RÄDD OCH FÖRVIRRAD

I morse blev jag verkligen rädd och förvirrad. Var nämligen så att när jag gick och la mig så gjorde jag precis som vanligt. Gjorde i ordning mig, satte på mig mina pyjamas byxor och t-shirt. Tog min nattmedecin, kan medge att jag kände mig lite yr och såg lite suddigt. Men tänkte inte så mycket mer på det.

Men när jag vaknade sen så kändes det som vanligt men märkte sen att jag hade helt andra byxor och underbyxor på mig. Blev jätteförvirrad och rädd då. Jag kan inte ha varit så trött att jag tog på mig fel för så var det inte var klar i huvudet och inte sådär jättetrött. Men något har alltså hänt mitt i natten som jag inte har någon aning om inget alls.

Sjukt skraj man blir, har aldrig hänt förut, har ju ätit nattmedecinen förut, men har haft ett uppehåll pga  att jag inte har haft något nytt recept. Började i måndags, har inte kännt något fel förrän nu i natt.

sitter och skakar nu för jag är så orolig och kan inte minnas något av vad som hände alls. Ångesten är väldigt stark också. Jag hoppas att man kan sova gott i natt utan att vakna och det har hänt något annat skumt.



http://www.donself.com/images/confused-baby.bmp

UNDERBARA LÅTAR



jag bara älskar dessa låtar och videos. Är ju ett Twilight och Robert fans helt klart.

BELLA SWAN VS EDWARD CULLEN



Vilken härlig video. Älskar låten också. Glöm inte att besöka min robert blogg det är en fanblogg om just honom.



SÅ SNURRAR MIN JORD.

I dag har jag äntligen fått hämta ut min medecin så skönt. Har varit utan nattmedecinen jättelänge nu. Så jag hoppas man kan sova bättre i natt nu. För vill ju inte att det ska bli kl 4 på morgonen ungefär som man går och lägger sig. Sen när man vaknar så är man orkeslös och trött i hela kroppen.  Hatar denna jävla ångest som bara kommer och det bara trycker och hugger i bröstet hela tiden. Saknade av min kära faster är så stark också. Går inte en dag utan att jag tänker på henne hela tiden. Vill kunna minnas alla glada stunder vi har haft tillsammans. Men det ända jag känner det är skuld och sorg för att jag aldrig hann besöka henne på Flyinge där hon bodde. Var ju några år hon bodde där också. Men orkade aldrig åka ner till Skåne och hälsa på. Har ju hälsat på på andra ställen hon har bott på i Skåne. Sen fick jag aldrig riktigt för att jag fick chansen att gå och titta på min absoluta favorit film Eclipse. Var så underbart kul. Fick hem ett present kort och ett jättefint kort av henne där hon tyckte jag skulle få gå och se filmen.

Men jag vet att hon har det bra nu och slipper ha ont. Tänker mycket på hur hon hade det sin sista tid hur mycket hon hade ont, om hon led, vad hon tänkte på m.m. Hon var så stark att hon orkade fira jul och nyår med oss i Åre i vintras och sen vara med på min systerdotter i våras.


Har svårt att förstå att jag verkligen är sjuk att jag har en psykisk sjukdom, nämligen depression och ångestsymdrom.


Tänker mycket på mina underbara vänner också som stöttar mig så mycket dom kan.

Vill ju såå gärna träffa underbara tjejen Jossan. Hon och jag har verkligen så mycket gemensamt. Känns så rätt att prata med henne, hon verkar vara så gullig, underbar. Jossan är så grymt duktig på att fota och älskar hennes blogg och hennes sätt att skriva. Hon är alltid så posetiv trots att hon har det tufft själv.  Känns som vi har kännt varandra jättelänge fast vi aldrig har träffats ännu. Men jag bara hoppas och hoppas på att den dagen kommer att komma.

Skulle bli så lycklig, skulle bara krama henne länge  och bara vilja hitta på något roligt.



Vill också träffa underbara söta Helena som förstår mig såååå bra vi är verkligen som den anndras spegelbild. Hon förstår mig också så mycket. Vi förstår varandra så bra också. Det är  som att lärt känna en annan del av mig. Kan verkligen se en bit av mig i henne.


JAG ÄLSKAR ER ALLA MINA VÄNNER

SNURRAR RUNT I HUVUDET

Sov länge i dag också. Låter inte bra alls det. Men är så trött och sliten i hela kroppen. Mitt psyke tar slut på mig hela tiden. Sen är det ju inte kul att ha luftrörskatarr heller. Hugger väldigt ofta i bröstkorgen när jag andas in. Så orolig är jag också att jag ska gå ner mer i vikt. Så läskigt hatar att se mig själv i spegeln och sen när jag byter om.

Vet att jag klädde mig alltid i snygga kläder förut jeans och toppar. Nu kan jag knappt ha jeans för skäms så mycket över mina ben så fruktansvärt jobbigt alltså.


Måste verkligen få en ÅNGESTDÄMPANDE MEDECIN. Men får aldrig det förstår inte varför det ska vara så svårt för dom.

För har ju ingen ork och motivation alls. Kan ju knappt göra vardagssysslor.

I dag har vi varit vid Lidl och handlat gott. Så till middag blev det lax och potatisgratäng mums var det.


Blir så orolig också för att det kanske inte blir någon bokning på brorsans resturang och bar. För måste vara över 40 pers för att kunna abonnera lokalen.

Vill ju verkligen detta fyller ju iallafall 30 år och har ju fixat lokal och inbjudningskort. Temat är ju Vampyrer. Och Twilight vill inte att detta ska bli ett fiasko.


Men har skrivit information på facebook och så.

BONES BLOOPERS
















Jag bara älskar Bones dom ser ut att ha såå roligt  tillsammans. Hoppas verkligen att Booth och Bones blir ett par i serien Dom passar så underbart bra tillsamans.

David är ju sååå rolig, älskar hans humor, hans barnsliga kroppsspråk hans skratt och leende. Ja han är så härlig. Sen är han ju såklart såå snygg och sexig också. Han är ju trots allt 41 år har jag för mig. Men han ser sååå bra ut. Älskar honom som Angel också i Buffy.

FEVER

Ja suck är fortfarande sjuk inte kul alls. Hatar att bara sitta hemma hela tiden. Men vad kan man göra, Man bör ju vara hemma och ta de lugnt så inte blir värre och då kanske man aldrig blir frisk. Så det kommer att bli en väligt trist helg skulle jag tro. Man ska ju ha minst en feberfri dag. Jättetråkigt verkligen. Men måste ju bli frisk. Måste ju ha min medecin med jag hoppas att den har kommit in på apoteket. Orkar inte ringa psykiatrin och fråga igen. Men orkar ju knappt gå utanför dörren.  Så får antingen försöka att ta mig till apoteket eller så får jag vänta till nästa vecka.

USCH ÄR SJUK

Har legat hemma i feber 2 dagar nu. Inte kul alls. Jag hoppas att det kan gå över snart. Luftrörs katarren hoppas jag med kan gå över. Men den brukar tuvärr ta tid på sig. Har iallafall hostmedecin som jag ska hoppas hjälper.

Inte kul att bara vara hemma men vill ju bli riktigt frisk först innan jag gör något. Annars så kanske man inte blir helt frisk.

VARIT PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN

I dag har man varit på arbetsförmedlingen för att få hjälp med min rehablitering för att kunna komma ut i arbetslivet om några år. Jag hoppas det iallafall. Men det kommer nog att ta tid. Så jag ska få hjälp med att hitta en praktikplats. Hoppas det kommer att gå bra vill ju jobba i butik här i Tierp då så jag slipper resorna för det är det som är jobbigast. Ska få komma till en sjukgymnast för att kolla upp hur mycket jag kommer att klara av när jag väl börjar jobba eftersom jag har kroppslig värk också.

Träffade Jenny sen åt lunch på brorsans tillsammans hennes underbara barn var med också. Var trevligt det tycker jag. Jag hoppas på att jag kan bli bättre snart och att hostmedecinen ska lindra lite. Hatar att ha luftrörskatarr.


Började få ont i mitt högra lår och ljumske också. Har fått halta fram lite i dag. Men hoppas att det inte är något speciellt att det går över snart också.

Sitter nu i soffan och tar det lugnt. Måste ringa psykiatrin i morrn har nämligen inte fått något recept förnyat ännu ringde om det i fredags.



Här kommer en gammal bild på mig. Saknar mitt snygga hår, nu är det bara så torrt och frasigt tappar massa hår också hela tiden.

STUDIEBESÖK PÅ BRANDSTATIONEN

Har varit en händelserik dag. Började med att jag gick tillsammans med Jenny och hennes barn till brandstationen här dom hade nämligen öppet hus. Man fick kolla på alla bilar, ambulansen. Åka skylift testa och spruta vatten.

var riktigt skoj, men hade för lite på mig kände jag frös ganska mycket också. Men hade så nära hem så sprang hem och bytte kläder. Fick åka skylift var riktigt häftigt tycker jag. Åkte upp 24 meter upp i luften nästan. Fick också testa att hålla i brandslangen och spruta vatten jättekul. En av slangarna var det så mycket tryck i så hade så svårt att hålla kvar slangen höll på att rammla bakåt nästan. Blev sen tacos hemma hos Jenny och Erik riktigit gott var det. Men har ju alltid så svårt att få i mig mat.

I går var jag hos min läkare behövde kolla upp lungorna och in hosta. Hade som tur var ingen inflammation men har fått luftrörskatarr. Usch inte kul alls. Fick bara hostmedecin får hoppas att det hjälper då. Är så ruggigt ute nu för tiden vill inte att de ska bli höst och vinter fy alltså. Mår ju ännu sämmre då, min depression och ångest blir så mycket värre då,

MÅNGA TANKAR

I dag har jag varit duktig tycker jag iallafall. Orkat tvättat 4 maskiner. Har även ringt min läkare för att kunna få hjälp med min hosta som inte vill gå över. Har fått med den jättelänge. Fast jag tycker det är jättejobbigt att ringa folk. Får alltid så mycket ångest av det. I dag så kom paketet också som Patrik hade besällt från Life. Innehöll en massage apparat så att jag kan kunna massera mig på ryggen där jag alltid har så ont hela tiden.

Jag hoppas också att man får positetiva svar också inför min fest vill ju att så många som möjligt ska komma och fira mig som nu kommer att bli tant.




FÖRKYLD HELA TIDEN

Är fortfarande så himmla förkyld har varit det i evigheter känns det som, och hostar gör man hela tiden. Känns som att man ska hosta sönder halsen snart. Har bara suttit hemma och haft det tråkigt som vanligt. Vädret har ju inte gjort det bättre heller. Ruggigt och blåst inte kul alls. Hatar när hösten kommer, min depression blir bara värre och värre då. I dag så har jag och min sambo våran 3 åriga förlovningsdag också. Vi skulle ha de så mysigt med god middag. Men sen skulle han vara tvungen att göra något via jobbet. Blev så sur och han också. Men som tur är så lyckades han fixa det, men blev ändå inte som man hade tänkt det. Beställde istället mat och satt hemma och åt.

Hade även blivit för sent att börja med maten då också. Har skickat ut inbjudningskorten också till dom jag har adress till.


SPINNING AROUND

Usch usch mår inge bra alls har en tryckande huvudvärk i pannan och tinningen. Min hosta vill inte försvinna heller har suttit i jättelänge nu. Har ju inge immunförsvar heller nästan. Har så ont i kroppen också som vanligt, värken vill inte försvinna heller. Min mentala stress är väldigt hör hela tiden. Tänker mycket på olika saker men mest inför min fest som ska äga rum den 13 november. Vet inte ens hur många som kommer, Måste vara 40 pers eller fler för att jag ska kunna få abbonera resturangen här. Har svårt att komma i säng hela tiden, orkar inte mycket alls.

Blir även besviken på min barndomsbästis från när jag var liten, har faktiskt trott att hon skulle komma på min 30 års fest men enligt FB så har hon tackat nej. Trots att vi inte alls har lång väg att resa med tåg så har vi knappt setts alls.



Ja det snurrar mycket runt i huvudet nu och oron och ångesten gör det inte mycket bättre alls.


MYCKET ATT TÄNKA PÅ

Jag vet att jag inte är så bra på att blogga, försöker att få i väg lite inlägg iallafall. Har hänt mycket i mitt liv tuvärr som gör att jag har lite svårt att komma i gång att blogga. Ber så mycket om ursäkt för det. Usch känns så fel. Men mår inte alls bra i själen gör så ont hela tiden. Hugger i bröstet, värker i kroppen, har ständig oro hela tiden.

Har väldigt lätt för att gråta nu förtiden känner mig som värsta lipsillen som bara går och bölar hela tiden.

Jag hoppas också att det kan komma folk när jag fyller år, känner så mycket stress där med. Inte bara fysisk utan psykiskt. Är rädd för att det inte kommer att komma så många som jag vill, Inbjudningskorten har inte kommit ännu heller.

THE PAIN IN MY CHEST ARE SO STRONG

Är nu hemma efter några dagar i Skutskär hos Therese. känns skönt att vara hemma. Men kan inte hjälpa men sitter nu och gråter tårarna bara rinner hela tiden. Har lyssnat och kollat på sorliga youtube klipp på datorn.  Tänker på min faster hela tiden förstår inte varför jag tar detta så hårt, jag är nog bara överkänslig av mig.

Men några låtar fick mig att tänka tillbaka. speciellt Tears of an angel med Ryan Dan. Men det var en fanmade video från New Moon. Gör bara så ont i hela mig, och nu har mensen kommit också, har så ont överallt. Men smärtan i bröstet är värst alltså, känns som att någon bara sliter upp min bröstkorg. Är så mycket jag bara går och tänker på hela tiden. Mycket oro ja hur jag ska klara av allt, sen även min 30 års fest har ångest för det, att det inte kommer tillräkligt med folk. Sen att man blir 30 år usch är en gammal tant snart som bara har ont i kroppen, klagar på allt och sitter och bölar hemma. Vill ju inte förlora er alla mina underbara vänner.


KOMMER BORT LITE

Nu sitter man hemma hos Therese i Skutskär. Ska bli mysigt med lite film, chips dippa grönskaker. Ska se någon bra film också. Mysigt att komma bort lite sen har man inte träffat henne på väldigt länge. Ska hjälpa till med barnen och umgås med henne. Stannar här till på Onsdag kväll sen blir det att baka hemma med Jenny inför Loves kalas. Mysigt det med. Jag hoppas man kan börja tänka på annat nu när man inte är hemma. Pirrar i händer hela tiden. Men tror det är medecinen för man känner av väldigt snabbt biverkningar om man har glömt att ta den. Tror det är mycket sånt och att det känns som stötar i armen som går ut i handen. Ska kolla på Har du hört rykten om Morgans tror jag det blir.

SKUMT I HELA KROPPEN

Kännt mig jättekonstig verkligen sov länge var ju skönt iallafall behövde göra det. Men det tycks inte hjälpa så mycket faktiskt. Har bara suttit hemma jättetrist när det blir så. Har inga pengar heller fram till den 18 e September nu heller. Har inte kunnat vara uppe och gå så mycket pga yrsel, pirrningar i armar och händer hela tiden. Jätteskumt och läskigt på samma gång. Men enligt en vän till mig så kan det vara någon form av vitaminer och mineral brist. Har ju lågt blodtryck också. Men blev tipsad att testa Mitt val Kvinna. Så får göra det se om det blir någon skillnad för mig. Annars vet jag ej vad som är fel, man blir lite rädd och nervös när sånt här händer. Man är ju inte van vid det. Ska ju till arbetsförmedlingen i morrn men ska avboka det, mår ju inte bra alls. Men tänkte fixa en ny tid istället. Vad jag kan gissa så blir helgen väligt lugn, så jag kan orka åka till Therese på söndag sen hennes sambo ska bort. Så ska vara hos henne och hjälpa till med barnen och umgås. Ska bli trevligt tycker jag.