BIO OCH WALLMANS I STHLM

Har haft en härlig helg i Stockholm. Lämnade Milou hos uppfödaren över helgen. Bodde på Nordic Light Hotel jättenära Centralstationen. Gick sen på bio och såg filmen TED och den var så grymt bra skrattade hela tiden nästan. 
 
 
 
På Lördagen åt vi god hotellfrukost, gick lite på stan och sen blev det jättegod lunch hemma hos mamma och pappa, tillsammans med Emma, hennes kille och dom små underbara tvillingarna. Träffade också prinsessan Carla som var sååå söt och underbar. Blev sen klädbyte på hotellet för att sen bege sig till Wallmans tillsammans med Patrik, Emma och Niclas. Älskar sån typ av underhållning, jättegod mat, härlig sång och dans. Kan verkligen rekomendera det stället. Överraskade Emma också eftersom hon fyllt 30 så fick alla gästerna veta det och så blev hon också filmad med videokamera.
 
Blev firad med marängtårta, fick jättefina tofflor av malin med familj. 
 
Anteckningsbok och riktigt fin penna med mitt namn på av mamma och pappa. 
Fick också ett H&M presentkort av mamma och pappa. 
Emma med familj gav mig ett jättefint änglaspel. 
 
På söndagen blev det ännu mer god frukost, ännu mer prommenad på stan. Träffade sen familjen för att fika på jättefina hotell Skeppsholmen. 
 
Var riktigt trött på kvällen då man kom hem men var så underbart att träffa Milou igen. Hade gått riktigt bra hos uppfödaren. 
 
Men jag tror att Milou ville bada lite i deras pool. Han gick ut på poolskyddet och trodde väll den höll för honom. Men det gick bra dom fick tag i honom fort. 
 
 
Så här såg det ut på rummet. 
 
 
 
 
 
Tröjan köpte jag för presentkortet sen en svart tunn t-shirt men har inte den på bild. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback