MIDDAG OCH SEXPARTY

Shit vad trött man är i dag, hade superkul i går. Umgicks först med Jenny gick runt lite i affärer, Kollade in loppisen också Sofia stod där och sålde lite saker, Jag köpte en cool väska där för 20 kr. Gick sen och mötte Patrik vid Ica för att vi skulle äta middag tillsammans med Jenny och erik var trevligt som vanligt, Sen gjorde jag och jenny i ordning oss för att gå på Sexparty hemma hos en tjejkompis till Sofia och Jenny, var roligt fick kolla lite på olika leksaker och oljor. Sen fick man beställa om man ville de, Kände inte att jag ville göra de, men var trevligt där verkligen. Var kul att träffa andra människor med. Sen vid 23 ungefär gick vi till Brorsans och umgicks lite, dansade, pratade drack cola igen. Var roligt att få umgås mer med Sofia med. Mötte upp Patrik sen vid Bennys då han hade varit hos Erik hela kvällen och umgåts med honom. Blev direkt i säng sen, var seg, hade glömt att tagit medecinen med så blev illemåande med. Men efter man tagit nattmedecinen så somnade man ganska snabbt. Var jättekul att träffa er tjejer.

I WANT TO DO SOMETHING

ja äntligen så är de varmare ute hoppas snön smälter och att de inte blir kallare igen för vill inte ha mer kyla nu och så. Vill ha vår och sol men helst sommaren. Hmmm vill hitta på något i helgen vet inte vad ännu, är så tråkigt att bara sitta hemma, ångesten blir bara värre och värre då också. Men tänkte iallafall se Let´s Dance. Vill åka in till stan snart igen, kanske gå på bio eller bara ha filmkväll med några vänner. Men jag tror att dom flesta redan är upptagna, Saknar Helena, Therese och Linda mycket vill träffa dom snart, Alla betyder så otroligt mycket för mig.

Får hoppas på att det händer något annars går jag i taket snart

EN VANLIG DAG

Skönt att mobilen funkar nu, smidigt gick de också. Ska snart äta god mat, lax och potatisgratäng, mums mums. älskar det. Sen blir de att se Vampire Diairies älskar den serien men nackdelen är att serien är så lik Twilight filmerna.  Får se vad som händer i helgen också, Är sugen på att gå på bio eller hitta på något inte bara sitta hemma.

Känner av ångesten hela tiden inte kul alls. orkar inte, sen att man inte får någon bra hjälp heller hatar det.

STRUL MED MOBILEN

I går var man i Uppsala med Jenny hon ville ha sällskap och jag ville komma ut lite så jag åkte med henne i går. Gick först till 3 butiken för att försöka laga min mobil, trodde först de skulle gå med att bara uppdatera den men tydligen inte så fick lämna in den och låna en telefon som jag inte ens känner igen namnet på. Men det är bättre än ingen alls.

Handlade lite på New Yorker med jag och Jenny har jättesnygga collegetröjor med dragkedja hon har en svart och jag en vit med jättefina glitter vingar på ryggen.

Åt buffe på kinaresturang sen var gott. så gott med kinamat, vi hade jättetrevligt skrattade mycket och försökte få fason på mobilen jag fick låna. Sen gick vi till sjukhuset och de gick bra de med. Shit vad folk de var som åkte med tåget i går pga att tåget var försenat vi han ju med de vi inte trodde vi kunde åka med heller. Åt middag tillsammans hos Jenny och Erik sen var trevligt men det blev tidigt hem. Klantade mig mycket också råkade spärra mitt abonemang när jag skulle ringa angående kostnadskontroll som jag ville ta bort sen klickade jag fel,


hmmm men de har ordnat sig nu ringde kundservice i förmiddags när jag vaknade iallafall

TRADERA

Vill meddela att jag har lagt ut lite kläder på tradera så om ni är intresserade så gå gärna in HÄR

ÖMMAR

Ja i dag har man inte gjort något alls. Bara varit i affären men de var en kort bit de. Ska i morrn till Uppsala tillsammans med Jenny och Sofia kommer att bli trevligt tycker jag. Hoppas man kan hitta något fint också. Aj har ont i hårbotten inte kul alls. Ömmar hela tiden på vissa punkter. Patrik kommer tydligen bara att vara borta i Åre i 3 dagar känns skönt, Men vill ändå ha sällskap den tiden på något sätt antingen här eller att jag åker i väg. För vill inte uppleva ångesten jag känner annars på kvällen och natten om jag är ensam. Så hoppas man kan ha sällskap då

I M TRYING

shit vad mycket snö det är, många trottoarer är inte plogade heller. Men gick iallafall ut en sväng i dag, hälsade på Jenny på hennes praktik och köpte lite ansiktsprodukter där. Gick också och kollade på kläder men hittade inget. Sitter och har ont i magen hela tiden inte kul alls. Hoppas det kan försvinna snart detta illamående och magonda, Men har ju magkatarr så de är svårt att bli av med också. Försöker tänka på annat men ångesten är så stark när man är ensam hemma och det är värst på kvällarna faktiskt. den 12 April tror jag de var som patrik ska till Åre en hel vecka ja blir tufft men hoppas jag kan kanske bo hos någon den veckan för vill verkligen inte vara ensam då, kommer att gå under annars de kan jag lova er. Så jag hoppas jag kan göra det. För patrik ska vara borta en hel vecka då med jobbet.

FÖR MYCKET SNÖ

usch vad mycket snö de är ute, har ju snöat hela helgen, har ju knappt gått att komma utanför dörren men nu är de plogat iallafall. Kallt är de också, har ångest som vanligt ont i bröstet och magen också, hatar att må illa hela tiden.
Saknar min familj väldigt mycket får se om man orkar ta sig upp till åre något också, men de är inte säkert pga mitt mående också. Vore så härligt att kunna åka till stan också och shoppa lite eller att  bara ha en tjejkväll med film, tjejsnack och godis mums mums. Vi ska äta lappskojs snart med är jättegott har inte ätit de på evigheter faktiskt.

Vill kunna orka göra saker. Men har ingen ork till det.

MYCKET TANKAR

Har ont i hela kroppen känns som att man har åkt skidor en hel dag och benen nästan domnar när man går. Hatar detta väder med inte kul alls. Man mår ju inte bättre psykiskt av detta. Vill inte bryta ihop ännu mer har ju redan nått botten. Kan inte sjunka längre ned nu. ska äta grönsaksstavar dipp och chips i kväll inte fel det måste försöka att ha hoppet uppe så gott de går. Är inte lätt alls just nu, Huvudet värker mycket också har haft de länge nu också.

I CAN´T TAKE THIS PAIN

Ja trodde jag skulle må bättre i dag, började ganska oki faktiskt. Sen nu på kvällen känns ångesten mer kraftig, har tårar i ögonen känner att dom kommer när somhelst vet inte varför de är såhär, orkar inte detta mer, jag hoppas att det bara är medecinen så kanske de går över men känns inte som det tycker jag, I bland tror jag att jag håller på att bli tokig och överreagerar men det gör jag inte, hatar när man får höra att nej det är inget ryck upp dig bara blir bättre då... men de blir de inte ni måste uppleva detta själva innan ni kan säga något annat. För de är inte så lätt att bara rycka upp sig och försöka låta som inget Jag är sjuk måste inse det och måste få hjälp Ja annars går jag under alltså. Min kropp skriker på hjälp men samtidigt är jag så rädd för att be om hjälp.

SÅ ÄR DE TORSDAG

Hoppas man kan få i sig lite mat i dag, kunde inte det i går tuvärr mådde så dåligt och ont i magen jättemycket, är fortfarande dåligt i dag, men tror att jag skulle kunna äta i dag iallafall. Ska se Vampieres Diaires också verkar helt grym serie så måste se den igen började förra veckan med då 2 dubbla avsnitt efter varandra. Men kommer inte att överge Twilight den är och kommer alltid att vara bäst enligt mig

HOPPAS OCH TROR

Mår fortfarande inte bra alls. är helt matt i hela kroppen. Mår illa av den förbaskade medicinen jag äter nu. Har så tråkigt och ensamt också, har fått pengar i dag iallafall men har fått betala räkningar usch usch inte kul alls.

Vill så gärna göra saker träffa folk men orkar inte det. Känner mig så rädd för massa saker att man inte är tillräckligt omtyckt och sånt som jag redan har skrivit här i bloggen. Vill så gärna åka in till stan med mina vänner, shoppa gå på bio m.m men känner mig så orkeslös så ibland tror jag att ni tröttnar på mig hela tiden. Jag önskar att jag har fel för vill inte förlora er mina underbara vänner ni vet vilka ni är.

Rätt åt mig om ni vill ta avstånd från mig men jag hoppas och tror att jag har fel nu....

PAIN IN MY HEART

Orkar inte mer vet inte vad jag ska göra nu, är fortfarande ensam har gråtit länge nu tårarna vill inte sluta. Har nog inte mått så här dåligt på ett par dagar kan jag väll säga. Hela huvuet snurrar känner paniken komma hjärtat dunkar så hårt hela tiden. Varför ska jag ha de så här klarar snart inte detta måste få hjälp

ORKAR INTE MER NU

Hela kroppen värker vill bara skrika rakt ut, tårarna bara rinner vill inte sluta blir helt yr av detta, smärtan i bröstet vill inte försvinna. Måste försöka andas lugnt men går inte paniken kommer starkare och starkare. Är alldeles yr i huvudet vet inte vad jag ska ta vägen. Alla tankar bara flyger runt i huvudet. Kan inte tänka klart. Magen värker  är så jävla trött på detta. Sitter nästan och skakar i hela kroppen saknar er så otroligt mycket tänker på dig min älskade faster jag kan inte tänka på vad som kan hända om du inte klarar detta. Gör så ont i hela bröstet vad ska jag göra snälla hjälp mig.

ORKAR INTE

Usch mår så illa hela tiden, men det är en biverkning av medecinen inte kul alls. Kan inte undkomma min ångest som gör sig påmind nu. Har så ont i huvudet med hela tiden. magen lever sitt egna liv. Kände på mig att jag skulle få  någon biverkning som gör livet ännu värre än de redan är. Har hela tiden som en stor klump i halsen varje gång jag ska svälja. Hoppas man slipper flera biverkningar har faktiskt börjat känna av värk i knäna med vill inte ha ledvärk igen. Men något är det orkar snart inte med denna värk jag har i kroppen och ständiga ångest som gör kroppen så svag.

Men har iallafall varit hos Jenny och Erik träffat Sofia med vi åt god mat och semlor med vaniljlkräm till mycket godare än mandelmassa. Tänker så mycket på dig min älskade morfar min saknad är så stor och är så rädd för att jag ska drabbas av den hemska sjukdommen cancer som har tagit min morfars liv. Men min mamma har lyckats bli fri från den. Tänker mycket på dig också älskade faster som lider såå mycket av sjukdommen tänker på dig varje dag.

Orkar inte ha de så här, att inte orka göra något har ingen vilja och styrka att göra något hemma, vill kunna baka och så men har ingen psykisk ork till det. Vill ha min diagnos nuuuuu.

GRATTIS KALLA

Äntligen får Sverige sitt första guld av Charlotte Kalla hon är helt fantastisk och stark tjej.

Hoppas de blir flera svenska guld, OS har ju bara börjat nästan också. Kommer att tänka på den hemska olyckan i rodel fy fy. hoppas det inte händer något liknande igen

HOS JENNY

Har varit hos Jenny och hälsat på i dag, var trevligt att umgås med henne och dom små liven.. Vi  hade de trevligt satt och åt ballerina kladdkaka, och godis lekte lite med barnen. Sen på eftermiddagen så åt vi middag tillsammans med Patrik och Erik var trevligt, Nu sitter man hemma och kollar på Spårlöst, är alltid så rörande att se det, trots att man aldrig har varit med om något sånt förr.

Har beställt hem jättefina kläder från bubbleroom en stickad cardigan och en bikini till sommaren. Får se vad som händer i morrn sen, Nu har man väldigt ont i rygg och nacke hela tiden gör sååå ont när man trycker på en speciell punkt i nacken. Usch var läskigt i går med när man bara blev akut illamående och svimmfärdig bara utan anledning,


Månadens blogg

Socker




VILL HA LITE HJÄLP

Finns det någon som kan hjälpa mig att lägga in en bildlänk om månadens blogg

VILL HA LITE HJÄLP

Finns det någon som kan hjälpa mig att lägga in en bildlänk om månadens blogg

NYA KLÄDER

Köpte en jättefin randig tunika på Gina tricot i går, satt väldigt bra också och var skön med. I dag köpte man en enkel v-ringad t-shirt på hm. kändes jätteskönt tyget också. Har även en ny mössa och fingervantar för hade glömt tagit med mig det, sen har jag inte så många snygga mössor med. Patrik köpte och snygga jeans till sig själv sen 2 st förvarings kassar som jag kan ha mina kläder i har ju så lite utrymme för dom

NU ÄR MAN HEMMA IGEN

Ja nu är man hemma så skönt att vara de, Är alltid kul att komma bort lite men är alltid bäst hemma faktiskt

Vi hade de jättetrevligt, sov på hotell 2 nätter jättefint hotell, god frukost, men var inte kul att sova dåligt första natten var katastrof, vaknade flera gånger under natten vände och vred på mig, var helt öm i nacke och rygg när jag vaknade hade svårt att röra mig också. På lördagen träffade vi mina systrar och deras barn på Stads museeumet i sthlm var trevligt åt god lunch där, Gick runt lite och kollade, Vi bestämmde oss sen för att äta middag tillsammans hemma hos lillasyrran blev tacos, sen mysa framför melodifestivalen med chips, dipp och grönsaksstavar, Var väll några bidrag som var bättre än förra lördagen.

Blev inte så jättesent till hotellet sen, var så trött också, sov lite bättre andra natten. Men har fortfarande jätteont i rygg nacke axlar och knäna hela tiden. har ju gått mycket med. I dag så träffade man storasyrran fikade lite och hade de trevligt, hennes dotter är så söt. Men tror att jag fick ett blodsocker fall också, när vi satt på ett cafe, hade ätit lite av en bulle och sen helt plötsligt så drabbades jag av yrsel, illamående trodde jag skulle spy men klarade mig från det. Sen blev jag väldigt trött efter det. Tryckte i mig lite vätska och sen kändes det bättre, Men har känt mig yrslig i några dagar nu med.

HOTELL HELG FIRA ALLA HJÄRTANS DAG

Ja så är de färdigt packat och redo för att åka i väg i eftermiddag. Hoppas ni alla underbara läsare får en trevlig helg och en underbar Alla Hjärtans dag på söndag. Kommer att vara borta hela helgen så kommer inte att kunna blogga alls. Men jag hoppas att ni inte kommer att sakna mig allt för mycket för jag kommer hem sen på Söndag kväll.


Så jag vill passa på att önska er alla en glad alla hjärtans dag.


Twilight
New Moon and Twilight Merchandise

hahaha vet att jag är tokig men måste lägga upp denna

VAMPIRES DIARIES

Sitter och tittar på andra avsnittet av Vampires Diaries och tycker de är grymt bra alltså, Men inget slår tuvärr Twilight men serien är riktigt bra ändå. Vilken tur att de är 2 avsnitt på raken ocskå.

VILL INTE BLI SJUK NU

ligger och fryser vill inte bli sjuk usch ska ju åka bort i helgen vill ju inte vara sjuk då. Har känt mig krasslig i flera dagar nu men hoppas de ger med sig. Ska packa i kväll och förbereda för i morrn får vi kommer att åka direkt när patrik har slutat jobbet. Vi ska fira våran 5 års dag i morrn och sen Alla hjärtans dag på söndag. så de kommer att bli trevligt, hoppas man kan gå på bio med tänkte försöka se Valentines day tycker den verkar vara riktigt bra..

GRATTIS SOCKERSJÄL

nu har jag lottat ut vinnaren i månadens blogg tack för er som var med och tävlade


Vinnaren är sockersjal.bloggplatsen.se

Grattis till dig, du kommer att synnas i bloggen en hel månad.




behöver verkligen lite hjälp också av någon som kan hjälpa mig att göra en bildlänk.


RING OF THE NIBELUNGS

Har precis suttit och kollat på en underbar film Neverending Story bara älskar den och musiken helt otroligt.

Nu ska jag börja se på Ring of the nibelungs. Så bra film, vet ni varför jag gillar den, jo dels för handligen och sen är såklart Robert Pattinson med, dock är han ung och har en ful peruk men han är så snygg ändå... Jag gillar inte bara hans roll i Twilight som många kanske gör utan han har gjort sååå himla mycket filmer trots sin ålder, och då menar jag inte att han är jätteung utan att han har hunnit med mycket.



http://www.michaeldvd.com.au/CoverArtUnverified/17446.jpg

Producenten Volker Engel (mannen bakom specialeffekterna till Godzilla och Independence Day) berättar historien om Siegfried (Benno Fürmann, Anatomi) - en ung smed som utan sin vetskap är tronarvinge till ett erövrat rike. Han blir populär bland burgunderna efter att ha dräpt deras fiende, draken Fafnir.. Info är tagen från disc shop.se! Beställ före 16, leverans nästa dag

PÅMINNELSE OM MÅNADENS BLOGG

Ja nu är de två dagar kvar tils jag drar vinnaren i månadens blogg. så fortsätt att anmäl det, gör det i tävlings inlägget så blir det lättare för mig att räkna röster.
klicka här

NY MEDECIN NU

Nu är de andra dagen jag har ätit min nya medecin nu, Än så länge är de oki får hoppas att det inte blir några biverkningar, klarar inte av de igen. Sen sitter man här och har tråkigt som vanligt trots att de är fint väder så orkar man inte gå ut är ju inge kul att göra något själv heller. I helgen som kommer ska det bli sååå mysigt då åker jag och älsklingen till Sthlm och bor på hotell hela helgen för att först fira våran 5 års dag och sen alla hjärtans dag också. Jag hoppas att tågen går som dom ska också, för tydligen så ställs många tåg in nu i veckan pga reparation av hjulen tror jag de är.

Har ju varit så kallt ute och då slits dom Är så frustrerad också och besviken på läkaren lite för att han inte ens pratade om en utredning utan bara pratade lite om när jag var glad sist m.m

Hur länge ska man orka detta.


SMÄRTA OCH GRÅT

i går var de helt kaos var så rädd för vissa saker hjärtat bara dunkade och tårarna bara rann gick inte att hejjda dom heller. Var ensam hela dagen och kvällen för att Patrik var och hälsade på sina föräldrar och firade sin mamma.
Men jag orkade inte följa med, men var sååå ensamt mådde inge bra alls. ångesten var så stark ockås, Tårarna bara rann ner för mina kinder hela tiden, skakade i hela kroppen också.

I dag är de Söndag också, kom i säng väldigt sent också som vanligt trots att jag har min insomningstablett.
Har även tagit min nya medecin som ska lindra ångesten och oron. Hoppas man inte får några jobbiga biverkningar är så trött på att få de, min kropp orkar inte mer sånt. heller. Kommer att gå sönder annars

VILL INTE VARA SJUK

Ligger och tittar på Austrailia nu jättebra film tycker jag. Älskar miljön, och handlingen så mycket min syrra tycker att jag är lite lik Nicole Kidman. Mår inte bra alls. Känner mig så tom men samtigt överfull med känslor hela tiden. Är fortfarande sjuk också har så ont i kroppen, och i själen hela tiden. Tydligen så var min sänka helt oki men de känns inte bra alls. har alltid sån värk i kroppen jämt. Ska börja med min nya medecin i morrn hoppas de kommer att gå bra då, vill inte ha några jobbiga biverkningar igen.

SÅ ENSAM

ja så är man ensam hemma, Patrik är hos sina föräldrar hans mamma fyller år. Jag orkade inte följa med, är sjuk inte kul alls. är så tråkigt och ensamt hela tiden. Skulle ha fått besök av Helena hade sett fram emot de, men hon kan inte komma kan inte få skjuts hit, såå synd vill ju sååå gärna träffa henne. Hmmm får se vad som händer också, usch hade såå ont i magen i går kväll, kändes som kramp smärtade så mycket i bröstet med det var den jävla ångesten som gjorde sig påmind. Tog min mag medecin också men de blev inte så mycket bättre lindrade lite bara.

Tydligen så är de inte reuamtism jag har i kroppen, skönt det, men de måste vara något annat har så ont i ryggen, nacke, axlar och huvud hela tiden, ibland gör de ont i fingrarna och knäna med usch. Trodde också att de skulle bli en mer grundlig utredning när jag var hos läkaren om jag nu har bipolär sjukdom, men han frågade bara massa saker som jag har tagit upp med psykologen förr, vill ju ha en DIAGNOS vet att jag har depression och ångest, men är helt säker på att de är något mer också

MINA TANKAR

Ja så är de fredag nu då. Fy mår inte bra alls. vet inte varför, jo jag vet att jag har blivit sjuk hade feber i går och var helt utmattad, är de i dag med. så trött i hela kroppen, Är så trött på denna ensamhet på dagarna har inget att göra. Ska iallafall se Lets Dance i kväll, ska bli trevligt, tycker jag, men önskar verkligen man hade mer kraft i kroppen och orkade göra saker, Känns ofta också som att man så gärna vill ringa eller smsá till kompisarna här hemma och hitta på något men då känner jag mig så påflugen och sen tror jag att ja dom är upptagna med andra vänner eller så gör dom annat känner mig så påträngade då. Vet att de är fel att tycka så men kan inte hjälpa de.
Är så att jag vill inte tränga mig på och så. Jag hoppas verligen att jag inte är en sån människa som är så, vill inte missta er mina underbara vänner.

HUVUDVÄRK TRÖTT OCH ENSAM

Usch vad de snöar hela tiden, vill inte ha mer snö nu. Sitter här med huvudvärk också sen gör de så ont i nacken och axlarna hela tiden. Har fortfarande mycket tankar och så ifrån i går, kändes befriande att gråta så mycket också, men samtidigt var de inte kul att min egen pappa fick mig att gråta. Dom borde ju också ha förstått hur de var med mig, för mamma var ju lärare i samma skola som jag gick i i mellanstadiet. Har nu börjat trappa ner på min gamla medecin för ska börja med den nya på Lördag hoppas de går bra. Är sååå trött också, vaknade vid 11 och gick upp då trots att jag hade kunnat sova mer.

Har så tråkigt som vanligt men orkar inte göra  något hela kroppen känns som bly när jag nu sitter i soffan. Men önskar man hade lite sällskap på dagarna, killen jobbar ju fram till 16 varje dag. Önskar med att man hade pengar nu får vänta till den 18 Februari nu för att få pengar igen.

JAG OCH ROB HIHIHI



Helt underbar bild, har fått den av Ida på TheTwilights.blogg.se

Hon är verkligen jätteduktig hon har alltså satt in mitt ansikte i bilden hihi älskar den här scenen i filmen så härligt


MÖTE PÅ PSYKIATRIN OCH GRÅT

Ja i dag har de varit helt oki varit hos psykiatrin och träffat en läkare, Hade sällskap av Jenny var jättebra att jag hade sällskap, för blir så nervös när jag träffar nya människor. Sen var de ganska jobbigt samtal faktiskt fick berätta massa saker. Trodde att de skulle bli mer utredning men de var mest samtal, fick ju en ny medecin som är lite mer alround inte bara antidepressiv utan mot ångest med. sen fick jag sömnmedecin skönt då kan man kanske somna som vanligt igen. Åt lunch sen med Jenny och Sofia på Kinaresturangen. Var gott, gav också bort lite kläder som jag inte kan ha till tjejerna. Så kul att dom blev så glada. Följde med och hämtade Jennys barn sen, dom är så goa båda två.

Sen blev de lite lek och spring innan Patrik och Erik kom och vi åt mat tillsammans var gott som vanligt.

Nu sitter man med tårar i ögonen efter ett samtal med pappa, Man känner sig så värdelös, och ibland känns de som att mamma och pappa inte tror på de helvete jag hade, ja att jag inte ska känna mig påverkad av mobbarna jag råkade ut för, och att jag bara säger det är sådär när dom frågar hur jag mår. Men jag kan säga att jag hatar mig för att jag inte sa ifrån när dom mobbade mig. jag har inte valt att bli mobbad och jag har inte valt att må såhär.



MÅNADENS BLOGG TÄVLING

ja så tänkte jag nu igen köra i gång en månadens blogg.

Vore jättekul om ni ville vara med och tävla, Det enda ni behöver göra är att kommentera detta inlägg att ni är med och tävlar,
glöm inte eran mailadress och bloggadress så jag kan meddela vinnaren sen.

Ni får gärna skriva om det i eran blogg, och länka då till detta inlägg.

Ni har fram till den 10 Februari kl 20.00 på er att tävla

EN FANTASTISK TJEJ

Jag måste bara tala om att jag verkligen älskar en tjejs blogg. Hon har ett så varmt och härligt hjärta, trots att jag inte känner henne har bara pratat lite med henne på msn ibland, men hon verkar vara så omtänksam, tänker på hur andra har de. Hon är också helt otrolig när de gäller fotografering och photoshop. Är bara så glad för att hon finns och önskar man kunde få träffa henne snart någon gång. Blir alltid så glad när jag ser en kommentar från henne eller när man ser ett nytt inlägg i hennes blogg. Ni måste verkligen besöka henne hon är värd att få beröm för sin kunnighet, hon är också ensamstånde, har det inte så lätt  i livet men att hon tar sig fram så gott hon kan.

Finns alltid till hands och stöttar en. Så tack för att du finns Jossan

Hon är verkligen värd den här veckans ros av mig.



hennes blogg hittar ni HÄR

TILL PSYKIATRIN I MORRN

I dag har man varit duktig ringt till psykiatirn här hemma, trots att de är sååå jobbigt och får ångest av de. men de behövdes verkligen, måste ju få komma och få hjälp, och att utredningen kan komma i gång, har väntat så länge på detta. Måste också be om sömnmedecin med så jag kan somna ordentligt. Jag hoppas de kommer att gå bra, förhoppningsvis så följer min kompis Jenny med om hon hinner de såklart. För jag vill verkligen ha sällskap dit.

Hoppas ockås att jag kan få veta hur de gick med proverna som togs hos läkaren. För vill ju ha något som kan dämpa in fysiska värk som jag har hela tiden. Kan de inte bli vår snart också denna ständiga kyla får mig att må ännu sämmre än vad jag gör nu.

1 FEBRUARI

ja allt är som vanligt hela tiden. Sitter och fryser jättemycket trots att man har en hel mysdress, och raggsockor på sig. Brrr varför kan inte de bli varmare nuuuuuu. Hoppas jag kan få svar på blodprovet snart såå jobbigt att bara gå och vänta. Sen skulle jag ta mod till mig att ringa till psyk men min mobil funkar inte pga kostnadskontrollen som inte vill försvinna, tydligen så drar de ut på tiden. I går sa dom att de skulle ta ca 24 timmar. För jag hade tänkt att jag skulle ta bort den kontrollen men suck får man väll vänta lite mer då. Kan inte göra något med mobilen nu.

Sen måste jag lämna in den för reparation fan vad allt ska strula då. Mobilen är ju inte gammal alls ju.
Är något fel med minneskortet det försvinner ibland från mobilen. Orkar inte hålla på att öppna luckan och ta ut de hela tiden och sen sätta tillbaka de.


har så ont i huvudet hela tiden och i rygg, nacke och axlar hela tiden orkar inte med detta måste få svar snart. Sen tycker jag att psyk kan väll också skicka ut en till kallelse för jag måste ju få hjälp hos läkare och sen få bli skickad till ett bra ställe där jag kan få en ordentlig diagnos...

satt och kollade på filmen I taket lyser stjärnor tidigare i dag och den är sååå sorlig fick sån otrolig sorg och saknad i kroppen när jag såg den. Bara högg till i bröstet hela tiden.