TACOS, PIZZA OCH FILM

Har umgåtts med Jenny och Erik både i går och i dag. Var jättetrevligt. verkligen. Men hatar att ha så ont hela tiden i kroppen. I går åt vi tacos tillsammans och hade det trevligt. Fast man var bra trött när man kom hem sen på natten. Var på loppis också innan tillsammans med Jenny och Sofia. Gick väll sådär fick 2 filmer sålda iallafall så man tjänade in bordshyran. I dag sov man länge var skönt. Är inge kul väder heller. Men åt pizza tillsammans med Jenny och Erik i dag, var gott, kollade sen på film. Blev Planet 51. Var en jätterolig film. Ser lite ut som små Shrek gubbar..

Men den var faktiskt bra måste jag säga. Ska gå till läkaren i morrn får hoppas det inte är någon fara med min värk.





Planet 51 är en animerad äventyrskomedi av intergalaktiska dimensioner. Den amerikanske astronauten Chuck Baker landar på Planet 51, som han tror är obebodd. Men till sin stora överraskning är planeten befolkad av små gröna varelser, som lever sina liv inte helt likt människornas liv på jorden. De är bara rädda för en sak: att planeten
ska invaderas av rymdvarelser - som Chuck! Med hjälp av sin följerobot "Rover" och sin nyfunne vän Lem försöker Chuck ta sig tillbaka till sitt beslagtagna rymdskepp genom ett fascinerande, men också förvirrande, samhälle på Planet 51. Det gäller att undgå att tas till fånga av planetens paranoida armé.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback