SKORPIONENS TECKEN




NYKELORD: Uthållig/Hemlighetsfull
HÄRSKARE: Pluto
ELEMENT: Vatten
TIDSPERIOD: 24/10-22/11



Den typiska Skorpionen är självständig, målmedveten och viljestark. En orädd och uthållig personlighet, som stimuleras av utmaningar.
Skorpionen har lätt för att komma i kontakt med de inre, själsliga djupen och är inte sällan en god människokännnare. En stark vilja att omforma, såväl sitt eget som andras medvetande hör till bilden, varför Skorpionen genomgår många faser av förändring i sitt liv.
Skorpionmänniskan är mycket känslig och sårbar. Hon kan bli hämndlysten eller svartsjuk om känslorna såras, glömmer inte vare sig en väntjänst eller oförrätt i första taget utan ger vanligen igen förr eller senare, gärna dubbelt upp.
Baksidan med detta viljestarka tecken är kontrollbehovet. Skorpionen är alltid självbehärskad och registrerar med sin skarpa iakttagelseförmåga allt som sker i omgivningen.

För varje Skorpion är det viktigt att lära sig att slappna av och släppa på kontrollen en smula. Skorpionens intensiva känsloliv och starka inre upplevelser kan vara svåra att i ord förklara för andra, varför hon föredrar att behålla sitt innersta för sig själv
.



Kommentarer
Anonym

Intressant!

Jag är skytt så ska kika upp vad det innebär.



Jag har en gammal telefon nu utan snabbtext så avskyr att skriva medelande :(

hihi, bara så du vet om jag inte svarar.



2010-04-18 @ 00:53:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback