VET INTE HUR MYCKET JAG ORKAR

Skulle ha åkt med Jenny och Sofia till Valbo i dag men mådde inte alls bra när jag hade vaknat. Gick och la mig med illamående och magknip. Sen vaknade jag med magont. Kände mig jätteslö och dålig huvudet värkte och kroppen med. Så blev hemma istället inte roligt alls. Sen är det ju inte kul att inte kunna göra något roligt på Halloween heller.

Har faktiskt aldrig varit på någon riktig fest då man har klätt ut sig och så. Men den dagen kommer väll kan jag tro.
Ska ju ha vampyr tema då när jag fyller år om ungefär 2 veckor.

Var också hos arbetspsykologen i går och det tog på krafterna faktiskt. Fick göra några skriftliga tester där man kryssar i rätt påstående om hur man mår och så. På alla fick jag jättehöga resultat. Inte kul alls sen måste jag få ny psykolog, vet ju inte heller hur det blir med fortsatt erskättning från försäkringskassan heller. Men enligt testerna och min arbetspsykolog så krävs det flera möten hos henne och sen att jag inte kommer att kunna komma ut och jobba på väldigt länge sa hon också.

Har ju mina svårigheter med koncentration, stress, kroppslig värk, inlärningen är jättedålig med.

Så jag hoppas att detta kan lösas så småningom.

För orkar inte ha det så här längre min kropp och psyke klarar inte mycket till nu.


I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

måste tipsa om en jättebra film som jag såg för ett tag sen med Jenny.

Filmen heter I rymden finns inga känslor. Den är grymt rolig faktiskt.


DÅLIG UPPDATERING

Ursäkta vet att jag varit dålig med att blogga här. Men ska bättra mig försöka iallafall. I lördags klippte jag mig kändes skönt det. Färgade håret också, det behövdes. Min värk har inte blivit bättre, hatar att ha ont speciellt i huvud och nacke. Vet att jag inte ska sitta så mycket här vid datorn och att jag sitter tokigt i soffan men har inte så mycket annan plats faktiskt. Sen är det svårt att ha den i soffan när man har en fläkt under som också måste flyttas på.


Försöker att blogga på mina andra bloggar också men det är tufft att hålla alla igång. Men ska göra mitt bästa verkligen.



VAD FAN TÄNKER FOLK MED

Blir så förbannad på folk som inte tar oss på allvar vi som mår dåligt. Sen att man kan skriva ut i ett forum att man ska ta sitt liv så hemskt. Sen att folk bara puschar på att man ska göra det. Hände en ung kille som tog sitt liv framför sin webcamera. Han skrev i ett forum om detta, Många tog det inte heller på allvar när han skrev det.

Jag mår så dåligt av detta, är verkligen inte lätt att ha den här sjukdommen som så många lider av också. Har gjort det ända sen jag var liten. Saknar min farbror så otroligt mycket när jag först hörde om tragedin.

Han var en underbar familjefar, människa och farbror. Men han orkade inte  kämpa mer. Berättade inte ens för oss anhöriga hur dåligt han mådde. Jag sjönk verkligen genom marken då. Minns fortfarande den hemska dagen när samtalet kom till pappa då.  Mina ben bara vek sig under mig jag kunde inte få fram ett  ord.

Jag kan verkligen inte tänka mig all den här smärtan hans anhöriga mår.

R.I.P 





HATAR DETTA VÄDER

Hatar detta väder min depression blir bara värre då. Vet att jag bara klagar men kan inte hjälpa det. Har så ont också i kroppen har haft ont i huvudet jätteofta och nu sitter jag och har ont i ena nyckelbenet och axeln. Hade ont i armen tidigare men inte samma arm. Orkade gå till affären iallafall. Skulle också träffa Jenny utanför affären.


Har 30 års kris nu med. Men det har jag haft länge faktiskt. sen jag var 25 typ. Är nervös för festen med att det inte blir som de ska, att folk inte ska ha roligt, m.m

Men jag hoppas det kommer att gå bra iallafall. Många har tackat ja iallafall. Sen helgen efter så ska min syster GIFTA SIG. Ska bli så härligt ska få vara tärna då med.

Sen är jag gudmor till hennes underbara dotter med. Saknar mina systrar så mycket verkligen.

Köpte en jättesnygg klocka i dag med mörk rosa är den. Sen en ny mascara från märket debeorah.


MITT STJÄRNTECKEN

Skorpionen







Skorpionen
Du tycker om att resa och du njuter riktigt av att få uppleva nya platser. Du kan vara medial och kan på så sätt även kunna känna historiens vingslag när du känner eller iakttager något antikt. Du vet vad du vill och passar bäst i att leda andra. Därför väljer du ofta yrken eller fritidssysselsättning där du får spela en framträdande roll. Ibland är du tyvärr alltför dominerande och ser ogärna att andra är dig jämbördiga. Ändå kan du säga nej till en bättre tjänst om du känner för att du inte kommer att få någon större framgång genom att ta den. Du är en god och lojal vän. Mystik attraherar dig, liksom astrologi. Vanliga förklaringar nöjer du dig inte med utan vill verkligen förstå. Du söker och inspireras av ödet. Du söker dina egna lösningar och arbetar efter dem i stark tro att du ska klara även de svåraste uppgifter. Du är stark och envis och en duglig och dynamisk ledare. Du är målmedveten och kan ge styrka åt din omgivning.
Dina bästa chanser
Din bästa färg bör vara mörkröd och svart. Din bästa sportgren bör vara mode, skönhet och fiske. Din bästa metall bör vara järn. Din bästa blomma bör vara krysantemum eller nejlika. Din bästa juvel bör vara opal. En halvädelsten som granat kan även den tilltala dig. Ditt bästa träd bör vara slån.


FAN FÖR MAGKATARREN

Fy  vad det blåser har gjort det hela dagen. Svinkallt var det också. Gick runt en snabbis på marknaden i dag med, inte kul att gå runt när det har varit så här skitväder och man inga pengar har nästan. Vet ju inte när jag får pengar nästa gång heller. Kommer bara att få en utbetalning till av försäkringskassan. Vet inte hur jag ska kunna klara av detta sen. Med tanke på att det kommer att behövas köpa julklappar sen i December och sånt. Fy mår inte bra alls just nu. Sen har jag fått veta att en vän till familjen har gått bort nyligen vet inte riktigt när det hände men fick sms nu i kväll. Chocken har nu börjat släppa nu, förstod inte riktigt vad som hade hänt förrän nu.

Har så stark ångest så det är inte sant, orkar snart inte ha de jämt. Fick höra i går också om en hemskt sak, nämligen en kille som mådde så dåligt pga asberger så han skrev om att han skulle ta sitt liv på ett forum.

Tragiskt så gjorde han det. Han ville göra det snabbt för att han inte skulle kunna ångra sig.


Så hemskt mår skit dåligt. När jag tänker på alla hans anhöriga så saknar jag min farbror så fruktansvärt mycket.

Gör så ont i magen också känner av min psykiska stress i kroppen som inte vill bli bättre det gör att jag får magkatarr hela tiden.

HELT UNDERBARA LÅTAR














Jag bara älskar när Rob sjunger ryser i hela kroppen. Han kan ju verkligen både sjunga, spela gitarr, piano och även agera framför kameran.

ROBERT PATTINSON-NEVER THINK



Jag bara ryser när jag hör den här låten den är ju bara för underbar med Robert.. Älskar hans röst så mycket

låten heter Never Think


EVERYTIME WE TOUCH







Jag bara älskar den här låten och innehållet så mycket så underbart


STRESS OCH ÅNGEST

Har haft besök av Jenny i dag, vi har ätit lunch tillsammans och suttit och kollat på filmen The Runaways med Kristen Stewart och Dakota Fanning. Tycker den var bra faktiskt. Lite synd att det inte blev så där jättemycket tid att umgås efter filmen. Men Då var det dags för jenny att hämta barn. Känner mig ganska stressad också. I dag är det sista dagen att tacka ja eller nej till min 30 års fest en 13 november. Alla har ju inte hört av sig ännu. Vill ju att så många som möjligt ska komma. Sen har jag 30 års kris med, men det har jag haft länge känns det som.  På torsdag är det höstmarknad här också. Önskar man hade pengar då suck ångest ångest hela tiden. Tycker inte alls om att planera och ordna saker har jättesvårt för att ta för mig av saker och prata med folk som jag inte känner så mycket.

ÄNTLIGEN TILLBAKA DESIGNEN

Jaa nu har jag fått tillbaka min esign.  Patrik hjälpte mig så snällt verkligen fick ju lite panik där. Är ju inte så jättebra på koder ändå försökte jag lägga in rosa bandet bannern i kodmallarna. Men nu är det fixat iallafall. Jättebra

Usch så är man förkyld. Är det jämt känns det som, blir aldrig frisk ju. Vaknade och var jättetäppt i näsan, sen har man varit hänging hela dagen också.


HJÄLP MIG MED DESIGNEN

Faaan också att jag ska pilla i kodmallarna. Blir ju bara fel hela tiden. Skulle lägga in en rosa bandet banner men sabbade allt. Så nu vill jag jättegärna ha hjälp med min blogg. Vill att den ska vara fin igen ju.

Snälla hjälp mig!!!!!


UPPSALA OCH BIO

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men har inte orkat göra det. Inte mått så bra, ont i kroppen och musklerna hela tiden. Var i Uppsala i går med Jenny följde med henne till läkaren, sen gick vi runt på stan åt kina lunch. Senare gick vi på bio och såg I rymden finns inga känslor. Den var riktigt rolig faktiskt. Älskar svenska filmer. Såg till min förvåning en trailer om Cornelis liv. För syrran är nämligen med i den. Hon ska spela hans första fru. Har också premiär på min födelsedag.  I dag blir det fredagsmys med Jenny,Erik, Patrik och barnen.




 

Här kommer trailern för filmen.

 

 

BAKAT BULLAR IDAG

Bullar är gott. Är ju Kanelbullens dag. Ja eller det var det för 6 minuter sen när det fortfarande var måndag. Så gott med bullar var så sugen på att baka. Så jag köpte med mig lite ingredienser och gick över till Jenny och barnen. Gick bra faktiskt, Blev lite mjölkrig med hihi. Åt sen middag tillsammans med Jenny och Erik, trevligt som alltid var det.


Men kände mig jättekonstig efter maten sen, var jätte skakig i hela kroppen och kallsvettades, så jag tänkte neeej fan vill inte bli sjuk igen. Så får hålla tummarna att man inte blir det. Kändes som man skulle svimma när jag reste mig men det gick bra iallafall.



Kanelbullens dag firas varje år  den 4 Oktober ända sen 1999.

Dagen instiftades av Hembakningsrådet, för att vi ville fira vårt fyrtioårsjubileum. Syftet var att hylla vår hembakartradition genom att lyfta fram ett traditionellt och älskat bakverk. Och att skapa en tradition som alla kan delta i. Höstens skördetid innebär också högsäsong för bakning i svenska hem.


Fil:Kanelbulle.jpg

Tog tyvärr inga egna bilder har ingen bra kamera i min mobil.

bilden är från google.

TYPISK SÖNDAG

Typisk Söndag när man inte har gjort något alls. Sov länge som vanligt. Vaknade med ångesten som alltid känns så jobbigt hela tiden. Vill kunna slippa den eviga tyngden i bröstet hela tiden. Värken i kroppen. Sitter med värk i rygg, nacke, axlar och huvudet.

I dag har jag och Patrik ätit hemmagjord rostbiff, potatisgratäng och beasås. Var riktigt gott måste jag säga.

Vi gör alltid egen gratäng blir mycket mycket godare då. Ja få se vad som händer i veckan. Något hoppas jag så man inte bara sitter hemma och har tråkigt. Hatar att ha så lite ork till saker, man känner sig hänging hela tiden. Har inte mycket ork alls. Mår så dåligt över att man inte har några pengar nu heller. Köpte 3 par skor på nätet som  bara är att skicka tillbaka för om är för stora. Inte kul alls. Måste också ha en ny vinterjacka. Kommer bara att få en utbetalning till från Försäkringskassan som jag vet. Sen får jag sitta och vänta på beslut om sjukerskättning hatar den väntan. Har fått en tid hos en sjukgymnast via arbetsförmedlingen för att se hur mycket jag kan göra när det gäller arbetssysslor.