HELT SLUT ÄR MAN

Kom hem från Malmköping i går har ju varit på dop. Min systerdotter Carla döptes. Jag fick ju äran att bli gudmor också. Var jättefint verkligen. Fick följa med in stå framme i kyrkan. Var nervöst verkligen. Sen var det mottagning i mitt barndomshem ute i trädgården, det bjöds på smörgåstårta. Min mormor gjorde en jättegod tårta. Trots att det var härligt att träffa släkt och vänner så var jag så trött både psykiskt och fysiskt. Men ville ju verkligen vara social hoppas jag gjorde mitt bästa iallafall. Men gick och la mig skapligt iallafall. Jag och Patrik fick övernatta i grannarnas hus. sov ganska bra men vaknade inte utsövd alls. Ont i rygg och nacke. Allergin bara plågar mig. Åt lite smörgåstårta igen till frukost. Hade så ont i huvudet kunde inte sitta ute på trappen. Låg istället i soffan. Var så trött så jag somnade sov någon timme tror jag. Var verkligen helt slut. Vi åkte hem skapligt tidigt ockås vid 14 tiden . Somnade i bilen också, det händer väldigt sällan, har nog aldrig sovit så mycket på länge.  var så skönt att komma hem också.

Hoppas verkligen att min handläggare på Försäkringskassan inte tar för lång tid på sig att ge mig ett beslut om fortsatt erskättning

DOP I MORRN

Har haft fullt upp i dag tvättat massa gick hem till sofia för det var enklare. För tvättstugan där hon bor rymmer 4 stycken tvättmaskiner och både hon och jag hade en hel del att tvätta. Behövde verkligen få lite rent till dopet i morrn som jag ska på. Är nämligen min systerdotter som ska döpas. Ska bli så mysigt så, har ju fått äran att bli hennes gudmor också. Man är lite nervös för att stå framme i kyrkan sen ska man ju läsa något också ur bibeln tror jag läskigt. Sen har Sofia lovat att försöka sälja lite av mina saker på loppis i morgon så vi har prismärkt och sorterat allt i olika lådor och så. Får hoppas på att det går bra för henne. Jag och Patrik åker i morrn kl 10. Har hyrt bil eftersom patrik har sålt sin. Vi åker ju så sällan bil också. Om man ska någonstans så tar man oftast tåget eller buss.

Har också skickat efter en bok som verkar vara jättebra tycker jag den heter Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow. Anledningen att jag köpte den var att nu har boken blivit film och orginal titeln är Water for elephants.

Min absoluta favorit skådis spelar huvurollen nämligen Robert Pattinson. Han är ju så grym på det han gör. Älskar att se honom på film. Lyssna på hans musik han är en grym sångare och han spelar gitarr och piano som en gud.



Kommer heller inte att kunna blogga i morrn hoppas att jag hinner det på söndag något. Sakna inte mig för mycket nu kommer tillbaka när ni minst anar det.


Saknar er alla mina underbara vänner.

Helena
Jenny
Sofia
Ulrica
Therese

Ni betyder såååååå oerhört mycket för mig alla

puss och kram på er


http://girlonthepark.files.wordpress.com/2009/03/water.jpg


SADNESS AND PAIN

Sitter nu med ångest och skakar, men jag hoppas att skakningarna bara är efter medecinen fortfarande. Magen värker också fy vad jobbigt. Känns så jobbigt detta med pengar jämt. Måste börja tjata på min läkare om ett läkarutlåtande till försäkringskassan har skickat in själva ansökan iallafall. Men dom kan ju inte börja förrän allt är inne hos dom. Så jag vet ju inte hur lång tid detta kan ta heller. Sen tänker jag så mycket på massa saker som man önskar var annorlunda i livet. Vill ju iallafall försöka att skaffa mig en praktik för att testa igen. Har frågat på ett ställe som jag hoppas på ska ge ett posetivt svar. För kommer att gå in i väggarna här hemma om jag inte gör något. Men samtidigt har man denna värk hela tiden. i ryggen, nacken och axlar lederna ömmar också. Huvudet värker till och från. Kan inte sluta tänka på alla smärtsamma minnen alla tårar jag har gråtit. Alla gånger jag har haft svårt att lita på folk, blivit sårad. Många gånger har jag anklagat mig själv för allt detta. Trott att det är något fel på mig

BILDER PÅ MIG





Här är några nya bilder på mig

JA MYCKET ATT TÄNKA PÅ NU

Ja i dag är det som vanligt. Är så orolig också för att jag inte kommer att få pengar i tid. Måste ju ansöka på nytt . så var uppe på försäkrinskassan och fyllde i en ansökan. Väntar bara på ett läkarutlåtande men vet ju inte hur lång tid det kan ta heller. Svårt att kontakta honom när man inte vet vilka dagar han är på psykiatrin heller. Är så orolig också att jag inte kommer att kunna gå upp i vikt något mer. Sen blir jag så darrig fortfarande av medecinen jag äter har ju ökat dosen. Har så ont i kroppen också speciellt ryggen axlar och nacke hela tiden. Har ofta ingen ordentlig ork till att göra saker hemma fast jag känner att man måste. Men jag vill faktiskt också försöka komma ut i arbetslivet på samma gång. Så jag har frågat en tjej som äger en liten butik om hon behöver hjälp men inte fått svar än.


Älskar er alla mina underbara vänner

Helena-min själsfrände
Jenny-underbar vän och syster
Sofia -underbar vän och syster
Ulrica -underbar vän som jag kännt hela mitt liv


Ni betyder jättemycket för mig alla. Ni är mina änglar verkligen

ÄR HELT SKAKIS

Usch och fy vad läskigt alltså, har i dag börjat med en större dos av min medecin. Efter någon timme så började mina ben bara att skaka jätteläskigt händerna också. Sen fick jag som dimsyn för ögonen. Det varade inte så länge tack och lov. Men skakningarna kommer och går. Jag hoppas och tror att det bara är en biverkning. För inte kul att bara gå runt och skaka är svårt att skriva också för fingrarna glider lixom runt på tangetbordet.

I morgon ska man gå på marknad här i Tierp mår säkert bättre då med. Fint väder ska de bli iallafall. Inte för varmt hoppas jag. Får se vad man hittar för fint.

JÄKLA ALLERGI HATAR DETTA

Gud vad man är seg och helt förstörd, har varit ute hela dagen i lekparken. Var jättehärligt vi var ett gäng, sprang runt och busade med barnen, åt god sallad drack mycket vätska också såklart. Men nu får man verkligen känna av allergin, usch ögon kliar jättemycket halsen gör ont, hostan blir inte bättre. Kan inte tro att det bara är maj fortfarande nu. Känns som Juni. Har bränt mig också, men de var mest i lördags då man var på hundutställning hade inte smörjt in mig då heller, Har ju så känslig hud. Bränner mig jättelätt. Härligt att se alla mysiga hundar i olika storlekar och raser. Där var man tillsammans med Jenny och Sofia. Jag och Jenny var sen hemma hos mig och kollade på film hon hade med sig Love hennes söta dotter. Sofia skulle ha varit med också men hennes älskling skulle komma och hälsa på henne. Patrik och Erik hade en grabbkväll hemma hos Jenny och Erik.

Jag hoppas att min läkare kan ta tag i läkarutlåtandet som ska skickas in till försäkringskassan för orkar inte sitta och vänta i flera månader på att få ett besked är ju en ganska lång handläggningstid med. Får mitt sista utbetalning nu i morrn sen måste man söka igen men då sjukerskättning istället för att jag fyller 30 nu. Vet inte vad jag ska göra om det blir nej, för kan verkligen inte jobba ännu pga det som har hänt.

VET SNART INTE VAD JAG SKA GÖRA

Skulle verkligen inte ha ställt mig på vågen i går usch vad jag mår skit nu, Har ju lovat mig att inte väga mig nu när jag vet att de är som det är. Men när jag såg vågen så var det svårt att låta bli. Men fick en chock när jag såg resultatet, men innerst inne så var det väntat har ju märkt stor skillnad på mig och sen hur kläderna sitter på mig.
Vet inte hur jag ska klara av att gå runt i bikini i sommar heller, har ju gått ganska bra tidigare men nu vet jag faktiskt inte. Har så ont i halsen och öronen med. Usch när ska detta ta slut egentligen. Vet ju inte heller när jag får besked om att läkarutlåtandet är klart och om han skickar hem dom eller direkt till försäkrinskassan. Kan ju verkligen inte jobba nu. Klarar ju knappt att komma i säng och även att komma upp ur den. Är så rädd för vad min familj ska säga om detta också orkar inte med hur dom kommer att puscha mig och sånt. Får knappt i mig någon mat heller. Vet att man ska äta regelbundet och ofta men klarar inte det. Sen har man den jäkla magkatarren också.

TRÖTT OCH HAR ONT

Ja i dag sitter man bara hemma, är helt förstörd av allergin jag har. Sen har jag huvudvärk det är pga att de är åska i luften och så kvavt att andas, blir ju inte bättre när man har allergi också, är ju redan svullen i halsen mina halsmandlar med. Ögonen kliar och rinner, näsan svider. Ja de är ju så tuvärr med allergi, har tagit medecinen i dag iallafall. Men har ingen för luftvägarna. I kväll blir de lugnt iallafall för min del, orkar inte göra mycket alls. Har så ont i kroppen med i mina muskler och leder. Tänker jättemycket på besöket på psykiatrin vet ju inte hur lång tid de tar för honom att fixa pappret och när han gör det. Om han skickar de hem till mig först eller skickar det direkt till försäkringskassan, vet inte heller om jag får godkänt beslut hos dom heller, men kommer verkligen inte att klara av att arbeta med dom problemen jag har både psykiskt och fysiskt. Men får iallafall pengar nu 18 maj som sista utbetalning.

FAAAAN FÖR ALLERGIN

Gick sådär hos läkaren tycker jag, men var skönt att jag hade sällskap med mig, Jenny och Sofia var med mig in. Usch för att gå upp tidigt och så blev de sent i säng. Måste ju ansöka på nytt hos försäkringskassan är rädd och orolig för att de kommer att bli nej denna gång. Sen mår jag så dåligt pga min allergi. Tål nämligen inte pollen och gräs fy har tagit de man ska ta och som jag har fått ordninerat men hjälper inte, Har haft huvudvärk i flera dagar nu. Kände i dag också av en ljuskänslighet när jag skulle gå hem fick ha solbrillor hela vägen hem. Har ont bakom ögonen, halsen är svullen, näsan svider. Tungt att andas är de med.


Jag hoppas verkligen att läkaren kan fixa utlåtandet fort nu så man kan skicka in allt. Hatar verkligen denna väntetid också vet inte vad jag ska göra om jag får nej, Kommer inte att orka och klara av att gå ut och jobba sen har jag ju mina fysiska besvär med leder och muskler, huvudräkning, inte kan koncentrera mig, svårt med att lära mig saker. m.m



Denna ständiga ångest tar snart död på mig usch känner på mig att de blir en tråkig och ensam dag i morrn om man ska må så här

HOPPAS DE GÅR I RÄTT RIKTNING NU

Ja i morgon ska man till psykiatrin för att träffa läkare där ska ju ansöka på nytt hos försäkringskassan men då kommer de att vara sjukerskättning istället för aktivitetserkättning. Kommer att vara jobbigt att gå dit men får sällskap sen så kommer det att börjas på en ordentlig utredning om jag nu lider av något mer än bara depression.
Hoppas de kan gå fort denna gång så man slipper vänta så länge och att läkarutlåtandet kan komma i väg snabbt orkar inte vänta för länge på detta, kommer ju att vilja göra saker i sommar och sånt. för förra gången jag ansökte tog de 5 månader ungefär för mig

Usch vad seg man är också blä......

SYND ATT DU ÄR SÅ SÖT



Älskar denna låt så underbar är den

TOBBE TROLLKARL I TIERP

I går var man tillsammans med Sofia och Jenny vi hade det trevligt Patrik var med några från jobbet till Gävle travbana. Var verkligen trevligt tycker jag vi grillade hade jättetrevligt verkligen. Är så gott att grilla. Sov över hos Sofia sen eftersom vi skulle kolla på film sen Jag Jenny och Sofia och patrik skulle komma hem sent. Kände att de var skönt att inte behöva gå hem mitt i natten heller. I dag fick man en överraskning, Jenny hade nämligen fått några biljetter för att se Tobbe Trollkarl här i Tierp, men dom kunde inte gå så då kunde jag och sofia gå tillsammans med Jenny L istället. Han är så underbart rolig alltså man skrattade så tårarna sprutade och magen värkte. Fick sen turen att ta ett foto på mig och sofia tillsammans med Tobbe. Har velat se honom länge faktiskt man har ju bara sett honom på tv. Följde sen med Sofia hem igen åt lite pizza, kollade på Twilight igen för typ sjuttifemte gången hihihi



Men nu är man hemma igen skönt de får se vad som händer i morrn, på Tisdag ska man iallafall till Läkaren.

SMÖRGÅSTÅRTA MUMS

I dag har man köpt present till Sofia som fyller år, blev en Hello Kitty parfym. Blev bjuden på smörgåstårta hos henne super god var den verkligen.  Gick sen över till Jenny och Erik, kollade på Talang, busade med barnen och hade de trevligt. Usch vad man känner av pollen nu med inte kul alls, hoppas de inte blir lika jobbig period som förra året då fick jag ta min kortison spruta mycket tidigare men den brukar hjälpa men inte skönt att få en spruta i rumpan, jag som är så rädd för nålar också. I går fick vi våran nya soffa också jättefin är den skön också, så nu kan man sitta skönt och ha nattgäster utan att dom ska sova dåligt känns skönt det. Får se vad man hittar på i morrn då patrik ska ju bort med jobbet och spela lite på hästar, men blir sannolikt att man umgås med Sofia och Jenny tror jag.


Saknar dig Helena med du är så underbar och jag hoppas att vi kommer att ses snart tänker på dig mycket

TRIST HELA TIDEN

Trist som vanligt hemma. Ensamt är de också på dagarna. Önskar att man hade orkat gå ut i dag men gjorde inte det. Vill att huvudvärken ska släppa med inte kul att ha det har tagit värktablett iallafall så hoppas de går över snart.

Har så ont i rygg och nacke hela tiden är stel har knutar på flera ställen i ryggen. På Onsdag ska jag och Patrik iallafall till Örbyhus och provsitta och ev köpa en ny soffa ska bli spännande det. Våran är ju väldigt sliten. Får se vad som händer i morrn sen.

1 MAJ

Vet att jag inte skrivit på ett tag, men har inte mått så bra och gör inte de nu heller, har haft huvudvärk hela dagen. Men de är vädret har varit åska i luften hela tiden. Valborg har varit trevligt grillade tillsammans med Jenny,Erik, Sofia, Ida, Åsa lilla söta Alvin kom också. Gott med grillat kött, spett med grönsaker på. Nu sitter man hemma och kollar på körslaget tillsammans med Patrik och Sofia. Har fortfarande ont i huvudet hoppas de går över, sen gör de jätteont i axlarna och nacken usch usch. Har fått en tid hos läkaren nu iallafall 11 maj då kan jag nog få mitt läkarutlåtande.