NY FRISYR TÄNKTE JAG

Vill förnya mig lite och var ju ett tag sen jag var hos frisören nu. Men har besluts ångest och ingen bra fantasi så nu googlar jag runt lite. Men behöver lite hjälp att hitta en snygg. 
 
 
 
 
Hittade inte så många men berätta gärna vilken ni tycker var bäst. 
 
 

GLAD MIDSOMMAR

Har haft en underbar dag verkligen tillsammans med härliga vänner. Så gott med sill lunch och sen grillat på kvällen. Underbart verkligen. Nu sitter man hemma och är nöjd men trött. Hoppas ni alla har haft/haft  en härlig midsommar för det har jag haft. 
 

NOBELS TESTAMENTE SNART UTE

Underbart får snart se Nobels testamente igen och många gånger med. För sen 20 juni kommer den på dvd. Filmen är så bra och bara älskar Liza Marklunds böcker.

EN LUGN DAG

Så trött och seg man är. Sover mycket oroligt på nätterna. Har tagit det lugnt i dag bara.
Man hade först lite funderingar på att åka på Fallens dag i Älvkarleby men det blev inte av. Men kändes som vädret skulle ställa till det. Förra året var det ruggit och grått när man var där.
Dessa bilder är från förra året. Är häftigt iallafall att se.

NYA VÄNNER ÄR INTE FEL

Har haft besök av en go tjej jag lärt känna på Facebook var riktigt trevligt att ses. Kul med nya vänner. Har även varit och hämtat ut lite kläder jag beställt hem.
I morgon får man trevligt sällskap av Jenny, barnen och Idefix sen middag tillsammans när gubbarna kommer hem. Lilla Idefix är såå underbart söt och livlig. Saknar att ha hund såååå mycket.
På lördag blir det middag med Jenny och barnen när killarna ska gå till sport baren och äta.
Fick även hem filmen En gång i Phuket. Riktigt härlig film sett den på bio förut.
Blir att se den i morgon skulle jag tro.

SKILDA VÄRLDAR,GOD SALLAD & UNDERBART BESÖK

Möte upp Jenny och barnen i morse vid deras dagis.  Skulle passa söta Idefix en liten stund. Han är så go!!!!
Åt jättegod hemmagjord sallad tillsammans med Jenny medans vi kollade på Skilda Världar.
Vi är nu inne på senaste säsgongen nämligen nummer 6.  Bara älskar hundar och saknar söta goa Lina så mycket. Men hon är i hundhimmlen och har det rofyllt. Fick många fina år tillsammans. Vill så gärna ha en egen.

Var mysigt som alltid när man  umgås med Jenny och lilla Idefix var med också såklart låg och sov i mattes famn hela tiden.


HÄRLIG HELG

Snart är denna helg över. Helgen har varit lugn som dom flesta helgerna.... Skönt det tycker jag. Känns att man börjar bli till åren och är mer för hemmakvällar med mys och trevligt sällskap istället för att gå ut och festa på nätterna. :) Nä jag skojade lite där, man blir inte för gammal för att vara ute och festa.

Men har alltid gillat filmkvällar och bara mysa med nära och kära. I går var man på bio med Jenny och Patrik här i Tierp vi såg Snow White and the Huntsman. Så grymt bra den var bara älskar Kristen Stewart hon är så cool, och så grym skådespelerska. Passar så bra som Snövit också. Har alltid gillat henne och känner så mycket igen mig i henne både utseendet och hennes sätt att röra sig och prata.


REGN &RUSK

Regn i flera dagar nu. Skönt är det med renare luft när man har allergi. Men tycker det räcker med en regn nu. Är ju trots allt Juni men vädret går inte att ändra på. Har haft en lugn helg med. I fredags blev det middag med Jenny och Erik tillsammans med barnen såklart. Oliver fick sin födelsedags present också, blev mycket glad. Köpte också lite på utförsäljningen på möbeln. Blev en collegetröja och ett knivset med 5 knivar. På lördagen besökte jag möbeln igen och köpte då en vindjacka i lila. Riktigt snygg var den. Fick tillfälle att testa den också eftersom det bara öste ner regn.