SMÄRTAN FINNS

smärta, smärta och åter smärta, så har jag kunnat beskriva min kväll i går och sen i dag, ångesten har nog inte varit så här stark på länge, I går var man ensam hemma på kvällen för att killen var hos en kompis och umgicks litel Jag mådde inge bra så jag stannade hemma. Sen frammåt kvällen så kände jag hur de högg till i bröstet och sen kändes de som om någon tryckte en fot över bröstet, Kunde inte stoppa tårarna dom bara rann, jag försökte se glada filmer men de hjälpte inte.. smärtan bara fortsatte hela tiden. var så frustrerad höll på att drämma handen i väggen flera gånger,

Försökte somna samtidigt som killen när han kom hem, men låg och storgrät i säkert en timme, och smärtan ville inte försvinna. känns så himla tungt nu i bröstet hela tiden, huvudet dunkar, Jag vill inte leva med denna sjukdom som jag har men måste acceptera den  ändå.

Jag hoppas de kan kännas bättre sen att komma till mina föräldrar en stund... gå på marknad och så


Kommentarer
Linda

Hoppas du blir bättre!

Vill passa på o tipsa om min webshop http://www.beautyinsideout.se

2009-07-27 @ 13:39:46
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Sessan

Du måste börja fokusera på de bra saker som händer i din vardag gumsan, och blunda för de som gör dig ledsen samt tynger ner. Se ljust på vad nästa dag har att bringa.



PUSSSSSSSSSSSSSSSSS!

2009-08-03 @ 12:41:37
URL: http://mikasha.blogg.se/
Sessan

Hoppas att det blir bättre med din tå hjärtat, glöm inte bort att smärta härdar! ;)



Love

2009-08-03 @ 12:42:04
URL: http://mikasha.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback