. Ska äta gott i dag blir kokt kyckling ris och currysås.

Sen blir de lungt i kväll med  som vanligt

MYSKVÄLL

Ska mysa i kväll har varit och handlat chips dipp godis och dricka men även grönskaksstavar mums mums. Sen blir de nog att se någon bra film och mysa inte fel de heller.

ÖNSKAR JAG KUNDE

Fy och blää. börjar bli trött på detta nu. Har fått en hel del samtal i dag, pratat med reumatologen ska få en tid den 23 oktober, ska även träffa psykologen på måndag, sen har jag pratat med pappa också. Han förstår nog inte riktigt hur de är med mig. Han tror ofta att det bara är lite oro jag har. Men det är de inte, har fått magkatarr pga depressionen och ångesten, känner mig mycket stressad inombords och har stark oro. Jätteont i leder och ryggen och nacken hela tiden. Gör jätteont när man masserar där. Men som tur är har jag fått medecin mot magkatarren och sen för att kunna somna på kvällarna. Har bara varit till affären i dag inget mer. Gör ont att gå långa bitar och om man är ute några timmar i sträck. Fasar för vintern vill ju så gärna kunna åka slalom i vinter kunde inte de sist, hade så ont i benen och fötterna att jag grät av smärta varje sväng jag skulle ta i backen. Älskar ju slalom och att vara uppe i Åre och fira Julen med familjen.

2 MOBILER TILL SALU LÅSTA TILL 3

Vill påminna än en gång om mina två mobiler jag ska sälja behöver verkligen göra de, är onödigt att ha 2 st extra som man inte använder. Har lagt ut två anonser förut i bloggen så skulle bli jätteglad om någon är intresserad, Dom är låsta till 3 men dom går att låsa upp för en summa, vet ännu inte hur mycket men det går iallafall.

Så hör gärna av er till mig




SKORPIONEN

Datum: 23 oktober 21 november, Element: Vatten

Skorpionen är känd för sin intensiva och kraftfulla natur, och många anser att Skorpionen är astrologins framgångstecken. Bestämmer sig Skorpionen för något kommer den mest största sannolikhet att uppnå det. På ytan är emellertid Skorpionen en lugn individ, men väldigt målinriktad. Skorpioner är också något reserverade och samtidigt relativt misstänksamma, det söker anledningen till hos det mesta. Fantasi och intuition är två att det här stjärntecknets starka sidor.

Skorpioner är dock allt som oftast stolta och på samma gång känsliga personer, vilket gör att de lätt kan skadas utifrån. Med sitt intensiva inre kan Skorpionen dock reparera sig ganska fort och fortsätta mot sitt mål.

FRYSER

Har ätit soppa i dag var gott, sen blev det baugette som värmdes i ugnen. Ska kolla True Blood i kväll, och Bonde söker fru blir de också.

Har så ont i kroppen som vanligt mina ben vill knappt bära upp mig. är svag i kroppen  fryser väldigt lätt.

Så typiskt att man ska lida av magkatarr också. men de kände jag på mig att jag hade..

GLÖM INTE TÄVLINGEN

Glöm inte att delta i tävlingen om en fin halsduk. i valfri färg,

skriv gärna vilken färg och mailadress så kan jag kontakta er.

tävlingen slutar 19 oktober


KROPPEN SÄGER IFRÅN

Fy vad man mår dåligt orkar knappt sitta upp. Har legat i soffan mestadels av dagen. Jag hoppas att man blir bättre i magen också. Har ätit medecinen två dagar nu. När kroppen mår dåligt så mår själen det med.

Känner mig så instängt önskar man kunde träffa sina vänner mer, vill ju inte förlora dom pga detta. Men har verkligen ingen ork alls. Vet inte alltid vad jag ska göra. Inte kul alls att sitta ensam hela dagarna och inte kunna göra  något.

Jag hoppas att jag kan må bra och vara frisk det vill jag verkligen


KALLT UTE

Usch vad man mår skit alltså svag, orkar knappt prata, ont i huvudet, sen var de inte kul att se snö i morse heller.

Känner mig som en fånge i mitt eget hem Orkar inte ens baka bullar längre som jag bara älskar och kladdkaka. så gott och kul att göra de.

Får hoppas att medecinen för magen kan hjälpa och att man kan somna lättare, gick lite bättre i går iallafall.

HOPPAS DE KAN VÄNDA NU

Har varit hos läkaren i dag, och har äntligen fått medecin för att kunna somna och sen en medecin mot magkatarr och sura uppstötningar.

Har inte kunnat somna som jag ska har legat vaken typ en timme nästan innan man har kunnat somna, Killen brukar ligga sött och sova... Sen ska jag kontakta reumatologen igen och sen psykologen för att få en tid.

Hoppas det inte blir allt för många biverkningar. Hatar att få de. har fått nog av de känns de som

Ska börja ta Stilonoct till natten och sen Omeprazol för magen. Usch känner mig yr nu och har ont i kroppen, Tar på psyket detta verkligen orkar inte må dåligt, Men vet ju tuvärr inte hur de känns att vara helt frisk och lycklig



TÄVLING HOS MIG




NI HAR FRAM TILL DEN 19 OKTOBER PÅ ER ATT TÄVLA

SKRIV GÄRNA MED ERA MAIL ADRESSER OCH VILKEN FÄRG.



TÄVLING HOS EMMA

Jag är med och tävlar om ett underbart linne hos emmadamm. Hon är grymt duktig på att rita.


ni kan hitta tävlingen här





RIP STEPHEN GATELY

Fan att så många ska dö. Läste nu på msn.se om att Stephen Gately har dött. så tragisk älskade hans röst och utstrålning. Sen var han bög också men de hade man inget emot han var så bra ändå.

Nu sörjer men en underbar sångare och människa

Stephen Gately från Boyzone dog på lördagen på Mallorca. Det meddelar pojkbandet på deras officiella hemsida.

— Stephen dog på ett tragiskt sätt i går (lördag, reds.anm) under sin semester på Mallorca tillsammans med sin partner Andrew, lyder den kortfattade hälsningen.

Enligt brittiska News of the world gick Stephen Gately bort efter en natt på stan.

— Det verkar som att han hade varit ute och druckit några drinkar och sedan gått hem och somnat. Han vaknade inte igen, berättar en källa för tidningen.

Bandkollegan Shane Lynch säger att han och resten av bandet flyger till Mallorca i dag, söndag.

— Vi måste vara där han dog. Vi måste också komma fram till hur vi ska fortsätta, säger Shane, som tillsammans med Ronan Keating, Mikey Graham och Keith Duffy har utgjort Boyzone sedan 1993.

Bandets manager Louis Walsh säger att ”alla är i chock” och ”djupt sorgsna över dödsfallet”.

Ronan Keating, som för närvarande befinner sig i Chicago, uppges vara helt knäckt.

— Han är förstörd. Det var helt oväntat. Han älskade Stephen som sin bror. De stod varandra mycket nära, berättar en av sångarens vänner för News of the world.

Stephen Gately blev 33 år gammal.

 

källan

 

 

 




RIP STEPHEN GATELY

SONY ERICSSON TILL SALU

Ska faktiskt sälja en till mobil är även denna låst till tre men går som sagt att låsa upp. Den är riktigt bra faktiskt har


3,2 megapixel kamera
har Facebook application
you tube application
Mediaspelare
radio



I Priset får du med handsfree,
laddare

1200 kr


Mindre en ett klick bort.
Vad har hänt på Facebook under efter- middagen? Med Sony Ericsson C510 kan du följa händelserna på Facebook direkt på startskärmen. Kolla in dina vänners senaste foton och passa på att uppdatera din egen sida. Sony Ericsson C510 har special- funktioner för Facebook, YouTube och Windows Live Messenger, bara hos 3.

Plåta på.
Med CybershotTM-kameran med 3,2 mega- pixlar, autofokus och blixt behöver du inte ens anstränga dig för att ta perfekta bilder. Funktionen ansiktsavkänning hjälper dig att sätta människan i fokus och med Smile Shutter fångas automatiskt breda leenden på dina bilder. Skjut undan linsskyddet och plåta på.



1 ÅRS KALAS OCH NAMNGIVNING

Har varit borta hela dagen. Var jättetrevligt åkte ända till Norrtälje för att ha 1 års kalas och samdigt vara med på en namngivning av henne med. Jättetrevligt träffade några man kände, Mina systrar och deras döttrar kom med.

Var en bit att åka också. Vi hade tur med vädret med ganska kallt men solen sken iallafall. Blev bjuden på soppa, hembakat bröd.

Nu sitter man och tittar på filmen Skruva den som Beckham. Har inte sett den på väldigt länge. Riktigt bra är den.


Nu har man ont i huvudet som vanligt också.


TRÖTT

I dag har man varit och hämtat sin nya mobil på ica.. Sen var de dags att gå till möbeln på utförsäljningen köpte underställ till mina systrar och systerdottern. Hoppas dom blir glada över de. Har så ont i huvudet nu som vanligt. sen är inte värken bättre heller i benen och ryggen  förstår inte varför de blir så. Trodde de skulle kännas bättre efter att man varit ute och gått för att stärka musklerna men de gick inte tuvärr. Har ångest nu med hatar det. vill inte ha de heller. I kväll blir de lugnt orkar inte göra något alls. I morgon ska man till Norrtälje och fira en gammal granne som har fyllt år och sen hennes dotter fyller 1 år..

MÅSTE FÅ VETA NU

har så ont i höften och ljumsken nu efter att man har gått runt på marknaden. Ska till läkaren på måndag får hoppas man får svar på vad de kan vara som gör att jag är så trött, orkeslös, och har så ont med. Tror de mesta av de är min psykiska sjukdom. Men vill ju kunna röra på mig som vanligt ju.


MARKNAD I DAG

Har så ont i mitt ben och är frusen har gått på marknad hela dagen i dag. det ända jag köpte var marknadschips dom är så goda. Men i morgon är de utförsäljning på kläder här, det är helt nya kläder som kommer från konkursdrabbade butiker eller överskotts kläder.

Brukar alltid kunna hitta något där. Har så ont i nacken med. men de har jag hela tiden. Ska äta god ugnspannkaka och soppa i kväll. ska bli gott.

MYCKET PÅ TV I KVÄLL

Sitter nu och äter pizza, men har så ont i huvudet också. tog en Ipren nyss hoppas den värker snart.

Sen är de så mycket bra på tv i kväll. Kl 20.00 är de Bonde söker fru på 4 an
kl 21.00 är de Greys Anathomy på 5 an och kl 22.00 är de True Blood på 1 an sååå bra program tycker jag.

Vad har ni för favorit serier?


VART ÄR MIN VILJA

Gud vad de blåser ute nu,,, Men solen är framme iallafall. Sitter inne som vanligt Hela huset och fönstrerna skallrar här för det borras hej villt hos en av grannarna vet inte vad dom håller på med men de vibrerar hela vägen hit, trots att de är ett hus emellan oss. Tror det är bergvärme antar jag. Jag har iallafall satt igång en tvättmaskin duktigt va..

Önskar att jag hade mer viljestyrka än vad jag har nu....

KYLAN KOMMER

Sitter här med raggsockor nu för de är så kallt. ute regnar de också blä och fy. Längtar faktiskt till Julen nu tack vare söta Linda som skrev de i en kommentar att det är så härligt med julstämningen och de håller jag med om. Den bästa högtiden för mig är faktiskt julen. trots att de är kallt och mörkt ute. För då får man göra så mycket förberedelser, Känna goda dofter i huset, köpa julklappar, baka lussekatter och pepparkakor. Göra god julgodis.

Sen all julpyssel lyssna på julmusik de är så härligt, Men som de är nu med regn och rusk det säger jag nejtack till.



BRR SÅ KALLT

Har börjat sticka igen känns skönt men jag kan tuvärr bara sticka halsdukar och pannband ännu , men ska börja lära mig att sticka annat med som mössor, handledsvärmare. m.m

Brr vad de är kallt usch usch mår inge bra alls. Hatar denna ständiga ångeseten som alltid gör sig påmind.

Vill verkligen inte att det ska bli höst och vinter, det är så deprimerande.


MOBIL TILL SALU

Jag har nu förnyat mitt mobil abonnemang från 3, Men då fick man välja en ny mobil så det var inte fel alls.

Blir en Sony Ericsson igen men modellen heter C903 en svart.. Jättefin är den.

Men tänkte också sälja en av mina andra mobiler som är en Sony Ericsson W910i den är röd

Tänkte sälja den för 1000 kr.  Det är 2,0 megapixel kamera, den har videoinspelning. fm radio, wap, bluetooth, mp3 spelare.

den är tuvärr låst till 3 men det går att låsa upp den.

Så hör gärna av er om ni är intresserad.




så här ser min nya ut




ALLT ÄR SÅ TUNGT

Ja nu är helgen över igen. Nu blir man ensam på dagarna igen *suck*. Förstår inte varför de är såhär, Mamma säger bara att jag ska börja träna för att slippa värken. Men det är inte så lätt att göra de, när man inte ens orkar göra saker hemma. Känner mig som en idiot som inte orkar göra något. Vet ju att mamma vill att jag ska bli frisk men det hjälper inte att tjata hela tiden. Måste få veta vad de är som orsakar smärtan i kroppen, Smärtan i själen den sitter där som en skruv. vill inte försvinna. Men jag ska verkligen börja orka saker igen. Men de är frågan om när de blir.

Känner mig så meningslös, och efterbliven ibland. Vill ju se bakom mörket och kunna se lite ljus men de verkar ibland så hopplöst, Skulle kännas så mycket bättre att få en till diagons  inte bara depression utan har sannerligen något mer som tryker...


Kan knappt röra mig i soffan och de gör ont och värker hela tiden.


KANELBULLENS DAG

Japp så i dag är de Kanelbullens dag, är så gott med nybakade bullar brukar vara jätteduktig med att baka bullar och sånt. Men nu har jag tappat orken jättemycket orkar inte stå länge i köket och göra något blir fort trött och får ont i ryggen och nacken. Blir så ledsen på sånt för älskar verkligen att baka, mina bullar brukar alltid vara populära..

Tänkte dela med mig lite om varför denna dag finns


I år fyller Kanelbullens dag åtta år.
Den 4 oktober 1999 föddes den officiella Kanelbullens dag, lagom till Hembakningsrådets 40-årsjubileum. Kanelbulle blev det, eftersom det nog är den mest populära  symbolen för hembakat bröd. Kanelbullar doftar trivsel och hemma!
Alla gillar kanelbullar!



Hembakningsrådet bildades 1959 med syftet att värna om och sprida kunskap om hembakning. Hembakningsrådet vill förvalta den rika receptskatten från tidigare generationer och samtidigt inspirera nya generationer till bakning med nya bra bakmetoder och spännande, väl provade recept. Hembakningsrådet ger ut 4 Nyhetsbrev/år, svarar på frågor via mail eller telefon samt anordnar seminariedagar för lärare.

källan


KÖRSLAGET

Sitter och tittar på Körslaget nu.. Jättekul att de börjar igen. Tycker dom är så duktiga alla artister, i år är de Andreas Lundstet, Amy Diamon, Roger Pontare, Ola, Carolina of Ugglas. Rigo. sen någon Stefan.



SÅ ONT DE GÖR

Aj aj vad ont de gör i kroppen. speciellt benen och nacken. Vädret är usch usch märks att de är höst nu inte kul alls. men de jag ser mest fram emot iallafall är att filmen New moon har premär veckan efter min födelsedag...

Det ska jag garanterat gå och se på, blir kanske med några andra fans.

Senare i kväll ska jag och Patrik gå till utestället här i Tierp och träffa vänner ska bli kul. Hoppas man kan få dansa lite utan att få ont.



TITTAR PÅ FILM

Ligger i soffan nu som vanligt är trött och har värk i kroppen som alltid. Tittar också på Mumien drakkejsarens grav. Tycker dom är riktigt bra filmerna. Har börjat klia som en tok på mitt ena öra vet inte varför det bränner, och kliar hela tiden. I dag har de varit riktigt kallt känns att de är höst, hatar den årstiden allt blir mycket mörkare och kallare.

Men mörker har jag levt länge i för min själ är som ett totalt mörker och kyla.

FLICKVÄNNER FRÅN FÖRR (FILM)

Satt i går och tittade på en film som jag har fått hem från homeenter den heter Flickvänner från förr.

Tycker den var jättebra verkligen, påminner väldigt mycket om Srootch ni vet A christmas carrol. Så när jag såg filmen så såg jag Srootch framför mig hela tiden. Tycker ni ska se den verkligen.




Handling:

Den världsberömda modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Colin verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hålla sig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner…


SAKNAR ER

Ja i dag är de fredag önskar att jag kunde glädjas av de. Men gör tuvärr inte de. Vet ju att de sällan händer något då. Önskar att jag kunde ha lite mer ork och jag hatar denna depression som har drabbat mig och ständiga ångesten som hänger kvar hela tiden. Har så ont varje dag kan inte förstå varför. Saknar min familj i Sthlm önskar man kunde åka dit oftare vill så gärna träffa Sessan och Alec med, dom är två otroligt underbara tjejer som jag lärt känna genom bloggen. Dom är två små änglar. Sen vill jag så gärna träffa Helena med hon är så underbar hon med. förstår mig så bra gör hon med. Älskar er alla ska ni veta..


HOPPAS

Shit vad ont jag har i ryggen och i låren, vissa punkter gör skitont när man trycker på. Gör ont varje gång jag ska resa på mig, kan inte ligga ordentligt heller speciellt i soffan så blir jag så sned. Orkar inte detta, Får ofta huvudvärk med. Men jag hoppas verkligen att de ka gå över, hatar att ha de såhär. Har verkligen försökt att göra något på dagarna, hade ju arbetsträning förr men de blev för jobbigt, speciellt att ta sig upp på morgonen och sen känns det mesta så meningslöst, rädslan av att gå ner i vikt finns alltid där, vågar inte väga mig längre, Jag hoppas att jag nu när jag ska till läkaren kommer att få hjälp med att kunna äta normalt. äter knappt något alls på dagarna, Det är knappt man kan äta middag heller. Sen behöver jag insommningstabletter har tjatat på de länge nu...


VART FINNS HOPPET

Sitter bara hemma så tråkigt men har ingen ork. Jag vill verkligen komma igång, men är så trött hela tiden, kroppen orkar inte med allt detta, har ont överallt, Mår dåligt över min vikt med fick köpa mycket nytt pga min viktuppgång, Men nu är de tvärtom har inte mycket byxor som passar längre, för att dom sitter för sladdriga på mig, Tappar hår hela tiden, inte bara när jag har duschat utan hela tiden, Har eksem i hårbotten och vid tinningarna. Har värk i musklerna speciellt vid skulderna och axlarna. Känner en tomhet i bröstet hela tiden. Ångesten är stark och det värker i bröstet hela tiden. Känner mig misslyckad för att jag inte är lika smart som mina systrar, kan knappt räkna pengar och huvudräkning är inte att tänka på. Sen glömmer jag mycket som jag har lärt mig tidigare, Ja om jag ska beskriva i klartext så känner jag mig så trög och kommer nog inte att få ett riktigt jobb med fast lön och så. Känns så meningslöst. Hatar att vara sjuk varför ska ångest och depressionen just drabba mig för de frågar jag mig många gånger, men får inge vettigt svar.

Trots att jag har vänner så känner jag mig så ensam

FRIENDS MANIFESTATION

På måndag är det Internationella barndagen. Av den anledningen gör vi på Kamratposten varje år en undersökning bland våra läsare kring ett ämne som är viktigt för dem. I år handlade undersökningen om lärare. 11 000 barn mellan 8 och 14 år har svarat på våra frågor. Resultatet är å ena sidan väldigt uppmuntrande, å andra sidan djupt oroande.

Vi börjar med det roliga. De flesta elever tycker om sina lärare och känner sig också omtyckta av dem. 68 procent tycker att lärarna är snälla, 57 procent tycker att de är rättvisa och hela 51 procent tycker att deras lärare är roliga. Det är allt lite förvånande, men glädjande.


Tycker att de är så hemskt med mobbing så här kommer ett klipp från Aftonbladet om en manifestation på Skansen i Sthlm. kan tuvärr inte bädda in den här men jag lägger ut länken iallafall.

Varför ska barn råka ut för detta, händer ju tuvärr väldigt mycket i skolor och även inom arbetet alltså vuxna människor

KLICKA HÄR