I M COLD.......

Så sitter man vaken fortfarande som vanligt, men ska försöka gå och lägga mig nu, Har ätit middag i dag hos Jenny och Erik var trevligt tycker jag. Så kallt de är ute också, riktigt kyla men de är ju snart jul så hoppas de ligger kvar snön. Förstår inte varför jag har sån huvudvärk hela tiden, hjälper inte med ipren tycker jag. Sen har jag fått tillbaka min magkatarr, fy och usch hatar de. Orkar inte mycket alls, måste ju verkligen tvätta och sånt men har inga krafter till de så jobbigt detta, Ångesten bara gräver i mig hela tiden, känns som att hålet bara bli större men det tar aldrig slut heller, Varför Varför, Måste få hjälp annars så kommer jag att gå sönder. Kommer snart att bli apatiskt känns de som, men de är man ju nästan redan, sover länge, gör inget på dagarna, hatar mig själv för detta.

Vill ha min diagnos nuuuu




Kommentarer
Emmelist

tack :D



men twilighsaga.se ska göra om min :)

2009-12-17 @ 07:28:12
URL: http://emmelist.blogg.se/
♥MammasBusungar♥

Vet du man kan få huvudvärk för att man har blivit för stel i ryggen och att kotorna behöver rättas till. Så är det för mig när inte medicinen hjälper.

2009-12-17 @ 13:27:51
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Madde

Kikar in och önskar dig en fin dag!

2009-12-17 @ 13:40:56
URL: http://maddisenj.blogg.se/
M A L I N : )

vad gör du :)?

2009-12-17 @ 18:27:28
URL: http://outlives.blogg.se/
Jazzy

Först & främst - riktigt snygg blogg! Avis



Usch, det låter ungefär som att du mår lika dåligt som jag gör. :( Dagarna bara passerar & man får ingenting gjort, för det finns absolut inga krafter till nåt. Julen närmar sig & alla förväntar sig att man ska göra än det ena, än det andra, men hur ska det gå till?!



Sen känner jag som du, att jag vill veta mina exakta diagnoser, men tyvärr verkar många läkare dra ut på det eller t.o.m. undvika att sätta diagnoser. Men jag vill veta, för genom att veta vad jag kämpar emot så får jag mer krafter!



Ta hand om dig!

2009-12-17 @ 19:09:58
URL: http://jazzyjazzy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback